|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2010
13.9.2010 7:43:10   
Tjasa27
oj!

valen - urban se tud sesede če se ga posadi. je nam tud na fizio rekla, da je še kar daleč od sedenja. je bil pa pri pediatru pohvaljen, da se je njegova motorika ful popravila. čeprav cepljen (prvič) pa še vedno ni bl, ker je mal kašljal. bo baje čez 14 dni. bo star 8 mesecev ko bo dobil prvo pikico.

kiya - men so na fizio rekli, da ga naj hranim v naročju, samo našega 9 kilskega korenjaka, ki ni sekunde pri miru, ne morem hraniti v naročju, tako da ga kar v ležalniku, će smo pa zunaj pa v vozku.

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 301
13.9.2010 9:11:43   
scarlett_
živjo!
mi smo se vrnili z dopusta .. imeli smo se SUPER, res, ni za prehvalit .. vreme je bilo grozno, dež in mrzlo, ampak smo izkoristili za naše druženje .. mala je bila nadvse zadovoljna, jedla je na 2,5 ure po 150 ml, pila čajčka, kakala vsak dan (!!!) .. poleg tega se je v enmu tednu ogromno razvila, začela se je smejat, opazovat in veliko je budna čez dan .. posebej zjutraj, ko sva prišla k posteljici se nama je na široko zasmejala!! user posted image user posted image user posted image Tudi midva sva se zelo zbližala, ker od poroda je bil moj skozi v službi in nisva imela časa en za drugega .. uglaunem smo prerojeni in gremo veselo v nove skrbi .. hehe user posted image
Včeraj je bila stara 3 mesece, v sredo imamo pediatra, mislim da bo tokrat s težo lepo napredovala .. pa prvo cepljenje imamo ..
zalcy pozdravljena! user posted image glede mleka ti dam jaz lahko edino ta nasvet, da imamo mi dmovo mleko in nam je super (po hippu in novalacu) ..
lep dan!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 302
13.9.2010 19:18:50   
zalcy
hej, punce...user posted image user posted image hvala vam za odgovore... res ste zlate...user posted image user posted image

jas upam, da bom čimprej rešla problem... danes sem bila v lekarni in so mi svetovali glukozo, v skrajnem primeru pa svečko...user posted image bom poskusla tudi s sladkanim čajem...
kiya- trenutno nevem kolk je težka, ker je bila nazadnje stehtana 1.9. 2010 in je imela 3060g.. tako, da okrog 3200 bi mogla met.. mislim...user posted image

ja, tudi moja je bila zaprta po aptamilu... user posted image tako, da ji ga ne bom nikoli več dala...
sem pa že od mnogih slišala pohvale za hippovo hrano.. samo če po resnici povem, ji je ne upam dat, ker se mi zdi, da je še prelahka.. nevem no... mislite, da bi blo kaj narobe, če bi ji dala hippovo hranouser posted image user posted image

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 303
13.9.2010 22:00:09   
Kiya
Mi smo pri cca 3200g prešaltali iz PRE na 1. Kdaj pa imate posvetovalnico?
Si dobila kakšne napotke pri pediatru?

Tjasa naša tudi še ni bila prvič cepljena, naš pediater gleda korigirano starost, je reku da niti nima kam pičit saj je bila tak drobižek.
Jutri imamo pa kontrolo pri dr. Zavrlovi, upam da dobim kakšne napotke glede GH.

Sem naročila Veliko paparico za male papavčke, jo ima katera? Kakšna se vam zdi?

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 304
14.9.2010 8:11:23   
Tjasa27
kiya - jz jo imam, ti jo lahko pošljem po meilu. men je ok za začetek, drugače mu pa jz dajem tisto k imam doma, pa nekak skupaj skombiniram. mal sem na začetju gledala katero sadje dam lahko skupaj.

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 305
14.9.2010 12:21:49   
bambixxx
Kiya jaz ga tudi hranim v naročju. ležalnik sva 2x preizkusila za ležanje pa ni najbolj navdušen nad njim. se pa te hippove kašice vse mešajo z vodo, riževi lahko celo dodaš zelenjavno ali sadno kašico. moram pa malo bolj redko naredit, da spije po flaši, potem pa na koncu se malo po žlički pohecama, da se žličke navadi. če je lačen ni šans, da ga nahranim po žlici, ker se preveč mudi jest user posted image .

Tjasa jaz bi prosila paparico po mailu, če lahko. ti pošljem naslov na ZS.

Zalcy lahko začneš s Hippom, ker je 1 namenjena od rojstva dalje, PRE se pa daje nekje do 3400g, ampak nič hudega, če prej začneš.

bravo scarlett user posted image , no torej malčkom res paše morski zrak. sem žalostna, ker mi ne moremo iti user posted image ...

mi imamo posvetovalnico konec meseca. takrat bo star 5 mesecev in bo že cepljen prvič. inAnedja sem se odločila, da ga dam tudi proti rota virusu cepit.

danes sem šla na vstavljanje mirene. uf je to neprijetno! katero kontracepcijo pa kaj ostale uporabljate po porodu? poročam kako se obnese.

pa user posted image user posted image user posted image za Aneja, da se čimprej pozdravi!

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 306
   [Brisano sporočilo]
14.9.2010 12:24:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bambixxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 307
14.9.2010 16:04:58   
zalcy
kiya- aha.. mi imamo posvetovalnico konec meseca, mislim da 27. piše... drugače na prvi posvetovalnici smo že bili.. in ni bilo nekih problemovuser posted image
ne, pri pediatru nisem dobila nbenih napotkov, ker prejšnji mesec je bilo s prebavo še vse ok... upam, da se bo čimprej porihtalooouser posted image
jutri pride patronažna in bom točno vidla kolk je težka....

bambixxx- pomoje bom res začela  s hippom, pa da vidim kak se bo obneslo... kaj to pomeni, da jo lahko ndonošenček je od rojstva ali samo donošeni otrociuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 308
14.9.2010 20:51:07   
Tjasa27
valen - sem ti poslala

bambix - pošlji meil

če bi imela še katera naj mi pošlje meil na zs

lp

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 309
15.9.2010 10:27:27   
Kiya
PRE je za nedonošenčke in donošene otroke z nizko porodno težo, zgleda je bolj hranljiv kot drugi.

Včeraj smo imeli RA, danes pa posvetovalnico. Pri 6m (kor.3) ima naša punca 5250g in 56 cm :), glede GH mi je pa v razvojni rekla naj začnemo okol 4,5m korigirane starosti razen če bo že prej kaj interesa pokazala.

Smo pa danes dali kri in še vodo mora dati, se še matramo da bi lulala v vrečko user posted image , ker ima v ponedeljek operacijo kile. Joj upam, da bo to zadnji obisk bolnice za nekaj časa, letos smo bili že dovolj user posted image

Tjaša sem ti ZS poslala ;)

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 310
15.9.2010 19:31:35   
scarlett_
živjo!
midve sva imeli danes 3. posvetovalnico in prvo cepljenje .. končno so naju pohvalili pri teži! user posted image user posted image se vidi, da je na morju tako lepo jedla! user posted image drugače sem bila pa res dolgo pri zdravnici in sva se ful pogovarjali, je blo super .. glde njenega refluksa mi je priporočala, da kupimo blazino narejeno na kot 15 stopinj, sploh ker uporabljamo racman plenice in so ful debele in ji še bolj dvigne ritko, tako pa ji še lažje steče nazaj ven .. aja pa glede mleka mi je rekla, da mleko babylove ni v celoti adaptirano .. ok, zvenela bom neumno, ampak kaj sploh to pomeni? mislim kako pa lahko mleko ni v celoti adaptirano?? user posted image zdaj spet malo razmišljam o menjavi, ampak kaj pa vem, ko je bila pa po novalacu tako zaprta .. uh, res upam, da bo pri naslednjem sončku moje mleko in ne bo teh težav .. sicer pa še vedno vztrajno črpam, zdaj samo še kakih 40 ml, ampak jst kr vztrajam .. cepljenje je tudi lepo prenesla, zaenkrat ni še nobenih sprememb .. samo malo je tečna .. user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 311
17.9.2010 10:13:20   
3Sonček3
  Nick       Ime   Datum rojstva (PDP)   Tedni Porodna teža/velikost

anajmad    Ula        ?.?.2005                    26T              940g/?cm

isabeaux   Maj     3.8.2008 (20.9.2008)                2460g/48cm

Katy78      Nik 26.11.2008 (18.1.2009) 32 4/7T   1930g/45cm

Sulfinija    Val    8.6.2009                         31T         1600g/39cm

pupa_b      Maja 19.8.2009                          31T      1925g/41cm

nina68      Tjaš  17.10.2009 (13.11.2009) 36T    2600g/48cm

tassika      Zoja 31.10.2009                     36T         2525g/49cm

somic        Patrik   6.1.2010 (11.2.10)   35 6/7T  2200g/46cm

Tjasa27    Urban 28.1.2010                     34 5/7T  2445g/46cm

valen   Valentina 20.2.2010                     36T          2620g/45cm

3sonček3 Sanja  23.2.2010 (26.3.10)   35 4/7T  2060g/43cm

mojca976 Lovro 10.3.2010 (11.4.2010)36 1/7  1720g/ 43cm 

katy83   Timotej 18.3.2010                     35 4/7T  2320g/47cm

Kiya          Julija  19.3.2010 (11.6.10)   28T            860g/35cm

DEJANMB Anej      9.4.2010                     26T            660g/33cm

Pikabu      Katja  11.4.2010                     36 2/7T  2380g/49cm

bambixxx Tibor   22.4.2010 (21.7.2010) 27 1/7T 1060g/34cm

isabeaux  Naja    23.4.2010 (25.5.2010                  2480g/46cm

scarlett_              12.6.2010 (17.7.2010) 35T        3220g/50cm

zalcy         Neža   20.7.2010                        32 4/7

**tinkara** Živa                                       29T       1550g/40,5cm
Najaa            Nika                                      33T
INAYA                                                        35T        2120g/46cm

nax05           Tai                                        33T        1910g/44cm
koala

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 312
17.9.2010 10:14:26   
3Sonček3
zalcy dobrodošla
Glede mleka je pa moja izkušnja takšna da ni bolšga mleka od Novalaca, probali smo use Aptamil, Hipp, ma nevem kerga mleka še nismo probali pol pa končno Novalac ---> Še danes nobenih problemov user posted image user posted image user posted image
Pa še opozorilo: Če boš slučajno preklopla na Novalac, se Novalac 1 lahko uporablja po dopolnjeni teži 4kg, bodi pozorna, js sm si kr oddahnla k sm prej navodila prebrala, no sej mogoče nebi blo nč narobe (mela je 3500g) ampak useeno, če je kasnej kej narobe si usaj ne moreš očitat da je pa mogoče zarat tega.
bambix omenla si da ko je fino lačen je panika in žlička ne pali...iz istega razloga js ne čakam da bo sama povedala kdaj je lačna ampak ji 2 uri in pol po zadnjem obroku (je na 3 ure) že ponudim obrok po žlički, tako se izognemo tisti hudi lakoti, ki jo lahko poteši le flaša in zaenkrat je super. Mogoče za probat če bo tut pri vas ratalo.
Kiya js sm Sanjo hranla kar v stolčku za v avto, zdej smo pa že lep čas v trip trapu, čeprou še ne sedi lepo sama ji občasno zmankuje ravnotežja, ampak ji je pa supr zanimivo k lahko z nami je ob mizi, ji je celo tko dobr da noče več nikjer drugje jest po žlički, mormo met nujno trip trap sabo al pa mleko namest GH. Ja babe trmaste user posted image user posted image user posted image
tut js vam pošiljam user posted image user posted image user posted image da v bolnici ne bo tko hudo, pa da čimprej okrevate, pa da se izognete bolnišnicam za veliiiiiik časa. A bo mogla ostat na opazovanju? Boš z njo v bolnišnici?

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 313
17.9.2010 10:41:42   
Kiya
V ponedeljek naj bi bil poseg, še ni 100% ker je možno, da se je kila popravila, domov pa potem prideva v torek, ker morajo videti kako se bo prebujala. Bom pa cel čas zravn, no razen v operacijski, so mi že pri posvetu rekli, da sem lahko zraven. Nova pediatrična bolnica naj bi imela tudi postelje za starše zravn, bom vidla kako bo.

Se pa že sedaj psihično pripravljam, ker 1 teden KC in 4 tedne porodnišnice je bilo dovolj za letos user posted image , s tem, da sem potem še 6 tednov vsak dan hodila na EINT

Ste dobile kakšna navodila za uvajanje GH? Razvojno imamo zač. novembra pediatra konec oktobra in me zanima če se dobi kakšna navodila, drugače bom pa petronažno klicala, saj je rekla da jo lahko ob uvajanju user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 314
17.9.2010 11:57:38   
3Sonček3
Pri nas so tudi rekli da bo patronažna lepo pršla pa povedala pa je bla za en ku**c bolš da je nebi blo, sicer je prišla ko sve midve že 2 meseca uvajale GH in ji marsikatera stvar ni bla prou da jo že jeve, ampak kaj čmo, dala mi je pa samo en list skoperan iz neke knjige koliko obrokov mleka in GH naj bi otrok dobil v določenem mesecu starosti in pri vsakem mesecu še napisano kaj naj bi se uvajat začelo. Tko da sm zelo razočarana. Tut z pediatrinjo nism zadovoljna, zadnji pregled sve imele 7.7. ja halo kaj pa umes, ja pokličte ko boste dobili izvide iz alergološke pa se bomo naročili, mislm too much. O GH mi je povedala edino to nouga da jajc še nesmemo (kar je meni čist samoumevno blo takrat da pri 5 mesecih nebom dajala jajc) pa da lahko tut stročji fižol jemo če ga mamo svežga doma na vrtu. To je bla edina koristna informacija k sm jo dobila. Ja no najrajš se ravnam po kakšnem forumu oz. preberm kaj mamice delajo in potem se sama odločm in presodm ja ali ne, pa svojo mami tut marsikej uprašam, ji nekak skor bl zaupam kt zdravnici user posted image  user posted image  user posted image . Uglavnm povzetek...slabe izkušnje ob pomoči uvajanja GH, upam da bo pri vas bolje

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 315
17.9.2010 12:04:22   
3Sonček3
Kiya kam hodte na razojno? Mi jo mamo tut v začetku novembra in sicer 4.11.2010 ob 7 uri na šestovi ulici v Ljubljani.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 316
17.9.2010 12:18:14   
Kiya
Hodimo k dr. Zavrlovi v ZD Moste, tam imamo tudi fizioterapijo, ker ima Julija povišan mišični tonus.

HB za forume, vsaj tako nekaj informacij dobim, ker žal so sedaj drugačne smernice kot pred 25+ leti, ko sem bila sama dojenček user posted image

Če že gledam bambixx ali pa mene, dobivamo čisto drugačna navodila. Mi z GH začnemo šele pri 4,5kor. starosti (7,5m) oni pa so že začeli z gresom user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 317
17.9.2010 12:54:29   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: Kiya

Če že gledam bambixx ali pa mene, dobivamo čisto drugačna navodila. Mi z GH začnemo šele pri 4,5kor. starosti (7,5m) oni pa so že začeli z gresom user posted image

Tut odvisno je od otroka lahko sta res isto stara pa bo en ful hitr začeu en pa mal poznejš. Mi smo začeli z GH 1 teden pred dopolnjenim 4 meseci (kori. 3 mes.), začeli smo pa zato ker se js držim mojga zlatga pravila da nobena knjiga in nobena izkušnja drugih mi nebo tko dobr povedala kdaj je otrok pripravljen na določeno stvar kakor on sam. Zato se js kr po njej ravnam kukr pravi user posted image user posted image user posted image . Tut tricikel smo ji že kupili (takšen kot na sliki samo da je pri našem namesto muce panda in rumena barva je zamenjana z belo)user posted image čeprou je priporočen šele od 1 leta dalje, a kaj čmo če ji je pa tko ušeč, nč ji nebo, pa še ravnotežje za sedenje bo prej dobila. No sej tut tko že lepo sama sedi ampak se velikrat kr nazaj vrže in je treba skos za njo sedet. 

< Sporočilo je popravil 3Sonček3 -- 17.9.2010 12:55:42 >

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 318
17.9.2010 16:20:35   
bambixxx
Meni je sicer rekla pediatrinja naj začnemo z GH pri 4,5-5 mesecih, ni pa rekla ali dejanske ali korigirane starosti. mi je pa nekako dalo vedeti, da dejanske starosti, ker naši otroci že od rojstva jejo materino ali adaptirano mleko in niso začeli šele pri PDP starosti, torej lahko tudi prej začnejo GH jesti. sicer pa imaš 3sonček3 prav: jaz tudi delam po svojem občutku in opazujem svojega otroka, ker edino on ti lahko pokaže ali je že pripravljen na GH ali ne. danes recimo je pojedel 25 žličk korenčka in to lepo pojedel brez pritoževanja. potem pa je še 60 ml mleka gor spil, da je bil sit. očitno se riževa kašica boljše obnese s sadjem kot z zelenjavo. user posted image  začeli smo pa z grisom, ker sem videla, da mu mleko ne zadostuje več, ker ko otrok enkrat poje že 160ml mleka na obrok, da se naje, pomeni, da mu bi s povečevanjem obroka samo raztegovala želodček in bi bil vedno bolj lačen.

scarlett - ti si spraševala kaj pomeni adaptirano mleko: pre je v celoti adaptiran, 1 delno, 2 pa ni več adaptirano mleko. pomeni pa to, da vsebuje beljakovine, ki so najboljši približek materinemu mleku in po 6. mesecu, ko bi se naj uprabljal 2 ni več potrebe po teh beljakovinah, ker jih user posted image  že dobi z GH.

kiya pošiljam user posted image user posted image user posted image , da bo vse ok!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 319
18.9.2010 21:22:50   
DEJANMB
naš sonček Anej pa je po 5 dneh ki je bil v bolnici zaradi viroze končno spet doma.no danes se mu je uspelo prvič prevalit iz trebuščka na hrbet,bilo prav zanimivo ga opazovat.no drugače pa je naš sonček sedaj zdrav in spet lepo naprej papca in se redi

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 320
18.9.2010 21:44:53   
zalcy
EVO, da se vam še malo jaz oglasim....user posted image
ja, pri nas je zdaj malo boljše, smo zamenjali hrano iz bebe smo prišli hipp... in očitno ji bolj odgovarja... sva bile pri zdravniku in nama je dal napotnico za pediatrijo, da jo pregledajo, ker je mogoče na laktozo alergična...user posted image
drugače pa sem vam pozabila povedat podatke za seznam--- neža je bila ob rojstvu težka 2020g, velika pa je bila 43cm...
DEJANMB- kolk je pa star tale vaš sonček...

(odgovor članu DEJANMB)
Neposredna povezava do sporočila: 321
18.9.2010 22:01:34   
PapuaNG
valen in ostale glede posedanja-nam je fizioterapevtka odsvetovala oz. kar prepovedala posedanje. Ko je videla, da je mali pripravljen, mi je pokazala, kako mu pomagam pri posedanju in tako je mali počasi sam pogruntal. Hranili smo ga pa v najgnjenem stolčku za hranjenje, tako da hrbtenica ni bila obremenjena. Posedeš ga pa tako, da ko 'leži' na trebuhu, za ritko nežno nazaj povlečeš, tako da se potem opira na rokici.

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 322
19.9.2010 9:07:03   
DEJANMB
zalcy - naš sonček je star 5 mesecev, koregirano pa 2 meseca. rodil se je z 660 grami in bil velik 33 cm, no danes pa že ima 4630g.zdaj ko se je pozdravo je spet dobil normalen apetit in že normalno papca

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 323
19.9.2010 10:40:31   
3Sonček3
Nick       Ime   Datum rojstva (PDP)   Tedni Porodna teža/velikost

anajmad    Ula        ?.?.2005                    26T              940g/?cm

isabeaux   Maj     3.8.2008 (20.9.2008)                2460g/48cm

Katy78      Nik 26.11.2008 (18.1.2009) 32 4/7T   1930g/45cm

Sulfinija    Val    8.6.2009                         31T         1600g/39cm

pupa_b      Maja 19.8.2009                          31T      1925g/41cm

nina68      Tjaš  17.10.2009 (13.11.2009) 36T    2600g/48cm

tassika      Zoja 31.10.2009                     36T         2525g/49cm

somic        Patrik   6.1.2010 (11.2.10)   35 6/7T  2200g/46cm

Tjasa27    Urban 28.1.2010                     34 5/7T  2445g/46cm

valen   Valentina 20.2.2010                     36T          2620g/45cm

3sonček3 Sanja  23.2.2010 (26.3.10)   35 4/7T  2060g/43cm

mojca976 Lovro 10.3.2010 (11.4.2010)36 1/7  1720g/ 43cm 

katy83   Timotej 18.3.2010                     35 4/7T  2320g/47cm

Kiya          Julija  19.3.2010 (11.6.10)   28T            860g/35cm

DEJANMB Anej      9.4.2010                     26T            660g/33cm

Pikabu      Katja  11.4.2010                     36 2/7T  2380g/49cm

bambixxx Tibor   22.4.2010 (21.7.2010) 27 1/7T 1060g/34cm

isabeaux  Naja    23.4.2010 (25.5.2010                  2480g/46cm

scarlett_              12.6.2010 (17.7.2010) 35T        3220g/50cm

zalcy         Neža   20.7.2010                        32 4/7  2020g/43cm

**tinkara** Živa                                       29T       1550g/40,5cm
Najaa            Nika                                      33T
INAYA                                                        35T        2120g/46cm

nax05           Tai                                        33T        1910g/44cm
koala

[/quote]

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 324
19.9.2010 15:34:47   
zalcy
dejanmb- aha, tak da se že počasi uvajate v gosto hrano ali še neuser posted image js pravim, da so pravi borci tile naši malčki...user posted image
kaj je bil bolanuser posted image upam, da je zdaj vse okuser posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.