pupika
|
rozinca, upam, da se motim in da je pri tebi vse v redu. Toda meni je G rekla, da je maksimalna meja z izcedki po porodu 6 tednov, kar je več kot 6 tednov, sigurno ni nekaj v redu in je kaj ostalo v maternici. Jaz takega vnetja kot sem ga imela splohnisem zaznala, nobene vročine in bolečin, crp pa preko 130 in to še tretji dan po operaciji. Tako, da teh izcedkov ni za spregledat. Jaz sem imela potem po operaciji manj izcedka kot pa prej in sedaj sem že 3 dni brez, tako, da se je krvavitev ustavila. Tudi jaz sem imela izcedke skoraj 9 tednov. Jaz bi na tvojem mestu kar sedaj šibala na pregled, kajti dalj časa boš odlašala slabše bo, tako, pa boš vsaj pomirjena. Upam, pa da se motim, toda moja G je rekla, da se morajo vsi izcedki po 6 tednih končati. Jaz sem se počutila odlično in nisem nič čutila. SEm pa sedaj vsaki dan boljše, le male še vedno ne smem nosit in samo počivam, je sedaj moj vzel vsa gospodinjska opravila in jaz res samo skuham dopoldan potem pa z malo leživa v dnevni. Glede tašče, tudi moja je zelo v redu, toda mi nismo skupaj v isti hiši in se zelo razumemo, mi je v ponedeljek celo kosilo skuhala in prinesla, pa včeraj tudi, toda včeraj sem že imela skuhano in imam za danes kosilo že napol pripravljeno. Res se potrudi za vsako stvar in vsako stvar želi dobro narest. Medtem, ko je maoja mami malo bolj tega drugačnega mnenja in po porodu ko so bili vsi pri nas, moja starša in sestre z družinami je rekla, da ona ne bo kuhala za tolko ljudi in se odpravla na vikend, jaz sem ravno tisti dan prišla iz bolnice in sem rekla, da ne bom letala okrog hiše za njimi in kar naprej skakala po štengah. No potem sva z sestro skupaj vse pripravili za kosilo. Jaz bi pa rada našo Gajo pripravila da spije tudi kaj po flaški, pa ne gre. Samo ven pljuva in odriva flaško, saj se s tem ne bi ubadala tolko, ampak sem videla bogo revico, ko sem bila jaz na operaciji skoraj 4 ure, mala ni hotela nič jest, vse sestre in moj so se matrali da bi zagrabila flaško pa nič, potem so ji kar glukozo dajali po inekciji da je bila vsaj malo nasitna. Drugače pa samo jok, ko pa sem ji lahko jaz dala pa je kar zajamrala in jedla zelo dolgo. Lepo bodite .
|