|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
22.9.2010 20:06:26   
katy83
kak me to jezi, ko kopiram moje poste iz drugih tem, pa mi teh smilejev ne objaviuser posted image

očitno se bom mogla na vsaki temi, kjer sodelujem posebej potrudit pa kaj napisat. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
22.9.2010 20:29:02   
nejanejc
dober vecer... nas mali malo dremucka pred vecernim obredom kopanja in hranjenja

mamika, no super da napredujete, sej razumem, da nisi najbolj nadusena, da mores mleko po zlickah dajat, sam vseeno boljse, kot da ne bi nic kajne.. se enkrat cestitke za zobka.... mi pa se cakamo 3. zobek....

didi... mmmm strudel njami

katy, uzivajta v dvoje... a timotej se pa ze veselo plazi.. uh, kdaj bomo mi to :)

natasa, super za pregled.. a jogurte ze lahko das? no, lepo, d aje vse ok :) nam je rekla po 6. mesecu

jst sem pa danes kanelone delala... palacinke so mi danes ratale, nadev pa tudi... sam smo pa jedli zvecer vecerjo namesto kosila... tamali pa je danes malo bolj bucke jedel kot vceraj, sem bla vesela, se on se je režal..

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
22.9.2010 20:47:59   
babyloverka
pozdrav še od mene

zraven mene velik kup posteljnine za oblečt in pospravit pa sem rajši na računalniku user posted image

danes smo se dobile ptujske mamice in mi je blo super fino fajn user posted image

jutri pa gremo v toplice user posted image  vem da se bodo ene zgražale kako je to prehitro pa o čistoči vode, so what?? še ena stvar zakaj sem BAD MAMA user posted image

didi5 bravo za štrudelj in čvek v mb user posted image

katy83 jaz ko ga kopam potegnem kožico nazaj in ga umijem in je to to. pa nič na silo ne tiščim, pač kolikor gre. sicer se mi zdi ful mala luknjica pa kolikor vem tudi potem ni nekaj velika tak da user posted image

sem pozabla kaj sem še mislila povedat user posted image

aja zjutraj je bil trd kakec pa sem mu dala slive in se je še dvakrat pokakal tak da je danes imel čiščenje user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
22.9.2010 20:51:21   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

jutri pa gremo v toplice user posted image  vem da se bodo ene zgražale kako je to prehitro pa o čistoči vode, so what?? še ena stvar zakaj sem BAD MAMA user posted image

user posted image user posted image user posted image
halo? fajn, da grete, uživajte!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
22.9.2010 22:10:55   
Anonimen
Še en kratek pozdrav od mene.
Danes sm se bolj ko ne same babnce potepale.Smo bile zutraj na kavi z cimro iz bolnice,pa malo po trgovinah,smo kar nekaj eur zapravili .Sedaj pa za nekaj časa počitek.Popoldan smo bile na Piki Nogavički.Ema pridna ,Nina tudi mami pa kar zmatrana.Danes smo papali brokol in krompirček ,pojedla vse.Pa breskvo ,pa alergij za enkrat nič.
mamika25 res so sami problemi z temi zobki..
katy
ste imeli kar pestro noč...Tako juhico ,ko si ti opisala ,da si mu jo naredila ima moja tudi rada...
didi5 super za juhico,jo ima zelo rad verjetno..Ja v petek bo mpa res ponovno dež..katastrofa...
nejanejc si mi kar lušte naredila z palačinkami ,bodo jutri kar za kosilo...
babyloverka uživajte jutri v toplicah...
To bo to..se jutri kaj več javim...
Kje so pa  aprilčica ,dacy..............pa še ostale....
Lep večer in še lepšo noč..lahko noč..

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2330
23.9.2010 7:54:27   
tintin
hoj punce na hitro,
se nič kaj ne oglašam imamo pestro te dni..

V1 in V2 sta ok, delajo nam balkon (polagajo ploščice) in je valda svinjerije po celem stanovanju....pol pa kuhaj, pedenaj otroke, čisti..ma ni da ni...
sicer vse ok, dopoldan šibava na sprehod, so lepi dnevi....sicer že nabavljam jesensko zimsko robo...malo novega, malo rabljenega....pa je. V bistvu se mi zdi kake stvari brezveze nove kupovat, ker se ne ponosijo...

GH
...ah ja, zelo lepo poje večerno kašico...jah, midva sva najprej uvedla večerjo, ker je mami najbolj pomemben spanec:) in po tem ko poje obe joški in malo kašice lepo spi 20-5. Včeraj sem mu dopoldan dala bučko, pa se mu je dvigovalo...ma bo že...se ne sekiram.
večerne kašice v glavnem kupujem  Babylove...zdej je imel riževo in gres-vanilija, v obeh je dodano mleko in se meša z vodo. So pa fajn, ker niso tako cukraste kot Hipp ali Milupa.

v torek imava tudi midva UZ kolkov...

čestitke vsem za uspešne preglede:) lepo rastete...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
23.9.2010 8:37:08   
amelie
Evo mene back to life, back to reality .... user posted image
Dva dni sem preživela zakopana v diplomsko od mojega, da bi vse napake popravla, bi pa pomoje rabla še vsaj enkrat toliko ... Danes sem delala do dveh zjutraj, mali pa je ob 5h začel jamrat. Sem mislila, da bom dol padla. Pa sem ga lepo atiju predala. Pol pa ne vem, kaj sta počela, jaz sem spala do pol osmih in ko sem se zbudila, je mali spal ob meni. Samo vseeno nisem glih naspana. Tamau je prehlajen, kašlja, kiha, smrka, vnete očke ... Ma bomo že, se nič kaj ne sekira, sam težko se uspava, ker ga ropotanje noska zbuja user posted image  
Včeraj je jedel Hippovo marelico, ne preveč rad. Zelenjava mu je dosti bolj pri srcu.

Katy, meni je pediatrinja že v prvi posvetovalnici rekla, da ima mali malo zožano kožico, zato naj mu vsak dan enkrat potegnem dol, kolikor gre, najraje po kopanju, ko je kožica zmehčana. No, jaz mu jo vlečem dol pri vsakem previjanju, njegov fotr pa itak - čist obseden z nego lulčka. user posted image  V glavnem, meni se smešno sliši to, da kožico dol vlečem, ker praktično nikamor ne gre. Sem pa brala, da se kasneje sama 'odlušči'. Naj pove Nataša, ona ziher ve, kako je s tem, ima kar nekaj lulčkov že za sabo user posted image  user posted image

babyloverka, lepo praznuj danes v družbi svojih dveh fantov! user posted image  user posted image

Joj, sigurno je še kaj ... kaneloni, zelenjavne juhice - to mi je ostalo v spominu user posted image  Pa Majeve lepe mere. user posted image  Pa zobki, pri nas so usta še vedno prazna ... user posted image  Grem kofe spit, danes jih bom rabla mal več.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
23.9.2010 8:49:44   
nejanejc
hejla..

tintin, upam, da kmal zrihtate balkon, pr nas so se pa ploscice dvignle na enem delu... se dobro, da je pod garancijo, bomo vidli, ce bojo zrihtali reklamacijo....lepo za vecerje! :) sem tudi jst razmisljala o tem, da bi mu kaj dali, sam nekako se ne spravim, ma hvala za namig za kasice :) aja, kje pa kupis rabljene oblekice? a kje v mestu al po netu?

amelie, o pridna z rihtanjem diplome! ma upam, da se tamali kmali resi prehlada revcek... vem kako je to "smotano"

levinjica, ma fajn, da se s cimro dobis... nama z mojo nikakor ne uspe, no na pregledu kolkov sva se pa srecali...je blo prav fajn

babyloverka
, uzovajte v vodi

nas tamali je pa vceraj mel dolgo uspavanje... sem ga kar vn iz posteljce dala, pa je bil se neki lacen, potem ga je pa tata uspaval, zgleda, da mu gre dobro... danes je pa prav lepo spal.. zdej pa kmali pridejo moji starsi na obisk... moj pa mi je napovedal, da bo dolgo dolgo delal, ker se jim je vse sesulo..

lepo se mejte

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
23.9.2010 9:07:40   
tintin
nejanejc - največ na Mamini čvekalnici (forum revije Mama, podforum oblačila), imam že par preizkušenih in poznanih prodajalk in se mi kar splača...imaš pa komisijske trgovine z rabljenimi cotkami v Radovljici pa v Ljubljani na Celovški...pa se mi zdi v medvodah....

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
23.9.2010 10:04:34   
mamika25
Hej!
Zaspana spet!
Tamal se je celo noč neki premetaval, nazadnje zaspal pri nama. user posted image  Ob pol 3h se je zbudil, spet čist buden. Zdaj mulc spi že en lep čas. Niti jest ni hotel zjutraj, tako je revež zaspan. user posted image
Včeri sem mu skuhala veliko korenja in mal krompirčka, na koncu pa v tisto vodo kjer se je kuhalo (malo osoljeno) vmešala malo greska. Pol sem pasirala, ker se je davil, ko sem mu hotla dat samo z vilci pretlačeno. Je pa zmazal kot bi mignil, se mi zdi da je hotel še. Torej, mleko smo odklopili, flaše pospravili. Žlica rula, pa upam, da kasneje ne bo posledic ker ni dobil toliko mleka kolikor priporočajo. Nekako mi še uspe da mu dam kakih 100ml zjutraj po žlici, pa zvečer ko zaspi še ponavadi spije cca 100ml. Drugače pa sadje obožuje, krompir in vse do zdaj od zelenjave kar je probal tudi. Mlečne kašice mu dajem, od Milupe imam za lahko noč. Pa riževo, ki se dela samo z vodo. Gresek je jedel včeraj zvečer na mleku. Gledam da mu vsak take stvari dajem, da lahko prilijem še malo AM zraven, da vsaj nekaj dobi. user posted image

Kožica na lulčku... ja, problem. Ko se je rodil, mi ni noben nič reku. Vedla sem, da enkrat more it in da se mora vlečt. Sam ni šlo, pa sem pustila. Na pregledu pri 4.mesecih sem rekla pediatru naj mi pokaže kako naj bi se to delalo. In mu je prijel luleka in tak močno povlekel dol, da se je tamal kar zdrznil. In je šlo. Čeprav je rekel, da je tudi pri nas bolj ozka. Naj mu to delam med kopanjem, da se še umazanija očisti. Sam nikol ne vem ali delam to dovolj ali dovolj povlečem, nimam občutka. Najbolj enostavno je s tistimi ki jih enostavno obrežejo, pa ni nikol problemov (no predvidevam, ne vem). Tu pa... pa še takrat ko je pediater povlekel je mal kri pritekla iz kožice, počlo je najbrž. Zdaj gre malo lažje. user posted image

Nejanejc vidla Nejca na fb! Velikan! Res lušen! user posted image

Amelie ko mali zaspi, brž počivat, če se da! user posted image

Babyloverka vse naj naj, pa uživajte v toplicah!

Tintin naj vam delo poteka čim bolj brez zapletov, pa da hitro končate, da si odpočiješ!

Levinjica ja otročke ful matrajo zobki, našga še posebno, sam nosil bi se, pa to je še najmanj! NAJ MI DA VSAK PONOČI MIR, naj me nekdo usliši! user posted image
Katy fajn da mali rad papa take juhice! Tudi jaz včasih preveč solim, pa se pol nič ne da rešit. user posted image

Morem povedat, da imamo 5 zob! Groza, sam je res. Ima spodaj 2. Potem pa zgoraj obe dvojki! In enka se je danes prikazala na desni strani. Noro! Ni čudno, da mu ni nič jasno user posted image .

Tako, tamala je zunaj. Maj spi. Zdaj mu bom zmiksala eno banano s kivijem. Bomo videli kako bo šlo.

Lepo se imejte!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
23.9.2010 15:09:23   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

kuc kuc. Kje ste vse???

Midva s timotejem sva danes preživela en lep dan, ne morem verjet kakšen smejkec je ta naš navihanček. Posodo umivam, pa se vsake toliko samo obrnem k njemu, pa se on že smeji.
Pa kaj mi je danes delal. Sredi dnevne sobe imam na tleh odejo 140x200 zaradi njega...no, ampak on okoli nje plazi.

Zdaj čakam dragega, sva se danes zmenla, da si bova po dolgem času privoščla malo skupnega kpanja v bani, pa mogoče kaki rdeči vinček. To sva prej, preden sem zanosla full pogosto prakticirala.

aja, tiste, ki imate fantke, imam 2 vprašanja (niti malo povezana med sabo )
* kako je s kožico na lulčku. Vlečete to dol?  in če ja, kako pogosto? Ne vem, jaz kr nekak pozabim na to, pa saj to pol sami začnejo al kak?
* no, drugo vprašanje pa tiste, ki ste dale vaše junake krstit, kaj ste jim oblekle? So bili v belem? Jaz imam doma namreč en fajni, taki frajerski, nič naničkani, beli komplet, ampak se mi zdi, da bo full pretanek.

didi, kako juhico si to dala? Jaz sem ravno danes ugotavljala, da moj bogi otrok je non stop isto hrano. Bi mu rada kaj drugega dala, pa nimam idej. user posted image

lp

Kak fajn da je mali smejči user posted image user posted image user posted image user posted image Dala sem ji kar govejo juhico - pri nas se nič več ne komplicira, ker te zelenjavne kašice brez okusa naša niti ne povoha :):)

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
23.9.2010 15:42:51   
Anonimen
Hey, na hitro, da me ne pozabiteuser posted image

Katy: mi imamo kožico že čisto dol od tretjega meseca dalje. Mu jo pa dava dol vsak večer pri kopanju, včasih kdaj čez dan (zdaj ima ful grdo navado, da se pokaka še po lulčkuuser posted image ).

Mi pridno papamo (zjutraj sadje - danes nektarina + breskev + en piškotek), popoldne zelenjava (kar imamo pač doma - korenček, cvetača, bučke), zvečer pa Milupino kašico riž-banana. Vmes se dojiva.

Predvčerajšnjim je jedel obaro (tisto, ki smo jo imeli mi za južno, le, da mu nisem dala mesa. Vse požrl!! Jedec je mali..

Upam, da ste vse ok. Si pišemo, zdajle dobim na obisk sošolko in njenega 7 mesečnega navihančkauser posted image user posted image

Papa

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2337
23.9.2010 20:46:13   
agha
Ojla!

Da se malo javim po dolgem, dolgem času... Brala vas nisem za nazaj, ker ste itak preveč "naklofale" v teh treh tednih. user posted image user posted image
Mi smo prišli z morja točno en teden nazaj, v noči na petek. Smo se vrnili domov en dan prej zaradi tako strašno gre napovedi vremena. Sicer smo se imeli super, uživali smo ful, ful, ful... Mali je bil priden, naučil se je nekaj novih vragolij (kako se res naglas kriči in kako se pljuva user posted image user posted image ) in cel dopust je pozabil na triurni popoldanski spanec. HB ga je zdaj uvedel nazaj, ko sva ostala sama doma. Sicer pa zadnji dve noči spi bolj slabo, ne vem kaj ga matra. Zbuja se nam v joku tudi na vsako uro, dobi dudo in zaspi nazaj. Doji se cca 2x na  noč, tudi z 1x smo že prišli čez noč.
Drugače pa mu dajem zjutraj mlečen obrok s sadjem in opoldne drugi obrok, ponavadi tudi sadje in kakšno zelenjavo skupaj. Same zelenjave ne mara več odkar je probal sadje pa tudi sam mlečen obrok alla rižolino mu ne gre brez sadja. Se tolažim, da ga bo minilo in bo tudi zelenjavo začel jest.
A  vaši vedno jedo kadar jim pripravite? Naš ne vedno, včasih se kar spunta in noče jest pa pika, hoče se dojit...in potem kakšen dan kakšen obrok spustim, kaj naj? Aja, pa še to me zanima na koliko časa ste dodajale obroke, jaz sem 2. obrok uvedla po treh tednih, ko je prvega že redno jedel...
Grem počasi spat, ker sem totalno utrujena...user posted image
Imejte se fajn, pa mirno nočko vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
23.9.2010 21:41:59   
legenda_m
čau sm vse prebrala in si ničesar zapomnila razen lulčka user posted image , ja jst mu potegnem dol sam sploh ne vem a je dost, a je premal, delam med kopanjem, včasih pozabim... si pa mislim, pa mojmu sm tud že rekla, da nj tamamumu pove, kko se to dela, ker ma več prakse k jst

aja pa od mamike da jeste vse... zelo fajn, sj bo pa pač mal prej vse jedu, pa ne bo mlek fan. si predstavljam. pa da mate že ful zob, pr nm si sam pesti tlač v usta pa govori aua. jst mu pol mal poščetkam in zgleda da mu ful paše, ker kr drži odprata usta in prede od ugodja.

drgač mamo pr nam kr pestro, sm mela zdle 2 dni popoldne še nečakinji v varstvu. jaka je bil čist navdušen, ta velka je eno uro jedla zelenjavno juho. eno uro?!?!? ne vem a so ble kosti not al kaj. jaka je vmes pojedel svojo flašo in malo bučke s krompirjem. no sladoled je maznla v sekundi user posted image . jst tud.  še dobr da je tamala jedla kosilo v vrtcu.

zjutri sva se potepala po kr. pravzaprav sva šla v milerja, jst sm ga dala kr v štorklo, ker se mi reeeees ne da vozička s sabo vlačt. nabavla mlek in kašice, pol sva šla pa še na obisk k dediju in babi. dedi je bil nekaj naparfuman in je tamau še cel dan smrdel po tem parfumu. zvečer sm ga obilno našamponirala po laseh pa se mi zdi da še zmer zaudarja. u glavnem. pol sva letela domol počakat ta velko tamalo ker je prišla iz šole, nakar smo jedli, nakar smo šli še po tamalo tamalo v vrtec. potem pa naprej na gumitvist

tintin a bi še men nabavla cune. men se zdi da je še najbl praktičn če ma hlače oblečene pa bodi da se lahk normaln giblje, ker puloverji ga vsi neki motjo. pol pa km greva so pa vsi tko zrihtani... te cune me bojo res v grob spravle.

nejanejc mal za tolažbo, tvoj vsaj dam pride, moj mi je danes povedal da se vidimo šele 10.10.2010. nimam bit časa žalostna.

katy uživaj v romantiki

levinjica jst mislm da pikce po obrazu niso alergija, ker jih ma bolj ali man okrog ust. po moje so od sline

še kj? aja amelie. sm govorila s sosedo, ki ima 3 leta staro punčaro, je rekla da je njena ležala na hrbtu, igrača jo je zanimala ko ji jo je kdo pomolil pred nos (tko k pr nas,) pol je sedela, plazla ni, bog ne daj da bi bla na trebuhu (tko kot naš), obračala se ni... in da se je ful prejokala ker vsega tega ni počela. in tamala je danes en vražiček. tko da... zgleda da je nš pa en lenuh po atiju seveda. čakam kdaj bo kj mojga karakterja ven udarl.

grem gledat desperate houswives še od včerej da ne bo prej teden naokrog. pol pa hitr spat. ajde

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
23.9.2010 21:51:59   
dacy
mamika cestitke za tretji zobek in upam da je zdaj stanje ze boljse in da lahko normalno spite doma vsi  user posted image

nax jaz sicer cebule se ne dajem malemu, ampak mu pa dam slano hrano ker zelenjava cist nic slana je itak ogabna in odkar mu cist malo posolim je zacel kot pticek usta odpirat user posted image

varstvo - no nas mali pa je vceraj bil prvic v varstvu pri dediju , sta skupaj spala ... no dedi je bolj malo spal ker se nas prevec razkomoti user posted image ... Vglavnem kolegica je vceraj zjutraj rodila in smo sli malo otroka zapit, pa se moj dragi ima danes rojstni dan pa je blo potem vceraj kar vse to zdruzeno ... Smo pa danes vsi skupaj spali do 9ih zjutraj ...

legenda potem je tvoje dete tak kot moje dete ... meni je Aleksei prevec len da bi si sam drzal kaj v rokah ... zakaj pa bi ce pa lahko jaz namesto njega ... on samo veselo gleda in se cel trese zraven od navdusenja ampak prijet pa lih noce prevec ... edino te igracke ki jih ima na vozicku navesene lovi, ker teh pa mu nikoli nisem drzala in ocitno ve da mu jih tud ne bom ... al kaj pa jaz vem ... Glede mleka pa je tak , da nadaljevalno otroka bolj nasiti kot zacetno ... z zacetnim mlekom kasneje postajajo kr vedno bolj lacni in se dost tezje nasitijouser posted image

babyloverka spinacko dajaj samo svezo pripravljeno in nic ne pogrevat vec ... jaz nabavim kar tisto v brikete zamrznjeno in za njega samo en briketek nardim in je dost ... drugace pa od zelenjave midva jeva cvetaccko, brokoli, krompir, korenje, bucke, spinaco, ohrovt, druga pa se nismo probali, jaz najbolj to mesam med sabo ali s testeninami ali v juhico itd... sadje pa jaz prekuhano porabim tudi naslednji dan ce seveda kaj ostane ... in ni nobene reakcije da kaj ne bi bilo vredu user posted image No pri kihanju s polnimi usti pa sem se jaz ze spraksirala... ko vidim izraz na obrazu kateri govori... kihnil bom ... jaz malemu hitro roko nastavim pred usta , drugace pa je pri nama tud vse mozno ze letelo naokrog pri kihcu ja user posted image

madezi od hrane - jaz malemu dam okrog vratu slincek katerega pac uporabljamo samo za hrano, cez nogice pa ga pokrijem s tetra plenico, ce ima oblecene dolge rokave mu jih zaviham, da jih ne tlaci v usta in na tak nacin se midva zavarujema pred madezi user posted image

katy jaz sem vceraj skuhala govejo juho in sem noter nametala ogromno cvetace in brokolija ... ko je bilo to kuhano, sem pobrala vse ven in dala kuhat tiste cist drobne tanke rezancke , vmes pa sem z vilico pretlacla cvetaco in brokoli in ju dala nazaj v juho ... juho sem skuhala dost gosto in potem sem malemu z zlico nabasala polni loncek aventov samo gostega in cist malo juhice... aja pa z vegeto sem nardila juho ... ej mali bi menda se jedel ce bi mu dala se vec ... cel loncek je zmazal kot nic ... obozuje govejo juho user posted image drugace pa meni tudi idej ze zmanjkuje za njega ...

plazenje - no jaz nasega malega kar crvek klicem ko se hoce plazit ... cez celo veliko posteljo prepotuje tocno tak kot crvek ... rit v zrak , pa se odrine, pa spet rit v zrak in se spet odrine itd... prav pazit ga je ze treba user posted image

levinjica lepo da si se sponila da manjkamo ... moj dragi ima dopust in sem zato bolj malo na internetu ... sej naslednji teden bom pa vse not spravla user posted image

amelie mi je fajn poznano ropotanje noska ... pri nas ima tudi cisto zabasanega, vceraj je sred noci prav krical, htel je dudo in ko jo je dobil revcek ni mogel skoz nos dihat in pol je v eno krical dokler nisva tistega ogromnega smrklja zvlekla ven ... jah nimas kaj ... bo ze boljse user posted image

didi jaz tud nic vec ne kompliciram ... dam mu juho cist tako kot je meni dobra in tud drugo hrano mu dam tako da bi jo recimo tud jaz jedla ker ko sem tiste brozge zelenjavne brez okusa na zacetku probavala se mi je otrok prav zasmilil ... zdaj pa midva lepo papava kar je dobro user posted image

No zdaj pa se grem mojemu dragemu posvetit ... lahko noc

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
23.9.2010 22:48:06   
nejanejc
ejla... se jst na hitro...

danes sem mela moje starse na obisku in so se ukvarjali z nejcem veliko, hrbet me veliko manj boli kot obicajno, le zakaj..

legenda, do 10.10. bos sama, joj res si dobra da obvladas vse

agha, lepo da ste se meli fajn in da ste uzivali... pa super z hranjenje, da napredujete

dacy, super za otrocicka in lepo, da ste fajn praznovali

nas misek je danes jedu cvetaco :) kje smo sele mi ane :)

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
24.9.2010 8:09:11   
amelie
Jutro!

Danes sem že bolj naspana kot včeraj. Čeprav sva bila včeraj že prepričana, da ne bomo nič spali. Od osmih do desetih sva uspavala tamalega in ni mogel zaspat oz. zaspal je desetkrat in se vsakič že čez nekaj trenutkov zbudil, ko mu je nosek zaropotal. S sesalcem sva mu skoraj možgane ven potegnila, ampak v nosu je bilo še vedno nekaj ... Na koncu je bil mali že čisto zmatran, sploh ni mogel več oči držat odprtih, spal pa tudi ni, in sem se spomnila, da lahko v kopalnici soparo naredim, pa se mu bo mogoče odprlo. In je uspelo! Pet minut je bil v 'megli' in potem spal celo noč brez težav. user posted image  In se za dobro jutro ob šestih zjutraj obiiiiiilno pokakal user posted image

nejanejc, jaz bom tudi danes cvetačko kuhala tamalemu, s sadjem nikamor ne prideva. Nasl. teden pa bomo začeli z dvema obrokoma na dan.

agha, dobrodošla nazaj! user posted image  Sem se že spraševala, kje hodiš. user posted image  Fino, da je Arne užival. Žiga je pa na morju ogroooooomno spal. On tud ne poje vsakič vsega, še posebej, če mu dam sadje. Pač pustim in ne silim, bo že ... 

dacy, uuuuu, jaz bi tud eno tako noč user posted image  No, pol pa še eno, da bi se naspala do konca in prek user posted image  Žigec tud črviči - tako mu jaz rečem. Ampak se še ne premakne, dvigne rit v luft, pa se truuuudi, ampak mu premik še ne uspe user posted image  glih v tem trenutku tišči rit v zrak in se jezi zraven user posted image

legenda, tebe zmeraj ful rada preberem user posted image  Naj ti čim prej mine do 10. Moj je en čas tudi delal v tujini in je samo med vikende domov hodil. Kako sem se veselila vikendov vedno, še pekla sem pecivo, preden je prišel (tisto od dr. Oetkerja, sicer, ki je že pripravljeno, pa samo vodo in olje doliješ, ampak vseeno user posted image ). Pa ful me je bilo strah ob večerih. In psa sta vsak večer med enajsto in polnočjo naenkrat začela fuuuul lajat. Mene je pobiralo od strahu. Med vikendom, ko je bil moj doma, pa nobenega lajanja. Šele po enem mesecu sem skapirala, da lajata vsakič, ko se Horatio ali kdo od njegovih (CSI Miami) pripelje z liftom in lift zazvoni. In psa sta mislila, da nekdo zvoni pri vratih. user posted image  V glavnem - zdaj nimamo več zvonca na vratih ... user posted image

Aprilčica, bravo za lulčka! user posted image  Žiga ma pa še čisto gor, samo pediatrinja je rekla, da je okej. user posted image

Mamika, mislim, da si se prav dobro znašla, da mu mleko zakamufliraš v hrano. user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
24.9.2010 8:30:21   
nejanejc
amelie, nejc tudi sam rit v luft dvigne pa se jezi... ma on se se bori za premik iz trebuha na hrbet...redko zu uspe, na trebuh pa se skoz obraca od kar sva zigata gledala spet, ker prej je 2 mesca skorej pozabu kako to zgleda

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
24.9.2010 8:58:41   
amelie
nejanejc, potem ko bo skapiral, se bo pa kar naprej obračal, boš vidla user posted image  Žiga se je tud par dni prej že pripravljal in matral, zdaj se pa samo še kotali user posted image

Pa res zanimivo, da lahko par osnovnih vaj naredi takšno spremembo, ne? Mi smo malo leni zadnje dni z vajami, se moramo poboljšat user posted image

< Sporočilo je popravil amelie -- 24.9.2010 9:00:09 >

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
24.9.2010 10:17:36   
nejanejc
oj amelie... res je!kako pa nosek danes ? upam, da boljse

tintin...sem pogledala stran s cunjami, sam mi ne rata kaj "pametnega" najdet... bom se kdaj probala

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
24.9.2010 21:51:57   
Anonimen
Dober večer!
Kako smo kaj...Me včeraj nič ni bilo na čvek ,je moj vzel internet ,je za službo nekaj rabil.Ste kar veliko napisale.
Naša princeske so katastrofa ,Ema je ponoči pridna ,čez dan samo jokanje.Smo danes bili na obiski pri sodeklavki,je bila pridna,ko se domov pelamo ,po avto cesti ,je začela upiti in se ni in ni pomerila.Sem šla nazaj sedeti je še bilo slabše,sem jo pol v naročje vzela ,pa je zaspala.Ne vem kaj jo tako muči ,zobeki verjetno.Čez dan mi spi zutraj 2 uri,pa popoldan 2-3 uri.Včeraj se je 4 krat kar na enkrat začela jokati,prav upiti,potem zaspi in je vse uredu.Katastrofa.Taveča bi pa kar pri tv skoz bila ...
Smo pa kar tople deneve imeli ,tak ,da mi smo kar veliko bili na sprehodih,pa Ema mi noče več v vozičku spati,voziti pa ...
Sedaj pa malo po komenteram,kar se bom spolnila..
tintin super za papanje ,le tako naprej...
amelie
se mi kar smili tvoj sinek,čim prej se pozdravite..Glede diplome ,si pa kar pridna ,da še svojemu pomagač...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
mamika25
tudi pri vam lepo papate,pa sitnos tudi poznate...Daješ gris z nadaljevalnim mlekom AP.
aprilčica10 tudi vaš korenjak lepo papca...
agha upam ,da ste uživali na dopustu.A so mogoče zobeki že na pohodu,če jih še nimate...
legenda-m  ste se tudi potepali ,v kateri razred pa hodijo otroci...
možje nejanejc in legenda,vem kako je če jih ni doma pusto ,nekaj manjka .Čeprav imamo otroke zraven.Upam ,da ti čim hitreje mine in pride ,datum 10 oktobra...
dacy
ja lepo ,da si se oglasila in da si se posvetila svojemu dragemu.Ste lepo praznovali...
mamina čvekalnica ja moja kolegica kopuje vse od ene in iste osebe,je zelo zadovolna...
gh no pri nas ni problema jemo z veseljem.Rezanci v juhi ima rada zelo.Danes sem ji naredila riž pa korenček,je popapala vse ,mami naredila premal.Naredil 150ml..Popoldan pa breskvo-hruško-skutico -piškot zmazala vse.No osnovno zelenjavo in sadje kar naj bi probala do 6 mescev smo dali črez sedaj bomo pa vse od kraja začeli jesti ,kar mi jemo..Razen samega mleka pa samega rumenjaka bomo ahtali ,pa še kaj bi se našlo.Mleko na stekleničko imamo samo zutraj še,pa včasih zvečer.Res je hitro nadomestila obroke..Pridna.
premikanje nogic
naša zelo rada stoji ,ko jo damo sedet drenje .Že kar lepo premika nogice,ko stoji.Kaj pa vaši tisti ,ko so že 6 mesecev stari...
nočna lučka noi mi smo jo ukinili,smo ugotovili ,da raje v temi spi ,kot ,da ima svetlobo.
stajice jo boste vse uporabljale?Jaz uporabljam kar prenosno posteljo za stajico.
Ja to je to.Grem počasi pod tuš.Spet napovedujejo deževje in poplave ,da ne bo spet kaj hudga.
Lepo se imejte se jutri slišimo in pišemo...Lahko noč...

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 2346
24.9.2010 23:19:12   
nejanejc
ojla.... mi smo tudi danes bli bolj zalostni, ma jutri mamo tata doma in upam, da ne bo skoz dez padal in gremo kaj vn

tintin, hvala za čvek in druzbo na vozickanju

levinjica, super da tako lepo jeste. mi smo danes spet malo strajkali  s cvetaco, vceraj je sla boljse po grlu dol

lepe sanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
25.9.2010 9:09:18   
NATAŠA35
še jaz se javljam...

pri nas je pa samo dretje tako podnevi kot ponočiuser posted image user posted image , zgleda da so zobki, pa da se je malo prehladiluser posted image , ker se mu nos maši ali pa teče iz njega...

gh mi jemo kar na veliko, mleko se počasi opušča, ker ga zavrača, razen po kozarčkuuser posted image ...jemo pa zdaj že dva dni brokoli pa cvetačo in ga je kar napenjalouser posted image , skutice pa je tudi že lepo jedel...še malo pa bo jedel tako kot miuser posted image user posted image

levinjica super za malo, da ti lepo je...veš po moje so zobeki krivi za razdraženost tako kot pri mojemu...naj to hitro mine, a ne...

možje moj je kar 10 let delal ponoči, čez dan spal, da sem se jaz čisto razvadila, da spi zraven mene...je blo kar grozno, ko je zamenjal službo, pa smo spet začeli spat skupaj...user posted image user posted image

pravi posel drage moje, vem, da vsak € prov pride, pa vam ponujam eno priložnost...poglejte video - je v srbščini in če vam bo zanimivo, potem vpišite svoj mail in ime, pa vam bo poslan link do še več video...tip ponuja zagotovljen zaslužek dela s pomočjo interneta...ne silim nobene, dajem vam samo možnost, da lahko zaslužite sedaj ko ste doma, in odločitev je v vaših rokah... link pa je http://www.netmanija.com/Netmanija.aspx?ID=1577 ne me takoj napadat user posted image user posted image

včeraj sem imela na obisku eno nosečnico in sem rekla, da mi lušte dela z tem trebuhomuser posted image ...in ker bo rodila fanta, bo dobila nekaj pajackov in oblačil tudi od mene user posted image user posted image , mi bo več placa za kaj drugega ostalouser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
25.9.2010 11:07:44   
legenda_m
hejhoj

mi2 kr sama. še vedno. kr mal mam krize zdle, 24ur/dan z dojnečkom ki ne pove nč pametnega kot recmo aghrajaaa daaaa geeeeen nngee. učer sm mu kr naglas brala iz lady, ker sm mogla mal zvedt kaj se dogaja v svetu slavnih. in pol se tolažm, da bi blo vse lahko še slabš. kr priden je. uh amelie a veš, da mu je ratal se parkrat obrnt, pa ko je na trebuhu tud dviguje rit ko en črv in se poskuša pomikat naprej. tako, da... hm ne vem, če so vaje krive, sm bla kr mal lena priznam. in sva se sam igrala. in pa nadvse rad mlati okrog sebe z enim modrim osličkom. zdj spi. kuham mu zelenjavno juho. krompir, brokoli in korenje. mejčkeno osoljeno. čist mal. učer je un brokoli po tleh letu. mami ni bla zadovoljna, jaku se je pa kr smejalo. le zakaj.

levinjica nečakinji sta stari 9 (4. razred) in 4. ko živo srebro sta.
nataša35 vsak dinar pride prav, dj na hitr povej zakaj gre, sj bom prebrala pol zvečer, pa kok je to kj pošteno.
nejanejc sj kr gre, tud če sm sama. ko spi, perem pospravljam... pa ena rutina se ufura pa je...
rabljene cunje kko da nism prej pomislila na touser posted image blonda pač. joj upam ,da nima jaka tega po men. kkšne stvari so res ok. ane. itak tko hitr prerastejo
poplave upam da ste ok, bogi ljudje....
ooooooo danes pa mi praznujemo 5 obmesečnico

in pa da se še tle spomnimo na jureta... on je bil res nekaj posebnega.

čaučk

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
25.9.2010 12:02:08   
amelie
Jutro!

Včeraj sem v spalnici s tamalim ležala in čakala, da zaspi, pa me je pobralo do zjutraj user posted image  Spala sem oblečena, diagonalno preko postelje, še zob si nisem umila user posted image  Koma user posted image  Je rekel moj, da ni imel srca me zbudit. Aja, btw, moj user posted image  je nazaj. Mi piše smešna sporočilca in jih pušča po stanovanju in se na vse pretege poskuša opravičit za 'živčno stanje'. Naj mu bo. user posted image  Sem zvedla, da je tašča spet ful užaljena, ker nič ne pridemo naokoli (tri tedne nas ni bilo - vmes smo bili na morju, en vikend je bila tekma na Gorenjskem, prejšnji vikend je pa diplomo zaključeval) pa je bil še s tem obremenjen. Ko ji je rekel, da ima ta teden zagovor in da je imel ful dela z diplomo, ga je kar preslišala ... Pa da k mojim gremo, k njim pa ne ... user posted image  V glavnem ena sama užaljenost. Midva sva pa res cele dneve to dpilomsko delala, vlekla tamalemu smrklje iz nosa in večinoma ful premalo spala. Fajn vedet, da sva si še za njo premalo časa vzela. user posted image  user posted image

legenda, fajn za obračanje. Žiga sam še to počne. Včeri se je pred spanjem pol ure vrtel kot en čevapčič in prdel z usti. Sem ga oponašala, pa so me po dveh minutah še ustnice ful srbele, on pa kr ni nehal. In še preden je danes oči odprl, je že 'prdel' dalje user posted image  Slina samo šprica okoli user posted image

Ja, kruto tole z Juretom ...

Ojoj, že zbujen. Danes ma pa očitno same kratke 'odklope'. Sej ni čudno, še vedno ima vse zabasano, pol mu pa zraka zmanjka in se zbuja. Grem mu nos posesat.

Še pridem kaj ...

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?