Nina33
|
Helou! Pr nas je pa že od zjutri sonce, smo "imeli" celo mavrico - na zahodu je res že doooolgooo nisem videla, smo bili "čist notr" k smo jo gledal. Se je nekaj časa čisto cela videla, cel lok, čudovito . Hel32, matr, sam je res konkreten . Naš bo vsak čas dve leti, pa ma komi kašne pol kile več . Pa ene 8 centi tut, no . Cukica, upam, de ni viroza, de so "samo" prebavne motnje. Naj čimprej mine . Pa hvala za zajtrk . Glede čudnih misli, je pa pr men bilo podobno zadnje (deževne) dni, smo zgleda bolj vremensko občutljive . Pa špikalo me je neki (sem šla šumečko z Mg spit, pa je boljš zdej), pa nisem vedela al bitje še kej miga - pa je poj ko zanalašč me kar mal brcnil , pa sem se mal umirila. Bi mi pa sedlo v takih primerih AS imet, da se pomirim še bolj. No, če ne bi našla, bi bla pa katastrofa, tko, de je mogoče vseen bolš, da ga nimam . Tamy, midva tut sam vljudno poslušava, ko se moj ati razpriča o nekih rezultatih pa tak . In kimava/odkimavava v +/- primernih trenutkih . Pa je atiju zgleda vseeno, vsaj en posluša, mami se ne da več . Za majčke potiskat sem jaz tut za , ne dam tolk denarja zanjo, pa če je še tko luštna. Za RD si bom pa rajš kej druzga želela . Mišyka, pomoje je bil tut mlaj kriv, ne samo vreme, najin je bil tko siten na trenutke... . Se mi pa zdi, da mu tale sitnoba v takih dvotedenskih intervalih hodi, tko, da zna bit mal lunatik . Se je vrnilo stanje v običajne tirnice (trkam, trkam ). Pa kaj tolk težijo s to težo Une vage so itak mal mim, te zvagajo na pol nacga ko je vroče al pa čist zakomotanga ko je mraz in une cune kar zraven štejejo. Se strinjam s tisto, ki je napisala, da kr mal "zgoljufa" težo , sej se doma vagamo, pa itak vse vemo kolk je še dobro za oba . Važn, da so uredu. Sonček očitno tut pri nas ne bo zdržal , še dobro, da sva bila z miškom že dopoldne zunaj, zdej bova morala si pa noter nekaj zmislt . Eko, zdej pa kosilo sfiniširat, pa žehto "speglat" pa take Uživajte kolikor se le da!