|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
21.9.2010 19:37:05   
petrca2507
Z Niko že nekaj vikendob hodiva v Šiško, kjer imava z mojim dragim stanovanje. Ker so bile za vikend razmere na Barju katastrofalne, se v nedeljo nisva vrnili na Ig, ampak sva uživali v civilizaciji. Ker pa je ponoči začela hudo smrkat in kašljat, sva "urgentno" leteli na Ig, ker imam vso opremo, s katero bi ji lahko pomagala tam.
Bilo je tako hudo, da sem mislila, da se bo zadušila. Vmes je seveda še jokala, kar je celotno situacijo samo še poslabšalo. V torbi, ki jo imam vedno s sabo imam samo osnovni komplet potrebščin (glavniček, krtača, škarjice, ščipalec za nohte, pumpica in še nekaj je notri). Pumpica, ki je priložena paketu je tista navadna in je popolnoma nekoristna.
Z mojim sva spakirala na hitro. Vsi smo odšli kar v pižami. Niko sem zavila v kovtrček, sama sem oblekla termoflis, za mojega pa ne vem, če se je kaj topleje oblekel. Niko sem imela celo pot tudi v naročju, da je bila čim bolj pokonci, ker edino tako je nekako normalno dihala skoz nos in ni kašljala. Ko sva prišle v sobo, sem ji takoj vlila fiziološko razstopino in ji z aspiratorjem na vdih sčistila kolikor se je dalo. Potem je nekaj malega pojedla in zaspala. Spala je kar pri meni v postelji, pod glavico sem ji dala manjši povštrček, da se ji nos ni stalno mašil. In tako je spala do 9h zjutraj, ko se je zbudila s polnim noskom. user posted image  Spet je sledilo čiščenje s fiziološko in aspiratorjem. Upam, da se bo kmalu pozdravila, ker se mi prav smili.

www.petrca.net

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 676
21.9.2010 22:03:16   
DanijelaNeli
Pozdravljene...

Petrca...user posted image in user posted image za vašo malo Niko. Je kar mučno in hudo ko gledaš prehlajenega otročka,ki se martra z dihanjem ...pa malo zaspi,in spet zamašeno.
Vem,kako ti je...
Ti kar šopaj fiziološko in ji ščisti noska.
Meni je kombinacija f.r. in Baby Vac-a najbolj pomagala.

Jst čakam,da se mi voda v likalniku segreje,da dokončam kar imam in potem sem kvit...za en čas... Ah,kaj ko se to tako hitro nabere.

Danes sem se pa pošteno nahodila,...Sva šle s kolegico po svoje ta velike v vrtec,obe z vozički tako,da smo potem nadaljevali sprehod,... Prav lušno je blo... Smo rekle,da se nisva že dolgo časa sprehajali skupaj z vozički... Ja,od leta 2007,z našimi prvimi zakladki.user posted image

Pol smo ble malo pri moji mami,nato pa spet ven... mal po sedmi zvečer sva šli noter...

V četrtek pa nas čaka druga posvetovalnica... In nevede, imava s kolegico skupaj...no, s polurnim razmakom.Slučajno je bla debata o tem in glej...

Jutri napovedujejo spet lepo vreme...user posted image

Popoldne greva z mojim po nekih opravkih v Koper,...greva gledat za nek sušilni stroj,na katerega sem vrgla eno učko po temeljitih raziskavah kakšnega in po lastnostih...

Mi je brat svetoval kaj naj pazim in gledam pri nakupih sušilnih strojev,...ker se ful razume v to,ker je delal v Merkurju.

Grem peglat,potem pa user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 677
22.9.2010 9:27:00   
tinca10
pozdravljene po dolgem času!

mi smo uživali 100 na uro na Lošinju in okolici na čolnu. Lana je najboljša posadka, med vožnjo se je samo smejala, ko smo se prisidrali pa je samo spala, ker so jo valovčki uspavali.

Vidim, da je debata o kontracepciji: jst jem Cerazette. Naj bi bili varni in naj nebi prehajali čez mleko, oz. imeli vpliv na tamalo.

kg: jst sm na -3kg, čeprav jem nenormalno veliko. Sploh zdaj na dopustu smo se skos prenažirali, ampak gre vseeno vztrajno dol. No saj se ne pritužujem.

gh: jst planiram nekje po 5 mesecu. Ji pa že zdaj dam za polizat, če kdaj jem čokolado, sir,... in vidim, da ji zelo pašejo tudi drugi okusi. Ko imam čas ji že sedaj spravljam zelenjavo in sadje v skrinjo, ker pozimi ne bo nič več domačega za dobit.

Rotavirus: verjetno bomo cepili.

AD3: čeprav na začetku ni zgledalo, da bi imeli težave, sem prenehala dajati. Dajala sem ji približno dober mesec in to že po 7 kapljic. Na drugem pregledu pa nas je pediater skoraj da kregal, da smo pridobili premalo teže v enem mesecu (700g). Potem sem pa razmišljala zakaj je prišlo do tega. Lana je pa vsak dan manj jedla in več bruhala. No potem smo ugotovili, da je dobila vitaminozo, ker je bila doza očitno prevelika (čeprav jo samo dojim in ji nič ne dodajam). Tako, da odkar sem prenehala, je trikrat več kot je pa prej... tako da še dobro, da smo ugotovili

menstruacija: jst srečka sem dobila že drugo in sem opazila, da se je okus mleka malo spremenil, ker se malo pritožuje. Ampak zdaj je skoraj že mimo, tako da že gre počasi na boljše (se ji vidi ko je, da je boljši okus).

Že včeraj ponoči me je nekaj čudno bolelo pri dojenju z desne dojke in nisem vedela kaj je. No bradavička me je čez dan vedno bolj bolela in sem nato opazila, da se je naredil na bradavički kot en bel mazoljček in okoli je vse zateklo- zamašil se je en mlečni vod. Sploh nisem vedela kaj naj naredim. Potem pa sem govorila s svetovalko in mi je svetovala, da si prebodem z iglo. AAAAA bolelo je kot hudič, nato se je ven sprostil gnoj, prišlo je še malo krvi. Zdaj ko mi jo je Lana že ene parkrat izpraznila pa gre na bolje, končno. Očitno se zdravi, hb, boli pa tudi vedno manj.
A se je kateri to že naredilo, zanima me tudi, če obstaja kakšen boljši recept kako se tega znebiti, da ne boli tako??? samo da vem, če se slučajno ponovi

< Sporočilo je popravil tinca10 -- 22.9.2010 9:35:58 >

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 678
22.9.2010 12:35:51   
buškolinka

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DanijelaNeli in Noemi (za 2.mesec)
mishan in Anna (za 2.mesec)
parga in Sara (za 2.mesec)

Neposredna povezava do sporočila: 679
22.9.2010 14:04:19   
pupika
Petrca boga je tvoja Nika upam, da se hitro pozdravite. Tudi pri nas zelo pomaga fiziološka in baby-vac.Uporabljam ga samo zjutraj in zvečer, seveda samo pri prehladih.

Mene pa zanima, če je katera ki še polno doji probala kaj čokoladnega pojest in če imajo naši malčki še vedno krče po čokoladi. Mene je sedaj napadla lakota in to samo na sladko, sem se spravla na ene piškote, ki so obliti s čokolado, in upam, da ne bo nič krčev zvečer.

Naslednji teden imamo pregled za kolke in upam, da se rešimo plenic in da ne bo več potrebno široko povijati, kajti tudi Gaja je veliko bolj zadovoljna brez njih. In še malo pa bomo dopolnili 3 mesece.

Neposredna povezava do sporočila: 680
22.9.2010 14:37:09   
petrca2507
Nika je danes že dosti boljše. V nosek ji še špricam fiziološko, da se kanali sčistijo. Je pa zanimivo, da danes niti pri enem špricanju in čiščenju ni zajokala. Celo smejala se je. user posted image

Danes sem ji tud prvič dala Plivitove D3 kapljice (AD3 so mi zamenjali za te). Zaenkrat jih je dobro sprejela in upam, da se ne bodo pojavli krči.

www.petrca.net

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 681
22.9.2010 14:48:25   
tinca10
pupika: jst že od samega začetka jem čokolado in to res ne v majhnih količinah. Prej sladkega sploh marala nisem, zdej sem pa pravi termit. Res pa je, da naša Lana sploh ni imela krčev - že od začetka jem prav vse.

Neposredna povezava do sporočila: 682
22.9.2010 20:08:29   
naja7
Mi smo pa včeraj imeli šoping day user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image AMPAK!!! smo spet kupili eno goro cunj za Pio midva sva pa spet čez padlauser posted image user posted image user posted image user posted image nisem mogla mimo lepih cunjic, tako da naslednič bo bebica kar pri moji mami počakala, da si midva kupiva kaj za oblečt, ker imamo konec oktobra krstuser posted image user posted image sva se uspela dogovorit z našim župnikom tako da jupiiiiiii
zanima me, če so tudi vaše bebe cel dan budne, naša je stara 6 tednov in čez dan spi urco in še to če se res potrudiuser posted image user posted image ampak je v budnem stanju pridna se smeji si gruli spušča zvoke kaže jeziček in gleda stvari okoli sebeuser posted image

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 683
23.9.2010 9:36:31   
rozinca33
grrr... tak sem jezna, da bi lahko počla!!!!
A je še katera od nas bivših srečk nosečk, zdaj pa srečnih mamic, ki še ni imela pregleda pri G? Ja, jaz!!!! Bemtiš!
Sem klicala svojo G 14 dni po porodu in mi reče en mlad glas (verjetno počitniško delo): "saj pri nas pa ni čakalne dobe, kar takrat pokličite, ko bo 6 tednov okoli." In je 6 tednov okoli in jaz kličem (31.8.), dobim datum 22.9, in kličem včeraj ob 14ih za uro, ker sem pozabla a mam ob 16ih al bo 16.30, pa mi pravi sestra: "Sem vas ravno hotla poklicat, da vam povem, da danes ne bo šlo, ker ima zdravnica neke obveznosti. Kdaj vas lahko naročim? Čez 2 tedna? Prej ne gre."
Res sem jezna, pa še mal zaskrbljena zraven. No ja. Upam, da bo vse ok.
Uživajte tam, kjer še imate sončka. Pri nas je zdaj megla, pa pravijo domačini, da se bo dvignila in da bo popoldan lepo.

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 684
23.9.2010 14:40:41   
pupika
rozinca kaj nisi sestre povedala da imaš še vedno izcedke.Kajti saj veš lahko je nevarno, če imaš del posteljice še notri. Jaz sem še vedno na antibiotikih, že 3 tedne zaradi takega hudega vnetja, pa še vedno me boli od operacije, najbolj me moti ko mi mala joka in jo težko ali pa je sploh še ne morem nosit.
Saj mora bit kaki drugi nadomestni G, če ima tvoja obveznosti.
Upam, da je pri tebio vse dobro in da bnoš kmalu prišla na vrsto h G. Kajti tole je kar dolga čakalna doba, če smo julija rodile.

(odgovor članu rozinca33)
Neposredna povezava do sporočila: 685
23.9.2010 15:07:31   
zlicka
Rozinca...jaz sem tud komaj včeraj imela pregled in to tudi 16:45 :) me je pa tako na hitro pogledala da ne vem kak je to sploh pregledal. SEm mela 10 dni po rojstvu, še probleme ker mi je doma posteljica ven padla, pa še čistli so me pod narkozo in dobili ven še precej posteljice in ostalega.

Pa me zdaj sicer boli na levi strani kot jajčnik al vse okol saj sma ne vem, ker tud ko na levem boku ležim me boli. Pa mi ni nič rekel al pa uz naredil

Dobila pa za zaščito cerazete, pa ne vem bi jih že jemala ali ne:) kajs te dobile takoj po teh tabletah menz. ?

Jaz še nebi mela, glede na to da polno dojim in pravijo da jo pol kasneje dobiš :)

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 686
23.9.2010 15:46:06   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: zlicka
Jaz še nebi mela, glede na to da polno dojim in pravijo da jo pol kasneje dobiš :)

Se mi zdi, da je tukaj ena že pisala o tem, da polno doji, pa jo je že dobila. Tako, da to kar pravijo, očitno ni čisto res. Jaz npr. nikoli nisem polno dojila, Nika je bila v nedeljo stara 2 meseca, pa je še nisem dobila.

www.petrca.net

(odgovor članu zlicka)
Neposredna povezava do sporočila: 687
23.9.2010 16:20:49   
zlicka
Saj je res. Odvisno kako pri kateri :) Moja pikica bo pa kmalu 3 mesece:) jeeeej.....:)user posted image user posted image user posted image

Ko bomo dobili, bomo pač dobili :) je pa luksuz zdej ko je ni:) hi hi :) ne vem zakaj , ampak ........

bomo pa še mal počakali  s temi tabletkami in pač malo ˝pazili˝ user posted image  pravijo tudi sicer, da če polno dojiš je zaščita 98% ampak poznam kar nekaj tisti ˝2%˝ ki so zanosile med :) tako da ......

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 688
23.9.2010 18:50:22   
tinca10
zlicka: jst polno dojim in sem dobila menstuacijo pri Laninih 7. tednih (sm mislila, da bom še malo uživala brez user posted image , pa mi ni bilo naklonjeno), zato sem tudi takoj že začela jemat Cerazette, ker seveda menstruacija pomeni, da lahko spet zanosim in zaenkrat še ni čas za to. Ginekologinja pa je rekla, da naj te tablete sploh nebi vplivale na menstruacijo (kdaj pride) in pa na tamejčkeno.

(odgovor članu zlicka)
Neposredna povezava do sporočila: 689
23.9.2010 21:43:34   
naja7
nočno spanje in vstajanje je postalo katastrofa!!!! včeraj se je zbudila 4x pojedla vsega skupaj 380ml ampak nikakor zaspati nazaj, da sem jo nosila po uro na rokah da je zaspala trdno, ker če sem jo takoj položila v postlco se je zbudila in je blo potrebno vse znova, spala sem 3 ure nikoli do sedaj tako... Ne vem ali je toliko razvajena da hoče biti nonstop na rokah( čez dan je pridna in ni takšnih scen, ker ko zaspi spi drugače pa je budna in pridna) ali ima samo prehodno obdobje!!!!
Kakšne izkušnje???? Upam,da danes nebo tako ker se v celem tednu za 1 dan nisem naspala.... Tudi kakšnega nasveta se ne branim!!!!

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 690
23.9.2010 21:50:17   
petrca2507
naja...mogoče jo je pa včeraj luna nosila. user posted image  Mal heca... Jst sm imela enkrat z Niko podobne težave. Je normalno pojedla, mi med obrokom že zaspala, potem se je pa pri podiranju kupčka tako zbudila, da tudi po 2 uri ni zaspala. user posted image   Sem jo nosila po rokah, jo zibala, ji pela, ... ona pa zbujena kot čuk. Na koncu sem že jst napol v spanju vse počela.
Potem sem jo pa začela futrat napol v temi. Vmes se nič ne pogovarjam z njo, in je veliko boljše. Zaspi takoj.

www.petrca.net

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 691
24.9.2010 9:03:37   
tix
Dobro jutro :-)

Naš pa zadnje čase lepo prespi od 23-9 z enim hranjenjem okrog 6ih tako da se mami pa ati fino naspita user posted image

M nasrečo še nimam je čisto nič ne pogrešamuser posted image raznoraznih tabletk pa ne mislim jemat

Naja7 moji šoping-deji so tudi stran od mene usmerjeni, tako da sem se odločila, da mu zaenkrat nič ne kupim, bom videla do kdaj bom vzdržala user posted image

Čez en mesec imam šele drugo posvetovalnico, prav tako po 4 mesecih baje zopet pride patronažna, da svetuje glede GH tako da bom takrat znala kaj več povedati, se  mi preveč ne mudi nevem pa kako se kaj mojemu pobu, ki ima pri slabih 3m že 7kguser posted image

Pa lep dan vsem, avto grem registrirat

Neposredna povezava do sporočila: 692
24.9.2010 10:34:09   
DanijelaNeli
EEILA!

Pri nas je lep sonček...ampak popoldne pa napovedujejo dež...user posted image

Zato grem zdaj še malo ven...smo ble že prej malo,ko sem Neli peljala v vrtec...

Včeraj smo imeli posvetovalnico...in imamo pri dveh mesecih 5220 gramov...drugo pa je vse vredu...

Šiiibam,ker nočemo bit v ležalniku...user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 693
24.9.2010 11:23:39   
arruba
Dan punce,

uhh, na nosečniškem forumu sem non stop visela, zdaj pa komajda kaj utegnem pokukat..
sem se komajda prebila čez vse, kar ste spisale od zadnjič, ko sem bila na RR.

Pri nas se stanje končno malo umirja (tj. sem se navadila, da dojenčki kdaj tudi jokajo pa zato ni konec sveta user posted image ). Mali raste ko zmešan, pri 6 tednih je imel pet kil in pol, kar krepko občutim, kadar ga je treba nosit več kot 10 minut - no mam pa vsaj mišice ko Mama Schwarzeneggeruser posted image user posted image  Pa vse cotke so mu spet premale - vsaka stvar pride komaj 1-2x na vrsto za oblečt in že roma v zaboj za premale stvari. Hmmm.

Nekega hudega ritma še vedno nimamo, user posted image  čez dan včasih spi tudi po 10 ur (v več kosih), kaki dan pa skoz buden ko čuk..še voziček ne pomaga zmerom.  Ponoči pa kar nekako gre, vstanem 1-2x do jutra, oči pa itak že več ne sliši, kaj midva z malim ordinirava.

Pa da še malo pokomentiram:
Šoping imam iste izkušnje kot Naja - grem si nekaj kupit in pridem domov z dvema vrečama stvari za malega, zase pa prav nič. Ne vem, kako da me kar samo od sebe vedno zanese na otroški oddelek v vsaki trgovini user posted image user posted image . Se bom morala zdisciplinirat, ker sam še v trenirki visim (kak je fajn ha haaa) ko pa se je teba za kam zrihtat nimam kaj pametnega gor dat. Si kar ne predstavljam, da se bom čez par mesecev spet tlačila v kostimčke in štikle za v službo.

Rotavirus se bomo cepili - sem videla, kako zgleda, če ga mali faše, pa mi je zgledalo grozljivo. Bomo pač tvegali s cepivom.

Kontracepcija: jaz se zaenkrat nisem odločila za tabletke, ker prehajajo v mleko in nimam pojma, kako bi to vplivalo na otročka. Po zaključku dojenja pa 100 % tabletke.

"Kreganje" med dojenjem: tudi pri meni je isto, nisem še ugotovila, kaj je razlog. Včasih pa pomaga, če ga odstavim in podreva kupček, pa potem normalno je naprej.

AD3: še nisem začela dajati, ker ima že brez njih čez dan pogosto krčke, tako da bom počakala do 3 mesecev.

Me pa zanima, če še kateri otroček bruha? Pri nas je večkrat tako, da se naje, pol pa ko podirava kupček, tako bruhne, da naredi pravi slap in moram skoz po tleh čistit. Pa ne vem, ali naj pri pediatru zato težim, ker redi se pa kljub temu čist lepo??

Lepo se mejte, pri nas v LJ sončka še ni, čakam, da se megla spoka, pol pa ven z vozičkom!!

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 694
24.9.2010 11:40:24   
nagaja28
živjo
mali leži na meni in gruli, jaz pa vam pišem user posted image .
arruba, mogoče poliva zato, ker se preveč naje. pri nas je prvi tako delal, sem se po hranjenju vedno nagnila nad umivalnik ko je kupčka podiral in ni blo treba po tleh pomivat user posted image user posted image . če je otrok dojen, tako ne morejo nič, če pa dodajaš mleko pa svetujejo tistega za polivanje, mislim, da ima oznako ar. če se ok redi mislim, da ni panike. z uvajanjem GH pa to zgine.

šoping: no, meni pa je uspelo tudi zame nekaj kupit. sicer spet športni stil, ampak za vozičkanje tako ne rabim kaj drugega. sem pokupila skoraj vse od mckinleya v interšportu user posted image user posted image . sem pa opazila, da imajo kar velike otroške številke in da so mi prav, pa veliko ceneje kot odrasle.

danes se bom spravila delat torto...komaj čakam. no, me ta mesec čakajo še tri user posted image . objavim fotko v albumu.
zdaj pa letim po ta malega v vrtec.

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 695
24.9.2010 13:01:24   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: arruba

"Kreganje" med dojenjem: tudi pri meni je isto, nisem še ugotovila, kaj je razlog. Včasih pa pomaga, če ga odstavim in podreva kupček, pa potem normalno je naprej.

Včeraj sem vprašala pediatrinjo kaj bi bilo to za eno kreganje?
Odgovorila mi je,da so to krči.
Ali bi jedli ali ne? ...se sprašujejo naši ta mali.
In sicer ko pride mlekce na prebavni trakt,jih prične krčit in zato se oni tako odzovejo. S kreganjem na joški,odstavljanjem in kričanjem...

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 696
24.9.2010 13:04:35   
nagaja28
še eno vprašanje za tiste, ki ste že kupovale št. 68. kje ste kupile bodije na preklop? ali ste mogoče kupile že kar navadne bodije?
pa še eno vprašanje. a otroke že kaj pokonci nosite?

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 697
24.9.2010 14:27:17   
Bina 83
IZVIRNO SPOROČILO: nagaja28

še eno vprašanje za tiste, ki ste že kupovale št. 68. kje ste kupile bodije na preklop? ali ste mogoče kupile že kar navadne bodije?

Nismo še pri št. 68, ampak vseeno raste ko konoplja. Ravno zjutraj sem jo "kregala" kam se ji tako mudi rast, ko sem opazila da so ji še ene krasne žabice premale postaleuser posted image .

Živa (2,5meseca) že nekaj tednov ne mara bit v naročju v ležečem položaju, ampak samo še pokonci. Če jo poležim takoj protestira. Tako da jo imamo več ali manj pokonci, mora vse videti, firbec maliuser posted image .

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 698
24.9.2010 15:19:17   
tix

IZVIRNO SPOROČILO: nagaja28

Jaz sem že 62 večinoma kupovala brez preklopa, ker se mi zdi da ga hitreje oblečem kot s temi gumbi gledam pa da je dovolj razteglivo. Drugače pa kupujem bodije 3-6 mesecev

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 699
24.9.2010 15:28:24   
pupika
tudi mi našo malo oblačimo v bodije ki niso na preklop, ker se mi zdi da ji je drugače full vroče, ker bodi na preklop ima dve plasti spredaj na prsih. Drugače pa poglej za te bodije v c&a ali pa v h&m.

Drugače pa tudi mi že nekatere stvari uporabljamo 68, par pajackov, ki so 62 so ji že premajhne.

Kaj je katera že pobala jest, ki doji čokoladno torto, namreč naš starejši jutri praznuje rojstni dan in se mi bo luštala čokoladna torta.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?