aleunam
|
Danes smo stari 34 tednov. Sem tako vesela, da lepo napredujemo (upam, da tudi v rasti, ne samo buši) in oba komaj čakava , vendar pa vem, da mi bodo manjkale brce in zavedanje, da nekaj v meni raste. Je pa ful aktiven, včeraj je zbrcal mini teto (mojo sestrico ), danes pa atija. Se spomnim tam okrog 20. tedna, ko je bilo samo ščemenje, kako sem si jih želela, potem pa je čas kar letel in 123 so bile brce tu. Od 20. tedna naprej mi je čas minil, kot bi mignil, pa tudi nosečnost je bila vedno bolj "oprijemljiva". Včeraj je prišla soseda k nam z hčerko, satro mesec in pol. Pa mi jo da v roke (seveda sem še nerodna, čeprav je že fajn za prijeti), potem pride oče, sem jo morala kar njemu dati, potem še mama... Mislim, kakšno navdušenje sta pokazala nad otrokom, prav lepo ju je bilo videti. Dobila sem občutek, da res komaj čakata na našega malčka palčka. Lepo, res. Jaz pa sem danes pridna. Pomila posodo, spraznila hladilnik in pospravila še nekaj ostankov (teh je ogromno po trgatvi), oprala posteljnino... Moram izkoristiti (prav vroč) sonček, da se lepo posuši zunaj. Oprala sem še neke deke, ravnokar se perejo še oblačila... In prvič (najprej poskusno na posteljnini) sem prala z kisom + malo mehčalca. Ful dobro diši in je res lepo oprano. Bomo še ponovili. Sedaj pa sva lačna, bo čas eno hitro malico... IZVIRNO SPOROČILO: malajka84 Aja, moj ma konc meseca roj.dan, dejte mi kako idejo kaj mu nej zrihtam...pride lih na četrtek, on ob 4 iz službe... Tudi moj ma konec meseca RD, ampak v sredo. Sem pomislila, da bi bilo najboljše darilo, da grem kar rodit.
|