anity_1
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty pinky86 doma je drugače ja... ker tam si neka zunanja avtoriteta... družba še drugih otrok in lahko finte izvajaš... doma pa raztur... ampak bomo jih že porihtale, bolj me skrbi, da bo moj mali očijev razvajenček/razvajenka jst bom pa ta zlobna Heh, zato pa je najboljše, da sta z partnerjem enakega mnenja, da se ne prepirata pred otrokom in da tudi če en nekaj reče, da ga drug podpre.. Ker poznam preveč otrok, ki najprej poskusi pri mamici (ki mu seveda nekaj ne pusti), potem pa gre še do atija - ta pa sveeda pusti.. No, situacija je lahko tudi obrnjena res da je lahko govorit, dokler nimaš svojih, ampak midva z mojim sva že kar zmenjena, da ne bo tako.. Torej, da bova oba istega mnenja, da se bova podpirala, pričakujeva pa tudi od babic in dedkov, da bodo izvajali iste stvari kot midva.. Meni ful niso všeč tiste babice in dedki, ki vse pustijo in se vsemu samo smejijo, kar otroci počnejo (s tem mislim, da govorijo grde stvari, se pretepajo, bog ne daj, da tepejo tudi babico oz.dedka).. Vse ima svoje meje in jih je pač treba že na začetku postavit.. Pa s tem ne rečem, da se ne moremo imeti fajn. Prav fajn se lahko imaš tudi, če so postavljene meje Lun1ca, zanimiva NS Sem se prav nasmejala zraven. In seveda super, da je vse OK! davorjeva pikica.. tudi jaz si mislim, da se s tvojim dobro pogovorita, če si bejbija res želita.. Da ni samo to kratkotrajno.. Ko se sama spomnim teh let, ko si zdaj ti, sem imela isto takšno muho - da želim otroka za vsako ceno!! Ampak potem sem razmišljala - z mojim dragim niti nisva bila tako dolgo še par, nisem še bila preskrbljena, potem je naslednja stvar kje bi prebivali.. Milijon stvari je še, ki jih moraš premisliti, ko želiš otroka in si tako mlad.. Ne rečem, da to ne gre, ampak vseeno menim, da je potreben premislek. Seveda pa, če se bosta odločila za vaju podpiram in se bom veselila z vama!
|