|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
7.9.2010 9:32:08   
tamy82
Jutro user posted image !
Včeraj pridem v ZD na telovadbo in mi teta pove, da se začne šele čez 2 tedna!!! user posted image Pa sem klicala prejšnji teden pa niso nič omenili tega. Očitno je ena samo nadomeščala, ker je bla ta tetka na dopustu. Jah no, še dobro, da ni daleč user posted image

Patrisha tole bruhanje je pa res nadležno. Jaz sem HB samo enkrat v celi nosečnosti. Upam, da bo tebi kmalu bolje user posted image
Vreme je žal danes se slabše kot včeraj user posted image tako da sem spala skoraj do 9h, ker je zunaj taka tema user posted image

teyla hvala za zajtrk, ampak grem zdaj do kuhinje na pravega, ker je možek ravno iz trgovine user posted image

uživajte!

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
7.9.2010 9:56:07   
Mišyka
Ne morem verjet... sem napisala ful teksta, pa je vse zginlo ko sem potrdila. Zdej pa ne bom še enkrat! Se mi ne da in sem jezna!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
7.9.2010 10:03:09   
lil_
misyka vrjamem da te je zjezilo...mene si pa prov nasmejalauser posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
7.9.2010 10:08:22   
Patrisha
ah za take forume bi blo prelepo ce bi delali brez napak user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
7.9.2010 11:03:00   
sara1986
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Ne morem verjet... sem napisala ful teksta, pa je vse zginlo ko sem potrdila. Zdej pa ne bom še enkrat! Se mi ne da in sem jezna!

user posted image  

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
7.9.2010 11:56:19   
Teyla
Patrisha zanimivo, da je te je slabost doletela šele zdaj. Si kaj omenila svoji G? Žal nimam drugih nasvetov, ker je tudi meni bilo to prihranjeno. user posted image

hayabusa, saj res, čestitke še od mene za malo. user posted image

Registirana a tvoj mož pa zdaj dela tu v Sloveniji? Meni je to ful zanimivo, če bi moj dragi dobil kje službo v tujini, bi tudi šla z njim. Novim zmagam naproti. user posted image
Jaz sem pa jedla tisti vafelj s čisto malo sirupa, ker mi je bil presladek. Pa en krof sem pojedla, me je poganjal še celo uro, ko je mel tolko sladke glazure gor. Čudne navade imajo ti američani. Če ni presladko, je pa preslano. user posted image

Aja recept za vaflje: hm meni bi teknili z jagodami, banano in jabolkom, pa mogoče kakšna kepica smetane ali pa z medom. Saj vaflji so podobni palačinkam, tak da gre vse gor, kar gre v palačinke. Njami, zdaj sem pa že skoraj lačna ratala. user posted image

hel32  welcome back. Če še ne veš smo te vmes "spremenili" v eno izmed srečk z dvojčki v trebuščku. Napaka je bila odpravljena. user posted image

Mišyka  daj si skopiraj tekst predno daš "potrdi". Meni je tudi cel roman enkrat zbrisalo, pa ga zdaj skopiram, ker se mi zdi škoda živcev. Si pa tudi mene nasmejala. user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
   [Brisano sporočilo]
7.9.2010 12:12:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2407
7.9.2010 12:23:58   
MoSoNi
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

Tole je za vse tiste, ki še ne vemo kaj imamo pod srcem. Lahko si pomagamo izvedeti tudi na nasledne načine;
Umiri se, srčece moje! Naslednjič, ko bo zdravnica merila srčni utrip vašega dojenčka, jo vprašajte, kako hitro bije njegovo srce. Vraža namreč pravi, da utrip nad 140 pomeni punčko, pod 140 pa fantka.
Sladko-kislo. Si vsak dan zaželite sladoled? Nekateri ljudje verjamejo, da to pomeni, da se vam v trebuščku razvija deklica. Hrepenite po slanem in kislem? Rodili boste dečka!
Po kitajsko. Na Kitajskem so po starodavni metodi oblikovali rojstne karte, ki za določitev spola otroka uporabljajo vašo starost in mesec, v katerem je bil otrok spočet. Kitajsko rojstno karto si lahko ogledate in jo poskusite tukaj!
Čisti odtoki in znan spol otroka! Ta način je sicer nenavaden. Polulajte se v kozarček (mar niste tega tako ali tako počeli tudi na vseh vaših nosečniških pregledih?), vanj vmešajte žličko čistila za odtok in opazujte, ali se bo barva spremenila. Zelena barva pomeni punčko, modra pa fantka.
Razvozlajte skrivnost! S tem načinom lahko pomagate svoji noseči prijateljici, da ugotovi, katerega spola bo njen dojenček. Prednjo položite ključe in jo prosite, naj jih pobere. Če jih prime za ožji del, ji podarite kaj rožnatega, če pa jih prime za širši del, lahko začne tudi sama kupovati avtomobilčke.
"Ukradena" lepota. Če vaš obraz neprijetno "cveti", se imate za to zahvaliti dojenčici, ki jo nosite pod srcem. Legenda namreč pravi, da hčerke ukradejo vso lepoto svojih mater – od tu naj bi prišli tudi vsi ti nadležni mozolji! Drugi mit, povezan z obrazom nosečnice pravi, da bolj polna in rožnata lička med nosečnostjo prav tako pomenijo, da pričakujete deklico.
Vprašajte prstan! Snemite svoj poročni prstan ali kakšen drug prstan, ki vam ga je podaril parner – če ga seveda še lahko – in ga navežite na vrvico. Podržite ga nad svojim trebuščkom. Če se vrti v krogu, vas bo osrečeval deček, če niha naprej in nazaj, nosite deklico.
Uf, ta želodec … Vam je bilo v prvem trimesečju neznansko slabo in vam je še vedno? Vse kaže, da pričakujete dojenčico. Če ste jutranjo slabost doživeli le redko, pomeni, da boste rodili dečka.

Dejte sporočit, če boste kaj od tega poizkusile. Lahko pa tudi tiste, ki že veste kaj boste imele, saj bomo tako lahko zadevo tudi preverile user posted image

No ja, kar se tehle pokazateljev spola tiče... morem rečt da niso glih najbolj zanesljivi user posted image  Sicer je pa vse skupaj po moje eno samo naključje... enim pokaže prav, drugim ne.

Jaz sem imela že od vsega začetka občutek, da nosim user posted image  in na vseh pregledih do zdaj so mi to tudi potrdili. Pa ima utrip vedno čez 140, slano mi ne paše (res je, da kislo pa obožujem, ampak to že od nekdaj). Kitajska karta mi je pokazala user posted image , tole z odtokom sicer še nisem poskusila (se pa sliši zanimivo user posted image ), moj obraz bolj kot običajno "cveti", kar bi naj nakazovalo punčko. Res pa je, da sem slabosti doživljala krajše obdobje - to bi naj kazalo na dečka, pa tudi kosmata se mi zdi da sem bolj; enako za dečka. Ene tako, druge drugače... ziher vsaj nekaj pri vsaki user posted image  drži, drugo spet ne. Je pa zabavno že samo ugotavljanje user posted image

Lep deževen dan!

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
7.9.2010 12:36:22   
Patrisha
Teyla ne se :) moram zdaj ce se bo to trajalo in trajalo 4 . oktobra na morfi. Samo sem brala da ni neke sile, dokler ne bruhas od 3 do 4 krat na dan... pa pit treba dovol.. tako, da na te zadeve pazim. Mislim, da mi ne bo hudega. Zato pa se vedno vstrajam pri Fifimed  Centramed Mami da vsaj na tak nacin dobim vitamincke.. sadja bi jedla na tone, pa kaj ko re ven :)) ze zdaj odstevam dneve do februarja :D hihi da mine to vse skupaj, ker mi resnicno najeda ze :) in ostale user posted image  kako ste? kako prezivljate te zaspano, dezevne dneve :) LP

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
7.9.2010 12:54:38   
lil_
se moj komentar na "kaj nosimo pod srckom"

najina user posted image user posted image sta mela nazadnje 161 utripov....user posted image
kislo sm mela tut jst prej fuuul rada...no zdej mi je blah...zivim samo od sladkega ....user posted image
po kitajsko.....user posted image
slabosti so ble zlo zlo hude .....user posted image

vceri sva se s fantom orenk nasmejala...in se je kr mal zamislu nad tremi dekleti domauser posted image
kaj pa bomo mel, pa povem upam da cim kasnejuser posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
7.9.2010 12:57:39   
Patrisha
lil_ ma to je podobno kot z kislino :D smehi, ce te zgaga ful pece baje ful laski rastejo :) najbolj ziher je UZ ce se ti user posted image  hoce pokazat, ce ne pa na porodu evo :) to je edino 100 % :D

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
7.9.2010 13:15:30   
valek
Živjo punce,

no js se prav tako pridružujem mnenju,da so tekitajske napovedi bolj kot ne naključje...ker pri meni ne držijo-mogoče sam glede slabosti-mi je blo orng-in kolkr mi je pokazalo na ns bi morala biti punčka:)...nism pa na srečo nič bruhala...
kar se tiče mojega trebuščka se mi vidi glih tolk kot da sem malo bolj sita....pa čeprav sem noseča  4 mesece....pri ginekolgu ''nazadnje bilo vse v najlepšem redu....naslednji pregled imam spet konec septembra,...od začetka nosečnosti imam 2,5 kg več..
hja,...sem razmišljala tud js telovadbi za nosečnice, pa nism čula nikjer tukaj na ptuju da bi jo izvajali-a mogoče ktera ve??
dans sm gledala neke reklame , pa imajo take lepe stvari v leclercu, da me je kr spet potegnilo da bi šla malo v šoping....no potem pa sm si spet rekla...itak mam dosti tega obljubljenegauser posted image ...bom počakala do decembra...
res pa je da nimam ničkaj nosečniških oblek za čez zimo....user posted image pa nevem...nazadnje ko sm bila v h&m u v celju, niso imeli skoraj nič kaj...bom še šla v mb pogledat
danes je pa vreme grozno...dobro da imam kosilo že narjeno , mi je zlata tašča prinesla...:)
tako da malo lenarim in se razvajam...
lp

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
7.9.2010 13:16:52   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Mene pa zanima, če je katera od vas še vedno med kadilkami?????

A občasno kakšen šteje user posted image ?

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
7.9.2010 13:42:53   
samsara04
Lep pozdrav souser posted image

Meni pa ta dan prau paše. Zjutraj sem bila na daljšem sprehodu (ni bilo dežja, samo oblaki), po tem pa sem imela generalno čiščenje stanovanja, sedaj pa počasi kuham kosilo user posted image
Sem pa bila učeraj z mojim malo po nakupih v Kopru, našla ene nosečniške kavbojke (60 eurov) in spodnji del trenirke (C&A, 20 eurov). Zaenkrat bo to dovolj.

Mhm, glede spola. Tašča, tast in moj so prepričani, da bo fantek, kolegica, da bo punčka. Kaj se meni zdi, pa težko rečem. V poletni vročini mi je fajn pasal sladoled, že od nekdaj pa sem mahnjena na kislo. Obraz mi cveti kot že dolgo ne, tudi dlak imam več, zlasti po stegnih. Zagotovo bom za spol vprašala na naslednjem pregledu.

Lep dan vam želim.

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
7.9.2010 13:43:11   
vipercat
ili midve imava na isti dan rok. ne se sekirat jest tudi še nič ne čutim. pri prvem sem šele v 20 tednu, tako da je še veliko časa.

registrirana... lušte delaš user posted image  jest bi tut ... štrudl namreč ne čaj :)

dobrodošle ta nove user posted image , to be še deževalo k tok čvekamo

punce  mene so pa more spustile, sedaj imam pa že ene par dni zelo VROČE sanje. zjutraj se zbudim čist divja in napadem mojega bogega dragija zraven mene... ha ha dosti bolje kot nočne more.

suzi hude tehnike. uf ta želodec pri meni drži - mi je veliko bol slabo in bruham sedaj kot v prvi nosečnosti ko sem imela fantka
tudi umiri se srčece moje drži nazadnje je bil utrip dosti nad 140 na min
ostale pa nisem sprobala user posted image

hayabusa - bravo za prve korake v vašem domu... to pa je dogodek!!! se spomnik kako je bilo pri nas. revežu je  bilo v bolnici tako dolgčas da je zadnji dan 10 meseca starosti shodil in veselo racal po celih hodnikih bolnice user posted image

registrirana te ki so za zajtrk jedli zrezke so pa taki kot jaz. danes sem ob 6h popokala dunajca, ki je ostal od kosila, ga vtaknila v štručko in veselo popapcala med vožnjo na šiht user posted image

mene je pri prvi nosečnosti zgaga pekla cele 3 mesece. vsi so rekli da to rastejo laski... in res je ven prišel kosmat kot mala opica. laske je imel dolge in črne in jih sploh ni izgubil, samo počasi menjaval, tako da je vedno bil kosmat, tudi ostalo telo je imel puhasto (take čisto svetle dlačice, vendar vidne na svetlobi). še danes ko ga pogledam po hrbtu ima čisto svetle dolge dlakice... me zanima kakšen bo ko bo v poberteti kot ati... pet minut bi se kasneje rodikl, pa bi bil medo hahaha

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
7.9.2010 13:50:42   
Mišyka
Pa dejmo še enkrat bolj na kratko

hayabusa čestitke za prve korake! To pa ni kr tko, pomemben "korak" v njenem življenju! Mene je bil tudi sam ponos! Ravno na 1.rojstni dan je prvič naredik kakih 8 korakov, potem pa vedno več. Kolk je pa stara? Ne pozabite zabeležit teh pomembnih trenutkov.

Patrisha upam da se slabosti čim prej končajo. Res je hudo, ko ti je slabo, se počutiš zaradi tega švoh... Zdej vsaj ostali vejo, zakaj ti je slabo ane (slaba tolažba, pa vseeno). Najhujš je ko se počutiš najslabše, pa nihče ne ve, da si noseča. Kakor koli že, upam, da te čim prej zapustijo in da se prepustiš tistim lepšim občutkom nosečnosti, ki jih ne spremlja slabost. So pa tudi nosečnice, ki jim je celo nosečnost slabo, samo ne vem v kakšni meri - ravno z bruhanjem mislim da ne.

Kar se tiče SPOLA, jst nisem sigurna v napoved na NS, da naj bi meli user posted image . V začetku nosečnosti sem imela res čisto drugačen občutek, kot prvič. Zdej ko pa so znaki zgodnje nosečnosti izginili, nimam nobenega občutka več. Tako da mi je popolnoma vseeno, kaj bo, res, če bo fantek bomo seveda zelo veseli, mogoče pa bo celo malo bolj miren in željan spanja kot prvi, če bo že ribica.
Če pogledate moje slikice 3D prve nosečnosti, res dvoma, da bo fantek, od takrat naprej ni bilo več. Kar se tiče kitajske napovedi, mi je res za prvič kazalo fantka, če pa gledam za zdaj, mi kaže punčko. Trebuh sem imela bolj kosmat v prvi nosečnosti in ga imam zdej spet, tako da... Mozolji, mogoče jim mam tokrat kakšen procent več (vmes pa sem bla res ene 2 tedna čist zasuta) Kaj mi paše jest... vsakič kej druzga.
Tko da tiste, ki smo firbčne, počakajmo do morfologije oz. do 3D, pa bo bolj sigurno - al pa tudi ne. Včasih se res skrivajo teli vesoljčki naši.

Upam da tokrat uspe... držim pesti (ne, sej kopiram prej)!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
7.9.2010 13:56:52   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

mene je pri prvi nosečnosti zgaga pekla cele 3 mesece. vsi so rekli da to rastejo laski... in res je ven prišel kosmat kot mala opica. laske je imel dolge in črne in jih sploh ni izgubil, samo počasi menjaval, tako da je vedno bil kosmat, tudi ostalo telo je imel puhasto (take čisto svetle dlačice, vendar vidne na svetlobi). še danes ko ga pogledam po hrbtu ima čisto svetle dolge dlakice... me zanima kakšen bo ko bo v poberteti kot ati... pet minut bi se kasneje rodikl, pa bi bil medo hahaha

Mene ni pekla zgaga (razen na koncu malo) pa laskov ni mel pretirano, drugač je bil pa tud čist puhast. Joj, to mi je blo tko lušt, je pa še vedno mal po hrbtu tistga puheca. Drugač je pa ful ponosen, ko ma kosmate noge, pa okrog lulčka, take svetle dlakice (ni več puhec). Enkrat že nekej časa nazaj je reku: Uuuuu mami, glej, mam kosmato! Ko bi bla mami tud tko ponosna na svoje user posted image  Pa na svoje lepotne pikice je tud ful ponosen.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
7.9.2010 13:58:40   
Patrisha
vipercat :) ahahahaha pri tvojem zadnjem odstavku sem se pa posteno nasmejala user posted image user posted image user posted image ! medo mali :) no bomo vidli pri meni kako bo kosat user posted image  LP

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
7.9.2010 14:03:55   
Nina33
Ja, tale dež user posted image . Je počakal, da sva z malim prišla na polje, poj se je pa ulilo user posted image . Sem bla jezna ko user posted image , sploh poj, ko je nehal ko sva bila glih ene 5 minut doma user posted image .
Vipercat zakaj pa je bil v bolnici, če nisem preveč firbčna?
Valek, kaj si pa gledala v Leclercovi reklami? Men so nosečniške obleke še vedno predrage user posted image Sem si pa označla bodije na preklop za novega člana user posted image , imam samo ene 2, pa vem, da mi bodo prav prišli user posted image .
Mišyka, razumem jezo user posted image . Jaz sem bila zanč samo nase lohk jezna, sem hotela kopirat, si vse označim, poj pa delete klofnem user posted image user posted image .
Tale vreme je mojga malega čist napsihiral user posted image , siten ko... Se dere za vsako figo, ko mu kaj rečem bi me najraje ugriznil user posted image , nč mu ni prav u glavnem, men gre pa njegovo dretje počas že na neki... Zdej mi pa lupčke pošilja, prejle je pa klofal okrog pa (na srečo samo majco) ugriznil user posted image Pa nič ne kaže, da bo z vremenom kej bolš user posted image Mogoče pa že jutrišnji mlaj kej dela?
Nč, grem probat en resen pogovor z njim narest, če bo kej zaleglo user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
7.9.2010 14:22:03   
maurica
sara1986; jaz hodim v Postojno, k dr. Merlotu. Sem zelo zadovoljna. Pa ti?

mišyka; ha ha, si me nasmejala user posted image . uh, kakšne pribijajo ta mali.
meni se je drugače isto zgodilo, da se mi je cel roman zbrisal. me je kar minilo vse. zdej pa tudi jaz vse kopiram

nina33; če se ti zgodi, da po nesreči zbrišeš, klikni ctrl+z. pomeni, da "preklicuješ" zadnje dejanje in se vrneš v prehodno.

u, zdej pa dobim od moža nečakinjo za par urc v varstvo. se bom še jaz malo nasmejala vragolijam malih user posted image       user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
7.9.2010 14:40:44   
cukica
Jane77 kako si odpravila danes na pregledu??
Maurica,sara,juxy in petrap ve pa fajn odpravite jutri in poročajte kako je bilo,...
Jaz grem čez slabe 2 uri na predavanje Mš,...komaj čakam,da vidim kaj bodo povedal,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
7.9.2010 15:00:27   
Jane77
Ojla babnice user posted image  user posted image

Evo, danes bila na pregledu - pritisk sem mela spet povišan v višaveuser posted image , doma pa imam normalnega - očitno imam sindrom belih halj! Zredila sem se do sedaj samo za 1 kg user posted image , sicer se pa ne smem rediti, ker sem že tako pri močnejši kategorijiuser posted image .
Na hitro mi je naredil UZ, sem v 17. tednu, ni se ravno veliko videlo, malo glavica, pa srček ,pa hrbtenica, pa skoz se je neki premikal..no, poslušala pa sem tudi utripeuser posted image user posted image Lepo....No potem me pa vpraša G: a vi še delate? Sem rekla: ja, seveda! Pa mi reče G: ja, ne smete več! In sem kr debelo pogledala, pa začnem jamrat, da sej se dobro počutim in vse je OK...zakaj??? IN potem reče, da zaradi ščitnice - res imam kronično vnetje ščitnice že 5 let, se zdravim z nadomestnimi hormoni, ampak moja tirologinja mi ni nikoli rekla, da je pa to indikacija za bolniško v nosečnosti. Važno je, da imam hormone v ravnovesju, kar pa redno kontroliram pri svoji zdravnici. Tak, da sem zdaj čisto šokirana, ker bom morala čez 1 mesec na bolniško do konca nosečnosti user posted image ..G pravi, da je imel kar nekaj primerov  pacientk s težavami s ščitnico inda so se nosečnosti različno končale, zato vsaki da bolniško. Pravi, da vsaj v drugi polovici nosečnosti naj bi bila brez pretiranih psihofizičnih obremenitev. Res pa je, da se tudi vozim malo dlje v službo... Tako! In zdaj se moram najprej sprijazniti s tem, ker mi ni nič jasno.  A kr doma bom??? Dolgčas mi bo! Pa tko rada mam svojo službo in svoje sodelavke in sodelavceuser posted image ..no, ja,,bo že...za otrokovo dobro vse naredim!

NO toliko od mene zaenkrat! se beremo!

Papa

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
7.9.2010 15:09:36   
cukica
Vesela zate,da je z bebico vse v redu,ja ti pa se tudi pazi.Jaz sem doma že od zanositve se pravi že cele 4 mesece,pa mam tud rada svojo službo in vse,ki tam delajo.Ampak,če so rekli bit doma nimam kaj,...Sej bo boš vidla,boš pa na računalniku,doma kaj nardila,brala,počivala in pogledala tv,...sej bo

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
7.9.2010 15:39:46   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: valek
hja,...sem razmišljala tud js telovadbi za nosečnice, pa nism čula nikjer tukaj na ptuju da bi jo izvajali-a mogoče ktera ve??

OBVESTILO NOSEČNICAM, BODOČIM MAMICAM!
Na področju Ptuja ter okolice se vadba za nosečnice prične v ponedeljek 13.09.2010 ob 18:00 uri na osnovni šoli Breg, Rogaška cesta 6, Ptuj. S seboj prinesite negazirano pijačo (voda), oblečene bodite v športna oblačila in imejte obutev, ki ne drsi. Informacije dobite na GSM: 041 974 927.
Vabljene vse zainteresirane bodoče mamice.
http://nakup.pikapolonica.com/

Obstaja pa še joga za nosečnice, ki jo izvajata 2 babici iz porodnišnice http://www.pirs.si/Subject/Location/532156/pean-svetovanje-priprava-na-starsevstvo-in-porod-angela-forstneric-sp v O.Š Ljudski vrt mislim da ob čet ob 17h? pokliči pa vprašaj če te zanima

IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka
hayabusa čestitke za prve korake! To pa ni kr tko, pomemben "korak" v njenem življenju! Mene je bil tudi sam ponos! Ravno na 1.rojstni dan je prvič naredik kakih 8 korakov, potem pa vedno več. Kolk je pa stara? Ne pozabite zabeležit teh pomembnih trenutkov.

danes ima 11mesecev. Jaz beležim vse, imam dojenčkovo spominsko knjigo, mi je full fajn!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Valek, kaj si pa gledala v Leclercovi reklami? Men so nosečniške obleke še vedno predrage Sem si pa označla bodije na preklop za novega člana , imam samo ene 2, pa vem, da mi bodo prav prišli .

Obrobe za posteljico, spalna vreča, dude, flaše ... tud oblačila za nosečnice in vidla sem tudi spodnjice in moderčke ;)

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
7.9.2010 15:44:09   
sara1986
IZVIRNO SPOROČILO: maurica

sara1986; jaz hodim v Postojno, k dr. Merlotu. Sem zelo zadovoljna. Pa ti?

Maurica,  jaz pa hodim tukaj v Ljubljani k dr. Colji Lovšin. Mi je vredu, pa zelo prijazna.

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?