Teyla
|
Dobro jutro punce. Kako ste kaj? maurica in petrap čestitke za dobro opravljen pregled in čmrlja. cukica saj bo vse v redu s pikico, brez skrbi in brez črnih misli. Mali vse čuti. FoxyLady dobrodošla Facebook skupina? Pa to je super ideja. Sem že oddala prošnjo za potrditev. Če smem, bi še jaz malo pojamrala. Nisem 100% prepričana, da bom dobila status. Danes moram oddat vlogo za podaljšanje absolventa, pa tudi ne vem če jo bom dobila, ker lahko smao obkrožiš zadeve kot so "materinstvo, daljša bolezen, socialne razmere..." in potem napišeš katere priloge si dodal. Na koncu strani pa piše, da komisija vlog brez prilog ne bo obravnavala. Se pravi avtomatsko že odpadem, razen če ne obkrožim materinstva in napišem da sem noseča, al kaj jaz vem. V glavnem- skrbi me, ekr potem tudi delat ne bom mogla v tej službi, da bi me pa zaposlili z naslednjim mesecem, pa tudi močno dvomim, čeprav šanse vedno obstajajo... Baje sem zamudila tudi vpise na te dvoletne visokošolske programe, kamor se vsi visujejo samo zaradi statusa, tak da sem čisto brez idej, pa še pošteno me je strah. Moj dragi lahko namreč tudi izgubi službo, vse se bo pa odvijalo ravno do februarja, ko bo dokončno vedel, pri čem je. Eh, danes sem jamralica, že vidim, da ne bo nič iz mene. Se opravičujem za slabo voljo.
|