Anonimen
|
Dober večer! Kako smo kaj...Me včeraj nič ni bilo na čvek ,je moj vzel internet ,je za službo nekaj rabil.Ste kar veliko napisale. Naša princeske so katastrofa ,Ema je ponoči pridna ,čez dan samo jokanje.Smo danes bili na obiski pri sodeklavki,je bila pridna,ko se domov pelamo ,po avto cesti ,je začela upiti in se ni in ni pomerila.Sem šla nazaj sedeti je še bilo slabše,sem jo pol v naročje vzela ,pa je zaspala.Ne vem kaj jo tako muči ,zobeki verjetno.Čez dan mi spi zutraj 2 uri,pa popoldan 2-3 uri.Včeraj se je 4 krat kar na enkrat začela jokati,prav upiti,potem zaspi in je vse uredu.Katastrofa.Taveča bi pa kar pri tv skoz bila ... Smo pa kar tople deneve imeli ,tak ,da mi smo kar veliko bili na sprehodih,pa Ema mi noče več v vozičku spati,voziti pa ... Sedaj pa malo po komenteram,kar se bom spolnila.. tintin super za papanje ,le tako naprej... amelie se mi kar smili tvoj sinek,čim prej se pozdravite..Glede diplome ,si pa kar pridna ,da še svojemu pomagač... . mamika25 tudi pri vam lepo papate,pa sitnos tudi poznate...Daješ gris z nadaljevalnim mlekom AP. aprilčica10 tudi vaš korenjak lepo papca... agha upam ,da ste uživali na dopustu.A so mogoče zobeki že na pohodu,če jih še nimate... legenda-m ste se tudi potepali ,v kateri razred pa hodijo otroci... možje nejanejc in legenda,vem kako je če jih ni doma pusto ,nekaj manjka .Čeprav imamo otroke zraven.Upam ,da ti čim hitreje mine in pride ,datum 10 oktobra... dacy ja lepo ,da si se oglasila in da si se posvetila svojemu dragemu.Ste lepo praznovali... mamina čvekalnica ja moja kolegica kopuje vse od ene in iste osebe,je zelo zadovolna... gh no pri nas ni problema jemo z veseljem.Rezanci v juhi ima rada zelo.Danes sem ji naredila riž pa korenček,je popapala vse ,mami naredila premal.Naredil 150ml..Popoldan pa breskvo-hruško-skutico -piškot zmazala vse.No osnovno zelenjavo in sadje kar naj bi probala do 6 mescev smo dali črez sedaj bomo pa vse od kraja začeli jesti ,kar mi jemo..Razen samega mleka pa samega rumenjaka bomo ahtali ,pa še kaj bi se našlo.Mleko na stekleničko imamo samo zutraj še,pa včasih zvečer.Res je hitro nadomestila obroke..Pridna. premikanje nogic naša zelo rada stoji ,ko jo damo sedet drenje .Že kar lepo premika nogice,ko stoji.Kaj pa vaši tisti ,ko so že 6 mesecev stari... nočna lučka noi mi smo jo ukinili,smo ugotovili ,da raje v temi spi ,kot ,da ima svetlobo. stajice jo boste vse uporabljale?Jaz uporabljam kar prenosno posteljo za stajico. Ja to je to.Grem počasi pod tuš.Spet napovedujejo deževje in poplave ,da ne bo spet kaj hudga. Lepo se imejte se jutri slišimo in pišemo...Lahko noč...
|