Nika v službi
|
Ojej, 2ursae in Anže, globoko opravičilo za zamudo. Valla, to pa je novica! Odslej bomo lahko žurale celo do treh! Me veseli, da je Tilnu poganjalček všeč, upam, da mu še naprej dobro služi. Pety, bom tule kolegice povprašala, če ima kdo poganjalčka za posodit. Čeprav jaz bi prej furala skiro v vmesnem času, saj je podobno. To zdaj Nika prakticira. Aja, verjetno vam še nisem povedala o tej naši "tragediji". Niki so na njenem kolesu razpadla pomožna koleščka, no guma je zacvetela in smo bili posledično prisiljeni jih dati dol. Prej smo jih seveda že nekajkrat zalepili, pa ni dolgo držalo. Kera katastrofa. Naša madam je namreče že dolgo tega rekla, da se bo sama odločila, ko bo hotela dati pomožna koleščka dol. In zdaj se, jasno, ni sama odločila, ampak smo jih preprosto dali dol. Potem pa je bilo nekaj hude drame, joka, vpitja, da ona se ne bo učila ipd., no, potem pa je nekajkrat poskusila, ampak sploh nima veselja, potrpljenja, zaupanja v nas, tako da je vse skupaj bolj klavrno. Sicer je nekajkrat že čisto lepo peljala, ko jo je T. zadaj praktično spustil, ampak jasno, ona se ustraši in furiozno zabremza. Tako da smo zdaj začasno spet nazaj na skiroju, občasno pa jo prepričamo, da naredi nekaj krogov s kolesom. Ampak jo moramo obvezno držat zadaj in spredaj za balanco. Ko se ne bi tako panično bala, bi speljala v nekaj minutah, tako pa... ah, bo že. Počasi.