pety78
|
Zdaj pa bi se res že lahko naučila, kako je s tem. user posted image Prosim, izračunaj si strošek materiala in povej, koliko ur si porabila, strošek dela si znam izračunat sama.user posted image Mah, vem, grozna sem, ampak takole je...Vedno imam nekaj doma, nekaj gre v trgovino in kupi Matjaž, po nekaj še sama skočim, zraven kupujemo še druge stvari, tako da niti ne vem, koliko stane kozarec nutelle. Pa nikoli ne merim in tehtam, razen moke in sladkorja za biskvit, to je pa tudi vse. Pa kaka stvar še ostane, recimo deci, dva, smetane, .... Sem pa želela tudi vaša menja glede cen tort slišati, ampak to šele za tem, ko jih bom za vas naredila, da ne boste mislile, da jih za vas postavljam. Imam nekaj malega povpraševanj in je RES čas (ti dam Nika prav ), da končno postavim ceno za torto. Glede na porabljen material in čas dela pa ful težko rečem. Sploh glede slednjega, ker sem recimo včeraj začela delati bisktvit za torto ob cca 19.30 uri zvečer, končala pa tik pred polnočjo, s tem da sem kuhinjo pospravljala zjutraj, vmes pa... - dala otrokoma večerjo, - ju stuširala, zobe umila, smo se mal pocartali in ju dala spat - skočila do sosede v zgornji štuk, ki mi je naročila Crocse (Nika, si jih ti dobila, so ok?) - na hitro pospravila kopalnico in sortirala cunje, ter dala eno rundo v pripravo za pranje, da sem zjutraj samo gumb prižgala in se perejo. No, srčno upam, da so že oprane. No, zdaj pa vedi, koliko cajta mi je torta vzela. Moram priznati, če se lahko malo pohvalim, da se pa znam kar organizirat in zasukat. Pa v glavi hitro splanirat, da se mi nekako izide vse skupaj.