emma83
|
Hojla, tole napišem, grem pod tuš in ležat. Ponoči sem ful slabo spala in me posledično daje utrujenost. Meni je sestra kupila moder pajacek v C&A, št. je pa 62, poleg pajacka pa še 2 vrečki bodijev, nogavičk, pliškotov, dekico,... Je rekla, da ji moram pustiti veselje. Torba za v P: jaz bom kar v en nahrbtnik dala zase vse, za pa v previjalno, previjalno pa naštimat na lupinico, da moj vse samo pobere in prinese. Domov bom šla verjetno v tistih cunjah v katerih pridem v P. Alkohol imam že tako tiste 2 dcl doma za razne obkladke pa kakšne poškodbe, ful fajn je še za drgnjenje stare vinjete dol s šipe; moram kupiti še fiziološko, vatirance in podobne zadeve. Fiziološko pa tudi jaz uporabljam za nos, ko sem prehlajena, imam prav eno flaško s katero si jo špricnem v nosnico, dobi se v lekarni. Lanolin sploh ne vem a bi kupovala, ker ga baje dobimo v tistem darilnem paketu v porodnišnici. Vložke pa itak Vir 80, potem pa kakšne Vir nature. Samo upam, da bodo tile moji hemeroidi šli nazaj v parih dneh, da ne bom še rodit šla z njimi. Banjico moram tudi kupiti, kopala bom pa po moje kar na jedilni mizi, tistega stojala praktično nimam kam dati. Moram pa najprej naročiti previjalno in posteljico, potem bom začela prati cunjice in jih sortirati, imam pa že tako Persil sensitive in Ornel baby mehčalec. Še eno vprašanje glede plenic: a morajo biti nujno Pampers newborn ali so lahko že tiste 1? Pa a morajo biti Pampers ali je tudi kakšna druga znamka OK? Danes sem šla v Lidla po fake Crocksice za v P, ker so jih imeli po 5€, ob 9-ih sem bila v trgovini pa nikjer ničesar več. Po moje glih 5 parov dobijo v vsako trgovino in folk takoj vse pobere, nategujejo ljudi do konca. Majchi nič ti se ne krajša porodniška, imaš kar normalno 1 leto. Lep večer punce, se tipkamo jutri.
< Sporočilo je popravil emma83 -- 9.9.2010 19:53:13 >
|