|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.9.2010 16:28:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu amazonka3)
  Neposredna povezava do sporočila: 726
   RE: Ljubljanske srake
8.9.2010 17:06:34   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

masha - zakaj pa ponoči previjaš? Jaz ga ponoči previjem le, če je nujno glede njegovega kakanja. Prejšnjič je butnilo še čez spalno vrečo in rjuhouser posted image user posted image

Nam zadnje čase skoraj vsako noč vsaj enkrat butne čez plenico. In to - pazi zdaj - lulanje!!! Razen danes ko nam je prvič drekec letel do srede hrbta, skozi bodi, žabice in po spodnji tetra plenici. Ga previjam ponoči tako kot ga futram, torej nekje na 3 ure, pa se je par dni nazaj vseeno zgodilo, da je bil ponoči 2× premočen. user posted image Imamo pa pamperske premium care dvojkico. user posted image user posted image user posted image Sanja se mi ne, zakaj naše dete toliko pušča. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 727
   [Brisano sporočilo]
8.9.2010 17:18:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 728
8.9.2010 20:11:50   
petrca2507
aglaia...ena me je enkrat grdo gledala, ko sem rekla, da bom po selitvi otroka dala v drugo sobo. In potem je komentirala, da otrok tudi ponoči potrebuje bližino mamice in da je dobro imet otroško posteljico ob svoji postelji. Jst jo imam zdej npr. na koncu postelje (pri nogah) in ne ob vzglavju, ker tam ni prostora. Potem je pa še nekaj o razvoju in psihi otroka govorila, men pa ni bilo nič jasno. user posted image  
Držanje za rokico tudi ni zame. Dvomim, da se otrok, ki globoko spi, sploh zaveda tega. user posted image

cojka...danes je bila akcija v Leclercu in je bila cel dan gužva. Ampak jst sm si v katalogu obkrožila nekaj stvari, ki sem jih hotla imet. Ena izmed njih, je tudi koš za plenice, ki ga je bilo treba takoj stestirat. Zaenkrat sem navdušena nad njim. user posted image

amazonka...ti si bila v Ikei s Tomažem, ko je bil majhen. Si šla z vozičkom po štacuni? Mi gremo v soboto v Graz, pa me zanima, kako se voziček obnese v štacuni.

previjanje ponoči...jst je ne previjem, če ni pokakana. Tudi luči ne prižigam, ampak samo mini lučkice na kameri baby phona. Glih tolk, da vidim, kje ima usta in kdaj zaspi. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 729
8.9.2010 22:42:45   
MaliMišek
Hojla srakice!

Da se še jaz malo pofočkam...

Cojka ja mi smo nazaj, je ful hitro minilo. Smo se pa imeli super fino fajn! Gal je bil priden, kakor pač zna bit oz. ni odstopal od obnašanja doma user posted image . Bili smo pa na Viru (pri Zadru).

Spanje.... Gal bo kmalu star štiri mesece in še vedno ne spi prav veliko. Čez dan zdaj spi 2x po eno uro (že to je meni super, glede na prejšnjih 15 minut), ponoči pa v kosu štiri ure, potem se pa zbuja na dve uri, tako da sem od dveh naprej pokonci na dve uri user posted image . Ampak sem se že navadila in se ne obremenjujem kaj veliko, razen takrat ko ima govorne urice ob dveh zjutraj in se mu ne da dopovedat da je noč in bi mami res rada spala, ne pa se režala sredi noči user posted image . Cojka kdaj je Tian začel spati do petih zjutraj? Še lahko upam? user posted image pa user posted image za družinsko srečo! Upam, da traja čim dlje!!!

Naj povem še to, da je Gal po novem skregan z vsemi igračkami user posted image , mi ni jasno kaj mu gre tako na živce?! Ima katera kakšno idejo? user posted image

Petrca jaz imam tudi bolj kot ne temo v spalnici ponoči...potem pa včasih falim usta in je tak krik, da me skor kap sredi noči user posted image . Še dobro, da nimam srčka kot en vrabček user posted image .

Ajd grem spet pakirat....pa še dobro razpakirala nisem....gremo na obisk v Prekmurje......

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 730
8.9.2010 23:11:22   
amazonka3
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

amazonka...ti si bila v Ikei s Tomažem, ko je bil majhen. Si šla z vozičkom po štacuni? Mi gremo v soboto v Graz, pa me zanima, kako se voziček obnese v štacuni.

Ojoj, veš ampak meni je bilo grozno. Ker sem morala 700 kil robe zlagat v avto, ta starejša je pa tamalga ujčkala. Aja, imeli smo Tomažka v štorklji in mi je bilo super, saj je itak večinoma spal - v tistem obdobju je želel spati samo na svoji mamici in je voziček avtomatsko odpadel.
Z vozičkom pa pomoje ne moreš do čisto vseh regalčkov ipd, ker so ponekod gondole (to so une prostostoječe košare) res na tesno skupaj postavljene.
Je pa zakon, imaš previjalnico, na info na vhodu dobiš - pazi zastonj ikejine plenice (jaz sem imela itak svoje), WC-ji so super.... tudi jedli smo tam in dojila sem 2x.

No, vidim da sem čist zabluzila, skratka z vozičkom ni panike, saj so tudi povsod dvigala, ampak si pa res manj okreten. Nekatere mamice sem videla, da so imele tamale v avtosedežkih in na ikeinih vozičkih gor. Skratka, kar je tebi bolj komot.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 731
9.9.2010 9:21:33   
marjanaj
amazonka a je good biit nazaj v civilizaciji? (beri: na netu user posted image )

zunaj je sooooooooooooonček user posted image  me happy!

kava a bo danes katara na Rudniku? Moram v Leclerca, H&M in lekarno pa ce bo katera na tistem koncu mogoče za kakšno kavico?

Neposredna povezava do sporočila: 732
9.9.2010 11:10:59   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
kava a bo danes katara na Rudniku? Moram v Leclerca, H&M in lekarno pa ce bo katera na tistem koncu mogoče za kakšno kavico?

Sem pa šele zdej vidla tvoj post, ker je bila Nika bolj zaspanček zjutraj in je ob 7h zaspala nazaj ter se zbudila šele ob 10h.
A se greš gužvat v Leclerc? user posted image   Kdaj si imela namen it? Jst mam do teh štacun 5 minut.

amazonka...hvala za informacije. Midva greva oba v Ikeo. Bo moj nakupovalni voziček fural, jst pa otroškega. user posted image  Če se bo tašča javila za varstvo, jo bova pa kar v Sostrem pustila in bova bolj na komot. Ker je na flaši, je varstvo toliko bolj enostavno.

MM...glede spanja vedno ostaja upanje. Jst čakam, kdaj mi bo začela tko spat kot Zoja od aglaie. user posted image

< Sporočilo je popravil petrca2507 -- 9.9.2010 11:12:07 >

www.petrca.net

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 733
9.9.2010 11:50:40   
Masha_M
Za kaj točno pa uporabljaš te vrečke? Čist iz firbca me zanima. user posted image

Ma za svega boga. Od očiščene solate, kak odprt večji kos sira, piškote, sendvič, svašta lahko notri spraviš. ;)

Neposredna povezava do sporočila: 734
9.9.2010 19:27:28   
marjanaj
petrca sem ze sla, pa nisem videla tvoj odgovor user posted image  kaj me nisi poklicala? Saj imas mojo stevilko user posted image . Ah ja pa drugic.

Kaj pa jutri? Je katera za kavo? Bom šla peš v mesto čez Tivoli pa malo do Bazarja na Gospodarca. Malo čas zabijat... Če bi kateri pasala kava v Tivoliju ali mestu, naj le pove! Po moje bom šla okoli 10h od doma, tako da do takrat se bo pa že katera javila, a ne? user posted image

V Leclercu sem itak zapravila skoraj 200 € user posted image  Ok, ni bilo vse zame, še za sestro in svakinjo in .... ok, če realno odštejem vse popuste in tako naprej, me je res prišlo samo okoli dobrih 100 €. No ja, vseeno veliko. Je pa vsaj Tibor dobil polno enih stvari user posted image  Bravo on. Jaz pa nič. Aja ne, lažem... sem dobila toaste... in to dva paketa user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 735
9.9.2010 20:30:21   
pupa*81
marjanaj mogoče se pa jst pričaram kaj okoli... sam bom bolj v šiški (baje). ti pošljem cifro na ZS, pa se slišimo... najbrž pa pridem šele po 12 user posted image

ah ja, to z kupovanjem stvari za otroka in NEkupovanjem stvari zase mi je pa nekam znano user posted image se moram prou spomnit da si še sebi kaj kupim... na žalost je to šele pol doma user posted image user posted image

o, kolk je blo pa danes lepo se po sončku šetat user posted image mi je kar baterije nafilalo... no na žalost pa mojega grla ni pozdravlo, bo že. je pa danes mal čudno 'pošta' delovala: jst sm za hec možu poslala dež iz logatca v ljubljano... dobil je pa točo user posted image eh, tej današnji poštarji, res ne znajo prou dostavljat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 736
9.9.2010 20:46:27   
anajrim
Kaj pa jutri? Je katera za kavo? Bom šla peš v mesto čez Tivoli pa malo do Bazarja na Gospodarca. Malo čas zabijat... Če bi kateri pasala kava v Tivoliju ali mestu, naj le pove! Po moje bom šla okoli 10h od doma, tako da do takrat se bo pa že katera javila, a ne?

Imaš ZS...jaz bom na bazarju...pa rufni ko prideš...ok

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 737
9.9.2010 21:26:35   
Anonimen
marjanaj z malo zamudo, ampak čestitke Tiborju za mini svečkouser posted image Ja čas pa itak....nenormalno hitr gre.

amazonka zdej sem mobilnauser posted image user posted image user posted image Mi je moj kupil avto. No, ampak moj ne bi bil moj, če mi ga ne bi še vedno kdaj ukradel. A zdej ste že preseljeni?

MM welcome backuser posted image . vam je hitr minilo a ne? Sta Gala dala kaj v morje?

masha a so mu mogoče plenice že premajhne pa mu ob strani puščajo? Al pa da res probaš z menjavo plenic. Jaz Taia ponoči nisem previjala, razen če je bil pokakan, sam to je bil pomoje 2x.

petrca jaz sem bila v torek v Ikei v Celovcu. Po zgornjem štuku je moj vozil voziček, v spodnjem pa jaz, moj pa nakupovalni voziček. Nikjer ni bilo problemov, da ne bi mogla pridt z vozičkom. Sem pa vmes mogla Taia še mal nosit, ker je tečnaril. Aja pa videla sem eno mamico k je imela otroka v štorklji. Ampak men osebno se ga ne bi dal tok časa tako nosit.

Neposredna povezava do sporočila: 738
9.9.2010 21:38:43   
anajrim

Sem pa šele zdej vidla tvoj post, ker je bila Nika bolj zaspanček zjutraj in je ob 7h zaspala nazaj ter se zbudila šele ob 10h.
A se greš gužvat v Leclerc? user posted image   Kdaj si imela namen it? Jst mam do teh štacun 5 minut.

amazonka...hvala za informacije. Midva greva oba v Ikeo. Bo moj nakupovalni voziček fural, jst pa otroškega. user posted image  Če se bo tašča javila za varstvo, jo bova pa kar v Sostrem pustila in bova bolj na komot. Ker je na flaši, je varstvo toliko bolj enostavno.

MM...glede spanja vedno ostaja upanje. Jst čakam, kdaj mi bo začela tko spat kot Zoja od aglaie. user posted image

Petrca - jaz bi te pa proosila za 3 komade telih dose - http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/80066723

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 739
9.9.2010 21:40:55   
anajrim
Kje bi se dobile in kdaj točno? Mogoče prideva.

Prideš na bazar???

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 740
10.9.2010 11:51:02   
petrca2507
petrca sem ze sla, pa nisem videla tvoj odgovor user posted image  kaj me nisi poklicala? Saj imas mojo stevilko user posted image . Ah ja pa drugic.

Sem te mislila klicat, pa je imela Nika spalni dan. Zato sem ga izkoristila in uredila zavarovanje za avto. Njo je pa moj oči čuval.
Danes nadaljuje s svojimi spalnimi dnevi in sem spet izkoristila in šla v šoping v H&M. Sem se spomnila, da sem ob njenem rojstvu dobila nafilano kartico in sem šla mal zapravljat. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: anajrim
Petrca - jaz bi te pa proosila za 3 komade telih dose - http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/80066723

Sem sprintala user posted image

Na otroškem bazarju bodo menda imel predstavitev Recaro BabyZen vozička. Bi lahko ena prosim pogledala, kakšna je cena tega vozička, ker na njihovi spletni strani samo piše, da pride v prodajo jeseni 2010.

www.petrca.net

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 741
10.9.2010 12:52:50   
ananias
Punce, pozdravljene,

ponavadi ne debatiram na forumih, ker si enostavno ne vzamem casa za pisarijo... sedaj sem se pa vseeno odločila, da se oglasim. Imam enega dvoletnika (26m) in dvojčka, ki bosta kmalu dopolnila 3 mesece. Načeloma sem zelo mobilna vendar sem trenutno brez avta in mi zato zelo manjka družbe. Če je katera iz Štepanca ali okolice in bi ji prijalo malo družbe bom nadvdse vesela, če se mi pridruži pri vozičkanju ali na kakšni kavici.Pa en lep vikrend vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 742
10.9.2010 18:03:25   
Masha_M
Ej Srake!

Eno enoročno pitanje (uganite kaj imam v drugi roki...). user posted image Kdaj so se vaši Srakoperčki začeli smejati? Jaz tako težko že čakam... user posted image

(odgovor članu ananias)
Neposredna povezava do sporočila: 743
10.9.2010 18:08:32   
anajrim
Masha - tadej se smeji že kake 10 dni...je res luštno to videti, ko mu kaj govorim se na vsa usta smeje in gruli...grugru user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 744
10.9.2010 22:36:23   
petrca2507
Nika se je prejšnjo nedeljo začela smejat (dokaz so fotke na FB). Zdej jo samo ogovarjat začneš in se smeji. Pa bolj ko piskaš ali brundaš, boljše je. user posted image Še največkrat se smeji med previjanjem oz. v trenutku, ko ji odstranim plenico. Aja...pa jeziček vedno kaže med smejanjem.
Oglašanje kot grlica (gru gru gru) ji gre tud dobro od ust. user posted image Je tko slišat, kot bi hotla nekaj povedat, pa še ne zna. Al pa jo le jst ne razumem. user posted image user posted image

anajrim...še enkrat hvala za informacijo o vozičku. Se mi je kr zdelo, da bo neka nenormalna cena. user posted image

< Sporočilo je popravil petrca2507 -- 10.9.2010 22:38:27 >

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 745
10.9.2010 22:50:42   
marjanaj
petrca sem tudi jaz danes videla tale voziček. Baje so ga točno danes dobili. Sem jim rekla, da naj ga zložijo user posted image  ker me je tako firbec matral. Se mi pa zdi drugače kar velik ta voziček. user posted image  Ko se zloži je sicer res majhen. Tudi zložiti ga ni tako zelo preprosto kot razlagajo. user posted image  Ko sem pa ceno slišala me je pa kar minilo. In to je samo za športni del. Kaj šele, če bi hotel dokupiti še košaro in lupinico user posted image  Obstaja pa samo v dveh kombinacijah: črno - bel oziroma, če ta beli del obrneš okoli je rdeč in dobiš črno - rdečo kombinacijo.

ananias jez sem velikokrat na Kodeljevem (bivši dom, ampak mamina kuhinja je še zmeraj najboljša user posted image ) pa grem včasih tudi po Štepanjcu ob Ljubljanici malo na sprehod. No ja, odkar nimamo več psa malo manj, še vedno pa je lušno it z vozičkom, ker je mir tam naokoli. Pošlji mi ZS pa se lahko kdaj zmeniva za kakšno kavico.

masha uh veš kje je že to, če zdaj pomislim za nazaj se sploh ne spomnim, kdaj se je začel smejat user posted image  Najprej seveda v spanju, ko so se mu usta razlezla do ušes, pa se sploh ni zavedal. Zdaj pa se ponavadi smeji meni, ker sem kao smešna user posted image  Nepanisem! user posted image

ikea danes so v centru LJ delili IKEA kataloge ampak italijanske. Pa sem iz firbca vzela enega. Doma imam že avstrijskega. In sem zdajle prav prelistala oba kataloga simultano in ne morem verjet kakšne razlike v cenah user posted image  80% stvari je v Avstriji cenejših, se pa vseeno najde kakšnih 20% stvari, ki so v Italiji cenejše. No ja, stvari, ki ji bom šla jaz nabavit, so vseeno cenejše pri severnih sosedih.

Neposredna povezava do sporočila: 746
10.9.2010 23:55:42   
marjanaj
Lotila sem se peklenskega načrta. Ker me res zanima al mene mulc zajebava al to resno misli. Noče mi namreč nič piti po flaši. Ne vode (Hipp, Humana, prekuhana), ne čaja (probala sem jih ogromno), ne sokov (za po 4. mesecu), ki so načeloma sladki (!), nič... Pa ker ravno spi, mlekomate mi je pa skoraj razneslo (zakaj niti ne vem user posted image ) in sem šla po dolgem času privlečt ven črpalko in sem si sčrpala ven. In ne morem verjet, mislila sem, da mi je v bistvu že skoraj zmankuje mleka, ampak iz prve sem dobila ven 180 ml in iz druge 120 ml?! Skupaj 300 ml. WTF? Toliko še nikoli nisem dobila ven. No v glavnem, sem zdaj dala 150 ml v flasko s cucljem št. 2 (..) in drugih 150 ml v flaško s cucljem "vario flow (X)". Pa da vidimo zdaj! Ali noče pit nič drugega kot mleko, ali pa noče več piti po flaškah. Mulc razvajeni. No ja, saj sem sama kriva, kaj ga pa nisem nikoli na flaške navajala... user posted image  Hmmmm... me prav zanima kako se bo izšel moj poiskus. Bogi malček, šele par mesecev je na svetu, pa mati že izvaja poiskuse na njemu user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 747
11.9.2010 9:54:21   
Masha_M
In sem zdajle prav prelistala oba kataloga simultano in ne morem verjet kakšne razlike v cenah user posted image  80% stvari je v Avstriji cenejših, se pa vseeno najde kakšnih 20% stvari, ki so v Italiji cenejše. No ja, stvari, ki ji bom šla jaz nabavit, so vseeno cenejše pri severnih sosedih.

Meni so rekli, da so v Italiji predvsem kuhinje cenejše, ker imajo makaronarji fuuuuull te ponudbe in drugače Ikea ne bi bila konkurenčna. A je res to al ne lahko pa ti poveš, ki imaš oboje pred sabo.

Drugače se pa Val jasno tudi v spanju reži. Pa med dojenjem tudi poskuša in potem se mu mleko po licu ulije. Samo jaz bi rada videla, da se nasmeje meni, da bom končno vedela, da nekaj delam prav, da mu je prijetno, ker ta otrok je kronično nezadovoljen in bi samo tulil, če nima polnih ust joške al pa če ni v rokah.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 748
11.9.2010 10:41:21   
petrca2507
marjanaj...mene je bolj iz firbca zanimal, kolk je ta voziček. Sem tako ali tako pričakovala, da boneka nenormalna cena.

smeh...lušt jih je gledat, ko se zavestno smejijo. Jst si vse pišem, kdaj se je kaj zgodilo. Sem za darilo dobila spominjsko knjigico in je tam vse zabeleženo.

Tko...zdej pa šibamo v Ikeo. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 749
11.9.2010 21:41:10   
Anonimen
Pozdravljene!

Kako pa to, da je tudi po dopustih tukaj taksen mir? Ah, sploh ne bom ugibala.

Petrca, to je ta vozicek, ki si ga dala na FB? Meni je vsec, ker zgleda, da se na majhno zlozi. Koliko pa stane?
Jaz sem malo gledala marele in Maclarni so 220 eur. To je veliko za marelo?

Amazonka, a imas ti kaksno sestro? Vceraj sem vidla naso novo sosedo in sem bila prepricana, da si ti. Ista je! (no, enaka) Ampak ima samo eno hcerko in nima moza, torej sem vedela, da nisi ti user posted image

Masha, saj vem, da ti ni kul, ampak meni je to, da napises, da je kronicno nezadovoljen tako simpaticno. Kako imajo lahko taki majhni otroci ze izoblikovano mnenje o tem kaj jim je vsec in kaj ne in kaj hocejo. Zato jaz glih ne verjamem tistemu, da jih do 6 meseca ne mores razvaditi. Ampak to je ze druga zgodba.
Zoja se je zacela smejati pri kaksnih 2 mesecih. Ampak to mislim zavestno. Tako, da te je pogledala in se prav tebi nasmejala. Ne samo meni, tudi drugim mislim. Prej so bili tisti nasmehi bolj socialni, ce mene vprasas. Ker tako se je smejala ze pri 2 tednih. Ampak tisto ni bilo taksno smejanje, kot je zdaj. Cudno sem napisala. Upam, da razumes kaj sem hotela povedati.

Nic, grem naprej kosarko gledat. Ful se dogaja user posted image

Lepo bodite!

Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.