benika
|
No, ker Nika gre, bom jaz prevzela zbiranje glasov za RD: 1. Najprej datum- predlagam takole sobota, 2. oktober Če katera ne more, naj predlaga alternativo in se bomo zopet odločile po sistemu večih glasov. 2. Organizacija Upam, da mi ne boste zamerila, ampak letos se organizaciji jaz odpovedujem in verjetno vam gre že na živce, da vedno hodite v naš konec Zato prosim, če to nalogo prevzame katera izmed vas in poišče primerno lokacijo. Fino bi bilo čimprej, da nes ne bo na koncu težila prostorska stiska. Ok, to je to glede RD. Pety, mi bi RD praznovali 25. septembra in bi potrebovala torto. A bi šlo? Potem bi še eno tortico potrebovala 8. ali 9. oktobra, ko bo Beni praznoval s prijateljčki (tudi vi si takrat zabeležite frej, ker Beni želi Vida na RD (po moje ga želi imeti pod kontrolo, glede na to, da mu skače v zelje pri Niki ), prav tako tudi vi, Nika). Praznoval bo pa letos kr lepo na športnih uricah v Prošportu. Pa še moja porodna zgodba, ki jo že en čas pišem, a nikoli ne napišem : V ponedeljek 30.8. so me sprejeli v P zaradi prevajanja inzulina in priprave na porod. Rečeno je bilo, da mi ga bodo sprožili v sredo, 1. 9. No, v sredo me je G pregledala, bila sem odprta 2 cm, vendar mi kot večrodki niso dali svečke za sprožitev, saj bi mi lahko počila maternica. Tako smo čakali do četrtka. Odprla sem se na 3 cm, MV je bil zmehčan in poslali so me v porodno. Dobila sem klistir in ob 11.30 so mi predrli mehur. Potem smo čakali na popadke, ki pa jih moje telo očitno ne zna proizvesti Ob 13h so mi dali umetne popadke in nato se je počasi začelo. Popadki so bili najprej na 4 minute, taki luštni, ki se jih je dalo super predihat. Nato so postajali bolj pogosti in intenzivnejši in že sem težila za sredstvo proti bolečinam. In res sem dobila sredstvo v žilo, vendar so se je ob tem čas popadka prepolovil in ravno zaradi tega se je babica odločila, da poizkusimo raje z masko. In meni so se takrat odprla nebesa. Že prvi potegi plina so me zadeli ko kamelo in bila sem čisto zadeta. Sedaj vem, zakaj mu rečejo smejalni plin Bila mi je tako všeč, da sem v stanju zadetosti prosila, če jo lahko odnesem domov, da bi moji otroci pred spanjem dihali vanjo, da bi potem prej zaspali Skratka, popadki so se stopnjevali in nekje ob pol šestih so prišli tisti pravi, potisni popadki. V bistvu so bili samo ene štirje in glavica je bila zunaj. Potem pa še en popadek in prišla je Manja. Malo, drobceno bitje, čisto prekrito še z verniksom in polno črnih lask. In bila je moja. Najina. Mala princeska, ki smo jo tako težko pričakovali
|