aleunam
|
Dan! Res je, po tem deževju prav paše topel sonček. Danes nadaljujem z pranjem in sušenjem zunaj. Mi cote najboljše dišijo, ko se sušijo zunaj. Zdaj na hitro postorim nekaj za službo, skuham, letim na pošto, pa spet nekaj za službo, potem pa po spalno vrečo. Jo imajo v Šparu za cca. 15€, pa je babi spet dala evrčke, da jo kupim, ker ona ne bo šla tja. Mislim, dabom vzela št. 68 (če bo), ampak se mi zdi, da sem zadnjič videla samo 70. To pa je že kar veliko, upam, da mu ne bo pri rokicah prevelik, ker ostali del itak nima veze. Moram pa povedati, da majo te spalne vreče v našem Šparu, v tavelikih (2x Interspar v MB), pa v Brežicah ga pa nisem našla (brskala tudi po trgovinah, ko smo bili v Čatežu ). Popoldne pa še v MŠ. Praški... Nobena ne more vnaprej vedeti kateri je dober za njenega dojenčka. Žal bomo morale tukaj preizkušati in takoj, ko se pojavi kakšna alergija, zamenjati. Saj je enako kot za hrano pozneje. Tako da enim paše persil, drugim ariel, tretjim noben prašek. Jaz bom nabavila enega otroškega sensitiv (katerega, še ne vem) in bomo videli po rojstvu, če bodo kakšne reakcije. Seveda upam, da nobene. Samohranilstvo... Mislim, da se pozna pri vrtcu in otrošklih. Sem zadnjič šla vprašat na CSD kako je s samohranilstvom in je dejansko omenila, da ga več ne bo ter da se ureja po rojstvu. Ker še vedno ne vem kako bo med nama, sem se šla pozanimat, a ko sem prišla iz pisarne, sem se najprej zjokala. Ne, hvala, se ne bom šla tega, četudi bi mogoče morala. Ljudje mi pravijo, naj se zaščitim v smislu, da uredimo preživnino in bo črno na belem, jaz pa mu zaupam in vem, da bo za otroka prispeval, ne glede na to ali bova skupaj ali ne. Trenutno se dobro razumeva... Pa mi verjemite, da ima precej visoke prihodke in bi se mi poznalo pri zgoraj omenjenem, a srčno upam, da ne bo potrebno iti v to. Če pa bi se med nama "zaostrilo", pa bi poskrbela za otrokovo prihodnost v tem smislu, zaenkrat pa definitivno ne čutim tega, ker vidim kako se veseli najinega fantka. Sploh pa ne samo zaradi tega, da bi "boljše" prišla skoz. Mogoče zdaj tako pišem, ker na samohranilstvo gledam s čustvene plati. Uf, upam, da me ta dva dni kaj ne prime, ker je bodoči očka moral v Nemčijo na nek seminar. Sem se hecala, da bom 100% zdaj rodila, on pa je že prešeteval koliko ur vožnje rabi od tam. Ne, malček naj še kar počaka, čeprav mam občutek, da smo že kar veliki. Pregled imam še vedno na 4 tedne (prejšnji pri 31t, tokrat pri 35t), potem pa na 2 tedna.
|