Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: legenda_m se mi zdi da ko postaneš mamica odkriješ vse sorte talentov pri sebi Res? Jaz se kar cakam, da odkrijem kaksen talent. Kuhanje mi ni uspelo. Ok, krompir znam dati v vodo pa cvetaco tudi. To pa je tudi vse. IZVIRNO SPOROČILO: legenda_m oj nism nč brala kaj ste napisale me pa zanima kaj je na tem steklenem strgalniku, a je res tok bolš kt rosfrejov? Rostfraj strgalnik pobere vitamine iz sadja. Steklen ali pa plasticen pa ne. Bojda. Dobis pa keramicni strgalnik v 1001 dar ali pa steklenega v Mullerju. Zgleda kot pepelnik (recimo), ne pa kot strgalnik. Posodica, ki ima take male steklene bunkice gor. No, jaz sem si to drugace predstavljala, zato povem. Ok, dosti citiranja. Se malo tako, kar se spomnim. Katy, super, da se Timotej boljse pocuti. Kako je uspelo prvo skupno kosilo? Natasa, ti si res carica. 4 otroke popedenas pa se imas cas zase, za moza, za hiso, za RR. Nas otrok veliko spi, ampak sem jaz totalno neorganizirana, da mi vseh stvari ne uspe narediti v enem dnevu. Dacy, jaz sem imela vcasih Citroena, ki se je tocno tako obnasal. Ko sva bila sama je bil na robu smrti, ko pa sem ga peljala k mehaniku pa kot da je nov. Pa mogoce se malo pocakaj preden gres na gorenjsko, ker je baje za danes ponoci se hujse vreme napovedano. Didi, moja soseda ima sina, ki mu ni pri vnetem ocesu nic pomagalo. Ne njeno mleko, ne fizioloska, ne kapljice ... nic. Potem so sli pa na morje pa se mu je v 1 tednu pozdravilo. Pa nihce ne ve zakaj in kako. V glavnem, oci izpiras od zunanje strani proti nosku. In vsako oko s svojo vatko. Pa mislim, da komot das fiziolosko ali pa kamilice, kot pravi Natasa. Kar se pa spanja tice, pa imamo mi res sreco, ker nasa pupika spi ze od 3 tedna celo noc. No, pa danes ze cel dan. Je ugotovila, da je tako bedno vreme, da ni drugega za poceti. Midva se pa tudi samo po kavcu prelagava ali pa igrice igrava. Smo mislili iti v Ikeo danes, pa smo si premislili, ker nismo hoteli plavati iz avta. Ceprav Zoja verjetno niti ne bi bila prevec presenecena, ce bi jo v vodo vrgla. Bi pac mislila, da se spet kopa. Ampak v bolj mrzli vodi Aja, se o kopanju ste se menile. Mi smo prakticirali banjico na stojalu in nas otrok je kar zaspal med kopanjem. Ali pa ce je slucajno prej spala, je voda ni zbudila. Potem je postala bolj aktivna in je ful brcala in se dvigovala, tako da smo uvedli tusiranje. To je blo lazje, ker ni bilo treba polniti male banjice. No, zadnjic pa sem v Leclercu kupila tisti obroc za v bano, kjer otroci sedijo notri. 8 eur je bil pa se mi je zdelo ful poceni, glede na to, da so v Baby Centru tudi po 30. No, se enega bom sla kupit, ce bo treba, ker to je bil definitivno nakup meseca! Nas otrok tako uziva v tem, da je tezko za verjeti. Mala se ima v bani najboljse! Brca, maha, se smeje, pljuska po vodi, se igra z igrackami (ali pa jih daje v usta) ... zakon! Tudi polivanje po glavi (z lonckom) je ne moti. Edino kadar ji voda zalije usta, nos in oci naenkrat malo piha. Potem se pa spet smeje. Ta nasa mala ribica In zadnjic sem sla se jaz k njej v bano, moz naju je pa skropil. Zoja se je ful smejala (tako, da je vmes malo vode spila). Potem je bila pa tako unicena, da je spila 40 ml in zaspala ob 20. In spala do 8 zjutraj! Tako, da zdaj vsak vecer veselo polnimo bano Upam, da nobena od vas ne zivi v kaksni obcini, ki je odrezana od sveta. Sem zjutraj brala novice, da so ponoci z alarmom Zirovce budili. Mene bi kap zadela, da mi ponoci nekaj piska. Lepo se imejte, kljub bednemu vremenu!
|