|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
11.9.2010 10:03:16   
Anonimen
Cukica hvala za zajterk.
Tako lepo vreme, bom malo na stran dala knjige.:)

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2651
11.9.2010 10:09:40   
ninchi9
Dobro jutro babike

Tale skledica s sadjem izgleda zelo fajn. Bi kar pohrustala. A se bom mogla zadovoljit s čokolinom. :)

Danes me je ob osmih zbudil stric s kosilnico user posted image user posted image Pa tak sem slabo spala, ko pa končno fajn zaspim, pa se pojavi moteč dejavnik.. Vedno je tak!!!

Sporočam vam, da je moj mali škratek zelo dejaven tam spodaj..user posted image user posted image Res že fajn čutim premikanje in brcike, metuljčkov pa nisem imela prej, tak da sem jih kar preskočila. Najboljše je, ko ležim na hrbtu in se mi pojavi bulica, jo pobožam in potem izgine. Takrat se ful čuti, kako se premika.

Drugače pa zgleda, da bom danes lep dan user posted image user posted image user posted image Končno malo sončka!!!!!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
11.9.2010 11:24:40   
cukica
Se bomo mogle dogovorit za en vikend,da bi se dobile v Ljubljani makar s partnerji in gremo na eno tako malo kosilo??
Kaj pravite?
Ja pr nas je prov vroče tko,da mamo čistilno akcijo doma,...mal pospravljamo okrog bajte,pa po hiši,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
11.9.2010 11:59:05   
samsara04
Hej,

cukica, hvala za zajtrk, izgleda njami in se mi je kar zluštalo svežih jagod in borovnic user posted image

ciccina, šola za starše se je pričela septebmra v Luciji in čakam na naslednji rok. Se pa še vedno odločam glede telovadbe za nosečnice. Precej rada migam sama kot pa v skupini. Zna bit, da si bom raje sposodila kakšno knjigo o telovadbi za nosečnice in delala po njej.

honeybeeMaja, brez kuhinje je pa res problem. Tudi z mojim sva kupila kuhinjo v Ikei (brez vratc, katera sva izdelala sama). Sedaj sva še v starem stanovanju (s 35 kvadratnimi metri), oktobra pa se seliva v novo, za 20 kvadratnih metrov večje, svetlejše stanovanje.

Drugače pa sem že cel dopoldan v kuhinji...pečem žemljice, nato še figovo pito, po tem pa bo na vrsti kosilo user posted image .

Lp

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
11.9.2010 12:28:53   
Anonimen
Ninchi tudi jaz sem dan mini bulico cutla na bol levem delu trebuscka. Sem prav zacudeno gledala, kaj je to :)

Cukica se strinjan ali pa okolica lj. Bi blo treba preveriti skod smo pa malo pkgledati kje bi vsem odgovarjalo. Verjetno bo res lj.
Sem pa danes zalostna ker je poginila moja poletuska Lola :(
Grupo na fbju sem trenutno cist odprla.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 11.9.2010 12:33:00 >

(odgovor članu samsara04)
  Neposredna povezava do sporočila: 2655
11.9.2010 12:32:54   
tamy82
Ja bi blo res lepo, da se zmenimo za srečanje user posted image Meni je Lj ali okolica ok, drugače pa sem prilagodljiva.

cukica jaz se tudi trudim neki pospravljat, ma se mi ne da kaj dosti user posted image pa še nek prehlad se me lotevauser posted image me je ponoči ful grlo bolelo, ma zdej je HB malo boljše

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
11.9.2010 12:49:16   
cukica
Pilotgirl7 kaj ti je poginlo?Sorry sam ne štekam čist dober.Žal mi je,...
ZA srečanje se pa lahko zmenmo pa je,....
Tud mene se neki loteva,kiham,pa znosa mi teče,.... Bo bolš,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
11.9.2010 12:54:23   
Teyla
cukica meni zveni super. Sem itak iz Lj, lahko pa se zmenimo tudi kje drugje, jaz pridme kamorkoli. user posted image Ne vem pa, če bo moj šel zraven.

Ravnokar sem v službi pojedla catering, ki je ostal iz aviona. Je bilo tolko izbire, da sem skoraj vsega po mal. Sendviček, pa malo masla. pa solatka. Tortice bodo pa malce počakale, ko se mi bo sladkega luštalo. V glavnem hrane je tolk, da danes ne grem na kosilo. user posted image

Pilotgirl To je bila tvoja psička? Žal mi je. user posted image   user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
11.9.2010 16:34:02   
Nina33
Helou!
Mi smo pa dopoldne okrog Črnave šli, že dolgo nismo bili v Preddvoru in smo uživali 100 na uro: futrali račke, metali kamenčke v vodo, malicali sevedauser posted image , pa po igrišču se lovili... Prav luštno.
Zdej sta pa mojadva s kolesom se vrnila, pa jima letim družbo delat.
PilotGirl, sožalje user posted image . Kera živalca je pa bila, veverica?

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
11.9.2010 18:19:01   
Anonimen
Malo pozna z odgovorom. Oče se je hudo ponesrečil (rob tovornjakove lopute mu je priletela na glavo user posted image ) Sedajle mama, čaka z njim na urgenci, jaz pa doma na klic, da ju jo pridem iskati, ker ne vemo a bo na urgenci ostal ali ne user posted image Ne vem, kaj je te dneve. Res nimamo sreče user posted image

Poletuša vrečarica, je avstralska živalica in je vrečar (ni veverica), je pa zelo redka v Slo in okoli meja skoraj, da neznana. Njen prijatel samček mogwai, je zelo žalosten že cel dan se drži mene in me kliče, kot da bi obžaloval user posted image So pa zelo socialne živalice in same v naravi ne živijo ampak v skupini 50 in 70 osebkov.

Še slikca Lole user posted image
user posted image

user posted image

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2660
11.9.2010 18:31:00   
tamy82
O boga PilotGirl7! Ma držimo pesti, da ja z atijem vse ok, da bo čim prej doma user posted image
Pa sožalje za tvojo Lolo... vem kako je, ko ti umre živalca, na katero si bil navezan... drži se! user posted image Saj bo bolje!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
11.9.2010 18:49:42   
trsica
Joj, pilotgirl7, same slabe novice. user posted image

Jaz imam pa tako veselo novico. Mož je danes začutil brce. user posted image Ne morem verjet. Ta prvega sem jaz začutila šele v 19. tednu, pri dvojčkih se pa že na zunaj čuti pri komaj 17/18 tednih. user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
11.9.2010 19:10:01   
sara1986
Pilotgirl7, res mi je žal zate drži se, tukaj pa imaš še en user posted image

Ponavadi je tako, ko gre nekaj narobe, gre vse user posted image  Ampak vedno pa tudi mine in posije sonček.user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
11.9.2010 19:39:01   
Teyla
Pilotgirl  ojej, hudo mi je za tvojo živalco. user posted image Vem kako je, ko izgubiš takega prijatelja. Mowgli je pa prav gotovo osmaljen. Zelo lepa je bila, drugače pa prvič vidim to vrsto. Na prvi slikic na hitro izgleda kot netopirček.
Upam, da bo s tvojim očetom vse v redu. Držim pesti. user posted image

Nina33
  o ful lepo, da ste se imeli tak fajn.

trsica brce že tak hitro? Noro, čestitam. Upam, da jih bom tudi jaz kmalu začutila. user posted image

Zdajle sem mojega postrigla, pa sem mu na levi strani naredila tako "luknjo", ker sem ga malce "zabrila". No, prej se ni videlo, on je pa potem vse preveril pod boljšo lučjo in zdaj je reku, da je ok. Čeprav mam občutek, da bom o tej "luknji" še poslušala kakšen teden.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
11.9.2010 20:08:29   
Anonimen
Vam hitro poročam, ker se pod nujno odpravlam z avtom na urgenco. Oče bo ostal not ima počena dva vretenca, lobanjo in zelo hud pretres možganov. (v bolnici jim je 2x skup padel). Tako sem jezna nase, da ga nisem stran porinla, ker sem prov videla, kako bo po glavi letelo, v tistem, ko sem zakričala je bilo že po njem user posted image Pa ta gradnja hiše in pesek.

Mi gre kar na jokanje user posted image Nič se moram k sebi spraviti, ker grem na cesto.

Hvala za vaše spodbujanje in user posted image res hvala!

Ima pa user posted image vedno mlade user posted image

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2665
11.9.2010 20:15:22   
tamy82
PilotGirl drži se! Upamo na najbolše! user posted image

trsica kako lepo, da že čutita oba, da se nekaj dogaja! Jaz pa niti user posted image še ne, pa je danes ravno 19. tednov.. upam, da bo kmalu kej, ker že nestrpno čakam user posted image

Teyla se bo že potolažil user posted image še dobro da jst mojega čist na kratko vedno strižem, da nimam kej falit user posted image

Šibam zdej, moram na žurko od dveh prijateljev, ki se drug teden poročita user posted image Tako da se lepo mejte in bodte pridne!
Pa user posted image user posted image user posted image za PilotGirl!

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
11.9.2010 20:22:31   
trsica
PilotGirl7, kaj imate to neko slabo energijo okoli sebe. user posted image

Aja, glede FB. Jaz se bom včlanila, ko bo skupina zaprta za javnost in še bi prosila, da se izbriše link do te teme na RR. Res ne bi rada, da moji bližnji berejo moje poste. Kar imajo za izvedet, dobijo v omejeni obliki na mojem zidu. user posted image

P.S. Sem tudi stara uporabnica RR, ki ima za čvekanje in ostalo drug nick. user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
11.9.2010 20:31:22   
cukica
PilotGirl7 drži se in želim,da bo z očetom vse v redu in,da bo čim prej okreval,...
Kar se tiče pa živalce pa vem kako ti je saj veš,da smo mi mogli dat uspavat našga kužka,ker ga je zbil avto,...Sej bo,...1Mislim nate in na tvojo družino,....user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
11.9.2010 20:41:49   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Vam hitro poročam, ker se pod nujno odpravlam z avtom na urgenco...

No, smola pa taka, upam da bo vse v redu!

Mi smo danes bili na celjskem MOSu in moram rečt da nama s tamalo ni bilo ravno všeč, bi bla raje na otroškem bazarju v LJ. A kaj češ, smo priesli domov kup prospektov, ker je moj samo nabiral in baje je bila dobra "bera" ;)

Naj se pohvalim, da že kaka dva dni končno čutim user posted image . Sicer sem jih tudi prvič precej pozno ampak moram priznat da tudi niso enaki kot prvič.
L.P.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
11.9.2010 21:02:35   
samsara04
PilotGirl, držim pesti, da bo očetu šlo čimprej na bolje.

trsica, kok fajn ti je, da že čutiš brce tok zgodej...jz pa še vedno čakam na metuljčke oz. mehurčke in sem že prav nestrpna.

Lp

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
11.9.2010 23:00:30   
Anonimen
Jaz sem sedaj fb cisto zaprla, tako da moram vsako potrditi. Linka ne morejovideti pa slikc tudi ne oz.nicesar ker je skupina secret :-)
Mislim, sicer se jo lahko tudi tako zakleni, da lahko joina samo tisti, ki se ga pojavi, ker je nevidna skupina.

Ma ni slaba energija to se lahko vsakmu zgodi, cim ni pazliv (v tem primeru je sofer, ki je pripeljal pesek, prehitro spustil loputo tovornjaka in ni preveril,ce se kdo zraven stoji) in cim je gradbisce okol hiske, se to lahko zgodi kaj hitro. Jutri greva z mami v lj ga pogledat, ker oci pa bolnice nista prijatelja. :) prvic v zivljenju je notri. Raje mam, da je v bolnici pa ga kontrolirajo kot pa da bi sel na silo domov. Kar ga je bilo trebapregovarjati.

Jaz pa danes nic mojga cmrla ne cutim, kar pogresam.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 11.9.2010 23:13:48 >

(odgovor članu samsara04)
  Neposredna povezava do sporočila: 2671
11.9.2010 23:14:21   
Anonimen
Joj, kako sem tole skracala. Me je kar sram, popravit pa več ne morem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2672
12.9.2010 7:59:23   
Teyla
Dobro jutro vsem skupaj.

Pilotgirl upam, da bo z očetom vse ok.  user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa eno odlično novico, danes zgodaj zjutraj, ko oba za dragim nisva mogla spat, je user posted image   začel neki brcat in to kar močno, tako da ga je tudi dragi začutil-in to 3x! Sem ful vesela, sama pa ga nisem mogla začutit "z roko", ker je ko nalašč vedno nehal. No, sj ga že dosti v trebuhu čutim, tako da ni panike. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
12.9.2010 8:39:08   
tamy82
Jutro user posted image !

PilotGirl upajmo na najboljše, da pride ati čim prej domov! user posted image

Teyla kako lepo, da že čutiš brce! Jaz tudi komaj že čakam na to! user posted image

Sem pa danes tako prehlajena (včeraj je bilo samo grlo), imam tako zamašen nos, grlo me boli, posledično kar cela glavauser posted image Imate kakšen recept iz domače lekarne?
Sicer bom vseeno šla potem še v lekrano, če mi bodo znali kako pomagat.
Ja tisti žur včeraj ni ravno pomagal pri prehladu, ker smo bili v eni koči, kjer je ful mraz, in smo bili kar dosti časa zunaj. Sej sem bila ful oblečena, ma vseeno je moj prehlad še malo napredoval user posted image
Upam, da bo ju3 že kej bolše user posted image

Pa provajte čim bolj uživat v sončku, izkoristite dan za kaj lepega user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
12.9.2010 8:47:55   
HoneybeeMaja
PilotGirl7,tudi jaz držim pesti,da se vse dobro izteče,pa da se stvri obrnejo na bolje user posted image .

Teyla,čestitam za prvo brcanje user posted image ,jaz bi tudiiiiii.... user posted image

Sicer sem imela pa včeraj pravo čistilo orgijo user posted image ,danes me pa za kazen kolki in križ bolijo (počutim se kot stara gospauser posted image ).

Za vse,ki še niste in imate namen kupiti Dojenčkov prvi album,v Leclercu imajo zdaj tri različne verzije,znižane iz 19.90 na 14.90,sem videla da tudi v spletni prodaji Felixa.

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.