|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
20.9.2010 13:41:37   
sara1986
mišyka, ja verjetno ti bo potem pri morfologiji napisala lego posteljice.. Meni je napisala zdravnica, ko sem šla v porodnišnico, zaradi izcedka. Komaj čakam ponedeljek, joj punce, a smo vse tko neučakane??? Pa tok enih skrbi,a bo vse ok, a bije srček, same črne stvari mi grejo po glavi, ko toliko berem po teh forumih... user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
20.9.2010 13:48:00   
Mišyka
Pa teli črni, deževni dnevi so kot nalašč za take misli.

Dejmo se mal potolažit... sej bo vse ok!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
20.9.2010 13:49:25   
Teyla
Nina33 a so dobri piškoti? Midva sva že obe škatli spraznila, bo treba it po novo zalogo. user posted image Leibnizovi so pa itak fajn.

Moram povedat, da se mi je prejle po kosilu tako zaluštalo nekaj mehurčkastega, da sem spila eno cockto-drugače pa mehurčkastih pijač ne prenašam.

Mišyka meni tudi včasih srce ful čudno utripa, pa dosti hitreje in močneje kot prej. Včasih se samo naslonim na mizo pa ga čutim kot da bi laufala 100m. Je čisto normalno, tak da brez skrbi. En objem, da se boš kmalu bolje počutila, pa da te živčnost mine. user posted image

sara še zate en objem user posted image

Brez skrbi, saj bo vse ok. Tudi mene napsihirajo te stvari, ki jih berem na forumih. Moj je že rekel, da mi jih bo prepovedal brat. Vse bo ok, smo na polovici nosečnosti, kmalu bomo pa tudi štručke v rokah držale.

< Sporočilo je popravil Teyla -- 20.9.2010 13:52:27 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
20.9.2010 13:50:29   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka
Kje v materinski naj bi blo pa napisano, kje se nahaja posteljica? Jst sem itak mela samo en UZ pri svojem G in sicer ta prvega. Drugič je bil pa sam pogovor in nič drugega. Se mi zdi, da te v drugi nosečnosti kr mal na stranski tir dajo. Vse že o morfologiji govorite, jst moram pa še dooooolge 3 tedne čakat!
Dons sem tok čudne volje, da je to nekej neverjetnega. Vse skup mi gre na živce, pa še srce mi na momente ful čudno bije. Ma še katera s tem težave?

V MK je v rubriki UZ pregledi bolj spodaj v stolpcu napisano. Men je v 1. user posted image moja G kao NS delala, je že takrat noter to vpisla (čeprav sem vedela že od enega urgentnega UZ pred tem, da je spredaj). To pot nimam tam pod UZji sploh še nič vpisanega, sem imela NS preden sem MK dobila user posted image . Baje itak ni nč posebnega to, važno, da ni čez maternično ustje ali pa preblizu njega.
Mene je slaba volja danes na srečo zapustila, sem bila pa še včeraj grozna user posted image . Glede pulza pa ne znam svetovat, moj občasno mal po svoje tolče, pa baje to niti aritmije niso user posted image . Verjetno mal hormonskih prilivov, pa se še srček zblodi.
Naj tut k tebi dobra volja pride!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
20.9.2010 13:55:17   
Nina33
Teyla dobri, dobri user posted image , jih nisem še dokončala, čeprav bi jih kar pa me kosilo čaka user posted image .
Sara, vse smo nestrpne in vse mal prestrašene, vsaj na trenutke, sploh ob takih novicah... pa še vreme je bilo glih za psihirat se, ja.
Sej bo, zdej bodo same lepe novičke padale pa se bomo tut ostale bolš počutle in lažje čakale!
Letim kosilat!
Ostanite pridne user posted image !

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
20.9.2010 13:55:21   
IsabellaLana
Joj bejbe, sej smo vse neučakane in zaskrbljene ko se gre za naše otročke. Zanima pa me, če še katera uporablja Angel sound?A to kej škoduje otročku?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
   [Brisano sporočilo]
20.9.2010 15:07:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu IsabellaLana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3057
20.9.2010 15:50:48   
cukica
Nina33 ja sej mogoče sem jaz preveč občutljiva,prestrašla me je dr.,ki je rekla,da če se nemislim pazit,da mi bodo morali prekinit nosečnost,...uglavnem že tko me je blo strah,če bom sploh kdaj zanosila potem pa še take izjave,...
Sem pa danes že cel dan vesela in bebica je v gibanju 100 na uro,...pa še moj je doma,...Jupi,...
Se pa lahko pohvalim,da moja prehrana deluje in v enem tednu nisem pridobila niti grama,...Jes,...user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
20.9.2010 15:52:01   
maurica
avb1; sem šokirana user posted image . Sem brez besed ... res upam in vama iskreno želim, da vama decembra uspe!

nina33; Magnesol je nekaj čez 4 eur. Je pa meni svakinja, ki je iz foha, rekla, da tiste tablete iz trgovine niso ne vem kaj. Mi je svetovala Magnesol.

teyla; super, da so ti podaljšali status.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
20.9.2010 15:52:31   
cukica
hel32 kako si odpravila na pregledu???

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
20.9.2010 16:35:26   
Nina33
Cukica, kakšne izjave daje tale "tvoja" G user posted image user posted image user posted image Mislim... ne morm verjet... Sej si neki pisala, de boš zamenjala, ne? Oziroma drugam na kontrole hodila? Upam, da res, da dobiš kašno/kašnega z občutkom. Pa čestitke za živahno dete user posted image , pa za 0 gramov tut user posted image .
Maurica, sej jaz tut nimam dobrega občutka pr teh štacunskih tabletah user posted image . Me je že čelca z aspartamom prepričala user posted image .
IsabellaLana pomoje jih je kar nekaj z Angelsoundom, pa nimajo cajta odgovorit, ker user posted image poslušajo user posted image . Jaz ga sicer nimam in tudi ne vem, na kak način deluje. Če je slučajno kej UZju podobno (unmu s katerim pri G samo srček poslušajo), poj grozno škodi verjetno ne, čeprav ni priporočljivo skoz ga neki z enimi zvoki/vibracijami zasipat. Če je pa samo ojačan zvok, bolj kot stetoskop npr., poj pa pomoje sploh ni kašne frke, razen štroma iz baterij user posted image . Eh, pametujem, naj ti ena, ki ga ima in uporablja, pove kako in kaj je s tem.
Registrirana, slinge si lahko tut rentaš, da preveriš, keri so vama z user posted image boljši. Pripenjam link, jaz sem z njimi zelo zadovoljna, imajo pa še en kup drugih, fajnih stvari user posted image :
http://www.mojskratek.si/
Ma sem čvekasta dons, moja dva zuni me ne rabita, da se mi bolj malo, poj pa tkole bluzim user posted image .

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
20.9.2010 16:44:27   
tamy82
IsabellaLana jaz mam AS in ga rabim na vsake par dni, pa še to ne za dolgo, za par minut. Mislim, da nič ne škodi bebici, je pa res, da ni fajn ga skoz neki motit, ker tudi on to čuti user posted image

Teyla čestitke za absolventa! Verjamem, da ti je odleglo! user posted image Sicer pa čim bolj uspešno preživi tale teden, dolgčas ti očitno ne bo user posted image

cukica super za take brcike danes pa za dobro voljo pa za ohranjanje teže! Res si pridna! user posted image

Jaz grem pa zdejle končno prvič na nosečniško telovadbo, upam, da bo ok in da ne bem ravno edina tamle user posted image
Sicer pa uživajte na sončku, danes je res krasen dan. Pa upam, da vas poplave res niso prizadele, ker nekje je blo res hudo user posted image

lp user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
20.9.2010 16:44:49   
šebela
Hej punce!!!
Vse se mi zdiste nekam slabe volje, dajmo se malo razvedrit. Vem, da se veliko groznih stvari dogaja naokoli in mi je zelo hudo za vse, ki so se znašli v težavah. Zato moremo pa me bit bolj vesele, ker je z nami vse ok.user posted image user posted image   Malo nas pa more sem in tja pošpikat, da vemo da smo noseče. Jaz sem pa ta vikend kljub vsem nalivom prvič zares začutla mojo bebico in sem tako veselauser posted image user posted image user posted image
Hvala za info glede magnesola, ga bom tudi jaz nabavla, do zdaj sem tudi jaz tu in tam popila kak Mg šumečko iz trgovine (kot Nina). Drugače občasno vzamem kak Neovin DHA, kjer je tud malo Mg not.
Superca za podaljšanje študenta, bi bli pa res grdi če ti ga nebi!
Vso srečo na pregledih, sem prepričana, da boste vse prišle domov lepo nasmejane.
Jaz tudi še pojma nimam, kje mi leži posteljica in tudi v materinski mi nič ne piše, verjtno bom zvedla na morfo., sicer pa kot že rečeno glavno da je dovolj krvi za bebico in fajn je vedet če je na mat vratu.
Lepo se imejte in izkoristite sonček, da vas spet napolni z optimizmom!!!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
20.9.2010 16:47:04   
tamy82
Aja pa Nina33 hvala za link! Majo res lušne stvari. Tole rent-a-sling je pa dobra ideja! user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
20.9.2010 16:48:26   
Nina33
Keri lušni copatki:

user posted image

Dons sem pa prototip srečke nosečke user posted image . Trikrat hura za ta dobre hormone, naj dolgo ostanejo user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
20.9.2010 16:57:18   
Nina33
Šebela superca za user posted image in/ali brcike user posted image !!!
Imaš prav, moramo se večkrat spomnit, kaj vse imamo - in kako hitro to lahko zgubimo. Oboje moramo vedeti, gledati pa čimbolj pozitivno. Meni to danes zelo dobro laufa user posted image .
Eko, še en link, se grem domači window-shoping user posted image :
http://sonce.e-trgovina.com/products1-catid-54.html
Pa jupi, vodovodar jutri pride, zgleda bomo le do jedilnice prišli preden iz našega tria prav zaresen kvartet rata user posted image .
Zdej nej mi še v kakem tednu, dveh eno fest luštno in fest poceni posteljco za mojega malega lubija zrihtajo, pa smo na konju. Al tam nekje, no user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
20.9.2010 20:07:06   
lil_
ojla punce, zdej ste me s to postlco tok zdrazle, da sm sla prov v materinsko pogledat. in mam napisan da je spredi...kaj pa zdej to pomen? user posted image

nina33 ja super za jedilnico, midva sva pa lih v soboto kuhno narocila, tko da naju tole z vodovodarjem in ostale stvari tut se cakajo. tut upam da bo fertik predn bomo kvartet user posted image jedilnica bo pa kr stara ostala. tut kuhna je bolj zasilna. se tolazva, da za par let bo, pol pa upava na svojo hisko in "tazaresno" kuhinjo user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
20.9.2010 21:52:17   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: lil_
ojla punce, zdej ste me s to postlco tok zdrazle, da sm sla prov v materinsko pogledat. in mam napisan da je spredi...kaj pa zdej to pomen? user posted image

user posted image nč druzga kt de je spredi user posted image Smo mal posebne pač, večinoma okol 70,80%) jih ima posteljico baje zadi, ostalo je pa večinoma spredi. Ne vpliva pomoje (mi noben nikol ni nič reku) na nič user posted image
Ja, vodovodar je super, bo radiator prestavil, de bomo lohk skoz steno prehod naredili iz naše kuhince, ki je bla včasih hodnik, do bodoče jedilnice, ki je leta, leta nazaj bla kuhinja/jedilnica, zdej pa odkar ata v hiši (beri "dnevni" sobi) je svoje obroke (je nepokreten) pa ta prostor služi bolj kot na pol kurilnica ( mamo krušno peč še) in pa parkplac za vozek, ki ga mali miš upam de kmalu ne bo več rabil. Sva zmenjena, da bo notri spal čez dan, ko bo ta velko posteljo dobil. Bova našo dnevno zdej ta teden v otroško sobo preuredila, selila ga bova za njegov RD oziroma tam nekje user posted image , zaenkrat bo imel še svojo malo posteljo not, čez kake dva, tri tedne bo pa ta velko dobil. In se že kar mal veseli, znam dobr predstavt vse skupi zgleda user posted image .
Kje ste čveke? spet bom monologe tolkla user posted image user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
21.9.2010 6:15:40   
cukica
Spet pri ta prvih,...
Dobro jutro,včeraj zvečer sem čutila tisto pravo brco,ki sem jo čakala,...Spala sem pri mamici,ker gre z mano na morfologijo,...PA sem ji dala za potipat in je tudi ona čutila,...JUPI,....

Poročam vam takoj,ko pridem,do takrat pa en lep pozdrav,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
21.9.2010 6:42:38   
HoneybeeMaja
cukica držimo pesti za dobre novičke po morfologiji user posted image .

Jaz sem v glavnem vredu,ampak tudi mene zadnje dni nepopisno peče zgagauser posted image ,zlasti zvečer,najhuje je seveda ponoči,ko je tako hudo da se se zbujam,kljub temu, da spim z zelo dvignjenim vzglavjem.Ko je res hudo vzamem Rupurut,sicer pa poskušam potrpeti...user posted image

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
21.9.2010 7:41:35   
Teyla
Dobro jutro čveke user posted image

cukica lepo opravi na pregledu in poročaj, ko prideš. Ostale, ki ga imate danes prav tako.

Nina33  mene monologi nič ne motijo, ti kar tipkaj. user posted image

HoneybeeMaja  boga, si sploh ne predstavljam kako je ta zgaga nadležna. Verjetno nas vse to še čaka. Upam, da ti kaj pomaga. Včeraj nam je ravno babica v materinski rekla, da kozarec toplega mleka baje pomaga.user posted image

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
21.9.2010 7:57:38   
sara1986
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Spet pri ta prvih,...
Dobro jutro,včeraj zvečer sem čutila tisto pravo brco,ki sem jo čakala,...Spala sem pri mamici,ker gre z mano na morfologijo,...PA sem ji dala za potipat in je tudi ona čutila,...JUPI,....

Poročam vam takoj,ko pridem,do takrat pa en lep pozdrav,...

Cukica, drži se, pa se javi takoj ko prideš nazaj. Z mano gre tudi mama v ponedeljek, nevem kdo je bolj neučakan jaz ali ona user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
21.9.2010 7:58:42   
sara1986
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

Hehe, ja nimam pojma, jaz sem samo to vprašala :)ker sem vidla da pri meni piše spredaj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
21.9.2010 8:21:34   
d3lfink4
Jutro punce!
Dobro opravite s pregledi, držim pesti user posted image in cukica, bravo za prvo pravo brco user posted image Jaz bi tudiiiii ...

Pri zgagi pa je za nosečke bojda najboljše vzet Gastral, meni ga je priporočala gin., babica na telovadbi in še farmacevtka. Drugače pa tud druge zadeve proti zgagi (Rupurut, ranital, Renee) niso prepovedane, sam da jih pač ne jemo kot bonbončke ...
Mleko pa naj bi pomagalo ja (nekaterim tud jogurt), ampak je to bolj kratkotrajna rešitev. No, vsaj pri meni.

Uživajte v sončku! user posted image Papa

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
21.9.2010 8:48:09   
maurica
Jutro!

Fajn opravite na pregledih, pa javite, kako je bilo!

Jaz pa sem drugače ful vesela, ker sta mi bratranec in njegova žena dala toliko oblekic, da do 3. leta starosti ne rabim kupit več ene stvari. Res, niti ene. Pa še za oba spola. Pa same lepe stvari, nista neki šparala pri cunjcah. Super user posted image , bom vsaj tukaj prišparala user posted image . Sem jima res ful hvaležna. Uh, ni fajn, če si prvi v familiji, moraš vse sam nabavit. Pa še ene par stvari bom dobila (stolček za hranjenje, nosni aspirator, prevleka za dež za voziček ...). Res sem vesela. Nekaj mi je pa še svakinja dala, tako da user posted image tudi za njo.

Sem si pa včeraj naredila en seznamček, kaj moram nabaviti, preden se dete rodi. Sem si napisala kar po trgovinah user posted image . Zdej bova pa malo akcije gledala (no, upam, da bo kaj v akciji).

Lep dan vsem!

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.