Anonimen
|
Zivjo punce (in otroci)! Mi smo predcasno prisli iz morja, ker je bilo na Cresu premrzlo za kopati. Na Losinju je blo pa super, tako da smo se (odrasli) edino tam bolj kopali. Sploh midva z mozem sva bila srecna, ker sva bila na obisku pri kolegih, ki bodo januarja dobili dojencka. In je bila bodoca mamica skoz z Zojo in jo je zabavala, vozila v vozicku, uspavala, hranila ... super je bila!! Tako, da se je M potapljal, jaz sem se pa soncila in knjigo brala na plazi. Koncno dopust! Tinca, ziher se boste imeli ful lepo, ker je Losinj res ful lep. Kdaj odhajate? Se dobimo prej na kaksni kavi? Marjana, bos se ti prisla pogledat svojo kolegico (Darjo mislim)? No, ko smo ugotovili, da na Cresu Zoja ne spi v redu, smo se kar domov pobrali. Pojma nimam kaj ji je bilo, ampak ponoci se je obracala, stokala, cvilila in kar je se tega in sem bila jaz totalno neprespana. Pa ne vem kaj ji ni pasalo, glede na to, da je na Krku cist normalno spala. No, zadnjo noc se je pa prav prebudila ob 4 zjutraj in jaz sem bila v takem soku, da smo zjutraj samo spakirali. Pocutila sem se, kot da imam spet novorojencka doma, ki ne spi in se ponoci zbujam za hranjenje. Groza No, doma je Zoja takoj zacela nazaj s svojimi standardnimi 11 urami, tako da je zdaj ok. Na Cres pa ne gremo vec Vceraj smo sli potem v Atlantis, da se koncno normalno skopamo. In smo vsi trije ful uzivali!! Ne vem kako je na DIFu, ampak Atlantis je super. Otroski bazen je imel 36 stopinj in Zoje ni nic zeblo. Pa vsec mi je, da je bazen razlicno globok in na enem delu je globok mogoce 10 cm. Tam se je Zoja ful odrivala od tal in brcala z nogami. Jaz sem sla se v savno ... ah, popolna sreca! Midva sva ful vesela, da se Zoja ne boji vode in sva si ze za drugo leto nagledala male neoprene za na morje. In glede na to, da bomo imeli se coln, bo to spet za cel avto robe. Ko smo ze pri tem. Tiste, ki imate vec otrok/izkusenj. Kaksna je najboljsa marela? Gledala sem Quinny Zapp, ampak se ne da naslona spreminjati, tako da mi ta ni prevec v redu. Kaj pa Maclarni? No, danes samevam (otrok spi in ne steje), ker je sel moz gledat fuzbal, zato sem mislila ful po forumu strasiti, zdaj pa ne vem kaj naj napisem. Ne vem kaj mi je. Mogoce bom pa kaj zbolela?
|