katy83
|
pozdravček. Danes pa smo mi imeli pravo nedeljo, tako kot se spodobi. Spali do 10-ih, se cartali, igrali, ati je skuhal kosilo , jaz sem omare nekaj skup spravljala, pa poleten cote ven, pa premale cote od Timoteja v škatle, pa zimske stvari not, nič hudega ni blo. Je blo prav fajn, res pa sem ugotovila, da ti naši sončki tak rastejo. Madonca, koliko oblačil sploh ponosli nismo. Še dobro, da sem večino dobila. Ko pa gledam one prve pižamice...joj, joj, kaj so res kdaj bili tako mali? No, pa zdaj zvečer sem vabila delala za krst in so mi super uspela , sem full zadovoljna. aja, pa še atija pohvalim, poleg tega, da je danes kosilo skuhal, je še tiramisu naredil. Nisem še ga poskusla, bom jutri, ampak mislim, da je super. Izgleda že tak. Ste me spraševala kako je uspelo prvo "navadno" kosilo za Timoteja. Tak kot mi je ta kumarčni zos ratal , vau zadnje čase mi gre vse od rok. Moram se resnično spravit k diplomi. Timotej ga je mljackal 100/uro, pa zraven govoril: mhm, mmmmm, mhm . Jah, očitno malo prepražene čebule, soli in kisle smetane naredi jed takšno kot je treba, Še tašča je rekla, da je okusno, ker sem ji dala za probat. Jutri pa bom delala rižoto z malancanami in korenčkom. Joj, odkar imam otroka, bom še zdravo jest začela. kopanje - mi imamo tudi taki stolček kot Aglaia, no kot Zoja , in je res super. Timotej je edino full hecen, ker mu not v bano namečema igračke in ga sploh ne zanimajo, raje se igra s cevjo od tuša. Sem pa ga danes probala tak malo polivat, pa je blo veselja. kolegice/prijateljice (Aprilčica): ja, veš, sem tudi jaz opazila, da so se ljudje (nekateri) full spremenili odkar sem rodila. Pač kaj jaz vem, eni očitno ne razumejo, da imaš otroka in da tvoje življenje več ni enako, pol pa rečeš, da je zdaj boljše, pa te čudno gledajo. No, to govorim na splošno, pač pri nekaterih znancih se to dogaja. Glede prijateljic, pa imam tisto ta pravo samo 1 in to pošteno. Pa še nosečka je. in tudi z njo se včasih križajo najina mnenja, ampak se nekak pogovoriva. V bistvu sva obe taki jokici, da se zjočeva prek telefona, pa je zmenjeno. zobki- pri nas ni še nič videt na dlesni. No, saj nima veze, bo že. Upam, da jih ne bo potem 5 naenkrat. spanje - zadnje čase nam pubec zvečer nekaj štrajka oz. se prebuja tak vsake toliko, ampak potem pa kr zaspi do jutra. aja, moram še našega telovadca pohvalit. Zdaj se že obrača na vse možne načine, pa začel se je nekaj dvigovat iz ležečega položaja, gor v sedečega. Ne še čisto, ampak imam občutek da bo kmalu. nič, lepo mi bodite, nočka
|