|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
19.9.2010 22:23:43   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek

Glede Persil Sensitive.....jaz ga nisem prenašala.....in poznam par primerov dojenčkov, ki ga nikakor niso....tako da meni so vsi ti praški enako sranje in " umetno"....

Pajac, H&M dobiva robo kar naprej in res še nimajo nič " zimskega".....jaz sem tudi razmišljala podobno oblečt otročka kot ti....razmišljam samo .....žabice misliš hlečke na naramnice....da jih daš pod ostalo obleko....al pra žabice pač...do pasu....jaz sem jih že zadnjič gledala v H&M pa nisem nič nabavila....
Tako da jaz sem razmišljala da imamo za iz porodnišnice..pač body,žabice, pa hlače, jopico....čez pa pajacek....( debel ali malo tanjši...odvisno od vremena) aja..pa kapica....copatki....Ma jaz pojma še nimam kako oblačit bebice pozimi....obe nečakinji sta pomlad/poletje in tako imam tudi cunje doma v takih velikostih...bolj tanke....

Persila jaz ne prenašam zaradi vonja... res edini pralni prh ki mi smrdi, pa na vem zakaj, ampak takoj ga zavoham....

Mislila sem ta prave žabice... tiste iz H&M 2 pack za novorojenčka meni so ok... tistemu na naramnice jaz rečem tenki pajacek user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
20.9.2010 6:46:31   
aleunam
Jutro!

Že ob kavi prebiram vaše poste...

Škorpijonček, dobrodošla nazaj. Po moje je user posted image  počakal z rastjo do poroke, da si lahko oblekla načrtovano obleko, sedaj pa mora nadomestiti. Sicer pa ful luškan buši. user posted image

Pajac, katero številko teh nogavičk pa imaš za začetek? Sem jih tudi jaz gledala, pa jih bom nabavila, za doma imam par tankih bombažnih pajacov, ker se mi zdijo bolj komot. user posted image

Sonček, te nekako razumem kaj želiš povedati z boni. Bi raje denar. Sicer pa jih šparej za poznejše mesece, če nimajo "roka trajanja". Pa tudi to se po moje da zmeniti kak mesec prej, da jih podaljšaš.

Emma, upam, da si si spočila. Jaz sem včeraj kar preležala nedeljo, mi je prav pasalo. In začuda sem bila zvečer dovolj utrujena, da sem mirno zaspala.

Vse, ki vas ali vaše bližnje mučijo poplave, upam, da bo čim manj škode in živcev. user posted image  

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
20.9.2010 6:49:56   
aleunam
user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
20.9.2010 8:19:06   
simonmojca
Jutro punce

še iz moje strani eno user posted image
bežim delat user posted image  še 14delovnih dni

user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
20.9.2010 8:23:54   
MalaNeli
Dobro jutro.

Evo sem že nazaj od zdravnika. Ga ni blo, tk da sploh nism kaj zrihtala.
Čez 2 dni ga morm poklicat. pa bomo vidli kako in kaj.

Pa sm skrajšala eno super jutro zarad tega da sem se peljala 20km user posted image

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
20.9.2010 8:24:37   
november2010
Dobro jutro tudi z moje strani.

Sem že ponedeljkasto na delovnem mestu, sam še ena kavica mi manjka z lokala nad nami, ampak tudi to še pride :) Drugač sem bila pa tudi jaz cel vikend takoooo sitna, da sama sebe nisem mogla več prenašat.

Grem zdaj en članek napisat, da bo kej od mene. ob pol treh mam pa pregled pri G. Se že zdele bojim kako bo spet s kilami....user posted image

Mi je pa danes mali namenil že ene par tako konkretnih brc med vožnjo in to direkt v rebra. da sem kar poskočila :) Mogoče pa to pomeni da se je obrnil.... Ker do zdaj sem imela skoz filing da prečno leži....

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
20.9.2010 9:14:03   
ječi12
jutro.

evo js sm se že nazajtrkovala :) sirova,krof pa mlek. no evo zdj bom pa mal še lenarla,pol pa ne vem a mi bo uspel kej narest al ne.
skuhan mam že na pol,samo še makarone v vodo vržem,golaž že mam.

škrpijonček lep buši,sj prou da je mal zrastu :)

pa naj usem k delate mine hitro,da boste čim prej doma v P in boste uživale :)

aja k sm o bušiju govorila,celo poletje sm nosila na morju eno tuniko k mi je pršla mal nad koleni in je bla super ker sm samo to mela na plažo in po kempu. no učer jo pa za doma oblečem,pa mi že rit vn gleda.pol sm se pa spraševala kam sm jo dala prat da se je tolk skrčla,pa si misnla da težko bi se ker je bla res že velikokrat oprana pa to...
no in pol mi pade na pamet-bušššši.....seveda buši je zrastu in uzame veliko več blaga user posted image  zato pa mi rit gleda ven user posted image

nć imejte lep dan pa se čvekamo

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
20.9.2010 9:48:20   
Valentina85
Dobro jutro!

Punce naj vam čimprej mine delovni teden.

Jaz moram v knjižnico si iskat nekaj za brat, pa v trgovino, mogoče skočim pokukat še v Pikapolonico.

Škorpjonček,lepga bušija imaš. Jaz moram povedat, da se mi zdi da se mi je zdej v dveh dneh kar podvojil user posted image tako sem nerodna....

Lep dan vam želim!

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
20.9.2010 9:48:57   
malajka84
Jutro punce..kavic sm se nagledala taprava se pa kuha. Pol pa šibam na UZ rasti, d vidmo kk naša pupa raste.

Vse, ki ste v službi ,naj vam dan hitro  mine...pa upam,da ostane tako sončen, kot je zdajle...pa še kr par takih dni...sej sm rekal d sm optimist, da čakam še kak sončen dan 25+ v septembru.

Aja, moj ma konc meseca roj.dan, dejte mi kako idejo kaj mu nej zrihtam...pride lih na četrtek, on ob 4 iz službe...pjanšno bo tk mel za vikend, sam na tist dan bi rada neki spacala, sm doma pa mam čs, pa ne vem kaj. Že lani sm mu torto pekla,..pa jo namest kosila dala na mizo:) no letos se pa neb rada ponavlala bi pa neki...tku d vse ideje dobrodošle:)

Nič šibam spit kavo pol pa na Uz...vam javim kok velk apa težka je naša baba.:)
Aja u soboto sma bla u Kiku pa sma kupla tak mehek topu pajacek z ušeski..ma če bi mel mojo velikost, bi ga še jst mela:) hehe...no bom dala pol sliko u album...bil je pa 10€, kr se mi zdi zlo mal v primerjavi s kero drugo trgovino...ok, že nalagam, lepo se mejte, pa se javim ko pridem nazaj:)

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
20.9.2010 11:12:06   
maa2010
IZVIRNO SPOROČILO: teycika

[color=#000000 size=3]Živjo!

[color=#000000 size=3]Upam, da me še sprejmete nazaj, ker se že kar dolgo nisem oglasila, ampak berem vas pa redno. Drugač sem že na bolniški, tako da bom imela več časa za pisanje.

[color=#000000 size=3]Za našo bebo  mam že večinoma pripravljeno. Moram pa povedat, da sem nad materinsko šolo čist razočarana, izvedela nisem čisto nič pametnega, kar ne bi že prej prebrala. Edino, kar smo imeli ogled porodne sobe, da smo vsaj videli kje se bodo naše bebe rodile. Dobro, da vas skoz berem, da vsaj tukaj kaj novega izvem.
 Grem malo čajčka z limono popit, ker se me prehlad loteva, mam čisto zamašen nos. Upam da ne bo nič hujšega.

a ne da je materinska sola v mb bolnisnici pravi obup?! Moj je rekel, da mu je res skoda casa, ki sma ga tam porabila, da bi vec izvedel iz mojih knjig user posted image

pozdravi se hitro!

Stol za dojenje mi2 imama iz ikee od selitve ene 3 taksne stole http://www.ikea.com/PIAimages/80236_PE204487_S4.jpg in so precej nizki, pa brez pojstra sploh vec ne morem sedeti nanjuser posted image 2 bosta romala na podstresje, eden pa bo ostal zame za dojenje, samo bomo videli ce ne bom tudi jaz raje kupila tegale, ki ima phelps :)

< Sporočilo je popravil maa2010 -- 20.9.2010 11:27:15 >

(odgovor članu teycika)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
20.9.2010 11:28:56   
zori82
pozdravljene
mmmmmmmm danes pa same dobre kavice

punce zanima me ali je še katera brezposlna in neporočena...namreč mene vsi prepričujejo da se prijavim kot samohranilka,ker bi tako dobila kak € več, men pa nekak ni, ker me je strah da me nebi dobli-če sploh kontrolirajo ne vem (nekje 200€ več na mesec bi se pa poznalo). A je mogoče katera v podobni situaciji? Kaj bi ve naredle na mojmu mestuuser posted image user posted image

no zdj grem pa js tud neki dat pod zob in kavico spituser posted image

lep začetek tedna vam želim

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
20.9.2010 11:34:23   
Bumbolina
Pozdravljene novembrke!

Uam, da ste vse ok o teh nalivih in poplavahuser posted image . Katastrofa tole vreme...

Ste pa kar precej načvekale med vikendom; pohvaljene, zelo rada vas beremuser posted image .

Stol iz Ikee: res je super zadeva, se pa strinjam, da je praktično, če je usnjen. Sin je namreč ZELO polival in HB, da imamo usnjen kavč, ki sem ga lahko enostavno obrisala. Se pa spomnim, da je pri vsakem podiranju kupčka kar pljusknilo iz njega. So bile stene, vrata in stalo, kar je bilo v bližini, ko je podiral kupčka, total pošpricano...

Jaz sicer tudi načeloma raje vidim, da dobim denar, ampak tudi boni so mi čisto ok. Rok uporabe je itak ponavadi 1 leto; v tem času pa rabi 1000 stvari.

Malajka84, za RD od tvojega pa se meni vedno zdi lepo, če se pripravi malo bolj posbno kosilo - večerja, ob svečkah... Moj, pa tudi jaz, sva tega vedno vesela. Pa mogoče kupiš e kakšno malenkost - npr. kakšen šaljiv priročnik za bodeče očete...

Drugače moje počutje in počutje dojenčka ok, če zamenarim otrdevanje trebuha, za katerega pa ugotavljam, da nima veze s počivanjem. Včasih mi otrdeva, ko ležim na kavču....

Počasi bom začela nabaljati kozmetiko in ostale malenkosti, modrček sem si nabavila, otem pa se bom že začela psihično pripravljati na odhod v Rimuser posted image .

Lep dan vsem

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
20.9.2010 11:35:24   
malajka84
evo mene z UZ..naša pupa ma 2430g...je ta G (spet en drug) reku naj bom že kr po 20.okt prpravlena:) mislm na vsakem pregledi me za prej štartajo:) heh
No mogoč bo pa sam ornk pupa...pa bo čakala do konca:) No važn je d je vs evredi, vse tk k more bit.:)

zori
jst sm neporočena pa brezposelna od 1.okt dalje sicer...in men so rekl, d kr uradno z mojim živiva skupaj manj kot dve leti, mi pripada denar od socialne..za dva meseca, pač okt pa november, potem pa starševsko nadomestilo.zavarovanje pa vse, si pa moram plačevati sama..
Kaj pa vem ni mi, da bi se kej hecala, pa rekla da sem asamohranilka oz. da bom, nimam jajc za kej takega, ker nikol ne veš kdaj kej preverajajo...ne vem no-moje mnenje

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
20.9.2010 11:38:59   
aleunam
Danes smo stari 34 tednov. user posted image  Sem tako vesela, da lepo napredujemo (upam, da tudi v rasti, ne samo buši) in oba komaj čakava user posted image , vendar pa vem, da mi bodo manjkale brce in zavedanje, da nekaj v meni raste. user posted image  Je pa ful aktiven, včeraj je zbrcal mini teto (mojo sestrico user posted image ), danes pa atija. user posted image  Se spomnim tam okrog 20. tedna, ko je bilo samo ščemenje, kako sem si jih želela, potem pa je čas kar letel in 123 so bile brce tu. Od 20. tedna naprej mi je čas minil, kot bi mignil, pa tudi nosečnost je bila vedno bolj "oprijemljiva". user posted image

Včeraj je prišla soseda k nam z hčerko, satro mesec in pol. Pa mi jo da v roke (seveda sem še nerodna, čeprav je že fajn za prijeti), potem pride oče, sem jo morala kar njemu dati, potem še mama... Mislim, kakšno navdušenje sta pokazala nad otrokom, prav lepo ju je bilo videti. Dobila sem občutek, da res komaj čakata na našega malčka palčka. Lepo, res. user posted image

Jaz pa sem danes pridna. Pomila posodo, spraznila hladilnik in pospravila še nekaj ostankov (teh je ogromno po trgatvi), oprala posteljnino... Moram izkoristiti (prav vroč) sonček, da se lepo posuši zunaj. Oprala sem še neke deke, ravnokar se perejo še oblačila... In prvič (najprej poskusno na posteljnini) sem prala z kisom + malo mehčalca. Ful dobro diši in je res lepo oprano. Bomo še ponovili. user posted image

Sedaj pa sva lačna, bo čas eno hitro malico...

IZVIRNO SPOROČILO: malajka84

Aja, moj ma konc meseca roj.dan, dejte mi kako idejo kaj mu nej zrihtam...pride lih na četrtek, on ob 4 iz službe...

Tudi moj ma konec meseca RD, ampak v sredo. Sem pomislila, da bi bilo najboljše darilo, da grem kar rodit. user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
20.9.2010 11:39:22   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: Bumbolina

Stol iz Ikee: res je super zadeva, se pa strinjam, da je praktično, če je usnjen. Sin je namreč ZELO polival in HB, da imamo usnjen kavč, ki sem ga lahko enostavno obrisala. Se pa spomnim, da je pri vsakem podiranju kupčka kar pljusknilo iz njega. So bile stene, vrata in stalo, kar je bilo v bližini, ko je podiral kupčka, total pošpricano...

Malajka84, za RD od tvojega pa se meni vedno zdi lepo, če se pripravi malo bolj posbno kosilo - večerja, ob svečkah... Moj, pa tudi jaz, sva tega vedno vesela. Pa mogoče kupiš e kakšno malenkost - npr. kakšen šaljiv priročnik za bodeče očete...

Lep dan vsem

Malajka84 tale knjiga je super za bodoce ocete - saljiv priporocnik, ki dejansko vsebuje se koristne informacije
http://www.zalozba-meander.si/components/com_virtuemart/shop_image/product/96636641096ac94113d2736aeee001e7.jpg
v L´eclercu ga imajo za 7€ ?

(odgovor članu Bumbolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
20.9.2010 11:40:17   
Bumbolina
Zori82, sicer osebno ne oznam nobenega, sem pa slišala, da se jih kar recej prijavi kot samohranilka in torej ni tako redko...

Če preverjajo, ne vem, če se ne motim pa je treba v tem urejati preživnino na sodišču, pa stike urejati....

Neposredna povezava do sporočila: 1116
20.9.2010 11:40:29   
simonmojca
zori82

jaz sem neporočena in prijavljena pri sebi doma (ker se mi zdi naumno spreminjat dokumente, prihodnje leto ko se pa poročiva pa spet-sami stroški) user posted image
Pa mi na kraj pameti ne pride da bi se prijavila kot samo hranilka (tudi meni govorijo naj se prijavim in user posted image  prijavim na svoj naslov domači), ker se mi zdi goljufanje države (sej vem, vsi to delajo, država tudi mene na.....e ampak vseeno ne morem, ker če bi to vsi delali pol bi bili še bolj v minusu).
Mojemu user posted image  tudi govorijo naj se priavi na vikendu v Bohinju, ker dobijo večjo pomoč za mlade starše in prevoz za službo ampak tudi ne pomisli na to.
Res pa je da je to odločitev vsakega posameznika, moje mnenje je da je to goljufanje države (mene in vseh ostalih ki plačujejo davke) poleg tega pa tudi moja vest tega nebi mogla prenest oz. mogoče sem prevelika reva user posted image

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 20.9.2010 11:43:21 >

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
20.9.2010 11:47:35   
Bumbolina
Aleunam, jaz sem pa že čisto pozabila, kako majhni so novorojenčki... Zdaj, ko gledam ta mini oblačila, sloh ne morem verjeti, da je sin kdaj bil tako majhenuser posted image . Je pa res, da je čisto nekaj drugega, ko v roke dobiš lastnega otroka. Ti je vse nekako nagonsko, logično, ga primeš brez strahu...

Tudi pri nas so babice in dedki bili ob rojstvu - pa tudi zdaj - čisto nori na vnuka. Se pozna, da je prvi na obeh stranehuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1118
20.9.2010 11:51:43   
aleunam
Tudi pri nas bo prvi vnuk, 3 mesece za mano pa pride še en. user posted image  Bo veselja in joka user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1119
20.9.2010 11:53:53   
malajka84
punce hvala za ideje...knjigica res zgleda taka..taprava za mojga:) se pa strinjam, d najbolš bi blo kr rodit it p ama darilo;)

Neposredna povezava do sporočila: 1120
20.9.2010 11:55:05   
aleunam
...ki si ga je sam naredil. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1121
20.9.2010 12:11:11   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

...ki si ga je sam naredil. user posted image user posted image

hihi, pa se kako res je user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
20.9.2010 12:17:35   
emma83
Dober dan,

no pa sem se malo spočila, čeprav imam danes spet čisto natrpan urnik in sploh ne vem, če bom prišla pravočasno do materinske šole ob 5-ih. Čez vikend sva prestavljala pohištvo in delala prostor za posteljico in previjalno, pol pa itak skoraj da generalno vse očistiš, ker so omare po treh letih premaknjene in dosežeš tudi tisti prah za njimi. Groza no. Pol itak še ta dež vse zamoril, 2 prijateljici živita na Viču, ena pravi, da je bilo zelo hudo, da če bi še včeraj padalo, bi jim zalilo hišo, tako so jo pa še dobro odnesli.

Gremo še delat, pa se pozneje kaj oglasim.

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
20.9.2010 12:49:27   
malajka84
evo obljubljene slikce pajacka iz Kika...meheeeek:) pa topu
user posted image

user posted image

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
20.9.2010 13:01:44   
aleksa83
Pozdravljene!!!

Mene nekaj zanima:
Do kdaj se morajo na socialno dodati papirji za očetovski dopust?
Midva sva danes vse nosla na firmo in je rekla, da jaz naj pridem v petek po papirje, da user posted image pa še bo moral počakati, ker mu morejo plače vpisati in nekaj je govorila, da se to pol komaj ureja, ko rodim,... nič mi ni jasno,.., saj moram vse oddati vsaj 60 dni pred predvidenim rokom ali ni tako ??? Ne bi pa rada zamudla, da še bo kje pol kaj narobe. Že jaz moram najkasneje v petek zase za porodniško oddatio papirje in sem mislila vse skup rešiti, sedaj pa ona nekaj tam komplicira. sedaj pa nič več ne razumem,...
Pa še potrdilo od G je na firmi zahtevala. kaj jim je??? Joj so me razp..... .

Hvala bogu, da je sonček,....

pozdrav

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?