|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2010
27.8.2010 8:05:20   
3Sonček3
bambixxx da se telo spuca AD3 kapljic potrebuje usaj teden.
DEJANMB user posted image user posted image user posted image za vašga sončka in držim pestke, da bo uz 100x boljši od prvega.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 276
27.8.2010 13:00:02   
DEJANMB
3Sonček3 hvala za lepe želje in res upam da bo ta uz boljši. tudi tvoji pupi želimo vse lepo in dobro

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 277
1.9.2010 12:13:51   
scarlett_
živjo!
midve sva bli pa včeraj pri pediatru, ker ima po celem teleščku ene izpuščaje .. so rekli, da je samo alergija (kar sem tud predvidevala, če je vsaj mal po meni) in sem dobila tako dieto, da sploh ne vem kaj še lahko jem .. pa bolj se morva mazat po celem teleščku .. no, potem sva se pa zvečer umivali (midve se sicer po nasvetu pediatrinje vsak dan kopava, ampak samo enkrat na teden z milom) in je skozi polivala, pa ji je šlo v sapnik in se je začela dušit .. potem je moj priletel in rešil zadevo, ampak jst ne vem, sem mislila, da bo moral še mene pobirat, ker sem skoraj dol padla .. grozno! ne bom je več umivala, ker to res sovraži, potem se dere in ji gre polivanje v sapnik ..
sicer so jo pa tudi stehtali in ni nič napredovala s težo, čisto malo v 3 tednih in sva bili kar kregani .. ampak kaj naj jaz, če pa ne je, res ne gre nič vanjo, pa toliko se trudim .. sem bila zelo žalostna včeraj .. user posted image
zdaj pa ne vem, v soboto smo načrtovali dopust, a naj sploh gremo ali ne .. so sicer pri pediatru rekli, da je to lahko samo dobro, ampak vseeno ne vem .. kaj mislite?

(odgovor članu DEJANMB)
Neposredna povezava do sporočila: 278
1.9.2010 21:20:11   
bambixxx
scarlett_ če se raje kopa, jo pa kopaj. pri nama je pa obratno. ker sva se v bolnici bolj na navadila na umivanje s krpico, nama to gre mnogo hitreje kot kopanje. ampak že napredujemo. ga že 2-3x na teden skopam, ostalo pa umivam. milo pa itak samo 1x na teden, ker imajo drugače preveč izsušeno kožo. mazanje z oljem po umivanju ali kopanju pa jim celo paše, saj je to neke vrste masaža za user posted image .
drugače se pa ne sekiraj glede polivanja. tudi naš ogromno poliva, pa vsakič, ko pije čaj, se davi zraven, ker ga cukne tako kot mleko in ker je bolj redko se mu pri vsakem požirku zaleti in potem kašlja in pljuva, jaz ga pa po hrbu rahlo trepljam, pa je boljše. če se ti to še zgodi, jo daj na bok in rahlo po hrbtu potrepljaj, da gre ven odvečno mleko.
koliko pa ti poje zdaj? se še doji ali že vse na flašo? tudi jaz mislim, da ji morski zrak lahko samo koristi. mogoče se ji bo pa potem odprlo in bo bolj jedla. tudi mi planiramo dopust v tem mesecu, vsaj za kak podaljšan vikend, da malo zamenjamo okolje.

mi smo pa zdaj že na tretji hrani, tokrat Hipp 1. po Bebi je imel take krče in je tako kričal in jokal, da ga nisem mogla več gledat. še posebej me je strah krčev in napenjanja zaradi obeh njegovih kil, če se mu vklešči ga lahko samo na operacijo peljem user posted image . zaenkrat je ta hrana ok, sicer še vedno ogromno poliva, ampak boljše to kot pa da ne kaka. blato je že normalno, ni več zeleno strupeno. nam je pediatrinja rekla na prvi posvetovalnici, da lahko začnemo z GH od 4,5-5 meseca starosti, torej bomo čez kak teden ali dva začeli. naslednjič bo pa že prvič celjen. proti rotavirusu je samoplačniško. a katera ve koliko stane v mb? v tisti gužvi sem pozabila vprašat.

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 279
2.9.2010 8:42:04   
pupa_b
bambixxx - v mb smo mi lani novembra plačali 150 € za rottavirus, ko smo cepili našo Majo! Smo pa lahko v dveh obrokih, saj tudi cepivo dobi v dveh odmerkih!

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 280
2.9.2010 15:40:58   
DEJANMB
Lep pozdrav...srečanje nedonošenčkov v mb.je 19.9 2010 ob 11.uri pod pohorjem   pred hotelom arena v šotoru.....mi našega fanta vedno kopamo pred obrokom,potem pa papcamo in zaenkrat nimamo problema z polivanjem,popapamo že 130 na obrok konstantno in smo težki že 4110 gr....user posted image tako ,da naš fantič lepo napreduje ,smo pa ostali na aptamil confort 1!!!

< Sporočilo je popravil DEJANMB -- 2.9.2010 15:41:53 >

(odgovor članu pupa_b)
Neposredna povezava do sporočila: 281
2.9.2010 16:09:22   
3Sonček3
DEJANMB user posted image  user posted image  user posted image za vašega korenjaka, kok je lepo pridobiu na teži bravo res, le tko naprej.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu DEJANMB)
Neposredna povezava do sporočila: 282
2.9.2010 16:12:07   
3Sonček3
  Nick       Ime   Datum rojstva (PDP)   Tedni Porodna teža/velikost

anajmad    Ula        ?.?.2005                    26T              940g/?cm

isabeaux   Maj     3.8.2008 (20.9.2008)                2460g/48cm

Katy78      Nik 26.11.2008 (18.1.2009) 32 4/7T   1930g/45cm

Sulfinija    Val    8.6.2009                         31T         1600g/39cm

pupa_b      Maja 19.8.2009                          31T      1925g/41cm

nina68      Tjaš  17.10.2009 (13.11.2009) 36T    2600g/48cm

tassika      Zoja 31.10.2009                     36T         2525g/49cm

somic        Patrik   6.1.2010 (11.2.10)   35 6/7T  2200g/46cm

Tjasa27    Urban 28.1.2010                     34 5/7T  2445g/46cm

valen   Valentina 20.2.2010                     36T          2620g/45cm

3sonček3 Sanja  23.2.2010 (26.3.10)   35 4/7T  2060g/43cm

mojca976 Lovro 10.3.2010 (11.4.2010)36 1/7  1720g/ 43cm 

katy83   Timotej 18.3.2010                     35 4/7T  2320g/47cm

Kiya          Julija  19.3.2010 (11.6.10)   28T            860g/35cm

DEJANMB Anej      9.4.2010                     26T            660g/33cm

Pikabu      Katja  11.4.2010                     36 2/7T  2380g/49cm

bambixxx Tibor   22.4.2010 (21.7.2010) 27 1/7T 1060g/34cm

isabeaux  Naja    23.4.2010 (25.5.2010                  2480g/46cm

scarlett_              12.6.2010 (17.7.2010) 35T        3220g/50cm

**tinkara** Živa                                       29T       1550g/40,5cm
Najaa            Nika                                      33T
INAYA                                                        35T        2120g/46cm

nax05           Tai                                        33T        1910g/44cm
koala

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 283
3.9.2010 10:38:40   
bambixxx
pozdravček,

no da se malo pohvalim. naš mali miško pa se je včeraj prvič sam obrnil s trebuha na hrbet user posted image user posted image user posted image  in to 2x, tako da ni bilo prvič po naključju. sicer ima že 4550g in poje 160 ml na obrok. potem pa lepo aja 5 ur.
tako, da sem se odločila, da bomo začeli z uvajanjem GH, najprej bomo poskusili s temi riževimi kašicami (čokolino varianta), potem pa počasi zelenjavne in sadne kašice. Hipp 1 mu očitno ustreza, ker kaka lepo sam tudi 2x na dan, pa nič več ni zeleno.

se oproščam za napačne informacije o srečanju nedonošenčkov... sem samo posredovala, kar sem slišala na oddelku. pa baje, da še dobimo vabila... pa vstopnine ni, lahko pa kdo donira hrano in pijačo, če želi.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 284
3.9.2010 11:24:45   
scarlett_
user posted image dejan! user posted image
mi pa gremo jutri na morje, na krk! sem fuuul vesela .. sice kaže na slabo vreme, ampak se bomo pa bolj v sobi crkljali, važno, da pridemo na morski zrak in se spočijemo .. sem pa zdej valda čist panična, da kej ne pozabim, ker tkole pri dojenčku pa res ne smeš nič ..
bambixxx saj se spet kar kopava, ker ji res paše .. izpuščajčki so pa tudi že malo bolje .. sicer pa mi poje povprečno tam 110, učasih jo prime, da tudi 140, ampak velikokrat pa niti do 100 ne prilezeva .. se mi zdi, da vedno slabše je .. sicer pa je dojena in dodajana .. pač jst svoje mleko črpam in dodajam, tako da točno vem koliko poje, ko je pa taka zaspanka ..
zdaj pa letim pakirat, veliko lepih dni z vašimi sončki in lepe napredke! user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 285
3.9.2010 14:25:46   
DEJANMB
scarlett- nikar ne obupaj glede hranjenja,tudi moj Anej ko je še bil v bolnici ni bil ravno neki jedec in sma se zelo mantrala da je vsaj 60ml pojedel,pol pa se mu je naenkrat odprlo in sedaj mu je 100ml premalo tak da že poje 130 na obrok in počasi mu bo tudi to že premalo tako da bomo morali počasi povečat obrok.tudi tvoji pupi se bo odprlo voš vidla in pol boš zelo presenečena,pač rabi še malo časa in pol bo jedla ko velika,ker tudi naš fant je bil tako pa malo bi jedel pa malo ne,zdaj pa res brez problema poje,pa nič ne poliva tako da lepo vse prebavi.lepo se imejte na morju in uživajte

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 286
4.9.2010 7:39:39   
Kiya
Mi smo z dopusta, imeli smo se super edino malo bolj hladno je bilo user posted image

Je pa mala štrajkala s hranjenjem, tako da upam da bomo sedaj ko smo spet doma ujeli nazaj ritem user posted image

Sem pa začela prakticirati podiranje kupčka sredi hranjenja in po njem in je veliko bolje, ni na koncu več toliko "mokrih" kupčkov in potem polivanja.

(odgovor članu DEJANMB)
Neposredna povezava do sporočila: 287
4.9.2010 17:29:27   
3Sonček3
bambixxx user posted image user posted image user posted image za obrate in za kakanje. Js sm pa najprej začela z zelenjavo in tozarattega kr sadje in te umetne kašice majo že sladkor in me je blo strah da bi pol zelenjavo zavračala,zaenkrat nimamo nobenih težav, najraje ma od zelenjave bučke, od teh čokolino variantfrutolino in od sadja banane. Danes je pojedla kar 1 srednje jabolko 1 veliko banano in 2 piškota pa je ostalo za eno jedilno žlico.
scarlett_ lepo se mejte na dopustu.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 288
4.9.2010 19:12:50   
somic
saj mi je kar nerodno...

najprej naju ni bilo 6 tednov, potem pa sem v teh 2 tednih ko sva bila doma imela tako malo časa da je groza, jutri pa spet greva za 1 mesec...

skratka, na kratko. imava se super, patriku morski zrak tako odgovarja, da greva nazaj. razvija se dobro edino kar je imava problem s sedenjem.  nikakor in nikakor ne sedi in pika.

imela sva razvojno, so nama predpisali tudi fizioterapevta, pa bomo videli kako bo ko se vrneva.

patrik ima pa že 70.5 cm in 8400g, tako da ko pogleda kdo v voziček ne vidi več nobenega nedonošenčka, kar je super.

edino tole s sedenjem me malo skrbi, ker je rekla v razvojni, da se še vedno vidi da ima ohlapne mišice. kaj lahko vse to pomeni za naprej nimam pojma.

na našem forumu, pri januarkah ene veselo govorijo o tem kako se že plazijo malčki po vseh 4, ena je celo prilimala slikico ko njena punčak stoji ob opori user posted image

vem da mi to ni merilo, ampak vseeno.

me malo skrbi.

katera ve, na osnovi česa podaljšujejo porodniško? tisti dodatek glede na nedonošenost sem dobila, pa me zanima če lahko dobim še kaj? vsak dan bi prišel prav- se razumemo, ne? user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 289
4.9.2010 23:08:33   
PapuaNG

IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

Elias je bil star 4 dni, ko je v kakecu mel take rdece, krvave nitke in je bilo mozno dvoje: al je pac mala ranica v ritki al pa je alergija na KM. to je bilo enkrat in edinkrat-ker potem moras pregledovat vsako plenicko. no, kakec dajo analizirat potem in pa se kri.
pri nas ni bilo niti v kakcu niti na krvi dokazano, da ne prenasa KM, pa smo se vedno na Aptamilu ADC (mal drag je tale sum na alergijo-piksna po skoraj 17 ojrekou).
nikak da mi da zeleno luc, da bi poskusla z "navadnim" mlekom (pa ne kravjimuser posted image ).

aja, ko sem si se izcrpavala, sem bla zaradi suma alergije itak na dieti...

drzim pestke, da ni kaka alergija!

naš sicer ni nedonošenček, a je bilo isto-pri treh mesecih so se začele pojavljati krvave nitke v blatu, nato sem po nasvetu pediatrinje izključila vse izdelke iz kravjega mleka iz moje prehrane (sem polno dojila). in res potem nitk ni bilo več, problem je bil edino, če sem se kdaj pregrešila (redko, a včasih pač ne gre) - takrat ga je ponoči zvijalo, čez dan pa nikoli nič. Pri šestih mesecih sva bila na kontroli za alergijo, pa ni bilo nič potrjeno. Pa smo spet probali malo z izdelki iz kravjega mleka, pa je bila spet reakcija-zvijanje in napenjanje ponoči.

Pa glede polivanja. Mali je tudi precej polival, ampak ker ni izgubljal teže zaradi tega, nas najprej niso poslali na preiskave. Potem je začel pa nekje pri 8 mesecih kar precej polivati-večkrat na dan je naredil pravo lužico na tleh. In mi je P končno dala napotnico za pediatrično, kjer smo itak dva meseca čakali na prvi pregled, potem pa še dva meseca na dejanske preiskave. Ravno kakšne dva tedna pred preiskavami (UZ trebuha, pregled krvi, blata, znoja...) in pri starosti 13 mesecev je pa kar naenkrat prenehal s polivanjem in zdaj samo še izjemoma, če se recimo po mlečni kašici napije vode ali podobno, bruhne. Ampak v primerjavi s prej, ni to nič. Je pa res, da našega ni nič motilo polivanje-sčasoma je kar nazaj pogoltnil, če ni ven zletelo. Priporočam pa tistim, ki veliko polivajo in zaradi tega mogoče izgubljajo na teži oz. ne pridobivajo dovolj, naj jim P da napotnico za PEK. Od kolegice tamala je isto polivala in izgubljala na teži, pa je potem dobila zdravila in se je zadeva fejst popravila.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 290
5.9.2010 8:26:22   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: somic

katera ve, na osnovi česa podaljšujejo porodniško? tisti dodatek glede na nedonošenost sem dobila, pa me zanima če lahko dobim še kaj? vsak dan bi prišel prav- se razumemo, ne? user posted image

Porodniško ti podaljšajo samo v primeru da si zaposlena!!! Kukr js vem greš na CSD in jim poveš da nimaš podaljšane porodniške in potem ti oni dajo vlogo jo izpolnš in dobiš potem še eno odločbo s podaljšano porodniško. Js sm za usak primer uzela sabo listek ki so mi ga dali v P kdaj sem rodila, kje in kaj, pa materinsko knjižico pa na žalost nism ničesar rabla, ker nisem zaposlena in mi porodniška traja eno leto, ne glede na to da sm 1 mesec prej rodila.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 291
5.9.2010 20:40:48   
Tjasa27
somic -  pri nas, pri marčevkah, tudi eni že sedijo. zadnjič mi je kolegica, ki sva bili skupaj v porodnišnici (njen mali je donošen) poslala slikico, ko se tudi že postavlja na noge. urban pa je še daleč od sedenja. sej vem, da hote ali nehote primerjamo otročke med seboj, ampak poskušaj se čim manj obremenjevati s tem. slej ko prej bo sedel!!! drugače je pa meni na razvojni rekla, da je velika verjetnost, da ti podaljšajo porodniško, če pri 10 mesecih še ne sedi. jz imam naslednjo kontrolo ravno pri 10 mesecih in takrat je rekla, da bomo videli. če še ne bo sedel, bomo poskusili z podaljšanjem.

lp 

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 292
   [Brisano sporočilo]
6.9.2010 22:32:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tjasa27)
  Neposredna povezava do sporočila: 293
7.9.2010 9:43:06   
bambixxx
Dobro jutro,

čez vikend smo začeli z mlečnim zdrobom in včeraj je pojedel že 1 cel obrok tega zdroba. sicer pa piše na škatli, da ne vsebuje dodatnega sladkorja, samo naravno dodan, ki je že v mleku. začeli smo s tem, ker to še lahko na flašo poje, za žličko je še po moje premajhen. no bomo videli kako bo z zelenjavnimi kašicami in žličko...
včeraj sva bila na FT zelo pohvaljena, se vidi da dosti telovadiva doma, ker res lepo razvojno napreduje. tudi krčev ima še zelo malo, kako uro po obroku ga malo zvija, ampak nič v primerjavi s prej.
no včeraj se je tudi mami odločila, da začne malo telovadit, da se znebim teh odvečnih nosečniških kg. in sem šla na pilates in tnz... 2 uri... danes pa muskelfiber...user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 294
9.9.2010 12:24:01   
bambixxx
Vse najboljše Anej za 5 mesecev! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 295
9.9.2010 19:23:16   
DEJANMB
hvala za lepe želje. no pa da se še mi malo pohvalimo,danes smo imeli fz in je bil pohvaljen,da lepo napreduje,malo edino kaj drži pešice občasno,drugače smo pa težki že 4350g,malo se že plazimo ko smo na trebuščku,drugače smo pa pridni

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 296
12.9.2010 17:18:33   
zalcy
hej, punceuser posted image
tudi jaz bi se vam rada pridružila... sem mamice male neže, ki je bila rojena v 32 4/7, in sicer 20.7.2010. počasi bo stara že dva meseca...user posted image user posted image
imam pa en problem in bi vas prosila za nasvet...

ker nimam mleka ji dajam bebo za nedonošenčke 400g... ponavadi jo moraš v lekarni naročit, ker je marsikje niti nimajo na zalogi... in predkratkim se je ni dalo dobit v lekarni zato sem kupila aptamil premature... in neža naenkrat ni kakala tri dni, zelo se je jokala... vidno so jo mučili krčki...

ko je beba spet prišla v lekarne, sem jo zopet kupila, vendar ne z rdečim napisom, ampak zlatim... drugače pa isto 400 g hrana za nedonošenčke...
in po tej hrani spet muka... mala trdo kaka, joče ko kaka... ko končno zaspi se spet prebudi, ker jo boli...
vem, da to niso krči, ker jo muči cel dan, včasih tudi po več ur skupaj... pa pri krčih se je drugače obnašala...

prosim za kakšen nasvet kako zmehčat blato oz. ji pomagat, da ne bo trdo kakala...
lp

(odgovor članu DEJANMB)
Neposredna povezava do sporočila: 297
12.9.2010 20:46:54   
Kiya
Zalcy dobrodošla user posted image

Mislim, da ima Muller tudi Bebo  tako, da lahko naslednjič tam pogledaš če imaš kakšnega v bližini.

Za "mehčanje" kakca je pa že potekala debata, mislim da na 6 strani ali tam nekje.

Jaz ji dam sladkan čajček in se hitro potem pokaka, ponavadi cca 30 ml.

Isabeux dodaja glukozo v mleko, druge se poslužujejo svečk.

Koliko je pa Neža težka? Mi smo pre jedli do cca 3,5 kg potem pa smo šli na 1 (Aptamil) ampak je bila zaprta, zato smo sedaj na Hipp, ki je trenutno čisto ok :)

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 298
12.9.2010 21:08:46   
bambixxx
pozdravček,

zalcy mi smo tudi imeli težave s hrano: aptamil zapira, beba dela krče, hipp pa je ok tudi nam. najlažje se "sčisti" z glicerinsko svečko, dobiš v lekarni brez recepta, daš polovičko in čez cca. 2 uri boš imela presenečenje v plenički user posted image .

naš korenjak pa je danes dosegel 5 kg in je že prav težek za držat na rokah. mlečni zdrob se je kar vredu obnesel, čeprav še vedno dosti poliva, tudi po zdrobu je kdaj bruhnil, če sva prehitro kupčka podirala po hranjenju. zdaj bomo poskusili še riževo kašico, potem pa počasi zelenjavne kašice. morava še osvojit žličko. ko je lačen je panika in ni časa se ubadat z žličko user posted image .

drugače smo se pa odločili, da dopust prestavimo na pomlad, ker mora user posted image  delat cel mesec, pa še vreme je tako čudno zdaj. ko bo user posted image  že malo večji pa bo tudi lažje vse skupaj.

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 299
13.9.2010 7:33:00   
Kiya
Mi imamo jutri RA in upam, da mi bodo dali kakšne napotke glede GH.

A dokler otrok ne sedi jih hranite v ležalniku ali v naročju?

Bambi a mlečni zdrob si potem naredila na vodi ali kako? Lepo, da je manj polivanja user posted image in za 5kg

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.