nagaja28
|
živjo punce, mi imamo spet bolnika. luka je včeraj spet zakuhal in tipam mu bezgavke, tako, da se greva popoldne pokazat k zdravniku . ah, ja, očitno bo eden tistih, ki bo več doma, kot v vrtcu . samo upam, da mali ne bo pobral vse od njega. jaz tudi ne vem, kaj naj z rotavirusom. prijateljica je zdravnica in ni preveč naklonjena cepivom na splošno. a so kateri že začeli izpadati lasje. jaz sem danes že opazila, ko sem si glavo umivala, da mi jih veliko več izpada. je kar grozno, ko vidiš, da letijo celi šopi dol. čeprav prvič so mi začeli izpadati, ko je bil luka star okoli 4 mesece. no, mogoče je pa samo jesensko vreme krivo . sem zdaj veliko več vitaminov jedla, pa sem mislila, da mi ne bojo izpadali. kaj čmo . dani, bina in kenya, kako kaj pomaga lactogal? jaz sem eno flaško spraznila, zdaj sem pa nehala, da vidim, če se mleko obdrži v isti količini. se mi pa zdi, da tudi lažje teče, da se domnu ni treba tako mučit . no, eno flaško sem si pa pustila za hude čase. dani, naš tudi včasih tako tečnari in sploh noče jest. ponavadi, ko že sprazni polovico joške. potem pa mislim, da ne teče več tako intenzivno, njemu se pa ne da vlečt in se krega mami pa vztraja, da do konca sprazni (prej ne dobi druge) . mi tudi že nismo kakali 3 dni in ga kar zvija, tako, da grem zdajle po donat, pa bomo videli učinek. kapljice in čajček ne pomagajo. evo, pri nas se je že pokazal sonček, tako, da se še nahranimo in gremo malo ven
|