phelps
|
Dobro jutro pupe! Na Dolenjskem je pa čisto pravi sonček Kozmetika, jaz bom tudi prakticirala čim manj kemije... Upam, da danes v šoli za starše kaj izvemo o tem... Nekako se mi ne zdi, da bi eno bitje, ki je 9 mesecev bivalo v sterilnem okolju, takoj napadla s šamponi, mlekom in ostalim... Danes ponoči sem odlično spala, ne zatekam (tudi prej nisem), nič ne boli, skratka brez problemov (tok, tok, tok). Ugotavljam, da mi tale bolniška čisto paše, ker mi dnevi hitro minejo, počutim se dosti bolj ugodno (nisem pričakovala). Sicer bi pa delala le še 10 dni. Sem se včeraj slišala s sodelavkami, grem en petek pospravit pisarno in predat delo (tisto kar niso že same vzele). Jaz ne bom imela posebne pogostitve, v par pisarn se bom šla poslovit s taveliko Milko Danes pa v šolo za starše se zadnjič, skočila bom še v knjižnico in si izposodila par knjig, kakšen dober predlog? V soboto pa nam menda uspe misija Ikea, končno! Posteljica, jogi, tepih, stol za dojenje, kakšna košarica za drobnarije... Potem pa gnezdenje, naslednji teden nameravam poslikat sobico. Sem dobila idejo, da bi namesto bordure narisala 3 velikosti krogce in jih različno pobarvala. Nimam kaj dosti zafrknit (mi je moj že rekel, da lahko delam kar hočem, ampak pleskarja ne bo še enkrat klical ). Bodite v cvetju!