somic
|
tudi jaz sem vaša rodila na prehodu iz 35 v 36 teden. sicer sem imela datum 29.1, rodila 6.1, sama pa sem si zračunala, da bi morala rodit 11.2, pa me nihče ni poslušal... tudi moja nosečnost ni bila normalna... bolj žalostna kot kaj drugega ko so mi jo potrdili, so mi odkrili tumor na jajčniku in potem so me šibali od zdravnika do zdravnika- eni so bili za splav, drugi za nujno oeracijo, tretji prepričani da bom spontano splavila in tako naprej. od nobenega nisem dobila optimizma ali vsaj spodbudne besede. po šestem mesecu se je stabiliziralo, tudi bolečin nisem več imela, potem so se začele druge težave. zelo zgodaj, v septembru so mi potrdili da ima prečno lego in bolj kot je nosečnos stopnjevala, več težav sem imela tako da sem končala s predvidenim cr-jem, porod se je začel pa spontano z razpokom vsega je bilo konec v slabe pol ure, jaz sem bila pa v operacijski še dodatnih 6 ur. vse uspešno odstranjeno, ker se tumorja tiče aja in med cr so ugotovili tudi, da imam dvorogo maternico in da se zaradi tega ni mogel postaviti pravilno. patrik je bil pa tako mini, da nisem niti mogla verjeti, 2200g in 46 cm iz zlatenica in brez sesalnega refleksa in tako naprej skratka, danes je velik fant, sva bila ravno v razvojni, sem bila zelo pohvaljena, mali pa tudi, ima že 7000g, pred 14 dnevi je imel pa 62 cm, tako, da se mu niti malo več ne vidi da bi bil nedonošenček, čeprav je v razvojni rekla, da so posledice, tako da morma bit kar pozorna še naprej