aleksa83
|
Pozdravljene! Najprej ena velika HVALA vsem, ki ste mi odgovorile na vprašanje o očetovskem dopustu. Moram napisati, da je moj sestavil posteljico skup . Ja, končno mu jo je uspelo prenoviti, prebarvati, sedaj pa že veselo čaka in stoji na moji strani postelje. pa previjalno tudi že imam. sedaj še ga morem samo zraven, da še vozižek sestavi, saj bi ga jaz, ampak tako uživam, ko ga opazujem, ker je tako ponosen, ko te stvari sam skupaj sestavlja . zelo dolgo je govoril, da še je čas za vse, v nedeljo pa je rekel, da sedaj pa je konec čakanja, da ker če si mali ali mala slučajno kaj prej zmisli, ga lahko prehiti,.., je bil tako smešen. Moram še pa tetra plenice nabavit in kozmetiko, pa dudo, pa flaške, pa pamperske in seveda nepremočljivo podlogo za posteljico,... Malo še bom zid porisala, imam gor že kako leto eno veliko metuljčico, in ker je stena rumena, bom poskusila dodati še twity v beli spalni srajčki in belo kapico, nad njo in okrog pa bom nalepla zvezdice, ki se ponoči svetijo ( sva jih včeraj v Hoferju kupila). Midva tudi nisma poročena, imama to v planu, mogoče, če bo denar bova naredila krst in poroko skupaj. In se tudi ne mislim prijaviti kot mati samohranilka. Moj je zato tačas prijavljen primeni začasno, pol ko pa bo enkrat vse rešeno, pa boma itak mogla vse dokumente spreminjat. bo pa že zdaj dobil/a njegov priimek. No to glede poroke še ni dokončno rečeno, ker je stvar izjemno draga in bova videla kako bo, pa če bomno seveda zdravi. Najraje pa bi naredila tako, pol z enimi stroški rešiš dvojno stvar. pač počakaš, da je star vsaj 3 ali 4 mesece, ppol pa gre,... Kar nekaj najinih prijateljev je tako naredilo in bilo je super. Držimo pesti, da moj dragi reče za ziher AKCCIJA lepo bodite papa