|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
14.9.2010 8:45:37   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Mi smo dobili včeraj pošto, da ga ima 17.09. zjutraj. Super, bom vzela dopust, ker imava ob 10:30 še logopeda v Kranju, popoldan pa pičiva v LJ na RD. user posted image Nika, ne bo težav s prevzemom torte. Samo upam, da jo uspešno pripeljem sama v LJ. user posted image

Čaki, ne štekam... kdaj in kje torej prevzamem torto?

Ja, lahko jo jaz pripeljem, ko pridem v LJ na RD. user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
14.9.2010 8:54:52   
pety78
Benika, hitro mi povej, kakšno torto bi potrebovala, torej velikost, okus, obliko, da vidim, če je izvedljivo. Mi bomo praznovali 26.09. točno na njegov rojstni dan, naslednji del bo pa raje naslednji vikend, ker gostiti v soboto ene, v nedeljo druge bi bila prehuda. user posted image  

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
14.9.2010 9:04:37   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Mi smo dobili včeraj pošto, da ga ima 17.09. zjutraj. Super, bom vzela dopust, ker imava ob 10:30 še logopeda v Kranju, popoldan pa pičiva v LJ na RD. user posted image Nika, ne bo težav s prevzemom torte. Samo upam, da jo uspešno pripeljem sama v LJ. user posted image

Čaki, ne štekam... kdaj in kje torej prevzamem torto?

Ja, lahko jo jaz pripeljem, ko pridem v LJ na RD. user posted image

O, super. Bi bilo pa nujno, da je torta (torej tudi vi user posted image ) v G-regi najkasneje do 16:45. Bo šlo?

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
14.9.2010 9:24:53   
pety78
O, super. Bi bilo pa nujno, da je torta (torej tudi vi user posted image ) v G-regi najkasneje do 16:45. Bo šlo?

Bo, bo.Pa saj se tikava, ne? user posted image

< Sporočilo je popravil pety78 -- 14.9.2010 9:25:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 2579
14.9.2010 9:30:39   
Nika v službi

Bo, bo.Pa saj se tikava, ne? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Resno: a prideta sama z Vidom? Matjaž in Kaja bosta ostala doma?

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 14.9.2010 9:31:40 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
14.9.2010 9:59:49   
nikolet
ja sistemacki pregled... a tešči morjo bit, ma to sam za v labaratorij al kako...

jz pa kuham kosilo in ja spet pospravlam, madonca me ni doma sam 8 ur pa je v stanovanje bomba padla

šibam, uživajte....

Neposredna povezava do sporočila: 2581
14.9.2010 10:16:40   
benika

Benika, hitro mi povej, kakšno torto bi potrebovala, torej velikost, okus, obliko, da vidim, če je izvedljivo. Mi bomo praznovali 26.09. točno na njegov rojstni dan, naslednji del bo pa raje naslednji vikend, ker gostiti v soboto ene, v nedeljo druge bi bila prehuda. user posted image  

Običajno velikost, čokoladno (z jagodami), okroglo. Brez odvečnega kompliciranja. To bomo počeli v oktobruuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
14.9.2010 10:34:52   
pety78
Običajno velikost, čokoladno (z jagodami), okroglo. Brez odvečnega kompliciranja. To bomo počeli v oktobruuser posted image user posted image user posted image

Aha, potem če ni tičine, se lahko kamot zmeniva. Torej oblita s čokolado in to je to. Notri pa...

- čokoladna krema, pa nekaj jagod vmes
- jagodna krema z jagodami?

Ali naredim eno plast čokoladne kreme, drugo pa jagodne kreme z jagodami?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
14.9.2010 10:35:09   
pety78
Nika, ja, seveda, sama z Vidom. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
14.9.2010 10:47:49   
benika

Aha, potem če ni tičine, se lahko kamot zmeniva. Torej oblita s čokolado in to je to. Notri pa...

- čokoladna krema, pa nekaj jagod vmes
- jagodna krema z jagodami?

Ali naredim eno plast čokoladne kreme, drugo pa jagodne kreme z jagodami?

Kr ti je lažje, bomo vse požrli.user posted image user posted image user posted image Dejva rečt čokoladno kremo z mal jagodami vmes, a velja? Nika, dej mi povej, a za plavutke še vedno velja, al bi mala miss kej drugega?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
14.9.2010 10:52:46   
Nika v službi
Benika, računamo na plavutke. Bo čisto ok. Hvala.

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
14.9.2010 11:30:32   
pety78
Nika, jaz pa jutri med službo skočim v Mullerja, pa se slišiva, ok?

Neposredna povezava do sporočila: 2587
14.9.2010 15:44:05   
doroteja23
user posted image user posted image NIKA vse naj, naj,...!!user posted image user posted image

Mi pa smo bolani! Vročino ima že tri dni pa ne vem od česa. Pri p. sma ble in je rekla da je vse ok, ampak da je očitno nek virus. Zdaj pač zbijama vročino,če pa jutri nebo boljše pa grema nazaj.
 Zaradi vročine sma mogle v ponedeljek odpovedat kontrolo v Ljublajni, ker je zbolela. Zdaj pa čakamo spet na nov datum.
Drugače je pri nas vse po starem. Alina bi jutri mogla začet z plesimi vajami ampak bojo očitno odpadle zaradi bolezni.
Roj dnevne zabave bi se z veseljem udeležila, ampak nama je malo predaleč in še takrat Alina praznuje s prijateljčki. Letos bo za spremembo praznovala v Oslariji v Planetu tuš in upam da bo ok. Ker še nikoli nismo prakticirali tega.

Aja še to Matjaž vse naj, naj,...!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
14.9.2010 20:50:12   
teta beta
Nika, izdelali so nam že predračun do 3. faze, pa bomo zdaj verjetno začeli malo planirat, izdelat parcelacijo itd.

Mi se tudi velikokrat igramo "osebe", "živali", iskanje besed na isto črko ali zadnjo črko itd. variacije. To se gremo vedno v avtu in je super.

Benika, a smem predlagat, da greš po plavutke v Interšport. Daši sem tam poleti kupila set plavutke, maska in šnorkl v roza barvi, luštno in tudi kvalitetno. Plavutke so nastavljive po velikosti, zdajle se pa ne spomnim ravno od katere do katere številke. Ampak se bojim, da so te stvari že pospravili user posted image . Drugače pa reči, če imajo kje zadaj.

Doroteja, lepo te je slišat! upam, da se Alina kmalu pozdravi. daša je bila doslej trikrat v Oslariji na RD in vedno je bila navdušena. Lepo praznujte!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
14.9.2010 21:32:28   
benika
Benika, a smem predlagat, da greš po plavutke v Interšport. Daši sem tam poleti kupila set plavutke, maska in šnorkl v roza barvi, luštno in tudi kvalitetno. Plavutke so nastavljive po velikosti, zdajle se pa ne spomnim ravno od katere do katere številke. Ampak se bojim, da so te stvari že pospravili user posted image . Drugače pa reči, če imajo kje zadaj.

O, hvala za nasvet. Že ena 2 dni študiram, kam bi bilo najbolj smiselno iti. Grem jutri dopoldne prečekirat. Hvalauser posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
15.9.2010 8:27:08   
nikolet
jutro

sam da vas pozdravim, letim delat papa

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
15.9.2010 8:33:13   
Pia67
Evo, preživela sem še epilog RD, če temu lahko rečem. Vzgojiteljica je pripravila material in osnutek(bila je začudena, ko sem se ji ponudila, da bom jaz naredila delavnico in je rekla, da tega že dve leti ne delajo več, ker ni šlouser posted image , pri prejšnji skupini pa je bila delavnica + RD stalnicauser posted image ), ker je Nina želela narediti metulja. Težava je bila, ker večina otrok ne zna rezati s škarjami (vzgojiteljica jih ne pozna in ni vedela, da ne bo šlo). Potem smo s skupnimi močmi, po kosilu pa se je vzgojiteljica posvetila vsakemu posebej pri rezanju pos.koščkov metulja. Še jaz, ki sem vajena vseh živih težav pri izdelavi predmetov (invalidi) sem bila mal frapirana kako otroci stari 4 leta in še nekaj ne znajo prerezati list papirja, rezljati po obliki pa je bila čista ZF. Žalostno. Nička je potem hitela in pomagala ostalim, ker je zanjo to res mala malica. Grobo lahko ocenim, da so od 18 otrok rezali le 4.
Tako, da je bilo včeraj pestro. Popoldne še CICIVESELICA, smo se nažerkali palačink, konjičkov, trampolinov in zadeli cel kup nagrad na srečelovu.

Glede našega skupinskega RD, žal ne morem nič napisat, ker "vikend ni moj" in ne vem kako bo. Vsekakor se ne bo odvijal po mojih željah, tudi če prosim (odločba je odločba in se je občasno držijo, če je treba nagajati, kot pijanec plota...). Itak pa obstaja možnost, da datum ne bo vzdržal, ampak že zaradi rezervacije in ostalih okoliščin je prvi vikend otobra skrajni čas.

Aja, glede voščilnic, so službene in gredo v katalog, narediti pa jih moramo vnaprej za naslednje leto.. Da ne bom izpadla hecno, kje je še decemberuser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
15.9.2010 8:52:58   
Nika v službi
Dorotejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Alino, da se čimprej pozdravi!

Teta beta, hvala za pojasnilo glede hiše. Torej, se počasi začenjajo konkretna dela. Kakšen timing pa ste si zadali? In koliko je predračun, če ni ravno skrivnost?

Pia, to pa je res frapantno, da otroci ne znajo rezat s škarjami! Pri nas v vrtcu vem, da so (in verjetno še bodo) ravno s škarjami veliko delali. Res neverjetno, kakšne razlike so od vrtca do vrtca, od skupine do skupine. Očitno je res ogromno odvisno od vzgojiteljic...

Jaz sem pa zdajle na HP letališča pogledala, kakšni so današnji odhodi v Antalyo, da vidim, kaj nas čaka čez en teden, ko odfrčimo mi. Če bo ura ostala nespremenjena, bo krasno, saj je planirani let 12:15. Potem pa 2:45h leta, +1, pa še urica za transfer in smo do 17. oz. 17:30 v hotelu. Odlično.

F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
15.9.2010 22:53:56   
2ursae
ja no, kaj je zdaj, kje so moje čestitke? user posted image user posted image user posted image

torej, preživeli smo res lep RD, dopoldne je Anže nesel posladke v vrtec in ko sem prišla ponj je bil strašno zadovoljen z dogajanjem, dobil je darilo - risbico od vsakega sovrtičkarja, pa enega palčka (so skupina Palčki) in šopek napihnjenih balonov. Doma smo pojedli tortico in pihali svečko, dobil je darilca, nad katerimi je bil tudi navdušen (sintesajzer, velik Lego komplet iz Spara, od Bora pa kolebnico). Potem smo jo pičili v Atlantis - itak popolna uspešnica, prvič se je vozil na ta velikem toboganu in tudi sicer je norel vsepovsod. Videla sva, kako malo, malo, malo mu manjka do tega, da bi lahko rekla, da zna plavat.
Imela bom tud kakšno fotko, bom pokazala naša2 žurerja, ki sta bila ob koncu dogajanja seveda popolnoma izmučena user posted image .

zdaj malo gledam TV in kuham mulo: moj se spet pogovarja z mamo po telefonu. Ma pa ej, čisto vsako leto na sinov RD izvisim zvečer, vedno iz istega razloga user posted image .

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 15.9.2010 22:54:41 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2594
15.9.2010 23:06:08   
2ursae
njegov komentar: "a je zdaj moja glava torta?"

user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 15.9.2010 23:09:17 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
   [Brisano sporočilo]
16.9.2010 7:34:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 2596
   [Brisano sporočilo]
16.9.2010 7:40:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2597
16.9.2010 8:50:13   
pety78
Anže, vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

2ursae, sorry, ker smo tako ažurne. user posted image

Jaz imam pa eno prošnjo. A ima mogoče katera tega poganjalčka doma, da bi ga posodila, pa ne za Kajo, temveč za Vida. user posted image user posted image user posted image Od maja, ko je imel meningitis, se ni s kolesom nič vozil. Takrat, ko sva se učila, je bilo že tako, da sem ga samo malo za sedež držala ali zadaj za majčko in se je lepo vozil. Zadnjič pa spet katastrofa, jaz sem pa skoraj živce zraven zgubila, priznam. user posted image Mi je kar malo žal, ampak bil je tako trmast...ne znam, ne morem, boli, ... pa niti trudil se ni, kljub temu, da sem ga držala. Je pa res, da je ta schwinn kar precej težek.
Pa sem razmišljala, da bi kakih 14 dni malo ravnotežje na temu poganjalcu natreniral, samo se mi ga ne splača kupovat.
A ga ima katera na voljo za posodit?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
16.9.2010 9:48:05   
Pia67
user posted image  ojej ....
Anže vse najboljše.

Pety, tudi jaz si občasno želim, da bi ga imela user posted image . Ker pa sem ji kupila kolo, mi je zdaj mal mim kupovat še poganjalca. Je pa res, da se ne vozi pogosto, ker nimamo možnosti-le cesta, po travi, da bi lovila še ravnotežje, pa ne gre gladko. Tako, da sem ji nazaj nataknila pomožna kolesca, da skupaj narediva kako turo po hosti.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
16.9.2010 11:40:02   
Nika v službi
Ojej, 2ursae in Anže, globoko opravičilo za zamudo.user posted image user posted image user posted image

user posted image

Valla, to pa je novica! Odslej bomo lahko žurale celo do treh!user posted image

Me veseli, da je Tilnu poganjalček všeč, upam, da mu še naprej dobro služi.

Pety, bom tule kolegice povprašala, če ima kdo poganjalčka za posodit. Čeprav jaz bi prej furala skiro v vmesnem času, saj je podobno.user posted image To zdaj Nika prakticira. Aja, verjetno vam še nisem povedala o tej naši "tragediji". Niki so na njenem kolesu razpadla pomožna koleščka, no guma je zacvetela in smo bili posledično prisiljeni jih dati dol. Prej smo jih seveda že nekajkrat zalepili, pa ni dolgo držalo. Kera katastrofa. Naša madam je namreče že dolgo tega rekla, da se bo sama odločila, ko bo hotela dati pomožna koleščka dol. In zdaj se, jasno, ni sama odločila, ampak smo jih preprosto dali dol. Potem pa je bilo nekaj hude drame, joka, vpitja, da ona se ne bo učila ipd., no, potem pa je nekajkrat poskusila, ampak sploh nima veselja, potrpljenja, zaupanja v nas, tako da je vse skupaj bolj klavrno. Sicer je nekajkrat že čisto lepo peljala, ko jo je T. zadaj praktično spustil, ampak jasno, ona se ustraši in furiozno zabremza. Tako da smo zdaj začasno spet nazaj na skiroju, občasno pa jo prepričamo, da naredi nekaj krogov s kolesom. Ampak jo moramo obvezno držat zadaj in spredaj za balanco.user posted image user posted image user posted image Ko se ne bi tako panično bala, bi speljala v nekaj minutah, tako pa... ah, bo že. Počasi.

F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.