NATAŠA35
|
moji deci so popadali v deželo sanj ...jaz mam kar pestro zaradi vlage, ker še vedno vse ni oprano,ampak kup se zmanjšuje ...sem si nabavila ceresit za vlago, pomaga kar veliko, samo bom morala vse ven iz omare dat, pa sigurno z fenom posušit omaro , potem pa vse lepo oprat in nazaj dat...grrr mali je postal pravi dobrovoljček, ki tudi čez dan spi 3x1h in jaz se počutim enkratno, saj tako lahko kaj naredim ali pa skuham kosilo ...vse si baše v usta, zobekov še ni na vidiku, ampak kakor se slini in je nemiren, mislim, da bodo kar 4 naenkrat prišli , drugače pa se nonstop smeji, gleda mtv in poje zraven ... aja, pa še od najstarejšega sina razredničarka me je klicala, ker je predsednica KS, če me lahko da na listo za člane za KS in sem pristala, tako da se počasi prebijam v politiko ...čez 4 leta bom lahko kandidirala za županjo gh nam najbolje gre kašica jabolko, banana in piškoti, seveda brez glutena...zelenjava gre bolj težko, ampak po vsaki žlički potem hitreje odpira usta ...glede na to, sa smo na flaši, bomo začeli z jogurtki za otroke in skutkami ...probali smo tudi kupljeno kašico, in šele ko jo je mali zmazal ugotovili, da vsebuje gluten , ampak reakcij ni bilo ...krompir pa je najbolje zmiksat z paličnim, pride kot puding in ga imajo tako raje... aprilčica super za zobek, nam pa še niso ven prišli levinjica tudi meni zavrača mleko, tako da ga veliko vržem stran, pol se pa čudim, da ga hitro zmanjka ...zgleda, da jih Gh dosti zapolni...super, da ti tako dolgo spi, moj se še vedno hrani vsaj 1-2x na noč, upam, da ga kmalu to mine didi madonca sem se začela smejat tvojemu postu...mislim, da so skodelice v dveh velikostih, jaz je ne uporabljam, ampak sem še vedno na tamponih, ampak bi jo rada tudi poskusila...po moje jaz rabil ono z 3x aglaia super za zelenjavo in pire, ki si ga sama naredila nejanejc ne sekiraj se zarad kolkov, ker bodo sigurno ok... legendauhh tvoje roke...upam, da te kmalu nehajo bolet... tako zdaj grem pa dat prat in potem še v sušilca, potem pa lahko grem spat