|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
19.9.2010 21:40:30   
Nina33
Kakšno zatišje, se pozna tole vreme (upam, da ste vse OK user posted image ) pa en kup slabih novic za povrh... Se človek težko za tipke spravi. No, dež se je ustavil, upam, da slabe novice tudi.
Hel32 uspešeno posvetovalnico jutri!
Tanjuši, ti imaš jutri menda AC, vso srečo user posted image user posted image user posted image . Držita se s user posted image , saj bo vse OK. Mora bit. Eno mogoče mal mim vprašanje: si boš plačala hitri test? Da bo malo lažje tiste dva tedna (al clo večuser posted image ) na "končne" rezultate čakat.
Ostale souser posted image , ki imate preglede in morfologijo ta teden (Meta, RibiBibi, Cukica, Teyla, Lola_J vas sem "snela" s seznama): tudi vam z vašimi user posted image miljon user posted image in user posted image , da boste sporočale same prečudovite novice!
Cukica user posted image za obletnico. Nocoj pale praznujta, upam, daje tvoj user posted image že doma s tabo oziroma vama user posted image .
Ninchi, naj bo "epizoda" z izcedkom samo ta in še ta le posledica blagega vnetja user posted image user posted image user posted image . Prav krčev jaz nimam, mi pa občasno otrdi maternica, je mal čuden občutek, a ne boli. Pa magnezijeve tabletke sigurno ne škodijo. Jaz pijem sicer šumečke Mg (une Krügerjeve iz obične štacune), imajo kar neki Mg notri, sem pa brala, de večinoma Magnesol "predpisujejo", a ga ne poznam user posted image . Ima kera druga izkušnje z njim?
PilotGirl, kako je? Javi se malouser posted image !
Suzy, sporoči kaj! Saj sem Pušenjakov odgovor prebrala, pa me vseeno zanima, kako je z vama. user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
19.9.2010 21:48:27   
Nina33
user posted image
Še malo drugačnega sončka user posted image , vedno prav pride. Zunaj nas pa luna gleda user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
19.9.2010 22:34:45   
Nina33
Sem pogooglala tale Magnesol in zdej sem zmedena user posted image Je kera iz bolj farmacevtskega foha, da mi pove, od česa vse je odvisna resorbcija Mg user posted image Ker v teh "mojih" šumečkah ga je 200mg, v Magnesolu pa "samo" 150, zdej pa ne vem... Je pri Magnesol res tolk boljši "izkoristek" in gre od teh Krügerjevih Mg sam skozi? Al je vse skupi en nateg? Sej ni ne vem kako pomembno, a vseen.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
19.9.2010 22:56:41   
d´ori

Glede Magnesola ti lahko povem, da sem bila zelo zadovoljna z njim, saj mi je uredil prebavo in preprečeval morebitne krče, ko sem krvavela. Zdaj pa sem začela uporabljati FidiMag 300 a nisem tako zadovoljna z njim. Sicer vzamem 1 tableto in s tem dobim 300mg magnezija, Magnezola pa sem jemala3x1 in s tem dobila 450mg magnezija. Mogoče mi tudi zato ne ureja tako dobro prebave, ker je magnezija manjša količina. Tako, da mislim, da je vseeno kake tablete jemlješ, saj je važno, da je v njih primerna količina magnezija. To pa tako ali tako razbereš iz navodil. Dohtarji pa sicer res večinoma priporočajo jemanje Magnesola a tudi jaz ne vem zakaj.

Pred kakim tednom pa je tudi meni začel otrdevati trebuh, najbolj proti večeru zato sem povečala dozo magnezija in se mi zdi, da je nekoliko bolje. Na srečo imam v sredo pregled in upam, da me bo maj G potoložail in da je vse ok, ker sem že kar malo panična. Sicer vem, da se v 20t lahko že pojavi otrdevanje trebuha oziroma lažni popadki a se sveeno bojim, da nebi slučajno to pomenilo, da bom imela ptredčasen porod user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
19.9.2010 22:59:03   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Sem pogooglala tale Magnesol in zdej sem zmedena user posted image Je kera iz bolj farmacevtskega foha, da mi pove, od česa vse je odvisna resorbcija Mg user posted image Ker v teh "mojih" šumečkah ga je 200mg, v Magnesolu pa "samo" 150, zdej pa ne vem... Je pri Magnesol res tolk boljši "izkoristek" in gre od teh Krügerjevih Mg sam skozi? Al je vse skupi en nateg? Sej ni ne vem kako pomembno, a vseen.

Jaz sem vprašala kar farmacevtko kar se tiče tega Mangesola. Hotela sem namreč kako drugo alt_ernativo, pa je rekla, da je ta najbolj priporočljiv za nosečnice, ni pa znala povedati zakaj. Potem je preiskala embalaže ostalih Mg, ki so na voljo, in je rekla, da je zaradi tega, ker je v Magnesolu Mg drugače "kemijsko sestavljen" (ni uporabila tega izraza) in da se zato bolje absorbira. Jaz ga imam in ga pijem, če imam kakšne krče. Je pa grozljivo zanič. user posted image

d''''ori  upam, da bo s tabo vse ok. Izgleda smo vse malce živčne pred pregledi ta teden. Tudi mene je strah četrtka. user posted image   Saj bo vse ok.user posted image

Nina33 hvala za sončka, je prav prijeten, čeprav se ja že pravi prikazal.

< Sporočilo je popravil Teyla -- 19.9.2010 23:01:08 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
19.9.2010 23:01:48   
ninchi9
Jaz pridno pijem Magnesol, pa me vseeno črviči... Nič, jutri bom šla na pregled. Bolje 100 x zastonj..

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
19.9.2010 23:04:21   
d´ori

Uf pa kaj je te dni user posted image Vse imamo neke težave. Najbrš je kriv dež.

Abv zelo mi je žal za strašno izgubo user posted image user posted image user posted image Tega pa res nikomer ne privoščim. Drži se in upam, da vama v decembru uspeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
19.9.2010 23:13:12   
Nina33
D´ori tudi tebi miljon user posted image in user posted image na pregledu, ne vem, kak sem te falila user posted image Glede otrdevanja, pa menda ni nič narobe, saj naj bi se maternica tako "raztegovala". Je pa res, da ne sme glih boleti. Meni samo ko kamen trda rata, lahko celo pretipam user posted image , boli pa ne, čeprav je res mal čudn filing. Pa tut s 1.user posted image se tega ne spomnim. Povej nam kaj bo tvoj G rekel, da nam ne bo treba čakat na svoje preglede.
O resorbciji Mg pa nisem nč pametnega pogooglala, razen da se bolje izkoristi, če je skupaj še z drugimi vitamini (in minerali?), kar mi pa tut ni logično, ker je Magnesol "sam", nima nč druzga kot Mg not user posted image Jim bom šla ob prilki težit v lekarno, de kej pametnega zvem user posted image .
Teyla, sej ta okus user posted image . Sem se Donata sicer nekak navadla, a ga ne spijem dost čez dan, tele Krügerjeve tabletke Mg so pa prov okusne, res user posted image . In so mi zato sumljive, že zarad dodane arome. Itak nisem kak navdušenec nad tabletami, takomi al drugačnimi, sam raznih mandljev, oreščkov in raznih semen pa fig ipd. tut ne pojem tolk, de bi kaj zaleglo user posted image .
Ninchi, a imaš tut krče? Kt men kljub šumečkam maternica (sploh zvečer) skor vsak dan otrdeva. Pa nočem paničart, ker ne boli user posted image . Upam, da je vse čist Ok pri vama s user posted image . user posted image user posted image user posted image
P.S Kolk pa stane Magnesol user posted image ? Ma sem Gorenjka, pa še farmacevtskim firmam glih ne zaupam 100% pa če je to 100_x_ Krka user posted image .

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 19.9.2010 23:23:34 >

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
20.9.2010 7:06:14   
abv1
najlepša hvala vsem za te tolažilne besede.upam,da vam uspe in da rodite zdrave otroke.srečno

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
20.9.2010 7:20:28   
Mišyka
abv1 tudi mene je kr pretresla tvoja zgodba. Upam da bosta skupaj z možem prebolela to veliko izgubo in da bosta kmalu deležna nove sreče, pa da bo imela zgodba srečen konec!

Jst sem bila ta vikend tud čist nekej napsihirana, da je kej narobe. Doma se itak ne ustavim (pa še mali noče več spat podnevi, pol je pa siten) in tko ne morem čutit gibov. Prejle ko sem se v službi vsedla za mizo, me je pa že takoj mal požgečkalo. Upam, da bo dons bolj aktivno naše detece v trebuhu.

Upam, da ste ostale na suhem tako kot mi, ker je res grozljivo gledat, kaj lahko naredijo naše reke oz. vreme.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu abv1)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
20.9.2010 8:00:05   
HoneybeeMaja
Glede magnezijevih šumečih tablet... Magnesol se priporoča za nosečke zato,ker je sladilo fruktoza (torej sadni sladkor) velika večina ostalih (jaz sem jih gledala v DM-u,Mullerju,Sparu) pa so sladkane z aspartamom (to je umetno sladilo,mišljeno za diabetike),ki bi se ga naj nosčnice strogo izogibale.Torej tudi vse light in zero in brez sladkorja zadeve raje ne,ker vsebujejo aspartam.Je pa razlika v ceni očitna Magnesol je okrog 4 eur,vse ostalo pa okrog 1 eur ali še manj...user posted image

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
20.9.2010 8:12:19   
tamy82
Jutro user posted image !

Ja jaz tudi te šumeče magnezijeve tablete jemljem (kot Nina33). Ampak je gotovo neko sladilo noter, ker je kar sladko, tudi ko daš čez 2dcl vode. Sem pa slišala za Magnesol, ampak nimam pojma zakaj naj bi bil bolj priporočljiv za user posted image .
Imam pa tudi jaz zdej že ene dva, tri dni probleme s trebuhom. Predvsem zjutraj, ko se zbudim me boli, malo imam krčev. Potem ponavadi spijem za magnezij in je počasi ok.

Srečno vsem, ki imate danes preglede! user posted image Jaz se bom še malo načakala do naslednjega četrtka ... Je pa moj user posted image včeraj zvečer spet hotel poslušati user posted image z AS. In potem bil ves blažen, ko ga je slišal ... user posted image Upam, da bom kmalu tudi kaj začutila, ker mojih user posted image še kar ni, pa sem vstopila že v 21. teden ...

Uživajte v sončku! Ta teden naj bi bilo lepo vreme. Pa upam, da vam poplave niso naredile preveč škode in dela ...

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
20.9.2010 8:21:11   
sara1986
Dobro jutro vsem user posted image .

Mi smo že v službi, pa se mi tako ne da nič danes ...user posted image

Pridne bodite in pobožajte svoje trebuščkeuser posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
20.9.2010 8:48:47   
hayabusa
Hojla, cel kup takšnih in druggačnih novic, ki sploh ne vem kako bi jih komentirala.

abv1- nimam besed ki bi izrazile kako mi je zal da se je to zgodilo. sem ponoči okrog 3h razmišljala o tem ker je moja sraka spet rogovilila, ne znam si predstavljati kako vama je hudo. Upam da vama bo čimprej uspelo ko se bosta spet namenila na to pot. Ne se pozabit prit pohvalit ko bodo spet dobre novice!

Upam da ste tiste, ki so se vas tako ali drugače te poplave "dotaknile", v redu.

Začenja se nov teden, že to da bomo imeli nekaj sončka nam bo dobro delo da odmislimo črne misli in se kljub takim in drugačnim skrbem z optimizmom podamo naprej!user posted image

Lepo rešite preglede in vsem želim lep dan!

< Sporočilo je popravil hayabusa -- 20.9.2010 8:49:39 >

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
20.9.2010 9:47:12   
Teyla
Hayabusa se strinjam. Sam da je sonček, je že tkaoj bolje.

jaz imam pa odlično novico- dobila sem podaljšanje absolventa. user posted image user posted image   Sem zelo vesela, dan se mi je kar polepšal. zdaj pa samo še na četrtek počakam- upam, da bo vse ok. Srečno vsem, ki imate danes preglede, če vas je kaj (nisem gledala seznama).  Meni se zdi, da mi trebušček nič ne raste (res je majhen za 21.teden), ampak mali pa skoz brca. user posted image

Imam pa ta teden grozno zaseden, danes in v sredo me čaka šola za starše za zgodnjo nosečnost (pa sem že čez polovico user posted image ), v torek in petek imam pilates, v četrtek pa zjutraj pregled, popoldne pa tisti nesojeni balon. user posted image
V glavnem bo zelo pestro in ne vem kako bom to vse stlačila v urnik.

Kako ste ostale? jaz sem tako vesela, da se ne da verjet. Kamen, ma kaki kamen, skala se mi je odvalila od srca- še zdaj se kotali. user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
20.9.2010 9:48:29   
d3lfink4
Hej hej ...
Abv1, tudi iz moje strani iskreno sožalje za tole izgubo ... si res ne predstavljem kako ti (vama) more bit ... brez besed, no ... user posted image Čim več pozitivnih misli ... in javi se kaj.

Trebuh pa meni tudi otrdeva - aja, sem pozabla povedat zadnjič - sem na M gin.vprašala, kaj so tiste trde bulice/izbokline na trebuhu zvečer ko se vležem ... če so to gibi oz. roke/noge dojenčkov ... No in je rekla, da ne user posted image user posted image Da je to samo otrdevanje maternice in da ni nič hudega, in je to to. Jaz sem bla pa vedno takooo zelo vesela, ker sem misla, da sta bebiki ... No, sej zdej se še vedno delam, da sta, imam vsaj malo boljši filing. user posted image Drugače je pa rekla, da če ni zraven tega krčev, potem res ni panike, da nekaterim trebuh otrdeva bolj, drugim manj ... da je čisto različno, vsekakor pa ni nevarno.

Ninchi9, kako je s tabo? Če imaš krče kot pri menstruaciji, bi jaz 100% poklicala ali pa kar šla na pregled, to sigurno ni najboljš ... Sporoči ...

Pri meni pa nič novega, razen te zgage, ki me peče kot user posted image , vsak dan in večkrat na dan ... najhuje pa itak da je ponoči user posted image Sej bom preživela, ampak fajn pa res ni ... In še trebušne mišice imam bojda kar pretirano raztegnjene (sem zadnjič izvedela na telovadbi - me je skor kap) in to vpliva tudi na tole mišico zapiralko in posledično na zgago. Bo pa porod zato lažji, tko so rekli ... hehe user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
20.9.2010 9:51:22   
d3lfink4
Teyla, bravo za podaljšanje abs user posted image sem vesela zate! Pestro boš pa res imela ja ... vseeno malo počivaj vmes, da ne boš "preterala", hehe user posted image

Aja, sem pozabla - vse, ki imate preglede danes in v naslednjih dneh pa le pridno sporočajte vesele novice, da vidimo malo kaj se dogaja  vašimi bibami ... vse lepo!

Papauser posted image

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
20.9.2010 9:57:07   
Teyla
d3lfink4  jaz bi se tudi delala, da so izbokline bebici, bi lažje preživela do naslednjega pregleda. user posted image

Drugače boste pa od mene dobile obsežno poročilo, ko pridem z morfologije, jaz komaj čakam. Dobro, da jo imam zgodaj zjutraj, pa da sem do takrat zasedena na polno, bi me pobralo od firbca drugače. user posted image

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
20.9.2010 9:57:49   
hel32
Ho hoj

Sam na hitro, imam danes pregled in moram še kosilo spackat, pa mali mi je zakuhal,..skratka, poročam, kako in kaj je bilo.
Magnesol tablete pijem od 3 mesecev dalje, pa do enega 37 tedna, potem pa ni več treba, aja, pa Elevit tabletke še jemljem.

Lep dan, pičim kuhat in se uredit.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
20.9.2010 10:29:50   
sara1986
Dekleta, vam piše v materinski kje imate posteljico? Jaz sem ravno vlčeraj zasledila, da jo imam spredaj. To pomeni da bo buši kar velik  user posted image . Ma samo da bo vse tako kot je treba. To je nabolj pomembno. Jaz sem tudi že čisto napsihirana od tehle dogodkov in že komaj čakam ponedeljek ko imam morfologijo. Pa še moje pikice kot zanalašč danes ne čutim. user posted image  user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
20.9.2010 13:11:06   
Nina33
So se že dobre novice začele . Naj se le nadaljujejo!!!!
Teyla čestitke za podaljšanje, jupiiii user posted image . Pa res lepo zapolnjen teden, same fine stvari. Aja, končno sem si nabavila O´Cakese user posted image , kar oboje sorte, ki so ju imeli, poleg pomarančnih še une z lešniki user posted image . Ob obveznih Grancereale in pa Leibnitz piškotih, seveda (jih mali obožuje z jogurtom, je čist po mami user posted image ).
HoneybeeMaja hvala za info o sladilih, bom poj verjetno rajš mal več € dala pa bo.
D3lfink4 saj sta mal dva čisto pod tisto bulico user posted image . Ju mal masira to krčenje baje user posted image . Ti ju pa kar še pobožaj (no, njiju in maternico). Jaz do pred kratkim nisem vedela kako se to čuti, pa je čist zabavno.
Sara, jaz sem v 1.user posted image imela posteljico spredaj, tut zdaj jo pomoje imam (kot sem sama videla, na NS ni nič o tem govoril/pisal), pa se mi zdej trebuh res že fino vidi, v prvo pa ga ni bilo od nikjer tja do ene sedmega mesca user posted image . Tako, da ni nujno. Tut tisto, da se brce oziroma gibi pri taki postavitvi posteljice slabš oziroma kasneje čutijo, ne drži, vsaj pri meni ne, ne v 1. ne zdaj, smo bli zmeri zgodnji user posted image .
Ninchi, Suzy, PilotGirl sporočite kaj pomirjujočega user posted image user posted image user posted image !
Cukica, še ta dan! user posted image user posted image user posted image Pa ne vem, zgleda sem zgrešila, s čim so te tako prestrašili?
Mi2 sva pa vstopila v 20. teden, čakam če mi to pot popek misli kaj ven pokukat al spet sam blefira .
Uživajte v tem prelepem sončku, upam, da ste tole deževje vse dobro preživele.

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
20.9.2010 13:16:09   
Nina33
Sem ravno slike poplavljene Ljubljane in okolice gledala, groza. Res upam, da ste vse OK, mi klele na skalah visoko nad vodo imamo tako srečo.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
20.9.2010 13:18:49   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka
Jst sem bila ta vikend tud čist nekej napsihirana, da je kej narobe. Doma se itak ne ustavim (pa še mali noče več spat podnevi, pol je pa siten) in tko ne morem čutit gibov. Prejle ko sem se v službi vsedla za mizo, me je pa že takoj mal požgečkalo. Upam, da bo dons bolj aktivno naše detece v trebuhu.

Zdej je sonce pa bo tut počutje hitro mnogo boljše in bodo strahovi šli, brcike pa "navalile". Pa še malega bo lažje zamotiti, zdej ko mu ne bo treba +/- samo notr viset. user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
20.9.2010 13:32:20   
Mišyka
Kje v materinski naj bi blo pa napisano, kje se nahaja posteljica? Jst sem itak mela samo en UZ pri svojem G in sicer ta prvega. Drugič je bil pa sam pogovor in nič drugega. Se mi zdi, da te v drugi nosečnosti kr mal na stranski tir dajo. Vse že o morfologiji govorite, jst moram pa še dooooolge 3 tedne čakat!

Dons sem tok čudne volje, da je to nekej neverjetnega. Vse skup mi gre na živce, pa še srce mi na momente ful čudno bije. Ma še katera s tem težave?

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
20.9.2010 13:35:04   
Nina33
Joj, Abv1, še enkrat user posted image zate. Še vedno sem vsa user posted image , ko se spomnim nate. Naj se vama sanje čimprej uresničijo, lepo in mirno user posted image takrat, otročka bosta pa itak najčudovitejšega imela user posted image . Pa sporoči nam to lepo novico takrat!
Pa Hel32, ne samo na pregledu tudi za malega en kup user posted image in user posted image , da neha kuhat!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.