![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 21.9.2010 9:47:12
|
|
|
|
benika
|
benika, seveda user posted image . A imaš že ta teden čas? Jaz bi lahko v petek, imam neke opravke v Ivančni Gorici, pa k sem glih v avtu, se lohk zapeljem v LJ - ti lahko prideš v LJ? Lahko pa tud na Ninočko počakava, bi tud njo kej rada videla. Prodano. Kumi čakam!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 21.9.2010 10:39:50
|
|
|
|
2ursae
|
benika, a pol ok za petek? Lej, ob 9h imam v Ivančni nek sestanek, po mojem do 10h, potem skočim še k P po neke napotnice in sem ob 11h lahko v LJ, čas imam pa do 14h. Bi pa morda še skočila v Hofer po tetra plenice, ki bodo v akciji od četrtka, upam, da se jih bo v petek še dalo dobit ... edino če katera planira it v čet. v Hofer in je tako prijazna, da mi vzame par plenic, ki jih potem prevzamem na pingvinčkovem žuru. če glih slučajno katera gre, sicer pa ni panike.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 21.9.2010 10:42:16
|
|
|
|
2ursae
|
benika, še to: sem videla na "Gospodinjskih nasvetih", da si ped 3 leti spraševala, kako očistit ovčjo kožo. No, jaz sem zdaj na tem, da to storim - kako si se ti potem tega lotila? Si dala v stroj?
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 21.9.2010 11:40:54
|
|
|
|
ninocka
|
Jst bi tud lahko v petek, bom se na bolniski zarad Liana. A se lahko dobimo pri brunarci? Ker jst v BTC ne bi hodila (sluzba in to), pa v kaksne yaperte porostore tud ne... 2ursae, ce hoces, ti lahko jst ovcko operem, ker moj stroj ima pranje s paro in neko razuzevanje. Mi smo na kavici, ovcka se pa pere... Eh, moram it, me Evan ze pogresa ...sploh nemorem za nazaj pokomentirat... Valla, HB, da se je vse srecno koncalo....groza, bogi Nik Lih ena julijka je napisala, da si je njen tamali v sredo rokico zlomil in do nedelje sploh vedli niso, pa pri novembrkah enkrat je tud ena tamala padla po stengah, pa ji ni blo nic, cez par dni se ji je pa bulica nardila, so sli na urgenco in je mela poceno lobanjo in se ji je kri nabirala....Men grejo vedno take stvari po glavi, ce se kateri kam udari, ko nikol ne ves... Nika, uzivajte v Turciji, uzijte se soncnih zarkov in toplega vremena sem ti prav fous Sej sem vse pozabila, kaj moram komentirat...bo treba se enkrat brat....
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 21.9.2010 11:43:05
|
|
|
|
ninocka
|
Se to - a gre katera na Pikin festival?
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 21.9.2010 12:18:41
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae benika, a pol ok za petek? Lej, ob 9h imam v Ivančni nek sestanek, po mojem do 10h, potem skočim še k P po neke napotnice in sem ob 11h lahko v LJ, čas imam pa do 14h. Bi pa morda še skočila v Hofer po tetra plenice, ki bodo v akciji od četrtka, upam, da se jih bo v petek še dalo dobit ... edino če katera planira it v čet. v Hofer in je tako prijazna, da mi vzame par plenic, ki jih potem prevzamem na pingvinčkovem žuru. če glih slučajno katera gre, sicer pa ni panike. Ti bo Špela vzela plenice pa ti jih v petek dostavim. Ninocka, men je brunarca čist OK, če bo le vreme zdržalo. A bi meni tud ovco oprala ??? Hvala!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 21.9.2010 12:26:19
|
|
|
|
2ursae
|
plenice: o Špelka, naj naj hvala - en zavitek bo dovolj. Super ste petek in brunarca: sliši se super . Bo ob 11h ok? Takrat bo že lepo toplo. Za ovčko bom pa še razmislila - je že bolj stara in se bojim, da bi razpadla. Jo morm pogledat, ali res rabi čiščenje al bo dost, če jo sklofam.
|
|
[Brisano sporočilo] 21.9.2010 20:10:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 21.9.2010 20:32:36
|
|
|
|
spelka12
|
valla spelka je 1+1 - pridem sama, ker bo moj spet v tujini. ursae plenice dobiš, bom v četrtek ob 8.00h stala pred hoferjem in tolkla pred vrati. Zdej imam do 1.10. blažen cajt za take stvari. MAli je v vrtcu, jaz pa vsak dan šibam do Manje in jo crkljam. torte izgledajo čudovito pety jest bi pa 16.10. pikapolonico za Oskarjev RD. Okus pa spodnja plast čokolada, zgorej pa borovnica. A bi to šlo? nika uživajte na polno. Evo danes je bil mali prvič polno v vrtcu od 7.30. do 15.40. Pa čisto nič ne joka, edino spi ne. No samo danes, ker jih ob 15.30. združijo je fejst jokal, pa ko sem ga prevzela je bila ihta s točo (upam, da od veselja, ker me je videl in ne od žalosti, ker je moral it). Jest imam res čudovitega otroka.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.9.2010 21:05:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 21.9.2010 21:18:17
|
|
|
|
teta beta
|
Anže, z zamudo, a vseeno iz srca - vse najboljše!!! 2.10. - mi gremo na trgatev, tako da nas ne bo. Pri nas je vrtec zdaj super, danes sta prvič spala tam in sploh ni bilo težav. Zjutraj tudi ni joka, tako da - smo zmagali. Bodo letos hodili vaši 5letniki na kake dejavnosti? Moj je hotel Dašo vpisat na taekwondo. Ja, res. Meni ideja ni bila všeč, po moje ona sploh ni tip za to, red in disciplina nista njeni vrlini, kot tudi moji ne, v glavnem Daša navdušena, čeprav sploh ni vedela, kaj je to in smo šli prejšnji teden pogledat. V bistvu je bolj telovadba, ne pravi trening, bilo ji je zelo všeč, ampak zdaj se je itak izkazalo, da ne bo mogla hodit, ker bova midva imela ob torkih tečaj slovenskega znakovnega jezika. Jaz sem imela v mislih še gimnastiko ali atletiko, ampak verjtno bomo ostali kar pri plavanju. Mogoče se bom za gimnastiko še malo pozanimala, to bi ji po moje ful ležalo, no, bomo videli.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 21.9.2010 21:44:20
|
|
|
|
benika
|
teta beta, Beni in Jakob hodita na telovadbo, Benija bomo mogoče vpisali še v plesni tečaj, ki ga organizira PŠ Urška kar v našem vrtcu. Bomo videli, kako nam bo finančno zneslo. Valla, meni je vseeno al je a la carte al plošče. Se prilagodim večini.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 21.9.2010 22:08:31
|
|
|
|
benika
|
Katarina, damica mala, VSE NAJBOLJŠE!
< Sporočilo je popravil benika -- 21.9.2010 22:10:36 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 21.9.2010 23:36:58
|
|
|
|
pety78
|
Ojoj, packe. Katera ima seznam rojstnih dnevov? Benjamin in Katarina, vse najboljše!!! A za naše srečanje jaz naredim torto ali ima katera druga željo? Če jo jaz, se strinjate, da je pol čokoladne, pol višnjeve? Kaj pa gor? Spet pingvini?
|
RE: Septembrke 2005-3. del 22.9.2010 0:00:12
|
|
|
|
2ursae
|
dragi Benjamin, draga Katarina,
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 22.9.2010 0:02:13
|
|
|
|
2ursae
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Če jo jaz, se strinjate, da je pol čokoladne, pol višnjeve? Kaj pa gor? Spet pingvini? , itak da pingvin hrana: me ne moti naročilo vnaprej, moja2 obožujeta juho, dunajc, pomfri, zelenjavo. Itak bi to naročili tudi a la carte .
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 22.9.2010 10:33:52
|
|
|
|
benika
|
hrana: me ne moti naročilo vnaprej, moja2 obožujeta juho, dunajc, pomfri, zelenjavo. Itak bi to naročili tudi a la carte user posted image . Pri nas je isto.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2010 12:03:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 22.9.2010 15:06:35
|
|
|
|
benika
|
Pety, zdej sta pa samo še naša dva user posted image Torta, itak, da jo naredi, mene je samo strah, da ti ne bi uspelo - če kdo zboli, potem bomo brez tvoje slavne torte user posted image Tko da držim pesti, upam, da bo vse ok user posted image Nima pravice zbolet, vsaj do 2. oktobra do 18. ure. Pol pa lahko Valla. špelka pravi, da se bo zagrebla za jakno.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 22.9.2010 15:25:50
|
|
|
|
2ursae
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. otroško fantovsko soft shell jakno? Številko 128. a ti to že misliš na pomlad oz. naslednjo jesen? Tvoje razmišljanje mi je namreč všeč .
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 22.9.2010 20:24:25
|
|
|
|
spelka12
|
ursae a jo za tebe tud vzamem? Če jo poklič beniko do jutri do 7.50. valla svečano obljubim, jutri ob 7.40 oddam otroka in ob 7.55. sem pred Hoferjem in tolčem naj me spustijo not, tko da jakna upam da bo. Ampak že vnaprej povem, da je naš Hofer ful čuden. Pol stvari ponavadi sploh ne dobijo . Sem šla že kupit deko, omarico za ključe.... pa teh stvari sploh niso dobil benjamin moj lubi bubi srček frček vse najboljše. katarina damica tudi tebi vse najboljše za polovičnih 10 let.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 22.9.2010 20:33:29
|
|
|
|
benika
|
Nam je pa crknil avto Tako da v petek pridem le, če me pripelje špelka, drugače žal ne. Pismo, jezna sem ko 100 . Ma čisto vsak mesec, ko mislim, da smo že na konju s financami, pride vmes eno s r a n j e in zdrma cel sistem
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2010 22:07:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 23.9.2010 7:15:59
|
|
|
|
Pia67
|
Valla enako, kupujem na zalogo . Pa mi res vedno vse prav pride. Pred letom dni sem nabavila Nini v H. softshell hlače, pa so ji sedaj čisto prav. Še jaz bi imela enake za v hribe pozimi. Ko jih je zadnjič probala, je vprašala, če greva kam smučat ? S to jakno si mi dala mislit, da bi se zapeljala do Krškega, ker v okolici NM ni Hoferja. Zanimivo Hm, hm, kaj sem še mislila. Aja, dragi ima veliko dela, saj je cenilec za gradnje v rep. komisiji in gredo po terenu, škoda je velika. Posledično sem sama za vso živad, še dobro, da je vrt v umiranju na obroke, le še radič in motovilec pobožno okopujem in razmišljam kako bom odgnala divje zajce . Ima katera recept za to? Logoped se je izkazal za dobro potezo, čeprav so me tolažili, da se bo vse skupaj uredilo. Imamo leseno žličko-kot pri sladoledu in delamo vaje za glas K. Zaenkrat samo po ene glas. Pa Nina je dobila ene popadke in vsak večer pred risanko privleče vaje in jih potem dela. Npr. nasprotja, številke itd. Pa kak star Ciciban pride vmes. Na telovadbo že hodi, saj imamo v okviru kluba, varstvo in ko treniramo, se mala zabava na vse možne načine. Oktobra pa bo hodila k atletiki, bomo videl kako bo zadovoljna. Aja, na tečaj smučanja smo se morali že vpisat, ker je tak naval . In dan mine kot bi mignil. Kava je kuhana, zdaj pa šivat vzorčke za naslednjo sezono.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 23.9.2010 7:17:20
|
|
|
|
Pia67
|
Ajajaj... Katarina in Benjamin, Benjamin in Katarina, vse najboljše za polovičko desetletja.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.