|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
17.9.2010 11:14:54   
babyloverka
hej mamice še jaz pridem na raport user posted image

včeraj me ni bilo blizu ker je bil še ati doma. pa smo izkoristili za milijon opravkov, nakupe pa malo cartanja user posted image

onidan sem bila v dm-u, dala ven 100 evrov pa še z boni prišparala 30 evrov user posted image  moj se je doma nekaj kremžil da sem čudna s temi listeki pa kaj to nekaj zbiram ampak sem si vse lepo napisala in posortirala da sem vedla kaj iščem in je bilo to to. kupila sem si tudi menstrualno skodelico, manjšo. ma tista večja se mi je zdela res velika. še to ne vem kak bom spravlala noter in ven, no bomo videli drugi teden ko pridejo obiski. saj vem da bi blo fajn da probam že prej pa mi ni, se še nisem sprijaznila z stanjem tam spodaj od poroda. blahhhhhhhhuser posted image

malemu sem včeraj dala bučke, ffuuujjj user posted image  ni variante, zapečatil usta. danes poskusim ponovno in enako. najprej sem mu naredla riževo kašico in dodala malo jabolke za okus-ni bilo dobro. mu dam jabolko- je bilo dobro. mu primešam malo riževe kašice- še je jedel. mu primešam še več kašice- ni šanse, usta zaprta. grem po bučke-poskusi- usta zapečatena. čez pol ure je dobil flaško mleka user posted image  in pride mama iz trgovine midva pa tri vrste hrane na mizi, dva umazana slinčka, na koncu pa frajer spi zraven prazne flaše user posted image

morem it, alarmmmmmmmm

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
17.9.2010 11:22:35   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: legenda_m
jst pa ne maram čokolad s trdimi delci. to je tko ko potica z orehi user posted image . skratka jst svojo čokolado ful hitr pojem in ker moje zmanjka moram potlej jest uno k ma lešnike not. res ne vem zakaj mora met čokolada lešnike.

user posted image  user posted image  user posted image  isto jih jaz ne prenesem, rečem, da ne jem čokolad s kostmi user posted image  edin tista, ki ma keks na sredini, mi je dobra - za v mleko namakat! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2252
17.9.2010 13:12:21   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

jst pa ne maram čokolad s trdimi delci. to je tko ko potica z orehi user posted image . skratka jst svojo čokolado ful hitr pojem in ker moje zmanjka moram potlej jest uno k ma lešnike not. res ne vem zakaj mora met čokolada lešnike.

user posted image  user posted image  user posted image  isto jih jaz ne prenesem, rečem, da ne jem čokolad s kostmi user posted image  edin tista, ki ma keks na sredini, mi je dobra - za v mleko namakat! user posted image

a bi ve nehale, ker jaz sem pred tednom dni prepovedala kupovat čokolado - posledica - nič sladkega doma ve mi pa tu lušte delate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - ki mali user posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
17.9.2010 13:21:20   
NATAŠA35
evo še mene na raport...sem malo zmatrana še od včerajuser posted image user posted image , pa še tali dež grr...

včeraj sem prvo ob 6.30 peljala mojga v službo, da sem mela avto, potem najmlajšega v šolo odpeljat, potem pa v LJ na očesno z najmlajšim in tam sva bila kar dve uri, tako da sva šla domov v največji gužvi...in kaj pol, nekako ob pol 4-ih pridem do šole, pa prvo k enemu na govorilne, pa drugemu na sestanek in ko je bilo tega konec še tretjemu na roditeljski in še to z malim in tako sem dam prišla okoli 7 ure zvečer...danes me vse boli, ker sem ga držala, da ne rečem, da sem še 2 žulja fasala...dobro, da nisem mogla še po mojga v službo, ker bi znorela...tako sem samo padla v dnevni na kavč in tam ostalauser posted image user posted image ...

sem se pa sestri tam nasmejala, ker je mogla ene kapljice dat malemu, pa je rekla, če ji prostor naredim, ker je pač ona široka, jaz pa da ni, da je mene malo več skupaj kakor nje, pa ona odvrne, da to pa ni res, ker sem prava suhicauser posted image user posted image user posted image user posted image ... je imela očala, sigurno rab drugo dioptrijouser posted image user posted image ...no nato jaz spet rečem, da je vseeno mene malo več skupaj, ker od vsakega poroda je kaj ostalo, pa ona a ni to vaš prvi?user posted image user posted image jaz pa v smehu, da ne, ampak 4-ti in ženska sploh ni mogla verjetuser posted image user posted image ...sem ji mlada zgledalauser posted image user posted image user posted image

drugače pa mali ima kontrolo spet čez pol leta, zdaj mu niso dali očaluser posted image user posted image ...no mogoče se mu stanje poboljša...

gh mi imamo od 3-5 obrokov, štejem tudi par žličk...nekako imamo zajtrk: sadje ali mlečna kašica, malica. sadje+piškoti brez glutena, kosilo: zelenjavica, malica: sadje, večerja: zelenjava, mlečna kašica, vmes mleko....

zobje tudi pri nas so na pohodu, zato je kar veliko joka in sitnobe, pa bruhanja, ker si toliko roke not zabijeuser posted image user posted image

legenda, amelie ne mi vi lušte delat z čokolado...user posted image user posted image

cojka mej se lepo na dopustuuser posted image user posted image

zdaj greva zelenjavico pojest, potem pa po moje tri sončke, na koncu še po atija, potem pa sem zaključla z taxi službo za danesuser posted image user posted image ..

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

Neposredna povezava do sporočila: 2254
17.9.2010 14:18:20   
Anonimen
Oj babike, mi smo zboleli in se sploh nimam časa javljat, ker mu kar naprej brišem nos, pa itak se mi tok smili, da, ko se začne cmizdit, ga takoj vzamem v roke in potem šetanac po hiši. Gor in dol in gor in doluser posted image user posted image Zdaj je zraven mene na sedežni pa se že pripravlja nekaj...

Danes sem mu naribala (končno sem dobila stekleno strgalo iz BC in ej zakon!!) olupljeno breskev in pol banane in je vse pojedel. Zdaj mu bom spet skuhala malo cvetačke, korenčka (v vodo dam pa za okus malo peteršiljčka), potem mu to kar z vilico pretlačim in dodam malo masla. Prejšnjič je vse pojedel, upam, da bo danes tudi tako. Je res pravi jedec - bravo maliuser posted image

cojka: uživajte!!

legenda: upam, da bo roka boljše in, da bodo zobki kmalu!user posted image

dacy: tvoj mali je pa ful priden za jest! Bravo!user posted image

aglaia: heheheuser posted image Potem je mala zelenjavarcauser posted image user posted image Super!

Babyloverka: jaz tudi kupujem v dm-u in seveda doma sortiram bone. Boni so zakonuser posted image

Katy: upam, da se je Timotej že pozdraviluser posted image user posted image

NATAŠA: fajn za okulista oz. pregled in GHuser posted image

didi in amelie: na, zdej se bašem s čokolado!! Zakaj ste začele to temouser posted image user posted image user posted image

levinjica: kaj bi jaz dala za Emino spanje pri Benjaminuuser posted image Danes je bil ful bogi ponočiuser posted image

nejanejc: naš ima tudi probleme preden zaspiuser posted image

Moram it. Papa

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2255
17.9.2010 14:56:58   
nejanejc
ojla... ja cokolada... mmmmmmm, sam jst bi tud brez lesnikov :)

jst sem sicer zdej bolj na piskotih kot cokoladi...

danes je res cudn dan, ko tolko pada in nisva sla nic vn... nejc je spal dvakrat... brez vozicka zaspat je prava mora... sej vem, se je treba navadit in najdet zaposlitev tudi tako... bomo vidli... verjetno bo vedno vec takih dni jeseni...ma upam, d abo tudi nejc vedno bolj "samostojen" in priden za zaspat brez vozicka oz. joške

zdej se je glih zbudil in semmu dala dudo in cuza... in je buden...ker ponavadi jo dobi samo za zaspat... bomo vidli kolko dolgo bo mir... mogoce  se malo zaspi, ko v vozicku...

legenda... joj te tvoje roke, se mi smilis... mene tud neki zapestje daje.. ma nic v primerjavi s tabo

aprilcica, nataša, babyloverka in ostale
.. vidim kolko ste ze vse pred nami z gh... bomo vidli kako bo sol po krompircku krompir danes...

nataša, si mela pa res pester dan, pa upam, d ane bo treba vec velikokrat k okulistu... sem se zadnjic spomnla na toast, kaj jes ze?

lepo se mejte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
17.9.2010 15:51:36   
Anonimen
Dževe pozdrav!
Kako ste kajk na ta dan..Katastrofa kaj lijekot iz škafa.Drugač smo uredu,Naša princeska mala je danes spala 12 ur  skupaj ,vsako noč bolj pridna.Da se ne bo drugi teden vse obrnalao.Sedaj že od kosila spi torej 3 ure.Ji mogoče vreme odgovarja.Taveč me je danes ujezila,ji zutraj dam čisto nov dežnik,pride domov z zlomlenim..katastrofa,koliko eur sem že zdevala za te dežnike.Sedaj pa potep pri sošolki.
nejanejc ja čokolada je zakon,jaz vsak dan eno pojem...njami,njami...
duda-spanje zvečer zanimivo moja tudi zvečer noče dude za spat.Se obrne na bok ,vrtiljak na vijem in zaspi.
aprilčica10
lepo da Benjamin rad je,se mu ne skriva ,kdaj že imate posvetovalnico in cepljenje--Pozdravite se čimprej ,ni lahko ,če je otrok bolan.
nataša35
si pa imela včeraj kar pester dan.Super za ukolista..Je res smotano ,če imaš en avto,pri nam je en čas tako bilo ,sem morala  mojega zutraj v službo voziti,potem smo še en manjši avto nabavili.Res si dobra,da vse zmoreš ..
obroki
mi imamo 5-6 obrokov z mlekom zraven..
basyloverka  v dm se res splača kupovati,kar prišparaš ,če imaš te bone.A hrana vašemo ne gre najbolje ,zelenjava pač..
kopanje zelo rada se kopa.Sma ji kupila igračke za v vodo.In ko se z vodo napolnijo jih stisne ,pa voda ven šprica ..kak uživa pa smeji zraven..prav posrečena pupika je...
mešanje kašic z am jaz sam krompirjevem pireju dodam Ap mleko drugače ne.Kašice med sabo mešam samo zelenjavo ali samo sadje,drugače ne.
legenda-m a misliš ,da je od tega ,ko je gh na prazen želodec,da se trese..
obračanje moja je spet v obdobju ,ko bi se kar obračala,sedi pa že kar lepo.
puzlli jaz sem ji kupila v Tušuje bila ena akcija sem vzela dva paketa večja površina pride.Jih imajo v Pikapolonici ,Beby centru,Mercaterju,Bauhausu...
dacy imaste vse nakupu za avte bo treba mehaniku.Midva sma dlih danes dala za avto 300eur plus servis in ostala dela .Denr kar gre.
gh mi smo danes jedli za kosilo krompirček-korenček je pojedla 150ml.pridna ,pa bi še kar jedla.Probali smo hruškovo kašico plus piškot ..Res kar ji dam vse poje pridna je za papat.Probali smo včeraj prvič malo glutena ,ko je v tej kašici mlečni banana preprečenc,še ni bilo nič reakcije ,danes spet za večejo to kašico.
Ja to bo mnda ves ,moja še kar spi ,jaz grem pa kopalnico ploščice spucati..
Se še kaj pišemo ,če nas ne bo zalilio,smo itak proč od vode ,pa vseeno..lp..

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 2257
17.9.2010 17:29:02   
NATAŠA35
se javljam, ko sem vse lepo pripeljala domovuser posted image ...sem pa zvedla, da je šefu oče umrl in da je že v nedeljo pogreb, pa bi mogla iti, tako, da bo mali prvič šel v babi varstvo...

pri nas naliva kot pri norcih, pa še vodo-reko imamo čisto blizuuser posted image , nam teče okol bajte, pa gledam kako hitro narašča...po moje danes ne bom dobro spala, bom gledala kako narašča... a mora toliko padat

nejanejc a si za enega? kdaj greva na en topli sendvič, čeprav bi jaz raje kako tortico, ko se toliko o čokoladi govoriuser posted image user posted image

levinjica tvoja je res super, spi veliko, je vse...

obračanje tudi moj ima zdej vaje obračanjauser posted image user posted image , prav smešen je...se pa včasih zasuče tudi za 90 stopinj...

gremo se previt, je lepo zadišalouser posted image user posted image ...pa še spalnico moram malo pospravit, pa kuhinjo do konca, pa prat dat, mah vsega po malo imam...jutri bo pa bolj pralni dan...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
17.9.2010 21:06:56   
katy83
punce, samo toliko se javim, da vam povem, da je Timotej koliko toliko "zdrav". No, vročine nima, to je važnouser posted image , ima pa malo hripav glas. Prav hecen je. user posted image
pa jutri bo prvič jedel to kar jemo mi. Bom naredla kumarčni zos + pire. user posted image Madonca, kdo bi si mislil, da bom jaz taka "kuharca". user posted image

jutri kaj več napišem.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
17.9.2010 21:20:38   
legenda_m
se mi zdi da ko postaneš mamica odkriješ vse sorte talentov pri sebi user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
17.9.2010 22:20:12   
Anonimen
Evo mene še pred spanjem se malo javim.
Kak dežuje vzunaj si ja nor ,bo ja vse v vodi.
Naša mala princeska je danes po kosilu spala 4 ure,sem šla vmes pogledati ,če še diha.Zvečer ,ko je bilo treba večerjati ,je pojedla 3 žličke kašice in takoj v jok,se ni in ni pomerila .Smo se šle skopati ,se je umerila ,kot da prej ni nič bilo.Se zrihtamo ,ji naredim mleko je spila 240 in zaspala na rokah.Sem jo moral dvakrat mleko narediti ,ko po navadi mi ne spije več kot 120ml..Ne vem kaj jo je tako mučilo,mogoče je bila samo žejna toliko.
Sem še danes skutin zavitek pekla ..njami...
katy
super da je boljše,pa juti boste imeli fajno kosilo...
legenda-m res je kar si napisala.
Lepo se imejte lepšo mirno noč ,se jutri kaj slišimo...lahko noč...

Neposredna povezava do sporočila: 2261
17.9.2010 23:31:06   
nejanejc
dober vecer, upam, da niste pod vodo

natasa, komot tortico hehe...

kathy... fajn, da je boljse in super za kuhanje

levinjica... lepo, d aje ema spila vse :)

nas misek je pa danes pogresal vozicek, zaspal je spet mal tezje, upam, d abo mirno spanckal

lepe sanje in lep vikend vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
17.9.2010 23:41:36   
dacy
legenda nic mu ni tisti pozirek pomarance skodoval , cist ok je bil mali user posted image

mesanje kasic - Jaz mesam v vecini sadje posamezno in zelenjavo tud ... no v zelenjavo dam zraven tud krompircek in po novem testenine ali polento, edino jabolko in korencka mesam skupaj tako da je zelenjava in sadje zmesano ... AM pa dam samo v pire , pa se to ne vedno ... vcasih krompircek samo pretlacim in ga pomesam z zelenjavo in to je to ...

avto -   no vceraj je avto dusilo in me je med voznjo skoz cukalo in lucka za airbag je utripala in sem se dogovorila z mehanikom za danes ... ne boste verjele ... cudezno je avto danes cist lepo peljal brez dusenja in cudezno tud lucka vec ne utripa ... no in kak naj jaz pol mehaniku obrazlozim kaj ga muci ??? ... sva zdaj za jutri zmenjena ker mogoce pa bo jutri spet cukalo in utripalo ... svasta vglavnem

katy super fino fajn za boljse pocutje user posted image ... s kosilom si mi pa prav luste nardila, ze ful dolgo tega nisem jedla ...mi bomo pa jutri imeli domace lepinje s kajmakom (njam njam) ... za malega pa nimam se pojma kaj naj mu nardim ...

vreme - sploh nisem ziher ce bi se odpravla na cesto v takih nalivih ... jutri bi naj sla nazaj na gorenjsko ampak me nekak ne vlece v tem deezju nikamor ... no bomo se vidli

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

Neposredna povezava do sporočila: 2263
18.9.2010 10:48:46   
legenda_m
oj nism nč brala kaj ste napisale me pa zanima kaj je na tem steklenem strgalniku, a je res tok bolš kt rosfrejov?

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
18.9.2010 11:11:14   
didi5

nujno rabim pomoč!!!! Aja - kako sem nesramna - kako ste kaj punce? Upam, da so vaši malčki večji sonček kot naša. Ta teden je vedno hujši - sama sebi se smilim, ona se mi smili pa še bolj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No kot že veste nas mantrajo zobki, pol se ji je včeraj zvečer začel mašiti nos, danes zjutraj pa ugotovim da ima še levo oko vnetouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Spali itak nič - danes je imel sicer ati nočno vstajanje z njo, zdaj moram pa še njega tečnega prenašat (haloooooooooooooooooooooooooooooooooo jaz sem nazadnje spala  celo noč brez kakršnihkoli prekinitev pred porodom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ). Na vsake pol ure ista procedura, jokanje v spanju in če nisi pravi cajt z dudo in čajčijem pri njej odpremo očke - pol pa me uspavajte če me lahko.

No moje vprašanje je pa naslednje. a ve katera glede tega izpiranja z fiziološko raztopino - to ji samo obrišem oko ne? Al bi ji morala v oko malo stisnit (ker tole slanico ne vem če bi jih glih v oko dajala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) Vem tudi za materino mleko, ampak midve se več ne dojiva :( Al bi jo kar morala k dežurnemu peljat???? Eh še sama ne vem, sem tako utrujena da so možgani čisto na off, ker se itak zbudim tudi če ima ati smeno.

Komentiram kdaj drugič, ker se bo vsak cajt zbudila, teh 20min pa res hitro mineuser posted image ,.

Pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2265
18.9.2010 11:52:32   
NATAŠA35
prvo, da povem, da je pri nas kar nalivalo in še naliva, da sem parkrat šla gledat koliko je voda-reka zrasla, pa vidim, da je danes že malo padla user posted image user posted image , čeprav je grozno gledat to reko, kak vse pobira pred sabouser posted image user posted image

didi ja najboljše je materino mleko in se samo šricne noter in to je to, ker se pa ne dojita, potem pa malo kaneš fiziološke na vatko in ji obrišeš, od zunaj navznoter...enako je z kamilicami...drugače če se stanje v enem dnevu ne popravi, jo pelji na pregled, da dobi kaj za vnetje...glede spanja, tudi jaz še nisem spala celo noč in upam, da bo to kmalu, ker sem pol tečna kot 100 user posted image user posted image user posted image

zadnjič srečam v šoli svojo sošolko in ne bote verjele ona ima pa 4 punceuser posted image , sva rekle, da bova sigurno v žlahtiuser posted image ...jaz sem prav jezna, ker ne moremo ven, ker malemu manjka sprehod in je ful priden zadnje čase tako v avtu, kot vozeku user posted image user posted image ...

danes imam pospravljalni in pralni dan, pa upam, da mi vse rata naredit, da bom jutri malo uživala...

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
18.9.2010 17:02:37   
legenda_m
živjo
didi ko je mel naš rdeče učke sm jih umila z vatko in fiziološko od zunaj navznoteruser posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
18.9.2010 17:13:48   
Anonimen

se mi zdi da ko postaneš mamica odkriješ vse sorte talentov pri sebi user posted image

Res? Jaz se kar cakam, da odkrijem kaksen talent. Kuhanje mi ni uspelo. Ok, krompir znam dati v vodo pa cvetaco tudi. To pa je tudi vse. user posted image

oj nism nč brala kaj ste napisale me pa zanima kaj je na tem steklenem strgalniku, a je res tok bolš kt rosfrejov?

Rostfraj strgalnik pobere vitamine iz sadja. Steklen ali pa plasticen pa ne. Bojda.
Dobis pa keramicni strgalnik v 1001 dar ali pa steklenega v Mullerju. Zgleda kot pepelnik (recimo), ne pa kot strgalnik. Posodica, ki ima take male steklene bunkice gor. No, jaz sem si to drugace predstavljala, zato povem.

Ok, dosti citiranja.

Se malo tako, kar se spomnim.

Katy, super, da se Timotej boljse pocuti. Kako je uspelo prvo skupno kosilo?

Natasa, ti si res carica. 4 otroke popedenas pa se imas cas zase, za moza, za hiso, za RR. Nas otrok veliko spi, ampak sem jaz totalno neorganizirana, da mi vseh stvari ne uspe narediti v enem dnevu. user posted image

Dacy, jaz sem imela vcasih Citroena, ki se je tocno tako obnasal. Ko sva bila sama je bil na robu smrti, ko pa sem ga peljala k mehaniku pa kot da je nov. Pa mogoce se malo pocakaj preden gres na gorenjsko, ker je baje za danes ponoci se hujse vreme napovedano.

Didi, moja soseda ima sina, ki mu ni pri vnetem ocesu nic pomagalo. Ne njeno mleko, ne fizioloska, ne kapljice ... nic. Potem so sli pa na morje pa se mu je v 1 tednu pozdravilo. Pa nihce ne ve zakaj in kako. V glavnem, oci izpiras od zunanje strani proti nosku. In vsako oko s svojo vatko. Pa mislim, da komot das fiziolosko ali pa kamilice, kot pravi Natasa.

Kar se pa spanja tice, pa imamo mi res sreco, ker nasa pupika spi ze od 3 tedna celo noc. No, pa danes ze cel dan. Je ugotovila, da je tako bedno vreme, da ni drugega za poceti. Midva se pa tudi samo po kavcu prelagava ali pa igrice igrava. Smo mislili iti v Ikeo danes, pa smo si premislili, ker nismo hoteli plavati iz avta. Ceprav Zoja verjetno niti ne bi bila prevec presenecena, ce bi jo v vodo vrgla. Bi pac mislila, da se spet kopa. Ampak v bolj mrzli vodi user posted image

Aja, se o kopanju ste se menile. Mi smo prakticirali banjico na stojalu in nas otrok je kar zaspal med kopanjem. Ali pa ce je slucajno prej spala, je voda ni zbudila. Potem je postala bolj aktivna in je ful brcala in se dvigovala, tako da smo uvedli tusiranje. To je blo lazje, ker ni bilo treba polniti male banjice. No, zadnjic pa sem v Leclercu kupila tisti obroc za v bano, kjer otroci sedijo notri. 8 eur je bil pa se mi je zdelo ful poceni, glede na to, da so v Baby Centru tudi po 30. No, se enega bom sla kupit, ce bo treba, ker to je bil definitivno nakup meseca! Nas otrok tako uziva v tem, da je tezko za verjeti. Mala se ima v bani najboljse! Brca, maha, se smeje, pljuska po vodi, se igra z igrackami (ali pa jih daje v usta) ... zakon! Tudi polivanje po glavi (z lonckom) je ne moti. Edino kadar ji voda zalije usta, nos in oci naenkrat malo piha. Potem se pa spet smeje. Ta nasa mala ribica user posted image
In zadnjic sem sla se jaz k njej v bano, moz naju je pa skropil. Zoja se je ful smejala (tako, da je vmes malo vode spila). Potem je bila pa tako unicena, da je spila 40 ml in zaspala ob 20. In spala do 8 zjutraj! Tako, da zdaj vsak vecer veselo polnimo bano user posted image

Upam, da nobena od vas ne zivi v kaksni obcini, ki je odrezana od sveta. Sem zjutraj brala novice, da so ponoci z alarmom Zirovce budili. Mene bi kap zadela, da mi ponoci nekaj piska.

Lepo se imejte, kljub bednemu vremenu! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2268
18.9.2010 17:58:21   
didi5

hvala punceuser posted image user posted image user posted image user posted image No vsaj to sem delala prav. Za kamilice pa sem malo brala, pa kao za dojenčke naj ne bile okuser posted image user posted image user posted image user posted image Se mi zdi da je oko malo bolje, cedi se ji nič ven ima pa v kotu v očesu še kar rdeče. Bomo videli kako bo jutri in če ne bo bolje gremo k zdravniku. Sicer je bila danes čez dan po kakih 5 -ih dneh kar dobrovoljček (glede na to, kaj vse se je je prijelo), in sem lahko zraven nje zlikala 6 pralnih strojev (KAK JAZ MRZIM LIKANJE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), no prav mi je kaj pa sem 2 tedna prelagala to delo.

Glede nočnega spanja pa tako, saj mogoče naju je malo razvadla zadnji mesec dni, ker načeloma je spala od 20.00 pa nekje do 4.30 - se je najedla - pa zaspala nazaj do kakih 7.30 ali 8.00. Zdaj se pa res zbuja na vsake pol ure pa vsaki dan se prej zbuja :(:( Moj je zjutraj čisto pošizdil, tako da sem se morala ob 6.00 jaz vstat in jo porihtat ker spat več ni hotela. Upam, da me zdaj razume kako imam zjuser posted image bioritem ker bi bilo boljše da bi se ga vsako noč nekje s prijatlji nacejala kot pa to cumanje za 15min, pa pol ure, pa spet 15 min, pa 1 uro........ Čez dan pa ko mene prime spanje, je ona najbolj budna, ko ona zaspi pa tišim oči skupaj - ni šanse - očitno dela to preutrujenost.

Pa saj ne vem več od česa tako slabo spi al od prebijanja zobkov al od cepljenja za rotavirus. Ker pri prejšnjem cepljenju je bilo isto, pretep pri hrani, pa čisto zmešan ritem (čeprav ni bilo pa tako hudo kot zdaj). Na žličko mi zdaj praktično noče jest, par žličk pol pa usta tako skupaj tiši, kot da bi ji nevem kako grozo not tišala (pa ji dajem samo to, kar res vem da ima rada). Na flaši pa pretep dokler ne spije vsaj neko zadovoljivo količino ampak znatno manj. Čisto me psihično izmozga.

Samo jamram že 3 dni, grem sama sebi na živce. Hvala bogu, da veste kako to je pa da se imam kje zlit. Tak grem na en močen šilček, saj si ga zaslužim a. Bo katera - na izbiro imamo - višnjevec, orehovec, borovničevec, limonovec (vse doma pridelano), puškin, jeger, neko domačo žganje ala travarica, šnops, baylies... Talam zastonj, samo da je družba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
18.9.2010 17:58:52   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

No, zadnjic pa sem v Leclercu kupila tisti obroc za v bano, kjer otroci sedijo notri. 8 eur je bil pa se mi je zdelo ful poceni, glede na to, da so v Baby Centru tudi po 30. No, se enega bom sla kupit, ce bo treba, ker to je bil definitivno nakup meseca! Nas otrok tako uziva v tem, da je tezko za verjeti. Mala se ima v bani najboljse! Brca, maha, se smeje, pljuska po vodi, se igra z igrackami (ali pa jih daje v usta) ... zakon! Tudi polivanje po glavi (z lonckom) je ne moti. Edino kadar ji voda zalije usta, nos in oci naenkrat malo piha. Potem se pa spet smeje. Ta nasa mala ribica user posted image
In zadnjic sem sla se jaz k njej v bano, moz naju je pa skropil. Zoja se je ful smejala (tako, da je vmes malo vode spila). Potem je bila pa tako unicena, da je spila 40 ml in zaspala ob 20. In spala do 8 zjutraj! Tako, da zdaj vsak vecer veselo polnimo bano user posted image

Hvaaaaaaaaaaaaaaaala, si me spomnila, da imamo to reč še v kleti, ker jo je tamau ob rojstvu dobil! Čist pozabla! Danes bomo sprobali, komaj čakam! user posted image  He he he, se mi dopade to vaše 'nestandardno' kopanje, si kar predstavljam tamalo, kako uživa user posted image  

Pri nas nič novega, zobkov še ni, pa mislim, da mu danes niti ne rastejo. user posted image  Se že od jutra smeji. Šli smo po nakupih, rada bi nabavila novo predsobo, za kavč tudi malo gledava, pa neke stvari za kopalnico ... Pa ogromno junk fooda je padlo. Danes bo dobro mleko user posted image

Nič, grem v kopalnico radiator nažgat, če bo slučajno naš tud tako užival potem kot Zoja. Malo dvomim, ampak probat ni greh. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
18.9.2010 18:24:24   
Anonimen
Pozdravček babike.

Danes sem bila cel dan pri starših, ker moj spet dela. Ponoči nismo nič spali, ker je imel čisto zabasan nosek in potem ni mogel dihat, zizat, ma nič. In potem se je itak drl, ko krava... Katastrofa!! Kako mi gre na živce ta dež, pa vse skupajuser posted image user posted image Ful sem negativno nastrojena, ker mi gre ena moja kolegica tok na živce, da bi jo kar zadavila, res. Aaaa, nočem tukaj stresat slabe volje, ampak prav ne morem verjet kako je lahko taka. Najhuje je pa to, da sva se že 1x vse pomenili, pa očitno nič ne pomaga, ker nikoli ne bo odrasla... Jaz ne vem, no, a sem jaz ratala tako zagrenjena in zategnjena, ali je pa ona totalen froc.

didi: upam, da se vam stanje poboljša!! Drugače pa pojdite k zdravnikuuser posted image

legenda: men je to stekleno strgalo zakon, ker res naredi ful lepo kašico. Moja mami sicer pravi, da se preseravam, ampak ok...

aglaia: user posted image user posted image user posted image mi se pa ne moremo v bani kopatuser posted image Mi kurimo na drva in nam jih je že skoraj zmanjkalo. Ta teden naj bi dobili nova, ampak jih ne morejo pripeljat, ker Sava poplavlja. In zdaj zakuriva le, da imava midva toplo vodo za stuširat, pa da napolniva tamalo banico za Benjamina. Tvoja Zoja je pa itak najbolj priden otrok..

NATAŠA: ma, svaka ti čast, da vse spedenaš! Sem to že 100_x_ napisala, pa še 100_x_ bomuser posted image

dacy: katero zelenjavo vmešaš v krompir? Jaz ga bom jutri prvič naredila malemu, pa ne vem, a naj mu dam kar samega, ali kaj zelenjavce zraven?

levinjica: mmm, skutin zavitek! Ful ga mam rada!

Katy: čestitke za pol letauser posted image user posted image user posted image In super, da je Timotej boljše!

Amelie: oo, jaz bi mela tud novo sedežnouser posted image Ta je že čisto zgulena, mi gre na jetra, itak mi gre pa danes vse na jetrauser posted image Uživajte v čofotanju!

Nejanejc: naš pa nič ne pogreša vozička. Ne vem, če bomo sploh še kdaj kaj vozičkaliuser posted image

Moram it, se je mali zbudil, pa ma spet čist zabasan nosekuser posted image

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 18.9.2010 18:25:50 >

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2271
18.9.2010 18:46:37   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Amelie: oo, jaz bi mela tud novo sedežnouser posted image Ta je že čisto zgulena, mi gre na jetra, itak mi gre pa danes vse na jetrauser posted image Uživajte v čofotanju!

Jo tudi midva še dolgo ne bova imela, ker preden najdemo idealno kombinacijo - material, kjer se ne vidi čisto vsaka pasja dlaka, pa da ni presvetlo, da se kak madež lahko skrije v njej, pa ne predraga, ne prevelika, mora se raztegnit ... Trenutno mamo usnjeno, pa je po robih pes vse pogrizel (zdaj na srečo ne grize več pohištva), pa ni mi všeč, ker jo skoz pokrivamo, ker nam ni fajn na usnju ležat, pol pa ful češko zgleda ... Pa s čofotanjem v obroču tud ne bo nič, ker vidim, da mora otrok že sedet in piše gor, da je od 7. meseca. Žiga še ni niti blizu kakemu samostojnemu sedenju.
Pa držim pesti, da bo Benjamin čimprej zdrav in priden!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
18.9.2010 19:02:56   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: didi5

Samo jamram že 3 dni, grem sama sebi na živce. Hvala bogu, da veste kako to je pa da se imam kje zlit. Tak grem na en močen šilček, saj si ga zaslužim a. Bo katera - na izbiro imamo - višnjevec, orehovec, borovničevec, limonovec (vse doma pridelano), puškin, jeger, neko domačo žganje ala travarica, šnops, baylies... Talam zastonj, samo da je družba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jazzzzzzzzzzzz!! ke nisi prej povedla, še maš ke??? me je ded tak razpiuser posted image zdo da bi ga zadrgnila

tale stolček se lahko uporablja ko sam sedi, ne? ker naš je še ko pijanec če ga dam sedet user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
18.9.2010 19:03:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Jo tudi midva še dolgo ne bova imela, ker preden najdemo idealno kombinacijo - material, kjer se ne vidi čisto vsaka pasja dlaka, pa da ni presvetlo, da se kak madež lahko skrije v njej, pa ne predraga, ne prevelika, mora se raztegnit ... Trenutno mamo usnjeno, pa je po robih pes vse pogrizel (zdaj na srečo ne grize več pohištva), pa ni mi všeč, ker jo skoz pokrivamo, ker nam ni fajn na usnju ležat, pol pa ful češko zgleda ... Pa s čofotanjem v obroču tud ne bo nič, ker vidim, da mora otrok že sedet in piše gor, da je od 7. meseca. Žiga še ni niti blizu kakemu samostojnemu sedenju.
Pa držim pesti, da bo Benjamin čimprej zdrav in priden!

Mi mamo pa wannabe usnje, in je tud cela zgulena, mačka mi je celo razkraspala, psice so jo tud poglodale in popraskale (ko si delajo plac za spat) - obup!! In itak nimava keša, bi rabla pa fuuul veliko, da mal zmanjšava dnevno sobo, ker mava ful veliko in je sedežna na sredini prostora. In ja, tud midva nimava pojma kako barvo, da o tem, da se pričkava o materialu sploh ne govorimuser posted image user posted image V glavnem: sedežna je misija nemogočeuser posted image

Obroč imava midva že tudi, pa bi mogoče že Benjamin sedel v njem, ampak bova še kar počakala. Najprej ga bom dala v medvedka v banouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 18.9.2010 19:04:12 >

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2274
18.9.2010 20:15:36   
tintin
sedežne: mi imamo ikein Ektorp, mmaterial blago (platno), ampak se da prevleke dol snet in oprat na 60, pa lahko imaš več prevlek (mi imamo enkrat bež, enkrat rdečo)...sedi se super, da o ceni ne govorim...;)

didi.
..vneto oko, kamilice ne, ker sušijo oko, od čajev se svetuje čaj smetlike, še najbolje je it k zdravniku po tobrex

aprilčica- držim pesti za nosek!

stekleno strgalo je itak zakon!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?