Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 6.9.2010 9:59:36
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 mal v informacijo od 8.9. ima Leclerk akcijo otroških stavri(postelja, stekleničke, dude, razne pripomočke) pa tudi nosečniške oblačila, pa oblačila za otroke. Jaz že imam skoraj vse ta glavno, sem ravno v soboto ugotavljala, res mi manjkajo še te malenkosti, to pa bom počakala pa po šoli za starše kupovala, da vidim kaj bodo tam še predlagali sploh.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 6.9.2010 10:00:44
|
|
|
|
obcinarka
|
o jutro bejbe... oz. dan... sm v zagonu že od zjutraj pospravljam pisarno, no, urejujem zadve ki mso neodložene pa to, skratka dans pa jutr bom počela to, predale, mize, ker je zatišje, pol mam uvajanje ene nove v sredo, pa v četrtek seminar... pol bo pa že konc tedna .. hahahah kaj vidve še kar doma??? jah, tile otročki so se navadli na hlano jesen, pa se grejejo pr mamicah... .. jaz sem si v petek dala duška, sm si nakupla nekaj cunj za oblečt, ugotavljam pa, da rabim še eno jopo -daljšo... drgač sm ok, naša beba je mal bolj zaspano neaktivna zadnje tri dni... kaj mislite, al počiva?? čez en teden pa pregled... jupi!!!!!!!!!!! aha, internet mi šteka ktera ve kteri vozički so baje v akciji al pa znižani v baby centru?? lepo bodite, se še vklopim... ah, kje pa dopustniška lidik?????????????????????'
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 6.9.2010 10:09:10
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. jutro! eto, še ena, ki je še vedno 2v1. sem pa že iz pregleda... me je "potolažila", da so zadnje čase vse čez rok sem rekla, da je slaba tolažba ja to so pa meni tudi v P povedali da jih je velika večina čez rok, ko pridejo rodit. No jaz sem pa sedaj našla nova dva datuma in to je 9.9. in 12.9. 9.9. zato, ker mi je všeč pa moj ima rojstni datuma na 11.11. tako da sta dve številki enaki, 12.9 pa zato ker ima moj ata takrat rojstni dan, no lahko pa je tudi 8.9. takrat je moja pokojna babica imela rojstni datum.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 6.9.2010 10:10:59
|
|
|
|
Anonimen
|
lol pa ti maš čedalje več datumov. pa mojga si si sposodla, packa!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 6.9.2010 10:12:33
|
|
|
|
obcinarka
|
nadka, prava si mojstrovina, heheheh.. lepe številke.. držim pesti, pa fige vkup da ti rata!!!!!!!!! trebušček... fino fajn, men je tolkkkkkkkkk lepoooooooooooooooooo to videt, mam pa občutek d ga bom potem.. po porodu kar pogrešala-nosečniškega mislim!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 6.9.2010 10:13:51
|
|
|
|
nadka30
|
t.z.pa tvojga sem si sam za ziher verjanto sposodla, uporabla ga bom samo v nujnem primeru . Jutri pa mene čaka pregled bomo videli kaj nam bo G dobrega povedla no po možnosti sploh ne bi šla več na pregled ampak kar v P po Melanie
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 6.9.2010 10:13:56
|
|
|
|
Arwenko
|
Bi se morali naši ginekologi počasi malo zamislit kako te PDP-je postavljajo
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 6.9.2010 10:15:36
|
|
|
|
Arwenko
|
T.Z., daj mi ti nekaj povej. Zdaj ko si se odločila, da greš v Trbovlje, a boš pol v Trbovlje hodila že na te zadnje preglede, ali vseeno v Celje? kak pa pol to zgleda, če greš na pregled v Ce, pa te hočejo noter zadržat, pa pol rečeš ne, me bo moj v Trbovlje peljal (ali v Maribor v mojem primeru)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 6.9.2010 10:16:22
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Bi se morali naši ginekologi počasi malo zamislit kako te PDP-je postavljajo točno tako lahko bi nas za mnenje vprašali kateri datum nam ustreza
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 6.9.2010 10:32:12
|
|
|
|
Anonimen
|
obcinarka: aham, počaki še mal k te bo začel nervirat. sej je luštn, sam nerodn. sem jaz tudi mislila, da ga bom potem pogrešala, pa zdaj že res dvomim, da ga bom. arwenko: ne hodim na preglede v Celje. nadka: mogoč se pa res še srečava, kaj veš!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 6.9.2010 10:32:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Bi se morali naši ginekologi počasi malo zamislit kako te PDP-je postavljajo točno tako lahko bi nas za mnenje vprašali kateri datum nam ustreza mene če danes vprašaš je odgovor: včeraj je že 2dni prepozno
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 6.9.2010 10:34:17
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. arwenko: ne hodim na preglede v Celje. Sorry, mam lajtungo danes. Se pravi se boš ti vozila že prej v Trbovlje? A moraš ti ginekologu svojemu prej povedat, da ne boš rodil v "svoji" porodnišnici, mislim je kaj treba posebej omenit ali so te napotnice, ki ti jih da pol za preglede (CTG) univerzalne?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 6.9.2010 10:38:36
|
|
|
|
Anonimen
|
ne, preglede imam v Laškem še naprej, do konca. saj mi nimamo porodnišnice in je tako G vseeno kam greš rodit. je pa pri nas tako, da odkar je Kuštrinova šla v Velenje delajo 4 različni G - vsak ima en dan v tednu. In ta, ki sem si ga zdaj končno izbrala je tudi zraven pri porodih v Trbovljah - ampak to sploh ne igra nobene vloge pri tem v katero porodnišnico jaz grem v katerem koli primeru, ker nimamo "svoje" ampak imamo samo najbližjo. Ampak ima ta teden dopust. Tako da pri nas je vseeno ali na križišču zavijemo "levo" ali "desno", edino če te pelje rešilc te pelje v Celje, ker je pač malce bližje.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 6.9.2010 10:49:13
|
|
|
|
Arwenko
|
aha, zanima me pač, ker ne vem kako bo pri meni. Jaz imam Ginekologa v ZD Celje in kolko vem, te na CTG-je in to že pošiljajo v Porodnišnico, zato pa me zanima, ali bom pač morala že takrat v Maribor it. Sicer odkrito povedano, računam tako ali tako, da bom zadnjih 14 dni pred PDP bolj ali manj pri starših v MB, tako kot vsako drugo leto, tako da mi to nebo tako velik problem, pa vseeno, fajn je vedet.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 6.9.2010 11:08:53
|
|
|
|
nadka30
|
t.z. pa mi ne bi prišla delat družbo v Celje
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 6.9.2010 11:11:18
|
|
|
|
Anonimen
|
aja točno ej, sej če bi se začel na hit dogajat se ne mislim v Trbovlje vozit. ampak pač... ma pa P Trbovlje prioriteto
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 6.9.2010 11:14:39
|
|
|
|
nadka30
|
saj imaš prav, rodit moraš v tisti P v katero imaš več zaupanja in jaz te podpiram, ampak če si premisliš si vljudno vabljena mi delat družbo
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 6.9.2010 11:17:26
|
|
|
|
Anonimen
|
hehe hvala hvala :) joj punce, sms-i "a si že šla" "kaj čakaš" mi grejo na živce. še malo pa bom ugasnila gsm, res. tečno je!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 6.9.2010 11:19:21
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. hehe hvala hvala :) joj punce, sms-i "a si že šla" "kaj čakaš" mi grejo na živce. še malo pa bom ugasnila gsm, res. tečno je! dobrodošla v klubu zelo zaželjenih SMS in klicev.Jaz sem sedaj že tako daleč da samo pogledam kdo kliče potem pa če se mi da se oglasim in čvekam drugače pa potem samo pošljem sms da sem še vedno 2v1
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 6.9.2010 11:21:41
|
|
|
|
Arwenko
|
To pa vama verjamem da je zoprno :P A se bojijo, da jim nebota javili, da sta rodili ali kaj?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 6.9.2010 11:24:27
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko To pa vama verjamem da je zoprno :P A se bojijo, da jim nebota javili, da sta rodili ali kaj? da ne boš mislila da se to meni ni naredilo.V soboto me kliče kolegica im me sprašuje če sem ji slučajno pozabila sporočit da sem že rodila in jaz ji seveda povem da na njo ne bom pozabila in da ko bom rodila da ji bom poslalal sms Tako da ja tudi to je mogoče
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 6.9.2010 11:25:51
|
|
|
|
Anonimen
|
svašta, res ej pa pozabla ziher ne bom sporočit, ampak tistmu k ne bom javla se mi ne bo zdelo "vredno" javit.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 6.9.2010 11:26:56
|
|
|
|
Arwenko
|
Pa recimo nebi rekla, da bi vidve bile že tak par dni čez rok, ko nekako razumeš, da ljudje postanejo nestrpni ne Sicer pa priznam, tudi mene je firbec malo, ker je bilo tako zatišje tu na forumu čez vikend
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 6.9.2010 11:31:10
|
|
|
|
nadka30
|
ker priznaš ti je pol oproščenega, je ap res tako ne bi rekla če bi bila že čez rok, tako pa ampak ok
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 6.9.2010 11:39:49
|
|
|
|
Arwenko
|
Se bom poboljšala . No, dajta še kaj lepega povedat, da ne bomo samo jamrale tukaj. Nadka kako je tvoja šolarka?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?