|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Delfinčki 2010
8.9.2010 14:47:16   
žabica13
Sem vam pa pozabla izjavo tedna od mojega povedat, oz. zakaj sem še bolj prepričana da HB da ženske rodimo otroke. Jeva kosilo (rižoto) in moj vpraša (še zdaj srčno upam, da je bilo to napol v šali, čeprav zgledalo je dosti resno): a riža pa David ne bi jedel??? user posted image user posted image Halo, in potem se čudi da ko ena koklja pazim na Davida.

Mamice ki dodajate AM - mamino mleko dojenčka nahrani in odžeja. Zdej pa z žejo ne vem kako je pri AM? Ali je dovolj le AM, ali jim ve dodajate še kaj tekočine (prekuhana voda, čajček)?

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 201
8.9.2010 15:05:12   
Lenny1
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Kater otroški album ste kupile?
Teo ima TO SEM JAZ in je kar v redu, Maji bi pa vzela kej bolj dekliškega.

Tinky, jaz imam Dojenčkov album od MK. Mi je kar všeč in ga že dlje časa pridno izpolnjujemo. user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 202
8.9.2010 15:09:09   
Lenny1
IZVIRNO SPOROČILO: žabica13

Mamice ki dodajate AM - mamino mleko dojenčka nahrani in odžeja. Zdej pa z žejo ne vem kako je pri AM? Ali je dovolj le AM, ali jim ve dodajate še kaj tekočine (prekuhana voda, čajček)?

žabica13 - jaz mu ne dajem nobene dodatne tekočine. Kolikor sem brala naj ne bi.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 203
8.9.2010 18:54:25   
mayci
Dober dan!

Se vam na hitro javim, danes je bolj adijo vreme in razpoloženje naše male pikice...user posted image Spi že cel dan samo po 15 minut, potem je jok, kar naprej je treba dudo popravljat, dojila bi se na dve uri (ne na 3-4 kot ponavadi), na koncu dojenja začne divje opletati z rokami in brcati user posted image , potem pa še jokcat (mleka imam sicer dovolj)...jaz sem pa že čist konc user posted image .. Upam, da bo noč boljša! user posted image

nimanorwen, tale vaš mačkon je faca!! Kar plaval bi..user posted image

žabica13, uživajta na "počitnicah" user posted image

Tinky, mi imamo zdaj album "Moj prvi album" založbe Didakta, mi je všeč.

Zdaj pa bom počasi končala, imam že spet princesko v naročju, se je že zbudila in klicala...z eno roko pa mal težko tipkam...user posted image

Nočko!

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 204
8.9.2010 19:30:39   
sasa36
Mayci pod tvoj post se lahko danes kar podpišem-pri nas je popolnoma enako,20x smo že spali po 15 minut,pa kar naprej smo lačni.

Jaz kljub temu,da polno dojim,dajem malo čajčka od Hippa-ne veliko,čez cel dan mogoče 5 požirkov,več mi niti ne uspe,ker je grenek in dela mali zraven fuul grimase-mu zgleda ni všeč.

Drugače pa ni nič narobe,če dobijo user posted image mal tekočine,sploh zdaj,ko smo nekateri že zakurili v stanovanjih in je zrak bolj suh-ni pa nujno.

Drage moje-drugi teden imam pregled pri moji G-rada bi ji podarila nekaj v spomin poleg slikice mojega sončka,ker je bila res zlata zdravnica.Ima katera kakšno pametno idejo??????

Zadnjič sem po internetu naročila album s slikicami našega malčka,ki si ga narediš sam,danes sem ga dobila in je fenomenalno-nekaj drugačnega. Prilagam link,če katero zanima!!!!

www.fotonaredi.si

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 205
8.9.2010 19:40:51   
Aisha86
Daan! user posted image

Jooi naše malo pišče že cel dan spi...upam, da bo tudi ponoči tko priden, ker danes je biu buden res sam kšno uro pa pol, no plus hranjenje valda. user posted image

Joi kaj smo mi doživeli v nedeljo zjutro! Še zdej mi ne gre z glave! Mi lepo pestujemo našga user posted image v dnevni in kr naenx prletista dva velika goloba in en se z vso silo zaleti v okensko šipo na balkonu...tolk je počlo da še čudno, da se šipa ni razbila. Skočm jst pokonc in vidm goloba kako se je zateku pod mizico in umru, balkon pa vees krvav in to ena taka čudna kri d buh pomagi! Prov živo živo rdeča, taka svetla. 5min zatem je šou moj da goloba odstrani in da bo balkon spucu te krvi. Kri je bla po parih min  tolk zasušena da smo se fajn namatrali, da smo jo vn sprauli, pa še jo je vidt. user posted image

Album - jst sm si ga kupla v DMju -k je biu znižan- NAŠ MALČEK (prvi dve leti), ful mi je všeč, pa ful strani ima.

Evo, grem jest gres...mnjami. user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 206
8.9.2010 20:22:42   
Tinky
Maja je bila danes spet full pridna, je pol dneva prespala, zdej pa že spi svoje nočno spanje.
Mene pa danje čase daje nek hud lenoritis. Nič se mi ne da. Če ne bi imela otrok, bi cele dneve samo spala in spalaaaa.

saša, veš da tudi sama razmišljam o darilu ginekologinji, pa nimam pojma kaj naj kupim. Na pregled bi morala jutri, vendar mi ne bo zneslo , tko da se bom prenaročila.

škoda, da na tem linku se ne da naročit koledarja user posted image .
Se pa res zdej full splača, če dobiš ob včlanitvi dodaten popust. Moj mož dela že 3 leta foto knjigo poročnega potovanja in eno leto Teovo prvo leto, pa še ni končal. Ga moram malo naterat user posted image

dodajanje tekočine, če je otrok hranjen izključno z AM, mu je potrebno ponudit še vodo ali čaj.

Aisha, ke grave je moglo bit to z golobom. Nam se dosti krat ptiči zabijejo v okno in pobiram trupla po tlakovcih. Nič kaj prijetno. user posted image

žabica13, ko boš kej tle v giru se mi javi, da gremo z otroci na en kafe user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 207
8.9.2010 20:46:06   
žabica 22
čer...

aisha: ja verjetno imave isti problem s taščo. Prej je spet pršla in sem glih dojila tamauga in se mi nalima zraven in gleda in potem se še 2x čist k nam skloni toka da sem jo skor vprašala če še njo malo podojim user posted image - trot babji.

moški: ja jaz res ne vem a to vreme vpliva na njih ali se pa meni samo zdi: midva z mojim imava že 2 dni pestro. Pride ob 6h dam se naje in pred tv, mal ma tamauga in potem pridejo že njegovi prjatli in gre za pol ure v delavnico in se spet vrne spet pride drug... in k je dam pršu sem mu rekla da grem za 1h na kavo in mi prav ja in kaj naj nardim če se bo dru?? ja za mano ga prnes user posted image ( na njegovo srečo nisem šla na kavo, ker kolegica ni mela časauser posted image -to je idina v teh rovtah k jo imam)- in on pol men prav da kok je men lahko k sem doma s tamaliuser posted image user posted image user posted image . No in prej žiga leži na kavču in se zvija in mu rečem uzami ga v naročje pa mal ga k seb stisn... in on men ja sej mu nč ni sej ga bo miniluser posted image k bi ga tok prtisnla okol kepe.

Čist sem mela slab dan in še večer. Vam še jutri pišem grem v pojstlo, ker sem kot ena krpa.
Lahko noč

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 208
8.9.2010 20:48:37   
FirstTimeMummy
Živjo vse mamice!!!
Končno se javljam in to že kar na novo odprti temi, jupiiiiuser posted image user posted image user posted image
Naš otrok je namreč zamenjal noč za dan - posledično sem čez dan zmatrana za umret in nisem imela priložnosti brat foruma... Drugače je vse ok, hranimo se z adaptiranim mlekom, ker svojega nisem imela dosti, poleg tega pa je imel po njem takšne grozne krče, da ni bilo za živet in smo ga ukinili.. Sem na hitro zasledila, da je žabica13 spraševala za dodajanje tekočine - mi našemu dodajamo Hipp komarčkov čaj (približno trikrat na dan - dvakrat pred obrokom približno 10, 20 ml, enkrat pa vmes spije okoli 30 ml) in je super, poleg vsega še želodček pomirja.

Drugače pa še nisem nič napisala o porodu: moram komentirat, da je ta avgust očitno res sanjski glede rojevanja, ker smo večina imele super izkušnje! Jaz sem takoj po porodu mojem user posted image rekla, da imava lahko še enega ali dva ali tri:) Hecuser posted image Ob treh zjutraj sem začutla prave popadke, ki so bili takoj na 5 minut, zato sva se odpravila ob 4ih v P, ob 6ih sem bila odprta že 5 cm, ob osmih so mi dali EA in ob pol dvanajstih se je rodil naš Maksuser posted image Glede gela pa moram rečt, da mi ni pomagal glede presredka, ker sem se raztrgala in dobila lepo število šivov, ki pa so sedaj že ok..

Če ima katera mamica kakšen nasvet, kako dojenčka čez dan čimbolj pokonci držat in 'zabavat', da se utrudi in potem ponoči spi, se toplo priporočamuser posted image Že od začetka sem bila striktna glede tega, da mu dam jasno vedet, kdaj je dan in kdaj se spi, pa mi ni uspelo... Čez dan kljub hrupu, prižganem TV, centrifugi, glasnem govoru ipd. detece neovirano spi. Ponoči ga ne previjam, če ni res nujno, ne prižigam luči, se ne pogovarjam z njim med hranjenjem..., pa vseeno ne spi od dveh zjutraj do enajstih dopoldne (brez dremanja ali spanja!!!).

Lepo se imejte pa prespano noč želim vsaj vamuser posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 209
8.9.2010 23:19:31   
nimanorwen
dobr večeeer ...
...joj, blagor tistim, k mate vremenske user posted image  ... ker Zoja spet nč ni spala. 2x je po 10 min zadremala in to je to. un komad od metallice je biu zgleda samo za enkratno uporabouser posted image jest sm pa čist koma ... upam, da bo ponoč spala ... zdej čakam na večerni obrok ob punoči, pol pa sm pojstla. sm pa mela dons spet en obisk in je Zoja spet ful lepe stvari doblauser posted image obožujem darilauser posted image user posted image še bon za cityparka je biu umes, tk da zdej pa RES morm v šopinguser posted image je pa tamala zdele v zadnjih 3h dneh ful napredvala. ful bl gleda, bl vidi, ker drugač gleda al kk bi rekla. prejle je 5 min nepremično bulla v zavese, facko pa k en profesor zravnuser posted image sm jo dala v ležalnik prej, da sm si spumpala in je kr gledala tiste igračke gor pa z rokicami jih butala. pametna bejbiuser posted image user posted image drugač pa jest mam spet čist fertik joške. sm zgleda mou prevneto pumpala in je spet fulll kri teklauser posted image jest je pomoje sploh ne bom dojila več. si bom kr pumpala. ker se mi itak sploh ne zacel, sm odpre se mi rana na vsake tukuser posted image user posted image tk da žabica13, ti se nč ne sekeri. pač nismo vse nrjene za dojenje. aja mleka mam pa začuda vse več spet.
adaptirano mleko - pomoje je tut bl k ne marketinška poteza, da je treba prec stran zlit. tk da par ur pomoje ni problem.
žabica13 - oh ja, moškiuser posted image dej ga napizdi ornk, mrde bo nucal. jest sm po tisti prigodi zanč mou surlo stegnila (k tega drgač ne delam, ne surlam k mi je brezveze), znorela in je nucal, je čist pohlevn zdejuser posted image
album - moj prvi album. je po uni slikanci nrjen a veš koliko te imam rad, k sta 2 zajčka ... men je full lep. enga sm pol pa še za darilo dobila, bom kr za naslednga user posted image  spravlauser posted image
darilo - jest bom nesla dohtarci in sestrama nakit. in sicer v btc v lj, v hali a spodej je ful huda štcuna, mislim, da se reče krisma al neki tazga ... majo steklen nakit ful ful hude stvari, take mou posebne. različne barve, različne oblike. majo pa uhane, verižce, prstane, broške ... jest sm čist nora na ta nakit. če bote kej tm okul hodile, full priporočamuser posted image ni glih zlatarna celje, ampak glih prou za tako priložnost.
čajčk - jest ji dajem komarčka, zrd želodčka. nrdim 50ml in to ma za 2 dni. k k jo zvija in se dere, je ful žejna. ji bl paše čajčk po krčkih k pa moj mlek.
aisha86 - bogi golobek ... pa boga ti, k si mogla tu gledatuser posted image
žabica22 - jah, moškiuser posted image me pa tolaži,da nima sm moj takih izpadovuser posted image
firsttimemummy - lep poroduser posted image drgač pa moja user posted image  tud noče spat, sm na srečo ve, kdaj je noč ... nimam nasveta ... probej ga nost in mu govort, pet pesmce, "plesat" z njim ... naše itak nč ne zmatrauser posted image

nč, lepu se mejte, se tipkamo

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 210
9.9.2010 9:44:21   
žabica13
Dobro jutro in enega sončka, ki se je začuda prikazal pri nas pošiljam vsem

Punce, spali smo od -1-6-ih! Vsaka noč je boljša! SEM GA ŠLA ZVEČER OKROG 11 kar zbudit, da mi ne bi spal kar nočnega, ker sva se mogla previt in jest, nato pa je detece sladko spalo do 6-ih! Bravo David! Na splošno morem rečt da je zelo zlati otrok naš David. Zdej je bil od 6-9 zbujen, zdej mi je pa zapančkal. Popoldne imamo pa pediatra, moram pogruntat kako za vsak slučaj nekaj mleka s sabo v lj odtovorit. Ker po pediatru moram še v knjižnjico, pa v dm po barvo za lase, ker frizerka ki anj bi prišla je poniknila, in sem se zjezila, in se bom kot vedno sama pobarvala. Postrigla se pa očitno še ne bom, mi bo zgleda čupa res do riti zrasla user posted image

Dedci - ja, včasih je več problemov z njimi kot z user posted image . A ima še katera problem s svojim, ker se čuti malo zapostavljenega? Jaz vem da mojega ne opbrajtam ne vem koliko, ampak ga nimam kdaj. Pa še ful je na terenu, in pride zvečer domov, ko sem jaz najbolj zmatrana. In mi malo nos drži, čeprav ne pove direkt. Pa itak ga user posted image matra, ker nisva po porodu itak še nič prakticirala, pred porodom pa tudi nisva smela. Mam občutek kakor da sva vsak na svojem planetu, energetsko se sploh ne ujameva trenutno. Bo pasalo obema da grem v soboto za en teden, potem pa imam itak že pregled in bomo vsaj user posted image lahko spet, moj je očitno ves nesrečen in zgubljen ker je suša.

Nič, moram se iz pižame ven dat, pa mačka nafutrat, če ne bo še en ki bo nos zavihal, pa mi bo potem zanalašč kakšnega ptiča prinesel.

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 211
9.9.2010 11:44:06   
novamami
Živijo mamice!

Kako ste kaj danes? Mi smo imeli včeraj tak divji dan, da to ni res. Mala je spala po 45 min do 1 uro, cel dan mi je na joški visela, zvečer so jo pa še ful krčki matrali, tako da je potem, ko se je malo umirila kar pri nama v postelji spala. No, zjutraj pa ugotovim, da se je tako posračkala, da je vse čez prišlo in seveda tudi na posteljo. Ja kaj čmo. Upam, da bo danes lepše vreme, da bomo lahko šli tudi malo ven.

Žabica22 boga, te čisto razumem glede tvojga dedca. Včasih so prav nemogoči.

Žabica13 moj zaenkrat še ni pokazal, da bi ga user posted image kaj zelo matralo, čeprav je tudi pri nama kar suša že nekaj časa. Bom pa vseeno počakala do pregleda pri moji G, da vidim kaj bo ona rekla.

Tinky mi imamo za Evo Moj prvi album (tako kot Mayci) in mi je ful všeč, je tak simpatičen in vse sorte lahko not spraviš, sva ravno zadnjič z mojim izpolnjevala.

Nimanorwen upam, da se ti bradavica zaceli čim prej, mene tale moja v totalno depro spravlja, sem se odločila, da bom jutri začela kar iz nje dojit, pa bo kar bo. Sem pa najprej poskušala z Bepantenom zdravit in se mi zdi, da ni nič nucalo. Pol mi je pa mami dala gel od Aloe vere in se mi zdi, da je kar malo bolje. Bomo videli.

Pridne bodite, pa se tipkamo

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 212
9.9.2010 17:14:14   
Lenny1
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

saša, veš da tudi sama razmišljam o darilu ginekologinji, pa nimam pojma kaj naj kupim. Na pregled bi morala jutri, vendar mi ne bo zneslo , tko da se bom prenaročila. 

Tinky, saša - jaz sem razmišljala o steklenici "šampanjca", da lahko še oni doma nazdravijo na našega sončka.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 213
9.9.2010 19:23:14   
uršula83
No pa ga mamo - MASTITIS namreč. Zjutraj sem se zbudila s temperaturo39 in zdle sm od dohtarja. Dubila pa antibiotike.
Ah ja...

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 214
9.9.2010 19:34:24   
kai1
Pozdravljene

Mic in Uršula, ma sta bogi s tem mastitisom. Upam, da mene ne doleti, vidve se pa čimprej pozdravita in počivajta.

Mi smo bili pa danes malo na morju. Ma je lepo in toplo. Smo mogli na servis za voziček, ker je nekaj tresu, pa smo se zapeljali še malo čez mejo. Smo imeli na plaži še mali piknik. Manca je skoz spala.
Mam, pa Anžeta na sumu, da ima vneto uhouser posted image in upam, da ponoči ne bo kriza.  On ima zelo viso prag bolečine in se je že zgodilo, da je imel vnetje brez kakršne koli vročine in bolečin.user posted image

Žabica13, super za tako dolgo nočno spanjeuser posted image  

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 215
9.9.2010 19:39:31   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: uršula83

No pa ga mamo - MASTITIS namreč. Zjutraj sem se zbudila s temperaturo39 in zdle sm od dohtarja. Dubila pa antibiotike.
Ah ja...

Sočustvujem. Jaz sem ga tudi že skozi dala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 216
9.9.2010 20:21:07   
limma
Samo pozdravim po parih dneh...

Ta velik škratek spi, je že malo boljša; danes ni spala čez dan in je bila tečna za znoret user posted image Pojedla je malo mesa in spet dobila drisko user posted image Pa kašlja takooo zelo, da se potem izbruha (sluz), samo še preoblačimo in peremo pobruhane ali pokakane stvari.

Anika se je kar pridno zredila, malo manj poliva; sva ji dvignila vzglavje in obvezno moramo lupček podreti, čeprav vedno ne uspe (beri: prej obupam user posted image )

tinky, mi tudi nimamo obiskov, razen staršev in najožje žlahte.. zdaj smo itak bolni, pa tudi drugače sem rekla, da čez kak mesec.. sva si podobni, najbrž kar malo čudni veliki večini user posted image Jaz tudi eno mamico poznam iz vaših koncev, ki je simu naredila zjutraj flaško AM in jo je imel cel dan - do večera v postelji in cuzal postan mlekec preden je zaspaluser posted image user posted image

nimanorwen, kateri komad od Metallice je Zojo uspaval? Zakaj se mi zdi, da Kill 'em all? user posted image Upam, da vajina princeska začne malo več spati... mi smo imeli prvič take dneve (in noči) in se mi je mešalo user posted image Pa user posted image za pojedeno bradavico user posted image

žabica22 user posted image Kar povej tvojemu, kar mu gre.. da ni tako enostavno biti cel dan doma z user posted image

žabica13, user posted image za dooolgo spanje.

ursula, upam, da AB čim prej primejo.. boga revca user posted image

Mirno noč vsem, mene čaka še likanje in pospravljanje kuhinje... vidim pa samo še posteljo user posted image

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 217
9.9.2010 20:49:26   
kai1
Saj ne morem verjet. Pred 20min sem Manco položila v postelco in sedaj grem pogledat kako, da je taka tišina in glej jo, mala že spi.user posted image
No, Anže pa še malo nagaja in bi rad še to in ono. Kmalu bo mrknu.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 218
9.9.2010 21:27:17   
kamelija
Dober večer! Vsakič ko hočem kaj napisat se oglasi mala sirena. No zdaj jo moj ujčka jaz pa si kuham čajček.

Moram reči, da je pri nama moj čist navdušen nad hčerkico in mi z veseljem pomaga jo ujčkat in uspavat. Sta tok fletna ko mu zaspi na prsih pa še on mal podremucka. Seveda je pa vse ostalo na mojih ramahuser posted image

Gledeuser posted image je pri nama po porodu tudi suša ampak sej to bo minilo - še kak teden pa bo. Je bil pa moj tudi včeraj malo dolgo naokoli, da sva se prov spičla. Mislim da nam je spet malo mlaj zagodel.

Firstimemumy  mora bit pa res zoprno, da je zamenjal noč za dan. Kaj če ga poskušaš zbujati na 3 ure in takrat pred hranjenjem najprej previjanje, crkljanje, da se ti ne uspava takoj. Zvečer pa ga probaj malo skopati magar samo v topli vodi brez mila. Upam, da boste pogruntali  kaj pali.

Mi se pri naši še zmeraj lovimo. Sem pa ugotovila, da jo Mozart ful pomirja! Se je drla pol pa kot bo odrezal. Bomo vidl kolk časa bo držalouser posted image

Mic, Ursula držim pesti, da čimprej mine ta mastitis. Pa se je kaj prej najavljalo ali je kar čez noč prišlo?

Lepo in čimbolj mirno nočko želim vsem mamicam in malčkom!

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 219
9.9.2010 22:18:29   
žabica13
Mic, Uršula83 upam da se vama mastitis čimprej pozdravi user posted image

FirstTimeMummy kaj pa če bi Maksa res probala čimbolj zbujat čez dan? Enkrat bo potej ja mogel tisti manjko spanja noter prinest...

Jaz sem pa user posted image  Smo bili pri pediatru na prvem pregledu. In se Davidu neka reža na vrhu glavice še ni zaprla, ki naj bi se že. In morava jutri na pediatrično kliniko na slikanje glavice. Mi je potem svakinja malo razložila zakaj gre, in baje po oceni ultrazvoka ocenijo ali se bo zaraslo ali ne. In če ne zgleda da se bo je baje potrebna operacija. Božček mali, mi je za znoret hudo samo če pomislim da bo morda moral na operacijo. Srčno upam, da ne bo treba. Pa še za to tresenje mi je dala uzput napotnico, da malo ga pogledajo. Tako da, jutri bo pester dan, točno en mesec od rojstva.

Nič, grem spat, da si malo spočijem.

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 220
10.9.2010 8:36:55   
kai1
Žabica13, user posted image user posted image user posted image  da bi bilo vse ok z Davidom. Mislim nate.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 221
10.9.2010 9:33:24   
novamami
Žabica13 držim pesti, da bo z Davidom vse vredu. user posted image user posted image user posted image

Mic in ursula user posted image user posted image user posted image  da se mastitis čimprej pozdravi. Mene tudi zanima kako je s tem mastitisom, a se kaj prej najavlja al se to kar čez noč pojavi?

Mi smo včeraj dobili Vetrovne kapljice od Koroških lekarn in smo začeli zvečer dajat, pa bomo videli kako in kaj. Včeraj je mala lepo zaspala, čeprav smo se potem ob 24h mogli prestavit v taveliko posteljo.

Me je pa ponoči moj user posted image  totalno razpi... se je ob 2:30 šele iz dnevne primajal in mala se je takrat zbudila za hranjenje. Mi je rekel, da naj jo v njeno posteljo dam spat, ker je kao njeno mesto tam. No, in sem res to naredila, potem se je pa seveda zbudila in je jamrala. In kaj naredi moj? Ker sem jo dala nazaj k nama v posteljo se je frajer spakiral v dnevno spat! Sem bila jezna ko user posted image , sem se skoraj sama odpakirala nekam. Grrrr... Po dnevi je zlat, mi ful pomaga, ponoči pa kr neki no, res ne vem kaj naj naredim.

Lepo se imejte

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 222
10.9.2010 12:51:09   
žabica 22
Oj mamice user posted image

žabica: držim pesti da bo z davidom vse ok., sporoči kako je bilo pri pediatru user posted image user posted image user posted image

mic in uršula: čimprej se pozdravita user posted image user posted image user posted image

limma: nič nista s tinky čudne, je čisto prav tako kar se tiče obiskov- se vama pridružujem user posted image . Če pa slučajno otrok zboli pa na koncu sam z njim ostaneš oni pa grejo pa po možnosti tudi ne pokličejo več. Dokler je mejhen je zanimiv ko pa zraste pe ne več.

novamami: to so naši dragi deci. Moj ga ponoči tud sliši ne user posted image . Pa še tko včasih smrči, da ko mi tamau glih zaspi mi ga on zbudi in ko ga ruknem naj se ubrne na bok mi začne težit da bo šou na kauč spat in mu z veseljem rečem kr pejt user posted image .

Midva z mojim na pregled čakava, da bova potem lahko user posted image - joj že prov komi čakamuser posted image , ker že dolgo nisva, ker je bila prej sušauser posted image

Danes je končno prišla patronažna in mi sopala Žigatauser posted image user posted image user posted image . Se je dru k jesihar user posted image . Zej pa tko lepo pančka na kavčku, idino krčki ga matrajo fuluser posted image . Učeri in danes se mi je tko 3x pokaku da je bil do pol hrbta pokakan- revež ga tko matra. No danes mi je poštar prinesu koroške kaplice in kaj ugotovim- da imam doma sirup za dojenčke proti krčem z istimi sestavinami z istimi navodili isto težek...user posted image samo da tega polnijo lj. lekarne tistega pa koroške- a kera ve v čem je razlika? a majo te koroške kej več notri v količini kot te iz lj.??? Moj ne sme tega vidt ker bo tko spet kokudaku da kr res ni user posted image . In jaz cepec babji še dvoje naročim user posted image - to se res lahko samo meni zgodi.
Moram Žigata pohvalit- je začel pančkat od 21-00.30 user posted image - hb se vsaj malo naspim, sam kaj ko potem ga pa krčki dajejo in se nosiva pa crklava... joj upam da čimprej to mine, ker jaz sem k zombi en.

Grem zej zraven žgata se mal ulešt, ker sem tako utrujena da je joj.

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 223
10.9.2010 14:33:03   
kamelija
Žabica 13 en koš user posted image da bo vse v redu z Davidom!

Novamami tudi moj je čez dan priden, pomaga, ponoči se pa ne da motit in spi spanje pravičnegauser posted image .
Sicer se ne buni če jo dam k nama v posteljo, še sam jo rad pocrklja, ampak razmišljam kolk se kej tkole otroci razvadijo pri mamici spat. Jaz mislim, da ni problema da se jih pocarta ampak da pa je boljše da se jih redno potem v njihovo posteljico daje spat. To bi lahko kaka že izkušena mamica povedala, kako je s tem.

A se je še pri kateri pri user posted image pojavila kaka majhna rdeča pikica na obrazu? Moja ima tri take pikice na ličku, pa ne vem kaj bi to bilo.

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 224
10.9.2010 16:58:33   
žabica 22
kamelija: baje se njim puca koža. Mi je pa petronažna rekla da lahko ratajo mazolasti po obraščku kot kakšni pobertetniki in da ni to nič narobe.

Kaplice: sem zvedla da so baje kopija koroških user posted image

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?