|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
9.9.2010 12:49:01   
nikolet
pejt na shrani.siuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
9.9.2010 12:57:38   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: nikolet

nočem user posted image , vse imam na Mojalbumu

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
9.9.2010 13:00:50   
pety78
NINA, vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
9.9.2010 13:02:17   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša, Urška, urškasta....user posted image user posted image user posted image Pejt na shrani.si, prebrskaj eno sliko, ki jo imaš na svojem disku, jo naloži in skopiraj kodo s predogledom sem.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
9.9.2010 13:08:24   
nikolet

ja prov, pol pa ničuser posted image

jz sem tako naredila pa so vredu slike a ni tako user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
9.9.2010 13:10:00   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša, Urška, urškasta....user posted image user posted image user posted image Pejt na shrani.si, prebrskaj eno sliko, ki jo imaš na svojem disku, jo naloži in skopiraj kodo s predogledom sem.

Jaz pa delam s slikomatom.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
9.9.2010 13:58:52   
benika
Urša, daj takole poizkusi

pojdi na moj album in klikni z desnim gumbom na miški in izberi kopiraj mesto slike. Potem v odgovor na RR vpiši takole

[img]tukaj potem kopiraj povezavo[/img]

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
9.9.2010 14:01:49   
2ursae
[img]http://www.mojalbum.com/2ursae/kos-junij-2010/vedno-rad-pomagam/17951707[/img]

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 9.9.2010 14:03:50 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
9.9.2010 14:04:22   
2ursae
nema user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
9.9.2010 14:21:12   
2ursae
user posted image

no, eto, tale je pa s shrani.si - Anže pred 5 leti user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 9.9.2010 14:22:02 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
9.9.2010 14:35:00   
benika

user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
9.9.2010 14:40:36   
2ursae
ja, benika, mafija, kako si pa tega zalivalčka prilimala user posted image ?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
9.9.2010 14:52:01   
benika

ja, benika, mafija, kako si pa tega zalivalčka prilimala user posted image ?

Tako kot sem ti napisalauser posted image user posted image user posted image

Povej, kako si kaj? Lučka pridnauser posted image ?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
9.9.2010 15:16:53   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Povej, kako si kaj? Lučka pridnauser posted image ?

še dobr, da me nisi včeraj vprašala, ker sem bila v neki depri - namreč lajf se mi ne odvija po planu (surprise, surprise user posted image ), zdaj bi morala imet cajt za malo pognezdit, mal pokofetkat, mal poštacunat, se pripravit na dojenčka ... saj veš, za stvari, ki pašejo v cajt dobrega meseca pred porodom. Pa je Borček zbolel in drug teden še ne sme v vrtec, tko da smo doma, po A. hodim ob 12h - skratka imam polne roke dela z zadevo, ki jo sovražim in ki ei bo okupirala še nadaljne leto - gospodinjenjem user posted image .
Ampak, hej, Borček je bolje, sonček sije, Lučka je pridna, z otrokoma mi je luštno. Bo že user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
9.9.2010 18:43:08   
benika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sej se bo vse poštimalo, boš videla. Ampak ti si močna mami, si to že dokazala.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
9.9.2010 18:46:26   
nikolet
naš tim pred 5 letiuser posted image

user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
9.9.2010 20:36:56   
teta beta
NINA, vse najboljše! Še veliko športnih zmag, nepozabnih trenutkov v naravi in seveda veselih in srečnih dni s tvojimi najdražjimi!

Tim, vse najboljše in nicolet, WB!

Benika, Manja je prava lepotička user posted image .

Za datum za rd jaz nič ne glasujem, ker bomo tisti ali prejšnji vikend šli na trgatev, pa še ne vem, kdaj in ali bo to sob. ali nedelja, srčno pa upam, da se bomo videli.

uvajanje v vrtec je še kar v redu, spita še ne tam, to bomo probali naslednji teden.

jutri pa menda koooončno dobimo avto!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
10.9.2010 9:45:01   
Nika v službi
Lepo je videt male štručke in velike pingvinčke! user posted image
2ursae, glavo gor, kmalu dobiš prelepo princesko tudi ti!
Teta beta, user posted image za avto. Saj to je tisti, ki pride s popravila? Ali kak novi mogoče? Sem malce zgubila "štreno".user posted image

Bejbike moje, pridne bodite. Midva s T. odhajava na štajerski konec. Pišemo se spet v torek! Čau!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
10.9.2010 10:58:54   
benika
No, ker Nika gre, bom jaz prevzela zbiranje glasov za RD:

1. Najprej datum- predlagam takole

sobota, 2. oktober

Če katera ne more, naj predlaga alternativo in se bomo zopet odločile po sistemu večih glasov.

2. Organizacija

Upam, da mi ne boste zamerila, ampak letos se organizaciji jaz odpovedujem in verjetno vam gre že na živce, da vedno hodite v naš konecuser posted image Zato prosim, če to nalogo prevzame katera izmed vas in poišče primerno lokacijo. Fino bi bilo čimprej, da nes ne bo na koncu težila prostorska stiska.

Ok, to je to glede RD.

Pety, mi bi RD praznovali 25. septembra in bi potrebovala torto. A bi šlo? Potem bi še eno tortico potrebovala 8. ali 9. oktobra, ko bo Beni praznoval s prijateljčki (tudi vi si takrat zabeležite frej, ker Beni želi Vida na RD (po moje ga želi imeti pod kontrolo, glede na to, da mu skače v zelje pri Nikiuser posted image ), prav tako tudi vi, Nika). Praznoval bo pa letos kr lepo na športnih uricah v Prošportu.

Pa še moja porodna zgodba, ki jo že en čas pišem, a nikoli ne napišemuser posted image :

V ponedeljek 30.8. so me sprejeli v P zaradi prevajanja inzulina in priprave na porod. Rečeno je bilo, da mi ga bodo sprožili v sredo, 1. 9. No, v sredo me je G pregledala, bila sem odprta 2 cm, vendar mi kot večrodki niso dali svečke za sprožitev, saj bi mi lahko počila maternica. Tako smo čakali do četrtka. Odprla sem se na 3 cm, MV je bil zmehčan in poslali so me v porodno. Dobila sem klistir in ob 11.30 so mi predrli mehur. Potem smo čakali na popadke, ki pa jih moje telo očitno ne zna proizvesti Ob 13h so mi dali umetne popadke in nato se je počasi začelo. Popadki so bili najprej na 4 minute, taki luštni, ki se jih je dalo super predihat. Nato so postajali bolj pogosti in intenzivnejši in že sem težila za sredstvo proti bolečinam. In res sem dobila sredstvo v žilo, vendar so se je ob tem čas popadka prepolovil in ravno zaradi tega se je babica odločila, da poizkusimo raje z masko. In meni so se takrat odprla nebesa. Že prvi potegi plina so me zadeli ko kamelo in bila sem čisto zadeta. Sedaj vem, zakaj mu rečejo smejalni plin Bila mi je tako všeč, da sem v stanju zadetosti prosila, če jo lahko odnesem domov, da bi moji otroci pred spanjem dihali vanjo, da bi potem prej zaspali

Skratka, popadki so se stopnjevali in nekje ob pol šestih so prišli tisti pravi, potisni popadki. V bistvu so bili samo ene štirje in glavica je bila zunaj. Potem pa še en popadek in prišla je Manja. Malo, drobceno bitje, čisto prekrito še z verniksom in polno črnih lask. In bila je moja. Najina. Mala princeska, ki smo jo tako težko pričakovali

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
10.9.2010 11:34:01   
benika
Aja, pa zdej vam lahko že uradno povem, da bo.......

........Edo zopet postal stric, jaz pa ponosna v.d. tetkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke svakinja mojauser posted image user posted image user posted image Ti privoščim še enega fejst fantka, čeprav bi bila Manja najbrž bolj vesela sestrične, da ne bi odraščala med sami mi desciuser posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
10.9.2010 19:18:00   
2ursae
ojej, benika, a si ti kaj v igri glede te med. sestre, ki je delala z novorojenčki s TBC? A morata z Manjo kaj nazaj na testiranje?

IZVIRNO SPOROČILO: benika

da poizkusimo raje z masko. In meni so se takrat odprla nebesa. Že prvi potegi plina so me zadeli ko kamelo in bila sem čisto zadeta. Sedaj vem, zakaj mu rečejo smejalni plin Bila mi je tako všeč, da sem v stanju zadetosti prosila, če jo lahko odnesem domov, da bi moji otroci pred spanjem dihali vanjo, da bi potem prej zaspali

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drgač pa super zgodba, brez zapletov in s presrečnim koncem user posted image user posted image .
Pa čestitke tvoji svakinji user posted image

1. Najprej datum- predlagam takole

sobota, 2. oktober

potrjujem. Lokacija pa ... žal imam tudi sama z idejami težave, se pa javim, ko se kaj spomnim.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
10.9.2010 21:50:06   
benika
Praznovanje RD:

sobota, 2.10. - benika, 2ursae

ojej, benika, a si ti kaj v igri glede te med. sestre, ki je delala z novorojenčki s TBC? A morata z Manjo kaj nazaj na testiranje?

Ne vem. Upam na najboljše, pričakujem najslabše. Ne vem, res ne. Menda naj bi delala na oddelku A, jaz sem pa ležala na C.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
11.9.2010 7:18:42   
nikolet
jutro punce

kako kaj? evo jz sem v polnem zagonu z prištimovanjem T. RD !

eno vprašanje: a ste že imele pregled za 5 let, kako izgleda.. a je treba it kaj v lab.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
   [Brisano sporočilo]
11.9.2010 8:48:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nikolet)
  Neposredna povezava do sporočila: 2549
11.9.2010 9:48:33   
benika
Mi smo se imeli super, vreme je bilo lepo, vmes pa smo imeli en res res grozen dan. Nik je padel z opazovalnice 3 m globoko, nekaj ga je zaustavila lestev, tako da je bilo prostega pada nekje polovico manj, ampak žal direkt na glavo. Šli smo k zdravniku in potem v bolnico, kjer so ga poslikali, naredili UZ in vse je OK, nič nima zlomljeno. V bistvu nima niti praske na telesu, samo odrgnino na vrhu glave, tudi v nezavest ni padel, ni bruhal... Ne morem druzga rečt, kot da je bil ČUDEŽ.. in še zdajle se tresem, ko razmišljam, kako bi se lahko drugače obrnilo in HB, da je moj zlati fantek ostal cel... V bolnici sva preživela eno noč na opazovanju in še tukaj bo moral na kak pregled, ampak zgleda vse v redu. sem ga skoz spraševala vse za nazaj, pa kako je to pa ono in vse ve. Naša brihta se je vmes naučil še črkovati, zlogovati, pisati in brati bolj enostavne besede (z veliko samoglasniki). Zdaj pa že sestavlja novega Lego technic, ki ga je v navalu najine šibkosti spretno izvabil iz naju :) V glavnem smo srečni, da smo vsi zdravi in skupaj...

OMB, samo da je z Nikom vse OK. Še jaz se tresem, ko tole samo berem, ne znam si pa predstavljat, kaj sta vidva preživljalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.