|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
8.9.2010 17:25:33   
Anonimen
Moj se pa pritožuje, da še nič ne čuti user posted image jaz pa vse cutim pa mu ni prav user posted image

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2501
8.9.2010 17:32:53   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

No meni ni težko dat 50€ za hlače. Ampak ko si kupim take, jih potem res nooooooosim. Ne pa par mesecev. Ne vem, prav drage so ko hudič. Pa mene pri ležečem položaju vse tišči in sploh ne vem kaj naj dam nase za spat, ko me že hllačke motijo. Pa sploh nimajo težke elastike. Sem probala dvojne kratke hlače od dragega, pa mi tudi niso bile fajn. Pižama v Popku pa stane 59€. Mislim to je čisti nateg, če mene kdo vpraša. Pa čisto navadna cunja je. user posted image

Ravno zaradi tega, ker so to hlače za par mesecev, mi je predrago. Kar se pa pižame tiče, pa jaz spim v spodnjicah in majici. Če mi bodo moje premajhne, bom pa njegove vzela. user posted image
Jaz iščem nekaj za čez jesen in zimo, kakšno jakno. Tako, da jo bom lahko imela še kasneje. Ne upam si vzet ničesar na zadrgo, ker mi bo kmalu preozko, po porodu pa preširoko.user posted image Razmišljam o ponču ali kaj podobnega. user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
8.9.2010 17:48:58   
Teyla
Jaz sem za bundo oz jakno razmišljala, da bi imela kar to, ki jo imam zdaj, pri trebuhu bi pa izrezala eno luknjo. user posted image  user posted image

Edino če ima kakšna kako drugo idejo?

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
8.9.2010 17:59:56   
tamy82
Ja jaz mam en plašček, ki je krojen malo na ven, pa tudi gumbe ma samo na vrhu, pa po mojem ga bom lahko še nosila. Sam ko bo pa ful mrzlo bom pa mogla neki drugega kupit. Najbrž kakšno klasično črno budno, da jo bom lahko povsod oblekla.
Bomo vidli kaj se bo dalo dobit ne user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
8.9.2010 18:00:35   
tamy82

Jaz sem za bundo oz jakno razmišljala, da bi imela kar to, ki jo imam zdaj, pri trebuhu bi pa izrezala eno luknjo. user posted image  user posted image

Ja dobra ideja, vsekakor pa izvirna user posted image user posted image user posted image Gotovo te bodo vsi opazili user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
8.9.2010 18:04:23   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Ja dobra ideja, vsekakor pa izvirna user posted image user posted image user posted image Gotovo te bodo vsi opazili user posted image user posted image user posted image

Ziher. Si že predstavljam, ko bi hodila po cesti, pa bi kakšna "februarka" stopila do mene in rekla "Teyla, si to ti?"  user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
8.9.2010 18:10:38   
Anonimen
Teyla dober razpoznavni znak ;)

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2507
8.9.2010 18:13:03   
Patrisha
Punce al pa navadna jakna, malo sirsi dalsi sal in tut je :D jaz sem rekla, da jakne ne mislim kupovat :D ze s hlacmi mam celo stalo ... :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
8.9.2010 18:27:26   
ninchi9
Tako, se strinjam s Patrisho. Tudi jaz bom imela te jakne in bunde, ki jih imam, bom pač zakamuflirala s toplimi in dolgimi šali. Nekaj ekstra pa tak ne mislim zunaj hodit v takem mrazu in visoki nosečnosti.

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
8.9.2010 18:37:34   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Moj se pa pritožuje, da še nič ne čuti user posted image jaz pa vse cutim pa mu ni prav user posted image

Tudi pri mani je tako. Pa ga tolažim, da ga bo tud on kaj kmalu čutiluser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
8.9.2010 18:41:21   
suzy29

Ziher. Si že predstavljam, ko bi hodila po cesti, pa bi kakšna "februarka" stopila do mene in rekla "Teyla, si to ti?"  user posted image user posted image

Če bi te srečale takšnole, bi bile čist 100% da si to ti in te sploh nebi spraševale, če si tapravauser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
8.9.2010 18:46:51   
Teyla
Verjento res  user posted image  user posted image
Vidim, da to s stališča zasebnosti ni ravno dobra ideja. Glede na to, da niti plašča nimam bom vsekakor mogla tudi tega kupit, če želim bit "normalno" oblečena. Sem ena tistih žensk, ki nimajo veliko cunj v svojih omarah. user posted image   In vedno zaostajam za modo.

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
8.9.2010 18:51:54   
suzy29

Smo že na 100. strani!!! user posted image

Danes smo pa res prave čveke. Se pozna, da je zunaj slabo vremeuser posted image .
Smo že skoraj  101. stran popisale!!! user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
8.9.2010 18:51:56   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Tako, se strinjam s Patrisho. Tudi jaz bom imela te jakne in bunde, ki jih imam, bom pač zakamuflirala s toplimi in dolgimi šali. Nekaj ekstra pa tak ne mislim zunaj hodit v takem mrazu in visoki nosečnosti.

Se podpišem!

(odgovor članu ninchi9)
  Neposredna povezava do sporočila: 2514
8.9.2010 18:54:51   
Anonimen
Drugače pa velike številke pa dokaj dosti izbire ima neckermann.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2515
8.9.2010 19:13:59   
d´ori

Res so prav neverjetne cene nosečniških oblačil. Človem kar ne more verjeti kako nas skubejo, da o cenah stvari za otročke ne govorim. Meni tudi ni jasno kaj bom oblekla za zimo, ker mi nobena od obstoječih bund ne bo prav. Po moje bom morala kaj nabaviti a bom šla v kako bolj poceni trgovino, ker se mi zdi res škoda nekaj drago in kvalitetno kupovati, kar bom nosila samo par mesecev. Od tega kar imam v omari mi pa nič ne bo prav, saj mi že sedaj ni več user posted image Edino če oblečem kako bundo od moža (ima 105 kg) a za enkrat raje ne razmišljam, da bi mi kaj lahko bilo prav. Še vedno upam, da se ne bom toliko zredila user posted image Drugače pa bom naredila tako kot Teyla in bo rešen problem user posted image

Cukica tudi mene vselili, da sva se spoznali v MŠ. Res je fajn poznati koga iz foruma. Jaz tudi komaj čakam drugi teden, da bomo spet kaj novega izvedeli.

Babynitka meni se tudi zdi prezgodaj, da že čutim brcke. Pravzaprav sem jih prvič začutila že v 17-tem tednu, zdaj po dveh tednih pa jih že oreng čutim in to že najman ene 20x na dan. Pa sem tudi jaz prvič nosečka. Očitno bomo prej rodile user posted image Včasih so menda res na podlagi tega določali PDP, če pa drži je pa druga stvar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
8.9.2010 19:14:22   
tamy82
Kje se pa po najbolj ugodni ceni dobi tiste majčke z napisi Pridem februarja ipd.?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
8.9.2010 19:19:15   
Teyla
V Popku so po 29€ z dolgimi rokavi. Cenejših še nisem našla. user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
8.9.2010 19:24:10   
tamy82
Ja ker to sem tudi na netu gledala (najbrž prav na njihovi spletni strani) in so ble cene kar visoke user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
8.9.2010 19:24:52   
tamy82
Ah bom pa izrazla željo, da bi tako majico rada za rojstni dan, ker ga mam ravno decembra user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
8.9.2010 19:29:32   
maurica
ojla,

danes sem spet vidla mojega čmrlja. sem tako srečna user posted image . ga je G na hitro pogledal prek UZ, da se je prepričal, če je vse tako kot mora biti. in je vse super user posted image . je videl spol in me vprašal, če mi pove, pa sem rekla, da bi raje izvedela naslednjič, ko bo mož z mano. čeprav me tako firbec matra user posted image

glede kg sem se kar jaz zgrozila namesto sestre. od začetka nosečnosti do sedaj sem se zredila 5kg user posted image . sem mislila, da mi bo kaj težila, pa ni nič. tudi ko sem sama rekla, kako hitro gredo kg gor, se je samo nasmejala.

naslednji pregled bo morfologija, šele čez dober mesec, ko bom že v 25. tednu. mi je bilo malo čudno, pa sem vprašala sestro, če je tako običajno in je rekla, da G zmeraj dela v 24. oz. 25. tednu. jaz mu zaupam, že ve zakaj user posted image

glede vodne telovadbe je rekel, da ni panike (ker je pač drugače vse ok) in da tudi če bom pridelala kakšno glivico, ne bo nič hudega

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
8.9.2010 19:46:05   
valek
Hej punce.,
danes pa kr žarim od sreče, ko sm končno dala skozi šoping za
ćez celo nosečnost...
pozor!! iskala sem nosečniške obleke, pa nism našla nikjer kamor sem šla...
bila sem prepričana, da bodo v c&a-ju v celju imeli, pa je prodajalka rekla da so pred
kratkim ukinili ta program ..:(...no pa se mi ni ljubilo nevem kje vse iskati...in sm se vseeno podala po trgovini...pa sem našla neboste verjele veliko lepih in modnih cotik,
ki mi bodo super prav prišle skozi vso zimo...kupila sem si predvsem nekaj pletenih oblekic do kolen,kjer bom zraven imela štrampeljčke ali pajkice z gamašami ter škornje...pod oblekico pa mogoče kak puli...
no nato sem našla take čisto bombažne z elastanom podaljšane tunika-majčke....
in sem res vesela...sm si barvno nakonbinirala in mislim da bom sedaj še bolje oblečena kot prej...pa še modno...take lepe tople rjavkaste odtenke in vijolične imajo,pa rdeče....
hehe bom danes zvečer imela modno revijo pred mojim...user posted image

sam da sm rešena tega....nobenih hlač dragih nebom kupovala...

lep pozdrav do prihodnjič...
nočko

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
8.9.2010 19:57:25   
DIANE
Čer o vidim da je debata o oblačilih ravnokar z šopinga sm bla v C&A kupila ene kavbojke so mi všeč za zimo pomoje mi bo to najbolš. Tok je fajn k dam gor nč kej ne tiščiuser posted image . Pa še pocen so ble majo na jeans 20% popust in sm dala 32 € zanje. Morem še it mal pogledat v H&M če majo kej tm še kake mal bl elegantne al pa kakšno krilce, nvem kaj preveč pa ne mislim kupovati.

A je že katera si posnela srček preko AS?
Jaz še morem, sm kok fajn je poslušat srček..

Nč lepo pančkejte.

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
8.9.2010 19:59:33   
Anonimen
Se mi zdi da kjer koli boš pogledala za te majčke, vse povsod je cena 29€. Pri babyshowr majo celo velikost 50. Mene mika 100% mama ali pa moj moj...
http://www.babyshower.si/index.php?page=seznam&categoryId=3&u=

Ja jaz tudi pravim, da so oblačila za nosečke in potem oblekce za baby predrage. Vejo kje bodo kaj več iztržili :D

Točno sej nas je veliko strelk tukaj gor... U si bomo pošiljale digitalnih tortic user posted image Komaj čakam!

Držite pesti, v petek mam pregled vode in krvi-ščitnica, da bo vse ok.

Še nekaj me zanima, na zadnjem pregledu je G rekla, da nosim mojga čmrlja bolj naprej, kaj to pomeni?

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2524
8.9.2010 20:00:56   
tanjusi
Čer o vidim da je debata o oblačilih ravnokar z šopinga sm bla v C&A kupila ene kavbojke so mi všeč za zimo pomoje mi bo to najbolš. Tok je fajn k dam gor nč kej ne tišči . Pa še pocen so ble majo na jeans 20% popust in sm dala 32 € zanje. Morem še it mal pogledat v H&M če majo kej tm še kake mal bl elegantne al pa kakšno krilce, nvem kaj preveč pa ne mislim kupovati.

Pa se nisva kje srečali user posted image tudi jaz sem si danes v ca kupila kavbojke 20% znižaneuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?