kenya
|
Čer, Mi smo ves dan preživeli na sončku in se imeli luštno. Kim je bila še kar presenetljivo pridna in jo je danes malo manj zvijalo . Zadnje dni jo namreč zvija od jutra do večera in še ponoči nekje okrog 3. Se mi res smili, ampak saj še en mesec pa bo upajmo že kaj bolje. IZVIRNO SPOROČILO: soncekray Aja se to sem hotela napisat, da tudi nasa poliva. In to fuuuuul. Slinckov porabimo vcasih po 10 na dan. Ceprav mi vsi pravijo, da to ni nic hudega, me vseeno malo skrbi. Na sreco dobro pridobiva na tezi in se lepo razvija, tak da upam, da res ni nic hudega. Ce ima kdo kak dober nasvet, se priporocam Če ti lepo je in napreduje v rasti naj te ne skrbi. Je pa dobro, da se poslužuješ antirefluksnih ukrepov. Pomembno je, da podre kupček po hranjenju in vsaj pol ure po jedi mora biti še pokonci, pa vzglavje v posteljici naj bi bilo dvignjeno za 30 stopinj, pa spala naj bi na levem boku in tudi v vozičku naj ima malo višje vzglavje. To so naša navodila, ki smo jih dobili iz pediatrične klinike. Meni je najhujše to, da mora biti pol ure po hranjenju še v pokončnem položaju predvsem ponoči, ker sem sigurno napol v 'komi' Nagaja, bodije na preklop imajo v Leclercu. Sedaj imajo prav akcijo, upam da jim je še kaj ostalo. Jaz ji dajem tudi že normalno čez glavo in se nič ne pritožuje zaenkrat. Je pa Kim tudi že kar veliko v pokončnem položaju. Itak ji zaradi refluksa čisto v ležeče ni ravno prijetno. Pilotina, jaz sem tudi vse živo že počela zaradi dojenja in to pri vseh treh puncah in bi glede na to kolko so vlekle morala imet mleka na pretek, ampak ga ni bilo. Tako da se mi je isto zgodilo pri drugi punci. Okrog 3. meseca je čist živčnega fasala ko sem jo pristavila. Sem se potem trudila še kakšen teden, potem pa obupala. Ravno pred dnevi sem se pogovarjala z eno punco, ki je polno dojila, potem pa dobila in ji punčka niti pod razno noče več jesti njenega mleka, pa vse žive trike probava sedaj že 14 dni ampak mala noče. Ne vem kaj je tisto ki jim tako ne paše. Samo ne sekiraj se preveč zaradi tega. Sem imela pa ta teden v sredo pregled in še vedno nimam nobene pametne kontracepcije. Sem se odločila da ne dam zaenkrat še mirene, pa sem potem rekla za injekcije, ampak potem preden mi jo je sestra hotela dati sem imela cel kup vprašanj in je videla da nisem čisto prepričana da to želim, pa je rekla naj raje še malo premislim in se odločim drugi teden. Sem res katarstrofalna glede tega, ampak kaj ko ne maram nobenih umetnih hormonov v sebi. Po drugi strani pa vem da je nekaj treba naredit za zaščito, jaz pa tako neodločena kaj naj . Mah, zdaj bom res ornk preštudirala tele injekcije, pa da se končno za nekaj odločim. Večerni alarm se oglaša....