|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
9.9.2010 16:57:55   
majabar
soncchhek, cestitke! Me veseli, da ti gre vse dobro. Kako pa kaj teza, prehrana, sladkor? 3b70e1d1-658f-4acb-a86d-7bc68847ca471.03.01

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 701
9.9.2010 17:22:17   
november2010
Jaz bom kopala v banjici na stojalu.... saj vem, da se lah tud na stol postavi banjica, sam men so ta stojalčka taka fajn priročna, da se ni treba sklanjat.... posledično manj bolečin v križu.... madonca, govorim k bi jih mela 70 :) sam če me pa pri tem sklanjanju res boli... ne samo v nosečniškem stanju.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 702
9.9.2010 17:33:45   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek

S čim boste prale cunje za dojenčke? Jaz razmišljam, da bi s pralnimi oreščki...

jaz sem nekaj casa uporabljala pralne orescke in etericna olja, mislim, da se imam celo kaksno kilo doma user posted image , pa se mi je vedno nekak odvec zdelo jih potem susiti in nikoli nisem vedela ce so ze izgubili to pralno moc in podobno. NIkoli pa ne perem vedno vse na 30 ali 60, ampak glede na to katerega perila imam vec in potem mores seveda na novo pralno dozo oresckov sestaviti... skratka po par mesecih mi je bilo dovolj user posted image

Imam pa sedaj za baby cunjice pripravljen beli alhokolni kis in normalni prasek.
Za pralne plenice (sem jih oogromno nabavila - popolino, racman, c.bender ) pa bom kupila tale pralni prasek za pralne plenice pri 30C ( http://www.eko-baby.si/si/pralni-prasek-za-pralne-plenice-cisto-pri-30-stopinjah-i181.shtml )

A bo se katera previjala z pralnimi plenicami?

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 703
9.9.2010 17:40:02   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Še nekaj, tiste, ki že imate zimske pajacke, kje ste jih našle? V LeClercu imajo sicer ene, ki so videti topli in primerni za oba spola (sivi), vendar je najmanjša velikost 67 oz. za 6 mesecev. H&M nima nič, C&A pa ima samo v modri ali roza barvi (s tem, da je bil roza samo še en ogromen). Je veliko tistih cute kosmatih, samo, jaz bi rada konkretnega, za ven (imam že kosmato jopčko)...

sem hotela že zjutraj komentirat- ah moj ementaler...

ja, jaz sem kupila modrega v C&A, 2 dni pred tem sem si jih ogledovala so imeli pa še tistih bež fuluser posted image

bodo pa v H&Mu zagotovo še dobili zimske pajace, tako da se ti splača počakat...60eur za tistega v BC mi je pa malo veliko...

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 704
9.9.2010 17:46:49   
Renesme**
cunje bom oprala s Persil sensitive in mehčalec sensitive (če imaš sušilca ni treba) + 2x izpiranje...prala bom pa na baby programu, mogoče pa še tisto pranje s paro končno sprobamuser posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 705
9.9.2010 18:28:25   
november2010
pralne plenice.... meni je ideja pralnih plenic sicer všeč, ampak po resnic povedano, mi je čist tu mač enih komplikacij, so pamperske res tolk bl enostavne.... tako da se bom jaz kar pampersk držala :)

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 706
9.9.2010 18:48:55   
Majchi
Ojla punce!
Že dolg se nisem nič javla... No, saj odštevam zadnje dneve v službi, pa bo zdaj več časa.

Zanima me, če katera kaj ve o tem, da če greš zadnji mesec na bolniško, da ti za tok skrajšajo porodniško? Če katera kaj ve, bom vesela odgovora, sama grem pa še mal na net brskat... Če ste pa slučajno že govorile o tem, pa brez zamere, ampak nikol ne sfolgam vsega prebrat.

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 707
9.9.2010 19:34:44   
ječi12
oj

mi bomo kopali na mizi v kuhinji in tud tam pol zirhtali bejbija da ready.

sonček čestitke za lulčka user posted image  upam da nisi huda če krajšam nik,sj mensezdi da si že rekla da lahko ane :)

js prala še ne bom zdj,bom šele oktobra da ne bojo cunje predolgo stale,sm se pa odločla da kupim kroglo in bom z njo prala. efekt bomo pa vidli,ker še nism mela tega. aja pa dala bom najbrž pikico sensiteve mehčalca zraven.

Majchi sigurno ti nimajo kej krajšat pordniške,tut če si celo N na bolniški,vsaki nosečnici pripada eno leto in pika.

men je tut ideja pralnih plenic super,ampak bomo meli kr mullerjeve.

aja valentina85 hvala za link,super ej!!

js sm pa ugotovila da bom tut mogla pajacka kupit. sam bom kr pogledala za kšnega rabljenega,mamo enga 74 pa bo čist preveč velik,oz bomo čis zgrešili letni čas ker bo takrat poletje :) hehe
če pa kera kšne fine nevtralne pajacke najde se pa priporočam!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 708
9.9.2010 19:50:07   
emma83
Hojla,

tole napišem, grem pod tuš in ležat. Ponoči sem ful slabo spala in me posledično daje utrujenost.

Meni je sestra kupila moder pajacek v C&A, št. je pa 62, poleg pajacka pa še 2 vrečki bodijev, nogavičk, pliškotov, dekico,... Je rekla, da ji moram pustiti veselje. user posted image user posted image user posted image

Torba za v P: jaz bom kar v en nahrbtnik dala zase vse, za user posted image pa v previjalno, previjalno pa naštimat na lupinico, da moj vse samo pobere in prinese. Domov bom šla verjetno v tistih cunjah v katerih pridem v P.

Alkohol imam že tako tiste 2 dcl doma za razne obkladke pa kakšne poškodbe, ful fajn je še za drgnjenje stare vinjete dol s šipe; moram kupiti še fiziološko, vatirance in podobne zadeve. Fiziološko pa tudi jaz uporabljam za nos, ko sem prehlajena, imam prav eno flaško s katero si jo špricnem v nosnico, dobi se v lekarni. Lanolin sploh ne vem a bi kupovala, ker ga baje dobimo v tistem darilnem paketu v porodnišnici. Vložke pa itak Vir 80, potem pa kakšne Vir nature. Samo upam, da bodo tile moji hemeroidi šli nazaj v parih dneh, da ne bom še rodit šla z njimi.

Banjico moram tudi kupiti, kopala bom pa po moje kar na jedilni mizi, tistega stojala praktično nimam kam dati.

Moram pa najprej naročiti previjalno in posteljico, potem bom začela prati cunjice in jih sortirati, imam pa že tako Persil sensitive in Ornel baby mehčalec.

Še eno vprašanje glede plenic: a morajo biti nujno Pampers newborn ali so lahko že tiste 1? Pa a morajo biti Pampers ali je tudi kakšna druga znamka OK?

Danes sem šla v Lidla po fake Crocksice za v P, ker so jih imeli po 5€, ob 9-ih sem bila v trgovini pa nikjer ničesar več. Po moje glih 5 parov dobijo v vsako trgovino in folk takoj vse pobere, nategujejo ljudi do konca.

Majchi nič ti se ne krajša porodniška, imaš kar normalno 1 leto.

Lep večer punce, se tipkamo jutri.

< Sporočilo je popravil emma83 -- 9.9.2010 19:53:13 >

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 709
9.9.2010 19:50:14   
aleksa83
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Ojla punce!
Že dolg se nisem nič javla... No, saj odštevam zadnje dneve v službi, pa bo zdaj več časa.

Zanima me, če katera kaj ve o tem, da če greš zadnji mesec na bolniško, da ti za tok skrajšajo porodniško? Če katera kaj ve, bom vesela odgovora, sama grem pa še mal na net brskat... Če ste pa slučajno že govorile o tem, pa brez zamere, ampak nikol ne sfolgam vsega prebrat.

Nič ti ne skrajša porordniške,... Porodniška ti itak začne veljati 1 mesec pred predvidenim porodom, pa če si v bolniški ali ne,....
Jaz sem od meseca začetka maja v bolniški in to pač nič ne vpliva na rok porodniške, edino znesek porodniške bom imela manšo zaradi tega,..., ampak glavno, da smo zdravi in da je vse vredu,...
Tako, da ne skrbi, porodniška je 1 leto,...

No, če sem kaj narobe napisala, naj me katera popravi,...

Pozdravček,...

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 710
9.9.2010 20:07:48   
Renesme**
Plenice imaš lahko katerekoli, saj newborn je št.1 (od 2-5kg), kolikor se jaz spomnim so te malo nižje v predelu popka, ker drugače jih moraš zavihat navzdol, da ne segajo čez popek, ko je še moker...kupiš pa lahko katerokoli znamko plenic....odvisno je, na katere se navadita ti in otrok...

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 711
9.9.2010 20:11:31   
emma83
A zaradi popka je štos, zdaj mi je pa jasno, ker sem gruntala a bi vzela newborn (2-5 kg) ali pol naslednje 3-6 kg, ker je itak ful mala razlika. Bomo kar newborn prakticirali. Hvala za speedy odgovor.

< Sporočilo je popravil emma83 -- 9.9.2010 20:13:11 >

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 712
9.9.2010 20:14:36   
MalaNeli
maa2010 ja tut jaz čakam plenice, sicer sem naročla jih iz amerike, tk da nimam nč znanga. Kako praviš da je s temi oreščki?

Majchi ni nujno da ti skrajšajo porodniško. Men so celo na komisiji dali bolniško do začetka porodniške. Pa mi ostanejo vsi dnevi. Tako da če greš sedaj v bolniško, ki ti jo da lahko tvoj zdravnik za en mesec, po moje ne bo problema.

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 713
9.9.2010 20:17:32   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: emma83

A zaradi popka je štos, zdaj mi je pa jasno, ker sem gruntala a bi vzela newborn (2-5 kg) ali pol naslednje 3-6 kg, ker je itak ful mala razlika. Bomo kar newborn prakticirali. Hvala za speedy odgovor.

vsaj mislim, da je tako, pa te čist male pleničke imajo, vsaj zame, notri eno tako fajn mrežico, pa mislim da št. 2 tudi še, da se tist začetni drekec čist posuši notri...
Naša je bila tako mala, da smo mogli vse dol vihat....

Drugače pa smo mi plenice menjavali tam pri spodnji meji teh kg, če bo imel otrok ob rojstvu čez 3,5kg, teh št. 1 ne boste dolgo rabili....zato si ne preveč zaloge delat...

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 714
9.9.2010 20:21:53   
november2010
znamke plenic - jaz sem pri Lovru imela skoz pampers, sem vmes druge preizkušala, pa sem na koncu vedno nazaj pri njih pristala. samo na koncu ko se je že odvajal od plenic, sem pa kupovala Lumpijeve. sem pa ravno gledala tosamino spletno stran, k imajo tudi svoje plenice - mi smo imeli take v vrtcu kjer sem delala, pa se fajn obnesejo.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 715
9.9.2010 20:23:43   
simonmojca
Zdravo

prali bomo z persilom in mehčalcem za baby (to kar že zdaj, mogoče si bom upala tudi z kisom prat-zdaj si za user posted image  pa še ne vem)

banjica sem se odločila, da bom na stol dala ali pa v kuhinji na mizi. Banjico sem dobila in se mi zdi naumno dati 25-28€ za stojalo (univerzalno) za isti znesek pa lahko kupim banco+stojalo - kar nekaj

pralne planice ideja zelo fina, user posted image  me prepričuje, da bi samo te uporabljala - samo prala bom pa jaz user posted image . Tako, da bom pri enostavnejši varjanti ostala. Razen če se izkaže, da user posted image  ne odgovarjajo (vnetje in bom več ferm sprobala pa ne bo nič bolje) potem bom probala še pralne user posted image

nakupi no misve z mami sva bili danes spet pridni user posted image . Iz BC Rudnik so me klicali, da unega vozička, ki ga jaz želim-barve ni in da bo trajalo vsaj 30dni, da ga dobijo user posted image . In mami nahecam, da greva še do btc pa še tam malo pogledava po štacunah (v pikapolonici te barve nimajo, imajo ga na sonček.si samo mami noče prek neta naročit) no in nazadnje greva še v BC-btc čist za hec. Tam kupiva z mami postenino paket 6delni user posted image  in greva še do kleti, kjer imajo vozičke in sploh ne gledam ampak za foro vprašam prodajalko če ima ta model v tej barvi (pa fige stisnjene user posted image ) in prodajalka reče, da samo posamezno v paketu ne oz. da imajo enega v skladišču vendar je rezerviran, da pa bo šla pogledat do kdaj je rezerviran (če ga uni do takrat ne pridejo iskat bi ga lahko potem jaz vzela) in prodajalka pride nazaj in pove, da je prost (ni več rezerviran) jejjjjjjj user posted image  sva ga z mami takoj vzeli - jutri ga gre iskat, ker ga z očetom data kot darilo za user posted image . Sem full vesela, mami pa tudi sva se potem za nagrado (uspešen nakup) odpeljali še v McD. jejjj jupi.
user posted image  pa je šel z mojim bratom po previjalno in jo bosta zdele pripeljala dam user posted image  .
Tako da danes je pet uspešen dan user posted image

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 716
9.9.2010 21:08:15   
zori82
pozdravljene drage moje user posted image

no pa smo končno dobili internet, tako da se lahko priklopim nazaj v svetuser posted image
uh pri meni je vse pestro in se dogaja na polno. Z user posted image kupujeva opremo za stanovanje in je tok enga letanja in skakanja, tako da sem že pošteno zmatrana in naveličana vsega. No drug teden greva naročit vse, ker bojo meli takrat še dodaten popust.
V torek sem poslala vlogo za paket (pdp napisala na vlogo-ni potrebno nobeno potrdilo) zdaj pa čakam da dobim €user posted image .

Zadnič sem v soboto imela hude prebavne motnje (drisko in špikanje v spodnjem delu trebuha) in v nedeljo kar naenkrat hud pritisk v trebuhu...sem takoj vedla oz sem prav čutla da se je bebica obrnala. No seveda se ni obrnala na glavo ampak na rito, tako da zdaj čiča in me brca v mehuruser posted image .
Mela sem tudi pregled in UZ, user posted image je že tažka 1700guser posted image , vse je ok,user posted image pridno bije. Naslednji pregled 27.9. upam da se do takrat obrne na glavico.

pa da vas še malo pokomentiram

librry malo z zamudo vse najboljše in najlepše ti želim

phelps uhhh vidim da je blo včeri pestro pri vas...no sam da je vse ok, ampak vseen še drži noge skupaj vsaj še kak teden user posted image

FB tudi jaz bom z veseljem sprejela kakšen kontakt, če mi ga katera pošlje

sonček user posted image user posted image user posted image user posted image za diplomo

emma83 tudi jaz sem fasala hemeroide, ampak me HB zaenkrat nič ne boli. Sem si pa kupla neko kremico v lekarni, itak baje nič ne pomaga in da bojo zginli po poroduuser posted image

vložki ravno danes nam je v MŠ ginekologinja toplo priporočala Vir80 modre, ker v ostalih se ne zrači dovolj in ne diha, zato lahko pride do vnetij (šivov)

simonmojca čestitke za vozičekuser posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 717
9.9.2010 21:11:00   
zori82
aha pa še eno vprašanje:
je mogoče katera naročala kaj preko Recinkota? Kakšen imajo dobavni rok, je res 8 delovnih dni? Rada bi naročila posteljico Božena (jo ima katera) in previjalno Lana, se mi zdi veliko bolj ugodno kot v BC.

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 718
9.9.2010 21:13:47   
kapesanta
phelps - ti lepo počivaj, ziher bo vse OK, mora bit!

IZVIRNO SPOROČILO: nadinne
Za modčke za dojenje pa sploh ne vem kje naj jih nabavim...itak ne vem kako bo to pri meni izgledalo, ampak se bom potrudila...modrčkov v milerju nekako ne morem nabavit, ker še nisem zapazila košarice E, pa tudi probat ga verjetno ne moreš? Jaz ga moram obvezno, ker nimam 2 modrcev enake številke

Jaz jih imam od Mullerja - pojdi probat številko D, te imajo sigurno, mogoče ti bo prav - so bombažni in se super nosijo, pa trpežni so tud, jaz jih sušim v sušilcu pa niso veliko spremenili barve.

VLOŽKI: modri in rdeči so res zakon - jaz prisegam na njih. Spodaj daš pa tanajvečji vložek za inkotenco od TENA - ni variante da gre kje karkoli mimo. Tud pri rdeči za dneve, ko ni tko močna. Plastik fantastik ala always pa je tudi pri meni NO-GO vse rdeče, srbeče, glivice v polni postavi

PRANJE: pri Roku se je pojavila rahla alergija, pa sem sprobala Persil sensitive in enak mehčalec (mah kr ne gre brez, no) in je blo OK. Zdaj sem pa na Luni, bomo vidli, mogoče bo pa pri Sari OK

PRALNE PLENICE: sem sprobala, sicer vse pohvale - sam sem prelena jaz za to - smo kar hit na Muller za enkratno uporabo prešli

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 719
9.9.2010 21:17:17   
kapesanta
še poročilo s pregleda:
starost po ZM 30 1/7, po UZ pa 32 4/7
teža: 1800g - po besedah zdravnice je kar konkretna user posted image
lega: lenoba se je obrnila nazaj na ritko - je zgleda po meni - skoz na rit
vse ostalo pa je OK
naslednji pregled: 30.09.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 720
9.9.2010 21:47:01   
naša beba
Uh, js sem pa danes malo čudne volje... sem po dveh dneh bla spet v službi in me je kr zmatralo... Sam kaj češ, dokler se še vsaj tolko počutim nočem it v bolniško, pa bit doma, pa kontrolo čakat... itak mi bolj paše, da sem non-stop med folkom kot pa doma. Če sem doma sem zmeraj preveč lena user posted image za družbo in gibanje.

Kot kaže se bomo tudi mi kopali na mizi. Sicer dobimo previjalno z banjico, ampak kot je že ena rekla, pol sfali en predal. Pa še več prostora za špricat je v kuhinji kot pa v sobi.... user posted image user posted image

Z vložki ste me pa itak prepričale, Vir bo in nič drugega. Odločit se je treba le še za količino. Koliko katerih. Mamice povejte kako je s čiščo... Menstruacij nisem imela tako zelo močnih, je bilo bolj boleče kot pa teklo (razen izjem). A ima to potem kaj veze po porodu? Pa kako dolgo to ponavadi traja... nekaj sem brala da tud 14 dni in več lahko... V takem cajtu se ti pa s plastik fantastik res lahko vse vname...

Pranje perila... zdaj sem že parkrat probala prat s kisom, pa povem, da res vse drži. Praška oz. gela dam normalno, mehčalca nič pa ene pol deci kisa namesto kisa. Vse je mehko, diši pa po gelu in nič po kisu. Če bo to pomagalo, da bo manj alergij, super, podpišem!!!

Za plenice se mi pa še vedno ne sanja. Bo tudi v bolnici SG treba preverit, nazadnje ni bilo več prakse širokega povijanja, tako da se je avtomatsko zmanjšala količina navadnih plenic, čeprav že zaradi občutka, da kaj konkretno držiš v rokah priporočajo. Da bi pa vse prali pa tudi ne vem, ker se še nismo čisto odločili za sušilca (da bi vse po starem sušili bi malo dolgo trajalo...).

Počasi počivat, jutri je nov delovni dan...

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 721
9.9.2010 21:51:12   
lottyka
Dober večer,

kopanje - Jaz sem ravno danes domov prinesla banjico in stojalo. Nama je bolj všeč stojalo, postaviš lepo in se ti ni treba sklanjat.

pranje - jaz bom kupila en prašek ki je narejen za otroke in to je to. Vsaj v spominu imam da sem ga nekje videla. Mehčalca na začetku ne bom uporabljala.

pralne plenice - mi smo pač bolj na komot, bodo kar za enkratno uporabo. Nekako mi te pralne ne potegnejo. Imam doma pa tudi že koš in zalogo kaset za pomoje ene 8 mesecev.

Nič, če bo jutri še kaj časa vas pridem kaj prebrat, za pisanje pa ne bo pomoje, ker moram še vse spakirat. Jeeee jutri nazaj na morje, komaj čakam. Pridno čvekajte.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 722
9.9.2010 22:08:01   
philadelphia
Živjo souser posted image

Kot da bi mi brale misli, začnete debatirati o stvareh o katerih se trenutno jaz sprašujem in razmišljam. Super steuser posted image .
Meni se občasno zdi, da sploh ne vem kaj me še čaka in ali bom sposobna vse sfolgat, ali bom znala oblečt otroka itd. Se pa tolažim z dejstvom, da imamo ženske v sebi materinski čut in da sploh ne bo nobenega problema. Optimistka? Mogoče se pa z mojim preveč družim, ki je večni optimist. user posted image

Moram pa povedat, da sem danes šla prvič na telovadbo za nosečnice. Sem si rekla, da pejmo mal pogledat in če ne bo naporno in se bom potem dobro počutila, bom pa vsaj nekaj koristnega naredila zase, za otročka in pa za porod (?). Nas je blo 6 bodočih mamic, nekaj nas je bilo s trebuhom, nekaj pa še takih, ki so bolj na začetku. Bilo je kr fajn, samo ugotovila sem, da sem kr izgubila kondicijo, ki sem jo imela pred nosečnostjo, poleg tega pa sem še ena tistih, ki so malo bolj utrujene med nosečnostjo. (kr veliko mi jih pravi, da so polne energije--- srečke user posted image ).  Upajmo, da čim dlje zdržim na tej telovadbi in da ne bom imela kakšnih težav, zaradi katerih bi mogla zaključit s telovadbo.

Jutri zjutraj grem pa v laboratorij, da bom lahko čez vikend grešila s hrano user posted image . Pa še malo tažlehtne krvi mi bodo vzeli, da bom potem bolj pridna user posted image .

Lepo noč vam želim in naj bo čim daljša brez vmesnih zbujanj in kakeršnih koli bolečin user posted image

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 723
10.9.2010 6:27:41   
simonmojca
Jutro punce

upam, da ste dobro spale jaz nisem. Tako težko zaspim ponoči, da je jojjjjj. Še teden dni nazaj sem se samo ulegla in me ni bilo več, ta teden se pa matram in matram skoraj 1h, da zaspim (ura skoraj polnoč pol pa ob 5zjutraj spet vstanem) user posted image . HB je jutri sobota.

Eno user posted image  za vas, jaz jo bom pa zdele začela pit - se mi zdi da bom danes rabila 5 kavic

user posted image

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 10.9.2010 6:29:13 >

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 724
10.9.2010 7:14:03   
Renesme**
dobro jutro

hvala za kavico

zdejle pa tamalo v vrtec peljem potem pa po dolgemuser posted image

Jaz imam za user posted image  vse nakupljenouser posted image , sem včeraj ugotavljala kaj naj pa zdaj počnemuser posted image ...no sej ni panike, ima tamala kmalu roj dan, pa moram še njej nekaj kupit, pa ugotovila sem, da nimam nobene rjuhe za njeno novo posteljouser posted image ...Me je moj včeraj kar gledal, da toliko denarja zapeavim, rjuh pa še zdaj nisem kupilauser posted image

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?