|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
17.9.2010 19:06:47   
2ursae
ok, pred desetimi minutami se je situacija še poslabšala: rekel mi je MATER user posted image ... joooj, se počutim staro user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
17.9.2010 21:37:17   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

ok, pred desetimi minutami se je situacija še poslabšala: rekel mi je MATER user posted image ... joooj, se počutim staro user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
17.9.2010 23:22:38   
Nika v službi

spet smo padle na drugo stran. No, ker nimam nič za povedat, rada pa i nas spravila na vrh, naj oznanim, kako me zdaj kliče moj ljubi starejši sin: MATI user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Benika, Pety, lahko si ogledata sličice z današnjega RD-ja, so že na Picasi. Kmalu pa tudi na FB.

Hvala še enkrat za vse! Nika je navdušena!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
18.9.2010 8:07:29   
nikolet
jutro, grem mal pospravlat ker mam popoldne šiht.... danes bo bolj malo prometa k je taka katastrofa..... sploh ne morem govort... kakšne poplaveuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
   [Brisano sporočilo]
18.9.2010 19:53:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nikolet)
  Neposredna povezava do sporočila: 2630
18.9.2010 22:01:52   
pety78
Valla., do 17. ure je več kot dovolj. Ponavadi smo se tako tak čas, ali pa še malenkost prej, odpravili. Če se dobimo ob cca 11. uri imamo res dovolj časa. Zato ta ura res ni ovira. Če se ti zdi tam ok, pa da imajo otroci dovolj prostora za skakanje, bi bilo kar super.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
18.9.2010 22:13:52   
2ursae
meni je tudi boj všeč varianta, da smo do 17h, kot pa Arena, k bo na soboto najbrž polna. Mi je fajn, da imamo plac čisto zase. Glasujem torej za Rekarja (čeprav ga ne poznam user posted image )

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
18.9.2010 22:45:47   
benika

meni je tudi boj všeč varianta, da smo do 17h, kot pa Arena, k bo na soboto najbrž polna. Mi je fajn, da imamo plac čisto zase. Glasujem torej za Rekarja (čeprav ga ne poznam user posted image )

Sploh ne veš, kaj zamujašuser posted image user posted image user posted image Moj in Špelin glas gre definitivno k Rekarjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
   [Brisano sporočilo]
19.9.2010 10:44:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2634
19.9.2010 12:50:43   
2ursae
ja kaj pa isto kot lani ali predlani? Mene to ne moti, sploh, ker lani nisem bila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2635
19.9.2010 15:54:57   
Nika v službi
Oj! Ne poznam Rekarja, samo, če je prostora enako ali celo manj kot lani, potem sem jaz proti. Otroci so večji, potrebovali bodo prostor, tako da jaz bi vsekakor iskala opcijo, ki nam zagotalja dovolj prostora. Valla, daj preveri Jamarski dom, če nam lahko zagotovijo dovolj velik prostor. Meni osebno je tudi Arena dokaj ok, sploh kar se prostora tiče. Bom še sama razmislila, če mi kaj pade na pamet.

Letim cunje prekladat, počasi se moram lotiti pakiranja...

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
   [Brisano sporočilo]
19.9.2010 16:15:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2637
19.9.2010 20:26:43   
Nika v službi
O, Valla, super. Jamarski dom je povsem uredu, kar se mene tiče. In če mene vprašaš, so plošče tudi ok, ker pač vsak najde kaj zase in tudi cenovno je zelo sprejemljivo. Puran po dunajsko ali pariško, kak pomfri, tenstan (pražen) krompir, zelenjavna priloga (baby korenček zaželenuser posted image ), štrukeljci, ipd. Po drugi strani pa - če nas ne bo res veliko, potem je opcija tudi ala carte, vsak po svoji želji. Verjetno imajo tudi kakšne vikend menuje - povprašaj. Vsekakor pa je zdaj res nujno, da se do konca pofočkamo, kdo bo prišel in kdo ne. Nas 3 že lahko šteješ.user posted image

Mi pa smo danes spet brodili po lužah, Nika ima strašansko veselje, midva s Tomažem pa sva tudi odkrila otroka v sebi in se v škornjih prav tako podala med luže. Nekaj utrinkov (sicer iz včerajšnjega dne, današnjih slikic še nisem prenesla): 

user posted image

user posted image

Lep začetek delovnega tedna, za nas bo deloven zgolj jutrišnji dan.user posted image

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 2638
19.9.2010 21:03:04   
ninocka
Cao,

meni je 2.10. OK, Jamarski dom tudi, edino kaj bodo nasi tam poceli? Glede na to,da so ze tolk veliki, jih ne bomo mogle vec zamotiti z igracami, tko da prosim z idejami na planuser posted image  Sploh ti Pia si vedno polna domislic user posted image

Jst sem domanabolniski ze od cetrtka. Evan je ful grdokasljal in sem se dolocila, da ga obdrzim doma, za druzbo pa se Rubna in Liana. SAMO JE BIL FUL PROTI, POTEM JE PA PONOCI lIAN ZAKUHAL  (38,5),  Ruben jepa zjutraj jokal, da ga bolijo useska. Ga je Samo peljal k P in diagnoza -obe usei vneti in smo dobili AB. V petek sem pa za finale se jst dobila AB, ker imam vnet mehur. DAnes je pa Lian zacel neki ful hropst, tko da ga jutri peljem k P, Evan se mi pa tudi zdi, da pri izdihu zapiska, tko da...se je zacelo user posted image  Upam, samo da ne bom zdaj na bolniski do maja user posted image

Vceraj smo sli spat ob 2h, smo meli mal panike tukaj. Zgornjim sosedom je ful teklo v klet (ampak ker imajo narobe speljan zleb), je pa tale nas mini potocek ponoci ze tolk narastel, da je spodnjemu sosedu zacelo zalivat. IN smo meli gasilce pri zgornjih in spodnjih sosedih in potem je se Samo ratal panicen.... Mi jepaful hudo za vse ljudi, ki jih je poplavilo...sploh si nemorem predstavljat, da bi se to zgodilo nam...user posted image user posted image

SIbam, bom jutri probala, kaj vec napisat...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 2639
19.9.2010 21:05:19   
2ursae
Mi smo tud danes skakal po lužah, pol sva pa z Borom še kostanjčke nabirala (divje sicer) in jih bo ju3 nesel v vrtec pokazat.

Praznovali smo RD, dajem par fotk na ogled, zdej, k ste me naučile user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2640
19.9.2010 21:05:52   
ninocka
Nika, vse najboljse za 5 rojstni dan!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Anze, vse najboljse za 5ko!!!!! user posted image user posted image user posted image  

Slikice pa dobita, ko bom v sluzbi. Na tistem racunalniku jih lahko nalepim, na mojem pa ne...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
19.9.2010 21:26:40   
Nika v službi
2ursae, huda torta. A to je U. naredil?! Hudo, res.

Naj se še jaz pohvalim s torto - sicer Petrino, pa nič ne de.user posted image

user posted image

user posted image

Ninočka, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse vas, da se hitro pozdravite oz. da tole zbolevanje ne pomeni res kakšnega daljšega obdobja bolezni.

Glede zabave na RD se jaz ne bi preveč obremenjevala, saj se bodo otroci že med sabo zaigrali. Vsak prinese nekaj igrač, CD s pesmicami (CD predvajalnik imajo verjetno tam - Valla, boš preverila?) in to je to. Sicer pa poznamo tudi nekaj igric, ki se jih lahko gremo: gnilo jajce; pajek prede; kraljica, koliko je ura; leti, leti, telefončki, en kovač konja kuje, ipd. Mah, saj tega je kar nekaj. Tažana bo verjetno imela še kakšno dobro idejo.

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
   [Brisano sporočilo]
19.9.2010 21:48:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2643
19.9.2010 22:20:43   
benika
Ninocka, dej hitro otroke pozdraviuser posted image Sem ti že danes hotela poslati sms z naslednjo vsebino:

Drug teden? Soba room? Solata?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vajine male bolančke.

2ursae, kapo dol U. za tole tortčevsko umetnijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepi ste, lepiuser posted image

Valla, Manja je še kar pridna (punči, nimaš kejuser posted image ). Edino zadnje 3 dni ima krče, ki se začnejo ob polnoči in trajajo slabi 2 urici. Drugače je pa to idealen novorojenček in upam, da tako ostane. Fanta sta jo sprejela fenomenalno. Skoz jo lupčkata, ji prinašata igrače, ko zajoka, ji v košek takoj namečeta igrače (včasih se bojim, da ji še psa ne vržeta noteruser posted image ). Drugače pa kr gre, nista ljubosumna in znata počakat, tako da nam sfolga zaenkrat bp.

Pa še mal slikovnega materiala:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2644
20.9.2010 0:06:38   
2ursae
ninočka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas vse

ninočka, benika - jaz sem tudi na razpolago, če se kaj dobivata, se priporočam ... če me hočta zraven user posted image .

benika user posted image user posted image user posted image fotke user posted image

nika, tudi tvoje so super, torta pa itak ... prekrasna.

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

letos sem imela v mislim mačko. A ni tvoj tudi 1x naredil mačke, take iz 2 krogov?

madona, imaš dober spomin, sem že jaz malo pozabila na to ... ti bom poiskala fotko, ok?

Komaj čakam, da vidim vaše mulce user posted image , kolk so že veliki pa brihtni user posted image

tko na kratko, ker grem spat ... končno.

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 20.9.2010 0:08:33 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
20.9.2010 8:27:36   
Nika v službi
Punce, dobro jutro! Danes je moj zadnji delovni dan, jupi!!!! Če bom uspela, se mogoče še zvečer kaj oglasim, sicer pa vam pomaham do 02.10., ko se vidimo na party-ju.
Če boste slučajno glasovali, kaj komu ustreza, potem jaz vseeno dajem prednost ala carte (ali izboru menujev) varianti pred ploščami. Glavni razlog za to je ura kosila. Vi ste verjetno navajeni, da imate kosilo prej, mi pa čez vikend pred 14:30 oz. 15:00 ne jemo. Imamo ponavadi zajtrk šele okoli 10:00 ali 10:30, tako da bi bilo kosilo ob enih precej prezgodaj za nas. Pri torti pa za Niko in Tomaža čokoladna, zame pa sadna. Sem zahtevna, kaj? Aja, pa fajn bi bilo, če bi nam po tleh razprostrli kakšen tepih, po možnosti rdeč..... Hecam se!user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja še to: Manja je nadpovprečno pridna dojenčica!!! Težko verjameš, ampak dete je spalo ves čas, medtem ko smo mi klepetali v Havani (skoraj 3 ure!). No, tudi Kaja je pridna, nič ne tečnari, se prav lepo zamoti, če le ima koga (ki ni moškega spola user posted image ), ki bi z njo gledal knjigice.user posted image

Šibam delat. Čau.

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
20.9.2010 8:55:31   
2ursae
ej, nika, sej ne morem verjet, da greste - ko si nekje maja povedala za vaš termin, se mi je to zdelo še takoooo daleč. No, zdej smo pa mi doma, že vsi jesenski, mokri in zmrznjeni, vi pa na morje na toplo user posted image user posted image . Uživajte.

jez odmaram, mulčka sta v vrtcu, privoščila si bom zajtrk, malo posrfala po RR in poiskala kakšne dobre vaje za naše nesrečne sičnike in šumnike. Danes imava logopeda in grem končno enkrat tja s sčisto vestjo, da sva z Anžetom vadila user posted image . Sem se malo v roke vzela. Pol bom, jasno, malo pospravljala - sem danes sanjala, da mi je odtekla voda user posted image ... očitno se bliža moj cajt.

Neposredna povezava do sporočila: 2647
20.9.2010 8:57:10   
benika
ninočka, benika - jaz sem tudi na razpolago, če se kaj dobivata, se priporočam ... če me hočta zraven user posted image .

Ja of korsuser posted image Sej če Ninocka nima cajta, se pa midve dobiva, a ne?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
20.9.2010 11:32:24   
Pia67
Evo, nas je "zalilo". Vodo je pokasiral ribnik, ker je vse skupaj modro speljano vanj. V hišo sicer voda ni prišla, smo pa na otočku, ki ga tanka popkovina starega kolovoza veže z glavno cesto, ki je tudi poplavljena, tako, da smo do NM rabili 20 min več. Sedaj je stanje ziher že boljše, popoldne gremo prijateljem pomagat hiško čistit, ker so imeli vode do kolen, kljub vsej zaščiti, podtalnica, čeprav nimajo kleti, dela svoje. Stari ljudje v soseski ne pomnijo česa takega. Včeraj sem tekla mimo gradu Otočec, katerega moli le obzidje iz vode, otoka oz. trave okoli se seveda ne vidi. Gasilci pa so se mučili z naplavljenim lesom, da so sproti reševali lesena mostova. in potem tečem dalje, pridem do cestne zapore, policaj reče, naprej ne morete, razen, če prebredete, gospa. Pa se nisem dala in prebredla polavo, ki ji je sledila še ena večja luža, si oblisala nožice ob nogavice in obula teniske ter pridelala žulj, ker me je čakal še 1 km do doma. Še kolo se je manjkal, pa bi imela triatlon  user posted image .

Popoldne smo preživeli n kanuju in se vozili med koruzo, pes je vzljubil vožnjo s kanujem in smo se prav zabavali, ker ni hotel na kopnouser posted image . Pestro, kaj prinese voda. mi je pa žal vseh revežev, ki jim je poplava naredila škodo.

Nika uživajte, glede RD pa nimam pripomb, ker ne vem kako bo.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
20.9.2010 22:52:46   
2ursae
benika, seveda user posted image . A imaš že ta teden čas? Jaz bi lahko v petek, imam neke opravke v Ivančni Gorici, pa k sem glih v avtu, se lohk zapeljem v LJ - ti lahko prideš v LJ? Lahko pa tud na Ninočko počakava, bi tud njo kej rada videla.

pia, sem videla, da je v vaših koncih kar hudo, ja .. no, še dobro, da ste vi ok user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.