|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
18.9.2010 20:28:39   
nejanejc
ojla...jao to vreme...notr je sicer marsikaj za pospravt, sam.. pogtesamo sprehode in spanje v vozicku... tako seje tezko uspavat... bogi nas otrok :( res nisem navajena, ze zvecer so boji z miskom :( Upam, da se prej al slej navadimo

didi, ja za ocke so nam kaplce kar pomagale, pa spiranje s fiziolosko, kot ste ze pisale

mi stolcka za banjo nimamo, mamo sam tus brez kadi, sam ploscice...neko moderno smotano varianto.. No lepo, da vasi soncki uzivajo

amelie, mi smo pa kar brez sedezme, mamo sam zakonsko posteljo.. upam, da najdete kmalu kar bi blo za vas

lep vecer in mirno noc

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
18.9.2010 20:34:06   
Anonimen
Evo mene spet. Cakamo, da se bana nafila user posted image

Aprilcica, upam, da vas ne zalije. Tudi, ce nimate drv. Razen, ce jih tudi za ogrevanje rabite, ne samo za toplo vodo. Verjetno ja, a ne? Jaz se (med drugim) tudi na hise in drva nic ne spoznam.
Upam, da bo Benjamim cimprej boljse! Za kolegico te pa cist razumem. Jaz se tudi vcasih kar zgrozim nad kaksno s katero sem se vcasih vec druzila. Pa potem ti komentarji o otrocih, zakaj bi jih imela pa bila debela pa strijasta. Đizus, kaksni cudaki user posted image

Amelie, midva sva dala sedezno delat. V eno tapetnistvo na primorskem. Ampak naceloma lahko verjetno das v katerokoli tapetnistvo delat. Lahko ti pa dam spletno stran in telefonsko od najinega, ce bosta razmisljala v to smer. V glavnem, nama je blo to fajn, da ti naredijo cisto po tvojih merah, obliki in blagu. Cena je pa bla okoli 1500 eur, kar je priblizno enako, kot vsaka malo boljsa sedezna v Ikei ali pa v kaksnem salonu. Ali pa Tom Tom poglej, imajo tudi lepe. Ampak nimas neke izbire blaga. No, jaz to vem, ker sva pred 6 meseci opremljala celo stanovanje. Drugace se pa na pohistvo ne spoznam. Aaaa, se ena stvar na katero se ne spoznam user posted image

Didi, jaz se tudi javim na degustacijo. Vsega domacega user posted image
Zakaj kamilice ne bi bile ok za dojencke? Ce jim dajejo sladke za piti, ko so zaprti, verjetno ne more biti nic narobe, ce mu samo vatko pomocis v caj pa oko obrises. Ne vem. Kaj pa samo fizioloska?

Stolcek, naceloma bi naj otrok trdno sedel notri ja. Nasi ne gre glih najboljse, ampak na hrbtu niti slucajno noce biti v vodi, niti na blazini ali pa v postelji. Zdaj je trebuh in obracanje zakon. Na hrbet se obrne samo, da si odpocije. Sem pa vceraj govorila z eno fizioterapevtko in je rekla, da jo kar srce zaboli, ko vidi majhne otroke v kengurujih in nosilkah, da se pokonci nosijo. Da otrok do 6 meseca nima kaj sedeti oziroma se pokonci nositi. Jaz sem bila samo tiho (kao da Zoje ne nosim pokonci user posted image ). No, za ta obroc sem vprasala pa je rekla, da sedenje za kratek cas (kopanje) ali pa nosenje pokonci (podiranje kupcka) je ok. Vse ostalo pa ne. Pa da naj bo Zoja cim vec na boku, ker trebusnih misic nima tako mocnih kot hrbtnih. Sem ji hotela recti, da trebusnih tudi jaz nimam, ona je pa le moja hci, pa nisem upala user posted image

Bom zdaj probala prilimati par slik nasega kopanja. Da vidim, ce znam.
Kopanje:
user posted image

Polivanje:
user posted image

Pretiravanje (z moje strani seveda):
user posted image

Koncni rezultat: user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2277
18.9.2010 20:36:54   
Anonimen
Znam! No, to je nasa miselinkica user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2278
18.9.2010 21:35:25   
amelie
Iiiiiiiiiiii, kako luštno pupiko imaš, Aglaia! user posted image  Otrok pa itak ne more bit vedno v idealnih položajih, tud sama sem mnenja, da par minutk na dan ne more naredit nobene škode. Ampak Žiga bi se pomoje sesedel kot puding, če bi ga dala sedet. Bom še malo počakala, preden poskusim.
Evo, tko pa naš mišelinčič zgleda med kopanjem - čist preveč dolgočasen za Zojo user posted image
user posted image

Sedežne - hvala za predloge!

Kolegice - jaz jih nimam dosti pravih, tiste, ki pa so, so pa še iz srednje šole. Med njimi sem prva z otrokom in so vse totalno navdušene nad njim. Mi je ful lepo, ker jaz ne vem, če bi se pred Žigom tako brigala za njihove otroke. user posted image  Dojenčki so mi bli vedno čist mimo ... zdaj so mi pa kul! user posted image  Aprilčica, ne vem, kako ti deluješ, ampak jaz, če mi kdo ful energije jemlje in živcev spije, začnem kenslat ... Za mene ni fora prijateljstva, da je konstantno neka drama. Kakorkoli že, upam, da čim prej rešita ... user posted image

nejanejc, držim pesti, da čim prej posije sonček, da lahko greste vozičkat. Mi kar hodimo v največjih nalivih, zgledamo sicer kot vesoljci, vsi v plastiko zaviti, razen psov, ampak Žiga pa spi kot angelček, ko mu dež ropota nad glavo. Jaz bi tudi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
18.9.2010 22:46:07   
legenda_m
hey again

aglaia ja kko je luštna tale vaša bejba.

Res? Jaz se kar cakam, da odkrijem kaksen talent. Kuhanje mi ni uspelo. Ok, krompir znam dati v vodo pa cvetaco tudi. To pa je tudi vse. user posted image

no vidš tud to je neki

nejanejc tud mi čakamo solnce. ampak kako naliva.
amelie. dobri ste, jst delujem bolj na sonce, in zmerno do pretežno oblačnost brez padavin, razen snega.

stekleni strgalniki jst mam predstavo o njem da je tak kot iz rosfreja sam da je steklen. sam vseen se sprašujem recmo če pa pretlačiš z vilicami je pa ok? al pa ko se vse skuha, ne vem če je še fuuul vitaminov, plus to da sadje in zelenjava že prej stojijo neki časa v hladilnicah in trgovinah... bom še mal prebrala v to smer steklenih strgalnikov. drugač je pa pr nam dons jedel home made apfel in bananen. in kako je pohamsal. k da mu nisem dala za jest že cel teden. itak sladka banana. zgleda da je podedoval sladke gene mene in mojega očeta user posted image . aja pa zobki, mogoče sem se prenaglila. mogoče je blo kej druzga. kko nj vem. če pa nč ne pove.

didi in aprilčica user posted image  ne vem, kaj nj vama rečem. da bo bolš. aprilčica ljudje se spreminjamo. drugač pa tud jst nimam nekih kolegic te iz mladosti so šle svojo pot, nekaj jih mam v službi, drugač pa .... sem rada sama svoja. kar ni nujno dobr. skratka. tud jst sm taka, da če mi nekdo ne paše se ne družim z njim. iste vrste ptiči skupaj letajo al kko že

amelie kaj pa če daš kavč km oblečt. aja jst pa iščem eno pregrinjalo za kavč. oz sedežno. kje naj iščem?

levinjica prosim za naslov da pridem na skutin zavitek
didi prosim za naslov, da pridem na bejlis in borovničke

nataša35 upam da vas ne zalije.

nočko

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
18.9.2010 23:13:14   
dacy
aglaia mojega Peugeota bom kar cel teden v MB pustila, sem mojega angazirala, da pride po mene in malega jutri (nedelja), pol ima on itak cel teden dopust tak da ce bom kaj avto rabla bom pac njegovega vzela, no konec tedna pa me bo pripeljal nazaj, do takrat pa se bo moj mehanik vozil z njim v sluzbo, da ugotovi kaj ga muci, ker danes seveda spet ni nic nagajal user posted image ... Tvoja Zoja je pa pravi soncek mali ... lepo da tak uziva v kopanju ... lepe slikce so user posted image

aprilcica do zdaj sem vmesala, cvetacko, brokoli, korencek, spinacko in bucke, lahko zelenjavice tud zmesas med sabo in jih das v krompircka ... pa po novem cist malo solim vodo v kateri kuham in dosti raje poje vse

babyloverka nas je tud se kot pijanec, pa smo se vseeno ze kopali v stolcku in je blo cist fajn ... vseeno je uzival in nic ga ni motlo da mora sedet, sej v bistvu je naslonjen in tudi ce se naprej nagne ali na stran je itak obroc okrog in okrog user posted image

No evo pa bom se jaz prilepla slikice nasega cofotalca ... Upam da jih bote vidle ...

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu didi5)

Slike iz albuma
Neposredna povezava do sporočila: 2281
18.9.2010 23:16:22   
dacy
No ce vidite spodaj okence s sliko se s klikom na njo, slika poveca ... Ne vem ce boste vidle ker imam neko testno verzijo in ne vem ce se vidi ttudi pri tistih ki ne sodelujejo pri tem testiranju ...

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
18.9.2010 23:41:17   
Anonimen
Dober večer!
Kako ste kaj ?
Ste vse na varnim pred tem dežjem..katastrofa kakšne poplave.
Mi smo drugače uredu,danes se mi ni nič lubilo narediti ,je babi kuhala kosilo,jaz sem samo malo praha pobrisala.Ema je bila malo sitna,spala je kar veliko jedla pa spet bolj slabo..
didi5 odgovore si že tako dobila za oči,pozdravite se čimrej ,pa pazire za oči ,ker ni dobro ,da so velikokrat vnete.
nataša35 ti je uspelo vse narediti,da boš lahko jutri počivala in uživala,pa da vas res ne bo zalilo.
aglaia in legenda-m ne kuhate rade ,a sam to začetno hrano za naše sončke vam ne gre od rok.
aglaia tvoja je tudi zelo pridna za spat,pa lepe slikice so ,kar uživajte še naprej...
dacy jaz ti tudi svetujem ,da malo počakaš z potjo ,da ne boš kje obtičala v vodi...odločitev je tvoja...
aprilčica10 sma že dve,meni gre tudi ta dež že pošteno naživce.Naj se Benjamin čimprej pozdravi.Ja skutin zavitek imamo pri nam vsi radi....njami...
nejanejc
naša tudi pogreša malo vozičkanje..
sedežna
jaz že imam tudi kar zgurano ,bo treba menjat drugo leto...
obroč za kopanje
moja noče sedet v njemu ,se kar jokat začne,pa že kar lepo sedi drugače..
amelie kakšen korenjak v banici,ste pa kar korajžni ,da greste v dežju na sprehod.
legenda-m ti kar pridi na skutin zavitek..
prijatelice jaz povem naravnost v obraz ,kar si misli ,če ji ni kaj všeč naj pove nazaj.Jih imam pa kar nekaj.
spasirane skutice tiste ki že dodajate skutice ,katere kupujete.
strgalo kje ste kupile te strgale...
gh mi smo danes za kosilo papali krompirček z cvetačo ..kak je bilo dobro.Jutri pa bučke...
zobki mene pa nekaj zanima,tiste ,ko že imajo zobeke ,so vam kaj manj jedli in pili ,prede so dobili zobeke..
To bo zaenkrat vse ,grem počasi spat,želim vam mirno noč.
Lahko noč...

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2283
18.9.2010 23:42:48   
Anonimen
dacy  lepa slikca...lahko noč..

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2284
19.9.2010 9:31:53   
Anonimen
Jutro.

Danes je mož končno doma, mogoče si bodo moje roke malo odpočileuser posted image Ampak mislim, da ima spet namen nekaj vrtat v spalnici, pa delat eno stojalo. Mislim, saj je fuuul priden, on ogromno naredi sam (in tako prišparamo kar dost keša), ampak jaz sem pa taka, da: 1. vse bi rada mela uštiman (in to itak v čimkrajšem možnem času) 2. rada bi ga mela tist en ubog dan, ko je doma skos pr seb. Čudna sem.

Aglaia: hahahauser posted image user posted image user posted image Tamala je zakonuser posted image user posted image Ja, drva pa nucamo tudi za ogrevanje, je cenovno bolj ugodno.

Amelie: Iiii, tvoj je tud čist lubanuser posted image user posted image Zarad kolegic maš pa prav... Ma, ne vem kaj bomuser posted image

legenda: jaz sem tudi mislila, da tisto strgalo zgleda tako, pa ni res. To zgleda ko tak velik steklen pepelnik, le da na sredini ni luknje, ampak je dno dvignjeno in so gor take steklene bunkice (tam strgaš)user posted image user posted image link: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=203831

dacy: hvala, bom dala bučkeuser posted image user posted image Pa solit bom pomoje tud moralauser posted image Pa ti inaš tudi takega malega srčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

levinjica: groza so tele poplave. Pri nas v Sparu ni bilo kruha. Ravno zdajle je mož prišel iz trgovine. Niso mogli pripeljat kruha. Grozno je vse skupaj..

Grem skuhat kavo, da jo v miru spijeva, preden se mali zbudi.

Papa

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 19.9.2010 9:36:44 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2285
19.9.2010 13:39:26   
mamika25
Ojla, na brzino... čist nič nimam časa da bi kaj napisala, samo toliko: Maj je tako TEČEN, živa driska zadnjih 5 dni. Zgornjo dlesen ima razturano do konca, vse belo, zgleda da prebijajo 3 zobki naenkrat. Skoz joka, cmera, spimo čisto nič (res nič!!! spi recimo do 1h ponoči, pol pa cela štala do 5h), z mojim sva čist fertik, zmozgana sem do fula, in ja posledično mi tudi nič noče papat, mleko zdaj dobiva po žlički (zjutraj in zvečer) vse ostalo mu dajem hrano. Flaše se izogiba (najbrž ga tolk boli po dlesni), joka ker bi pa ne more. Tako da res nisem mela nič časa, da se javim. Ima pa tut mal rdečo rito pa še zaprt je bolj kot po navadi. Ah,.. upamo na bolje čase, komentirala za zdaj ne bom nič, pa drugič.

Lepo se mejte, na slikcah so vaši otročki videt res pravi bombončki user posted image . Našemu malemu pa je ta teden ime Težko Težkovič. Ojoj.

Pa pa!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
19.9.2010 16:23:21   
didi5

IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

IZVIRNO SPOROČILO: didi5

Samo jamram že 3 dni, grem sama sebi na živce. Hvala bogu, da veste kako to je pa da se imam kje zlit. Tak grem na en močen šilček, saj si ga zaslužim a. Bo katera - na izbiro imamo - višnjevec, orehovec, borovničevec, limonovec (vse doma pridelano), puškin, jeger, neko domačo žganje ala travarica, šnops, baylies... Talam zastonj, samo da je družba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jazzzzzzzzzzzz!! ke nisi prej povedla, še maš ke??? me je ded tak razpiuser posted image zdo da bi ga zadrgnila

tale stolček se lahko uporablja ko sam sedi, ne? ker naš je še ko pijanec če ga dam sedet user posted image

Sem komaj zdaj videla - pridita jutri naokoli, pri nas pijače nikoli ne sfali ;) user posted image user posted image user posted image user posted image od dedov, včasih bi jih blo treba same pustit kake 3 dni pa da vidimo kak jim bo;)

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
19.9.2010 21:22:54   
Anonimen
Dober večer!
Danes bom pa res kratka.Zutraj smo se zbudili,pa pogledamo na cesto poplava,celo jezero je nastalo.Končno se je vreme umerilo in posijal je sonček.Bili smo malo na sprehodu ,Ema je taka tečka postala ,nič nebi jedla ,ne pila ..katastrofa.Pred spanje se premetava ,joka, malo nazaj sem jo pa hvalaila ,kako je že pridna ,,kako se je spremenila.Komenterala bom drugič grem počasi spat.
Lepo mirno ,lahko noč...

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2288
19.9.2010 22:19:03   
didi5

IZVIRNO SPOROČILO: mamika25

Ojla, na brzino... čist nič nimam časa da bi kaj napisala, samo toliko: Maj je tako TEČEN, živa driska zadnjih 5 dni. Zgornjo dlesen ima razturano do konca, vse belo, zgleda da prebijajo 3 zobki naenkrat. Skoz joka, cmera, spimo čisto nič (res nič!!! spi recimo do 1h ponoči, pol pa cela štala do 5h), z mojim sva čist fertik, zmozgana sem do fula, in ja posledično mi tudi nič noče papat, mleko zdaj dobiva po žlički (zjutraj in zvečer) vse ostalo mu dajem hrano. Flaše se izogiba (najbrž ga tolk boli po dlesni), joka ker bi pa ne more. Tako da res nisem mela nič časa, da se javim. Ima pa tut mal rdečo rito pa še zaprt je bolj kot po navadi. Ah,.. upamo na bolje čase, komentirala za zdaj ne bom nič, pa drugič.

Lepo se mejte, na slikcah so vaši otročki videt res pravi bombončki user posted image . Našemu malemu pa je ta teden ime Težko Težkovič. Ojoj.

Pa pa!

ABSOLUTNO RAZUMEM!!!!!! KOT DA BI OPISOVALA NAŠO FAMILIJO IN MOJO VUVUZELO!!!!! Nam prebijajo štirje, 2¸zgoraj 2 spodaj. Tudi zadnji teden groza od groze, zbujamo se na pol ure ponoči. Bo minilo ko se odselijo user posted image user posted image user posted image ali to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem kaj je boljše
user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
19.9.2010 22:40:34   
didi5

Evo še komentarji na kratko:

aprilčica: tvoja kolegica - povej ji točno tako kot se ti odvija v glavi, brez olepševanja. Če ne pomaga pa itak gre v njeno slabo. Jaz pa pravim tako, jaz imam oooogroooomno kolegov in kolegic, pa le peščico prijateljev oz. prijateljic. V bistvu smo štiri prijateljice iz srednje šole - se dobivamo vsaj 1x na 14 dni (3 imamo otroke, moja najboljša prijateljica je še brez pa pač naše ujčka :)). In vse se zavedamo, da se je treba za prijateljstvo potrudit in da se življenje spreminja - ne more vse za večno ostat isto tako kot je bilo recimo na faksu. Vsako obdobje ima nekaj slabega in nekaj lepega. Ampak brez teh mojih babik res ne vem kaj bi - so moj odklop. In še ena globoka : Prijatelj je tisti, ki se s tabo joka, ne tisti ki bi se s teboj samo smejal user posted image user posted image

zobki: groooooza

gh: trenutno se brani - tudi na steklenički je vojna - še ne vem al od zobkov al od cepljenja za rotavirus

stekleni strgalnik: jaz ga nisem nameravala nabavit niti si ga nisem predstavljala, pa sem danes čisto po naključju naletela nanj v babycentru (kamor sicer redko zahajam, ker se mi zdi vse ekstra drago). Ampak je bila kar sprejemljica cena, 3,95 eur pa sem ga kar kupila. Preizkusim pa jutri :)

obroč oz. sedež za kopanje: mi bomo očitno tudi morali nekaj podobnega nabavit, ker tuširat je več ne moremo (je preveč hiperaktivna in bo mi 1x samo spolzela iz rok) in ta hiperaktivnost se tudi leže ne obnese več, ker z glavo nonstop udarja v dno. Kje ste kupile te stolčke in koliko približno je cena?

slikice: joj kako imate luštne otrokce - ma meni so vsi lušni - sploh ko se smejijo in spijo

levinjica: ko smo doma, ji naredim skutico mu (mislim da ljubljanske mlekarne) in zmiksano sadje, ko pa sva kje na poti ji pa dam kar kao fruhtzwerge ampak tist iz hofferja (so glih tak dobre skutke, 1x ceneje pa fajne male pakunge).

Aja še to; hvala za vse nasvete glede očk. Sva danes šli k dežurnemu čeprav je zgledala očka malo bolje, brez izcedka ampak v notranjem kotu pa zelo rdeče. V bistvu ji je pa počila žilica (verjetno se je štosnila s prstkom) in se ji je razdražlo oko. Dobili sva tobrex kapljice za preventivno da se ji res huje ne vname, baje pa tale počena žilica ne gre kar tako hitro nazaj. Malo hrgolimo ponoči, ker imava obe zabasane noske, tako da ima lara po novem pojštrček, ker se mi zdi da lažje diha. Čeprav me je malo strah, da se ne bi na trebuščka obrnila, pojštrček je pa kar mehek. Ampak verjetno ni panike, glede na to da glavico čisto samostojno drži in obrača. Če se mi pa smili, ko komaj diha - meni tudi zdaj najbolj paše višje vzglavje.

Smo pa pred 1 urco komaj domov privandrali, smo šli malo na obisk k babici in prateti. Vsaj roke sva si odpočila, ker se tam vsi grebejo kdo bi jo bolj cartal. Ko ji je dovolj, pa po novem več ne sikajo nazaj in jo lepo položim v horizontalo ali jajčko. Je pasalo si malo izlit dušo, ker od dragega teta je ena izmed redkih ki me res razume. Je tudi imela kar naporno hčero do 6-ega meseca. Me tolaži. da je pa zdaj prava samostojna, poštena baba :)

Nič jaz tudi grem v horizontalo - ker komaj gledam. Držite pesti, da bo ta noč mirna

Nočkouser posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
19.9.2010 23:22:00   
nejanejc
hej..se jst na hitro..

mamika, didi
tudi pr nas mamo kar veliko joka.. verjetno se bojo spet zobki pojavli, ceprav pr prvih dveh ni blo panike.. zdej pa se mi zdi da je kar kriza :(

je komaj zaspal, tako se je premetaval, mahal, brcal... jao : upam, da bo noc bolj mirna

aprilcica, jst sem ista ko se gre z amoza, sem vesela, da veliko sam nardi, sam ker veliko dela bi ga mela tisti dan, ko je doma tud rada zase... za kolegice pa je res, boljse malo in tisto pristno :) Sej bo, vse se resi :)

levinjica, tudi mi smo sli na en sprehod :) je blo fajn....

nic, gremo spat lahko noc vsem

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
19.9.2010 23:38:05   
katy83
pozdravček.

Danes pa smo mi imeli pravo nedeljo, tako kot se spodobi. user posted image Spali do 10-ih, se cartali, igrali, ati je skuhal kosilouser posted image , jaz sem omare nekaj skup spravljala, pa poleten cote ven, pa premale cote od Timoteja v škatle, pa zimske stvari not, nič hudega ni blo. Je blo prav fajn, res pa sem ugotovila, da ti naši sončki tak rastejo. Madonca, koliko oblačil sploh ponosli nismo. Še dobro, da sem večino dobila. Ko pa gledam one prve pižamice...joj, joj, kaj so res kdaj bili tako mali? user posted image
No, pa zdaj zvečer sem vabila delala za krst in so mi super uspelauser posted image , sem full zadovoljna.
aja, pa še atija pohvalim, poleg tega, da je danes kosilo skuhal, je še tiramisu naredil. Nisem še ga poskusla, bom jutri, ampak mislim, da je super. Izgleda že tak. user posted image

Ste me spraševala kako je uspelo prvo "navadno" kosilo za Timoteja. Tak kot mi je ta kumarčni zos rataluser posted image user posted image user posted image , vau zadnje čase mi gre vse od rok. Moram se resnično spravit k diplomi. user posted image user posted image user posted image Timotej ga je mljackal 100/uro, pa zraven govoril: mhm, mmmmm, mhmuser posted image . Jah, očitno malo prepražene čebule, soli in kisle smetane naredi jed takšno kot je treba, Še tašča je rekla, da je okusno, ker sem ji dala za probat. user posted image
Jutri pa bom delala rižoto z malancanami in korenčkom. Joj, odkar imam otroka, bom še zdravo jest začela. user posted image

kopanje - mi imamo tudi taki stolček kot Aglaia, no kot Zojauser posted image , in je res super.user posted image user posted image user posted image Timotej je edino full hecen, ker mu not v bano namečema igračke in ga sploh ne zanimajo, raje se igra s cevjo od tuša. user posted image user posted image user posted image   Sem pa ga danes probala tak malo polivat, pa je blo veselja. user posted image

kolegice/prijateljice (Aprilčica): ja, veš, sem tudi jaz opazila, da so se ljudje (nekateri) full spremenili odkar sem rodila. Pač kaj jaz vem, eni očitno ne razumejo, da imaš otroka in da tvoje življenje več ni enako, pol pa rečeš, da je zdaj boljše, pa te čudno gledajo. No, to govorim na splošno, pač pri nekaterih znancih se to dogaja. Glede prijateljic, pa imam tisto ta pravo samo 1 in to pošteno. user posted image Pa še nosečka je. user posted image in tudi z njo se včasih križajo najina mnenja, ampak se nekak pogovoriva. V bistvu sva obe taki jokici, da se zjočeva prek telefona, pa je zmenjeno. user posted image

zobki- pri nas ni še nič videt na dlesni. No, saj nima veze, bo že. Upam, da jih ne bo potem 5 naenkrat.user posted image

spanje - zadnje čase nam pubec zvečer nekaj štrajka oz. se prebuja tak vsake toliko, ampak potem pa kr zaspi do jutra. user posted image

aja, moram še našega telovadca pohvalit.user posted image Zdaj se že obrača na vse možne načine, pa začel se je nekaj dvigovat iz ležečega položaja, gor v sedečega. Ne še čisto, ampak imam občutek da bo kmalu.

nič, lepo mi bodite, nočka

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
20.9.2010 8:16:25   
babyloverka
hej babike user posted image
se jaz hitro zjutraj javim ker ne vem kako bom kaj utegnila tekom dneva, naš otrok je tak da nikoli ne veš, že dva dni ima finte da spi samo po pol ure čez dan user posted image

no najprej vprašanje: kdaj planirate štajerke kavico ta teden? da vem kako se zmenimo ptujske nosečke. sem že sama na sebe jezna ker še mi ni uspelo prit pod pohorje pa sedaj imam določeno mero poguma da bi se sama s tamalim v mb spravla user posted image

drugo vprašanje: mali odkar je gh težje kaka oziroma kakec je kar trdi. vem za kamilice pomagajo pri zaprtju, samo ni zaprt, kaka vsak dan. sprašujem kaj mu naj dam za jest da bo kakec mehkejši?? zdaj sem mu filala načeloma zelenjavo pa je trd kakec. bom probala danes z jabolkom, vem da je prijazen do črevesja.

upam da vse ki imaste težave z zobki to čimprej rešite. ko berem kako je to težavno me je kar groza in strah. že zadnjič ko je bil mali takooo rpehlajen in je jokal in jokal se mi je srce paralo ker se mi je smilil.

katy ti imaš pa pridnega možeka user posted image

fuuuullllll lepe slikice od kopanja vseh bejbekov user posted image  naš samo leži v bani, tu pa tam brcne če ga jaz nenormalno spodbujam, se mi zdi da včasih take zvoke spuščam da je groza user posted image

didi5 če se ne vidiva na srečanju ptujskih ali štajerskih mamic potem lahko pridema en dan na obisk user posted image  pa bo naš mali ležal jaz pa malo Laro pocartam pa tvoje roke odpočijem user posted image

samo v četrtek ne, v četrtek sem rezervirala dan za family in svoja moška peljem v toplice user posted image user posted image  imate predlog kam??? ptujske odpadejo user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
20.9.2010 8:48:54   
Anonimen
samo v četrtek ne, v četrtek sem rezervirala dan za family in svoja moška peljem v toplice user posted image user posted image  imate predlog kam??? ptujske odpadejo user posted image

Podčetrtek = user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2294
20.9.2010 8:59:44   
didi5

hej babike user posted image
se jaz hitro zjutraj javim ker ne vem kako bom kaj utegnila tekom dneva, naš otrok je tak da nikoli ne veš, že dva dni ima finte da spi samo po pol ure čez dan user posted image

no najprej vprašanje: kdaj planirate štajerke kavico ta teden? da vem kako se zmenimo ptujske nosečke. sem že sama na sebe jezna ker še mi ni uspelo prit pod pohorje pa sedaj imam določeno mero poguma da bi se sama s tamalim v mb spravla user posted image

drugo vprašanje: mali odkar je gh težje kaka oziroma kakec je kar trdi. vem za kamilice pomagajo pri zaprtju, samo ni zaprt, kaka vsak dan. sprašujem kaj mu naj dam za jest da bo kakec mehkejši?? zdaj sem mu filala načeloma zelenjavo pa je trd kakec. bom probala danes z jabolkom, vem da je prijazen do črevesja.

upam da vse ki imaste težave z zobki to čimprej rešite. ko berem kako je to težavno me je kar groza in strah. že zadnjič ko je bil mali takooo rpehlajen in je jokal in jokal se mi je srce paralo ker se mi je smilil.

katy ti imaš pa pridnega možeka user posted image

fuuuullllll lepe slikice od kopanja vseh bejbekov user posted image  naš samo leži v bani, tu pa tam brcne če ga jaz nenormalno spodbujam, se mi zdi da včasih take zvoke spuščam da je groza user posted image

didi5 če se ne vidiva na srečanju ptujskih ali štajerskih mamic potem lahko pridema en dan na obisk user posted image  pa bo naš mali ležal jaz pa malo Laro pocartam pa tvoje roke odpočijem user posted image

Za jest mu daj slive (jaz ji ponavadi dam kar kupljen hipp), najbolj je pa pri nas palila skutka (lahko tudi ruhtzwerge - mi jih kupujemi v hofferju) - itak tudi pri Bastjanu ni panike, ker je že na AM. Pri naši so sami pozitivni učinki teh skutk( nobenih slabih reakcij), je probiotik (torej rihta prebavo) pa še z veseljem jo poje pa če kaj druga trenutno je al ne :):):)

Ja upam, da bom zmogla vsaj na eno srečanje no :):) Mislim pa da imajo štajerke glih v čet. okol 10.00.

Mi smo pa danes SPAAAALIIII celo noč brez enega prebujanja do 6.45, se je najedla, 7.15 mrnknila nazaj zdaj pa slišim se je začela komaj prebujat :):) Jaz sem spala 7 ur neprekinjeno in je razlika v razpoloženju očitna. Sem danes našemu atiju obljubila, da pa ne bom tečna ko pride iz službe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj včasih smo pa res tudi me težke, ne samo oni - pst, pa ne jim povedat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pičima za Mb na obisk k prijateljici, ki je na bolniški pol pa še na kafe s šefovo ženo (je treba priliznjen ostat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) - jo vidim več kot šefa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Prav hecna štorija, s šefom se vikava (pač poslovno razmerje in tako hoče) z ženo pa hodiva na redne kafeje in zvem še preveč o njunem življenju, pol se pa še s šefom pogovarjam o vseh bedastih stvareh zmes se pa vikava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ampak meni sta oba tako fajn, sem res srečnica glede službe in odnosov :):):)

Pičim, pridne bodite :)

Neposredna povezava do sporočila: 2295
20.9.2010 9:47:29   
NATAŠA35
evo se javljam na raportuser posted image user posted image

hvala bogu nas ni zalilo user posted image user posted image , čeprav je bila reka kar visokauser posted image ...sem pa v soboto vse uštimala, kar sem hotela, včeraj sem pa šla na pogreb, ker je šefu oče umrl...k sreči sem imela varstvo user posted image user posted image in od dveh do pol devetih, ker so bile ceste poplavljeneuser posted image in smo se morali vse naokrog peljat, da smo končno prišli doma...mali je bil dušica in sem se zmenila za še kdaj user posted image user posted image user posted image , pač izkoristim priliko...mi je bilo malo čudno brez otrok, ampak je tak pasalouser posted image , pa še vse sodelavce sem videla in so rekli, kdaj pridem nazaj, ker me pogrešajo user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da bom mogoče predčasno šla delat, bi se tak zmenila za 3x/teden, pol pa za vse dni, samo da bi mi na roke dajali denar, ker jaz porodniške ne bom prekinila...si bi rada popravila zobeke user posted image user posted image , pa malo da pufe pokrijem...

grem kuhinjo pospravit, ker so mi jo včeraj moji otroci čisto razmetali, pa me moti, pa še mali je zaspal, tako, da bom ubrala hitro varianto pospravljanja user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
20.9.2010 10:27:53   
Anonimen
Da se spet mal javim. Sem imela mojega doma 2 tednauser posted image , ker smo prestavili zdejšnji dopust na novemberuser posted image  Ste se spet tok zapisale, da sem fulllll zadaj.

Nataša a že zdej boš šla delat? Po 8h/dan? Kam boš pa Simona ta čas dala?

babyloverka sej to, da ima po GH trd kakec je normalno. tai ima odkar je na GH skoz trd kakec. In ga ful boli k kaka, se prov dere. Sam itak je normalno, da je kakec zdej trd.

katy83 a ti Timoteju soliš hrano? Pa čebulo mu daješ? Ker jaz sem v paparici vidla ful receptov s čebulo, sam se ne upam dat. jaz Taiu še vedno kuahm posebej.

levinjica jaz kupujem skuto od Mu in mu dam sama sadje notr.

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2297
20.9.2010 14:00:45   
amelie
Hej!

A ste vse na sončku, da je tako zatišje? user posted image

Mi smo glih od pediatrinje, mali ima oko vneto in je dobil tobrex mazilo. Cela umetnost v oko spravit ... Zdaj spi. user posted image  
Nataša, dobra si, da si tamalega pustila tako dolgo v varstvu. Jaz še približno nisem tako daleč. Pa zdaj je še moj dvakrat zaspal ob tamalem, ko sem šla s psi ven, tako da ga še njemu skoraj ne upam pustit ... user posted image  Ker ko spi, on NIČ ne sliši.

Didi, fajn za prespano noč. Žiga še zmer celo noč na joški visi. Noro .. Hvalabogu se ne zbuja, tako da ni neke krize s spanjem, ampak bi blo vseen fajn, če bi malo nehal user posted image

Mamika25, sem na FB vidla, kaj je bil vzrok, da je Težko Težkovič bil tako težek user posted image  Čestitke za tretji zobek! user posted image  Pri nas so še kar prazna usta user posted image

Nič, bom še kasneje komentirala, mi kruli v želodcu in moram it hitro kuhat, preden se mali zbudi.

Papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
20.9.2010 15:34:47   
amelie
Aja, pozabla sem prej povedat, da sem dobila menstro user posted image  Nič boleča, kot tudi pred nosečnostjo ni bila, je pa ful močna. Vedno sem imela prve dni ful močne, ampak danes sem pa že cel paket always vložkov za močno krvavitev porabla. Tamponi nimajo šans ... Skodelico bi pa tud pomoje rabla cifro 5. V glavnem grozljivka ...user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
20.9.2010 15:48:59   
nejanejc
hejla... na hitro, danes mam tri "kosila" v paci... vsak svoje... nejcu bucke, jst bom pasto s tuno, moj pa krompir s fižoleti... nic vse skup, loncev pa prevec :)

amelie, upam, da bo zdravilo pomagalo...kak teden pa verjetno mores dajat... je pa umetnost ja, ko sem jst dajala nejcu ko je mel 14 dni je blo tezko... kaj sele zdej..
no, lepo, da menstra ni prevec boleca...pa upam, da se tud "pretok" umiri
jst se cakam to teto...

smo bli na soncku ene dve urci danes jupiiiiiiiiiiii

mamika, cestitke za zobek št. 3 :) mi pa smo se kar tecni.. zobki zobki... res kak mesec je ze mimo od taprvih dveh... sam pr nas zgleda, da bosta dva spodej se

didi, super za prespano noc.. lepo se mej na kafetu :)

nataša, ja ti si res pridna... varstvo mas torej, lepo... a prides na tortico v kranj al kako se zmenmo?

ajde, lepo se mejte

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?