|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2
7.9.2010 11:25:26   
davorjeva pikica
pinky86- najlepsa hvala za pomoc...bom pol zvecer rekla se mojmu user posted image da prebere user posted image ...

kaksno bedno vreme user posted image user posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 876
7.9.2010 11:32:58   
BabyKitty
davorjeva pikica vem kako je ko se bojiš reakcije staršev... in kr hudo je zbrat pogum in povedat novico... s tem, da bom sama počasi stara 22 let, imava nadpovprečne dohodke in svoje novo trisobno stanovanje in avto višjega cenovnega razreda... torej vse super pogoje za otročka... ampak še vseeno je bilo preklemano težko... in sem čakala skoraj do nuhalne, da sem se opogumila in povedala... s tem da sta moja2 ločena kar pomeni, da sem mogla 2x čez to user posted image oče še vedno ni najbolj sprejel... no je sprejel, ampak ne z navdušenjem... mama je pa kar vesela, čeprav na začetku ni bila... Skratka vsaj nekaj korakov k samostojnosti pred otrokom naredita (svoj dom, poskusita skupaj živeti ipd.), pa vsaj srednjo šolo poskusi zaključit, ker potem bo precej lažje... Pa ne prosim misliti, da ti solim pamet... dajem ti nasvet, ker vem kako težko je... Si ne predstavljam, da bi mogla med nosečnostjo hoditi v šolo in se sproti učiti... že na faksu mi je grozno, ko moram sedeti tisto urco na dan, zdejle torej v 28. tednu me pa ne spraviš na faks za noben denar, ker nimam koncentracije za prebrat poste na forumu, kaj šele za statistiko user posted image

Dost je jokcanja kok je men težkouser posted image

Lun1ca super za nuhalno user posted image to moraš iti čisto neobremenjeno z rezultati... tja je treba it samo uživat v pogledu na pikija user posted image moj je tok smešn skakal... pa že takrat ni hotla povedat nič o spolu... pa na morfologiji nič o spolu pa... user posted image upam, da konec meseca končno izvem kaj bomo imeli... imam še eno morfologijo, da preveri če je piki pridn user posted image

pinky86 doma je drugače ja... ker tam si neka zunanja avtoriteta... družba še drugih otrok in lahko finte izvajaš... doma pa raztur... user posted image ampak bomo jih že porihtale, bolj me skrbi, da bo moj mali očijev razvajenček/razvajenka user posted image jst bom pa ta zlobna user posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 877
7.9.2010 12:18:08   
egleria
davorjeva pikica a mata že stanovanje pa skupi živita?
midva sva živela najprej pri njegovih in so naju sredi nosečnosti nagnali in sva bla na cesti. tist čas sva šla k mojim, ko sva našla stanovanje pa na svoje. tk da sreča da ima moj dragi službo jaz pa sem že študentka in lepo shajava tudi v najemniškem stanovanju.
moreš met veliko stvari porihtanih. ker midva sva se pol začela kr mal kregat ker nisva bla navajena skupi živet ne da bi nama prala cote mama, pa kuhala večinoma ona itd.
pa res še enkrat premisli če boš zmogla naredit šolo kljub otroku. brez zaključene vsaj srednje šole pa v današnjem času nisi nič-.. še s faxom včasih ne prideš daleč.
staršem pač je treba enkrat povedat in lahko samo upaš da bojo sprejeli. itak na koncu se vsi sprijaznijo ko vidijo lepo štručko user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 878
7.9.2010 12:18:52   
anity_1
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

pinky86 doma je drugače ja... ker tam si neka zunanja avtoriteta... družba še drugih otrok in lahko finte izvajaš... doma pa raztur... user posted image ampak bomo jih že porihtale, bolj me skrbi, da bo moj mali očijev razvajenček/razvajenka user posted image jst bom pa ta zlobna user posted image

Heh, zato pa je najboljše, da sta z partnerjem enakega mnenja, da se ne prepirata pred otrokom in da tudi če en nekaj reče, da ga drug podpre.. Ker poznam preveč otrok, ki najprej poskusi pri mamici (ki mu seveda nekaj ne pusti), potem pa gre še do atija - ta pa sveeda pusti.. No, situacija je lahko tudi obrnjena user posted image res da je lahko govorit, dokler nimaš svojih, ampak midva z mojim sva že kar zmenjena, da ne bo tako.. Torej, da bova oba istega mnenja, da se bova podpirala, pričakujeva pa tudi od babic in dedkov, da bodo izvajali iste stvari kot midva.. Meni ful niso všeč tiste babice in dedki, ki vse pustijo in se vsemu samo smejijo, kar otroci počnejo (s tem mislim, da govorijo grde stvari, se pretepajo, bog ne daj, da tepejo tudi babico oz.dedka).. Vse ima svoje meje in jih je pač treba že na začetku postavit.. Pa s tem ne rečem, da se ne moremo imeti fajn. Prav fajn se lahko imaš tudi, če so postavljene meje user posted image

Lun1ca, zanimiva NS user posted image Sem se prav nasmejala zraven. In seveda super, da je vse OK!

davorjeva pikica.. tudi jaz si mislim, da se s tvojim user posted image dobro pogovorita, če si bejbija res želita.. Da ni samo to kratkotrajno.. Ko se sama spomnim teh let, ko si zdaj ti, sem imela isto takšno muho - da želim otroka za vsako ceno!! Ampak potem sem razmišljala - z mojim dragim niti nisva bila tako dolgo še par, nisem še bila preskrbljena, potem je naslednja stvar kje bi prebivali.. Milijon stvari je še, ki jih moraš premisliti, ko želiš otroka in si tako mlad.. Ne rečem, da to ne gre, ampak vseeno menim, da je potreben premislek. Seveda pa, če se bosta odločila za user posted image vaju podpiram in se bom veselila z vama! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 879
7.9.2010 12:42:16   
davorjeva pikica
hvala punce za vse nasvete...vem da mi ne solite pameti in da mi hocete samo dobro zato je vsak vas nasvet dobrodosel... user posted image
glede stanovanja...za zdaj smo pri mojih starsih...razmislava da bi si najdla v bliznji prihodnosti svoje stanovanje zato ker pravjo da ziveti stari pa mladi skupej negre...
glede sole...jo koncam junija 2011...potem grem pa se na +2 (izredno verjetno)..

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 880
7.9.2010 12:53:38   
egleria
davorjeva pikica: kot si rekla: staro pa mlado ne gre skup. mi smo se z njegovimi ful razumeli. pol ko je pa enkrat šlo zares - da smo živeli skup pa še zanosla sem. smo se pa na smrt skregali. tk da prvo štalca pol pa kravca user posted image ko bota živela skupi bosta šele vidla kaj je pravo družinsko življenje. midva sva se mogla res potrudit da sva sploh skupi ostala pa se nekako uskladila. a tvoj je zdej 100% da hoče met bejbija?

punce a ma kera kako idejo kaj naj naredim na hitro za kosilo?

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 881
7.9.2010 13:06:20   
davorjeva pikica
cist 100% se ne...je reku da se bova pogovorila o vsem glede bejbija oz. rekel je da zeljo ma za bejbija sploh zdej k ma zagotovljen siht pa izpit dela...samo se pogovorit se morava pa bova vidla ce se bova ze trudla al bova se mal pocakala...
jaz mam 100% zeljo...on pa ce jo se nima bom pocakala da jo bo mel ...ga nebom nic silila al pa kej...bom pac pocakala...user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 882
7.9.2010 13:08:24   
BabyKitty
davorjeva pikica najprej si zagotovita stanovanje... doma ne bo šlo... verjemi... če ne drugega boš dobila živčni zlom  že v nosečnosti zarad pametovanja kaj in kako moraš...

egleria skuhaj makarone bolognese ali s sirovo omako... ali pa kakšno rižotko... to je vedno fajn user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 883
7.9.2010 13:22:37   
Lun1ca
Ja jaz dobivam napade histerije ko grem samo na obik k mojim za par urc user posted image  so vsi tak pametni kaj lahko delam in kaj ne, kaj lahko jem in kaj ne in to in ono in tretje. In sem zadnič rekla, da sem vidla da majo v akciji koš za plenice in da se splača kupit, da bi ga mogoče že kr zdaj. In je bil cel halo, zakaj bi jaz sploh rabla koš za plenice.. ker teh 10€ me bo pa res spravlo na kant. Pa ne rečem da je ta koš tak pomemben, se da bit brez njega, ampak se mi pač zdi fajn stvar.

Najin ♥ prišel 25.3.2011

Neposredna povezava do sporočila: 884
7.9.2010 13:23:28   
Lun1ca
Aja pa če mojo mamo vprašaš kdaj je primerno kaj kupit za naraščaj.. ona bi na mojem mestu šla prvič kupovat 1.3. po voziček postlco vse... 

Ah sm se mogla mal izpovedat user posted image

< Sporočilo je popravil Lun1ca -- 7.9.2010 13:24:00 >

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 885
7.9.2010 14:38:13   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca

Ja jaz dobivam napade histerije ko grem samo na obik k mojim za par urc user posted image  so vsi tak pametni kaj lahko delam in kaj ne, kaj lahko jem in kaj ne in to in ono in tretje. In sem zadnič rekla, da sem vidla da majo v akciji koš za plenice in da se splača kupit, da bi ga mogoče že kr zdaj. In je bil cel halo, zakaj bi jaz sploh rabla koš za plenice.. ker teh 10€ me bo pa res spravlo na kant. Pa ne rečem da je ta koš tak pomemben, se da bit brez njega, ampak se mi pač zdi fajn stvar.

Hehe, poznam take foreuser posted image user posted image
In potem poslušaš, da oni niso meli tega in tega, pa smo še vsi gor zrasli user posted image user posted image

davorjeva pikica, koliko pa je star tvoj fant?
Tudi jaz bi ti priporočala, da malo še počakatauser posted image Vsaj da srednjo šolo zaključiš, po moje je faks vseeno lažje delat zraven (no, odvisno tudi, kateri faks). Saj vem, kako je to, ko se ti tako zelo lušta user posted image , je težko to kar odmislit ... Ampak vseeno lahko probaš. V končni fazi pa je to itak vajina odločitev.

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 886
7.9.2010 15:14:32   
egleria
davorjeva pikica če tvoj ni 100% pol pa sploh. ker takšni se potem zelo radi ustrašijo ko pride res do nosečnosti al pa ko se vse spremeni ko otroček pride na svet.

babykitty sej so bli kr čufti ko se jih je mojmu ful luštalo..
lun1ca poznam te fore. če oni niso mogli met tud ti moreš brez tega preživet user posted image men so vsi govorili da sem nora da grem igralni center kupovat, da je to brezvezna stvar pa je kr neki. oni tega niso meli pa so tud preživeli itd.. pol ko so pa vidli kk se rad notri igra pa jim je blo ful všeč, je pa še moja mami rekla da bi si ga kupla da bo mali mel kaj delat ko bo pri njej v varstvu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 887
8.9.2010 17:28:48   
BabyKitty
Elow punce... Kaj počenjate, da se nobena nič ne javi... upam, da preganjate mraz in pridno user posted image da lahko kmalu pričakujemo poplavo user posted image user posted image

Jaz se že cel dan spravljam delat... pa mi ne gre in ne gre... to je kr hudič, ko imaš kakšen bolj kreativen poklic in blokado v možganih user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 888
8.9.2010 19:09:02   
zaljubljena23
BabyKitty, jaz doktorat polagam iz te svoje dieteuser posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 889
8.9.2010 20:44:40   
BabyKitty
zaljubljena23 jaz jem po dieti... res se trudim in merkam in priznam, da sem kar dostikrat lačna... tehtnica kaže pa vedno več... skratka za pop***... Zajtr: polnozrnat kruh z manj sladko marmelado, kosilo: Neslan riž pa neslan piščanec... bruuuuhhhh user posted image , večerja: jogurt in polnozrnat kruh... skratka za znort user posted image aja pijem pa cel dan samo nesladkan čaj... nič vode z okusom kot ponavadi...

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 890
8.9.2010 21:39:40   
egleria
joj boge.. pa sej bo kmalu bolš..
jaz sem pa končno spravla malega spat. ma tok energije da je za znoret.. zdej se je pa še plazit začel..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 891
8.9.2010 22:30:09   
anity_1

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

zaljubljena23 jaz jem po dieti... res se trudim in merkam in priznam, da sem kar dostikrat lačna... tehtnica kaže pa vedno več... skratka za pop***... Zajtr: polnozrnat kruh z manj sladko marmelado, kosilo: Neslan riž pa neslan piščanec... bruuuuhhhh user posted image , večerja: jogurt in polnozrnat kruh... skratka za znort user posted image aja pijem pa cel dan samo nesladkan čaj... nič vode z okusom kot ponavadi...

Hmm.. Potem se pa še kdo sprašuje, da je nosečnicam slabo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 892
9.9.2010 9:43:49   
pinky86
Babykitty...ja sej, tkole potem zgleda dieta v praksi user posted image Ej, a v šolo za starše že hodiš?!? Kaj pa ti zaljubljena?!

Drugače se je pa moja tašča odločila, da bo zdaj ravnopravšnji čas, da me začne spet mal sekirat user posted image Ona sledi svojemu prepričanju, da moramo imeti do staršev in še posebej do TAŠČ skoraj da strahospoštovanje, da kar ona naredi je vse opravičljivo in dovoljeno...jaz pa naj bi to tiho in mirno prenašala. No tukaj se je pa ornk zmotila, tako da smo spet na bojni nogi...moj dragi ves zmeden vmes, še posebej ker mu skos govorim, da bo on moral mamici dopovedat par stvari pa meje postavit, ker mene itak ne posluša. Tko da zdaj to izgleda tako...jaz sem zanjo itak ta najbolj grozna oseba na svetu, njen sinček je zlati sonček in zdaj mu skos sms-e pošilja in ga vabi na obiske, mene pa kot da ni - WTF!!! user posted image Seveda ne hodi sam tja (no, pa tut skupaj ne greva)...ampak tašča še kar vztraja pri svojem in se mula in trma in dela cirkus.

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 893
9.9.2010 10:55:17   
egleria
pinky glede tašč se ne splača zgublat živcev, ker potem bomo prehitro mele gube pa sive lase user posted image user posted image user posted image user posted image js bi jih že mela če se nebi nehala sekirat na sredini nosečnosti ko nas je nagnala od doma..

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 894
9.9.2010 11:55:34   
mladika
Ampak da te tašča nažene od doma sredi nosečnosti....user posted image user posted image user posted image mislim svašta...!!!user posted image user posted image user posted image a ji je res useen kako in kje bosta njen sin pa vnuk živela...??obup...kak se pa zdej razumete z njo??-če nisem preveč firbčna...

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 895
9.9.2010 13:53:13   
egleria
rekli so da lahko ostanemo dokler si ne najdema kakega stanovanja ker itak bi mogla pri njih tud najemnino plačevat, čeprav bi zrihtala cel zgornji štuk. elektriko sva celo glih napeljala notri.. pol so pa rekli da ne pašemo skupi..
zdej se razumemo pač zaradi patrika ker nočem da to vpliva na njega.. sam js še vedno ne grem rada tja, niti jim ga ne puščam v varstvu.. čeprav jim je zdej ful žal..

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 896
9.9.2010 15:05:57   
mladika
Sej pravim,svašta...drugo pa nam komentirala!!!user posted image moja tašča je HB super,no na trenutke ma svoje fore,sam se jo da prenašat!!user posted image je pa pomojm drugač če mladi pa stari narazn živijo,se celo pogrešajo lahkouser posted image drgače pa da vam povem primer moje biuše sošolke,je zdej zanosila(6.teden),pa pravi da otroka ne bo obdržala,ker si ga partner ne želi(kao premal finac)oče ji je pa reku,da če zanosi domov naj ne hod,ker nima tam kej iskat...user posted image user posted image user posted image še enkrat...svašta!!!

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 897
9.9.2010 15:57:44   
zaljubljena23
BabyKitty, saj jaz tudi jem po dieti..Mam edino tole srečo, da se slanemu ne rabim izogibati, se moram samo sladkemu in posledično tudi maščobam...

Hja, zajtrk pri meni izgleda tako..kakšen lahek-navadni jogurt, kos kruh...Kosilo-juha, kakšno meso na naravni način (torej brez maščob), riž z zelenjavo ali pire krompir z 1,5 mlekom brez margarine, ter veliko solate...Večerjo sem premaknila malo naprej okrog 16 ure, pojem podobno kot za kosilo (kosilo imamo ob 11 uri), tako da mi za pozno večerjo ostane kakšen sadni jogurt z 0,1 maščobe...Vmes pa kakšno manj sladko jabolko pojem...Hja, kruhi...Mam res najbolj črnega brez kakršnih koli dodatkov...Polnozrnatnim, semenskim in graham se izogibam, ker mi cuker še bolj zvišajo kot tisti navadni črni, sicer še je zmeraj pod mejo ampak vseeno...

Manj sladka marmelada...Kupila res marmelado kao za diabetike..V petek sem jedla šmarn iz pirine moke, v soboto enako, s tem da sem si privoščila malo te marmelade..Posledica cuker je bil mnogo višji kot dan pred (sicer še pod mejo, ker količinsko ni bilo veliko ampak vseeno)..berem sestavine in ja, nič kaj ni razlike v dodanem sladkorju kot pri navadni marmeladi..Tako je tudi z graham žemljicami..Kao priporočajo diabetikom, meni pa čudno da je cuker povišan...Gledam sestavine in imajo samo 20% graham moke, vse ostalo je bela moka...Torej sama pri sebi, ko opravljam redno meritve, zelo vidim kako proizvajalci zavajajo kupce...

pinky, midva začneva z 18.10.

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 898
9.9.2010 21:22:47   
egleria
mladika sej je res škoda komentirat.. zguba časa.. s takimi ljudmi se je brezveze ukvarjat. je še dost za povedat o njih sam si rajš ne bom kvarla večera s spomini user posted image

zaljubljena sej ne morem verjet da se lahko to dogaja.. pa še tok draga ko je hrana za diabetike pa si upajo to nardit..user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 899
10.9.2010 10:18:48   
davorjeva pikica
punce oprostite za zamudo...
moj fant je star 20...sej pravim pocakala bom dokler res nebo moj fant 100% zelje...ker res zelim da imava oba z mojim user posted image zeljo!
pa se 1x hvala za nasvete!! :D

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?