Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.9.2010 11:29:17
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Jao sem bila naivka, da bo punca zdrava. 3 dni v vrtcu: svečka iz nosa, boleče uho in vročina ter po dolgem času neprespana noč. da čim prej mine.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.9.2010 12:07:44
|
|
|
|
sonček33
|
brita
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.9.2010 12:15:18
|
|
|
|
sonček33
|
iamte ve otroke, ki so v vrtcu kaj zavarovane?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.9.2010 12:49:43
|
|
|
|
sonček33
|
Lovro je včeraj spal v vrtcu bp. Spi. Pol pa na piknik. Lovro tudi veliko govori. Pravzaprav zna povedat čisto vse, če hoče. Tudi 3 ali 4 besede skupaj že zloži. Predvsem rad govori ...mami nagaja, neža nagaja, ... vsi angajamo, kadar ni po njegovo :) V sredo, ko je prišel iz vrtca, sem ga vprašala, kaj je počel in je rekel - salama. Evo, on doma še nikoli ni jedel salame...in to je bilo v vrtcu že prvi dan ful kul. POve, da so spali on pa Iza, gapi (Gašper) in Luka ... In danes sta se zjutraj z atijem previajla in Lovro reče....vrtec ... pravi ati, da danes pa ne gresta v vrtec in mali v jok. O da bi ga to navdušenje držalo do konca devetletke :)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.9.2010 15:28:11
|
|
|
|
krtekxx
|
Sonček, kaj pa kolo? No, jaz sem kljub enprespani noči (zaspala ob 00:30, ta malo nosila od 3:30 naprej) šla na eno hitro med strelami. Za dušo in telo. Vročina in ponovna bolezen me ne moti tako zelo kot dejstvo, da si ta trenutek res ne morem privoščiti bolniške, saj me priganjajo roki za izvedbo nekaterih pogodbenih obveznosti. Drugače bi se pa prav prileglo doma kak dan dremati v ritmu, ki ga narekuje bolanček.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.9.2010 17:29:31
|
|
|
|
sonček33
|
Sonček, kaj pa kolo? No, jaz sem kljub enprespani noči (zaspala ob 00:30, ta malo nosila od 3:30 naprej) šla na eno hitro med strelami. Za dušo in telo. Vročina in ponovna bolezen me ne moti tako zelo kot dejstvo, da si ta trenutek res ne morem privoščiti bolniške, saj me priganjajo roki za izvedbo nekaterih pogodbenih obveznosti. Drugače bi se pa prav prileglo doma kak dan dremati v ritmu, ki ga narekuje bolanček. Krtekxx, evo, kolo še čaka ...zjutraj ni bilo varstva, sama jaz ne grem. Morda jutri. Midva z l sva že v pižami. Smo an pikniku čofotali, zdaj sva šla v toplo kopel, zdej pa igranje...pa bučna juhca za pogret se.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.9.2010 17:32:04
|
|
|
|
farfala
|
Super vam gre vsem to uvajanje!! S. gre v torek po dolgem času spet k varuški, upam, da ne bo problemov, ker zadnje čase se me kar drži "za kiklo" Lovro pravi frajer, kako se je lepo vživel v novo okolje , pa res že veliko govori v primerjavi z našim Kaj je novega? Včeraj se je kopal, potem zaslišim, ko reče kaki in že je bila kad pokakana Sem ga hitro še posadila na kahlo, na kateri je celo nekaj časa sedel , ampak je očitno že vse opravil v vodo, ker je bila kahla prazna. Sem se spomnila na malo Ulo . Upam, da bo jutri lepo vreme, gremo v Avstrijo na družinski kolesarski maraton - 40 km in ne bi bilo fajn, če bo mrzlo.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.9.2010 17:34:25
|
|
|
|
farfala
|
Brita, naj hitro izgine bolezen
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.9.2010 18:43:04
|
|
|
|
krtekxx
|
Hvala za lepe želje. Farfala, uživajte na maratonu. Sonček, jaz se ne spomnim, kdaj sem bila zadnjič s kom kje. Vglavnem soliram pri športu. Škoda, da nisi v sosednji vasi, drugače bi se gotovo lahko zmenile. No, zdajle je itak premokro za korenine. Imam jaz izpred meseca doživljenski spomin od flatovih pinov na gležnju. Danes me je opralo, ko sem bila že iz gmajne ven. Sem si itak nameravala umit lase.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.9.2010 19:04:08
|
|
|
|
Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Jao sem bila naivka, da bo punca zdrava. 3 dni v vrtcu: svečka iz nosa, boleče uho in vročina ter po dolgem času neprespana noč. ime za pupo, mnenja. Sem dobila danes preblisk za dve imeni, obe izhajata iz imena LeeAnne. Pa sem to malo okoli obrnila in pobrskala po netu in sem prisla do teh dveh: Lien, napisano po slovensko, nama je obema zanimivo in vsec po zvenu in zapisu, poudarek je na drugem zlogu, po azijskem izvoru pa v takem zapisu pomeni lotus. Pa pase k Jan Mai. Leana, iz tega naj bi LeeAnne izviralo, je pa latinsko in pomeni levinja.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.9.2010 19:43:56
|
|
|
|
sonček33
|
evo, za tiste, ki ste jih hotele vidt krtekxx, jaz grem sama res res redko najki, jaz sem boljza domača imena farfala ... naj bo jutri lepo vreme, da boste uživali z družinico
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.9.2010 19:46:57
|
|
|
|
sonček33
|
pa še palček smuk
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.9.2010 20:11:55
|
|
|
|
Najki
|
Cute Smukec , kaj pa ima na glavici? Saj ne rabis bit za nedomaca imena, samo povej, kako ti zveni. Midva sicer preferirava Lien.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.9.2010 20:14:49
|
|
|
|
sonček33
|
najki, imaš prav- mneje bi lahko povedakla, kajne :) Lien mi je bolj zveneče. na glavi ima un žakljc iz ikee ..
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.9.2010 20:23:49
|
|
|
|
khurde
|
sonček, ful je faca, da se je že tko v vrtec vživel upam, da ostane bp je pa lušten palček in fletne škorenjce ima - iz kje so? sta pa z I približno na istem kar se govorjenja tiče, bi si lah velik povedala mah, tok so face s tem čebljanjem, pa ko nekaj pove tko pametno in pomembno pogleda prej sedi, je večerjo, gleda čez okno in prav modro doda "dež pada" zjutraj me pa budi, reče "mami pana" (zaspana), se usede k meni, me boža in govori "pidna mami, pidna" (pridna) krtekxx, za brito. če te kaj "potolaži", I ni v vrtcu, pa je nekje en prehlad staknila - smrka, kiha, kašlja na momente... tako čudno vreme naredi svoje najki, meni se lien lepše sliši, ampak bi vsak vprašal, kako napisat; s tega vidika se mi zdi leana boljši. farfala, uživajte, pa upam, da bo vreme v redu sem se pa tut jaz spomnila na dogodivščino z ulo, ko si napisala vaš pripetljaj
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.9.2010 20:29:43
|
|
|
|
sonček33
|
khurde, ti imaš pa fajn otroka, ki te še boža in uspava ... ja i in l ... to bi klepetala in modrovala a bova kej novga kuhali? jaz sem zdej mal špricala kuhanje, k je l v vrtcu jedel škornji so iz massa, cena pa 20 ojrov, kar se mi zdi pa čist preveč poslušam Iztoka Mlakarja ... in sem najdla fajn tekst za mulce v 8. razredu, k se glih sleng učimo - http://www.youtube.com/watch?v=I3gnpu6b44I
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 4.9.2010 20:31:57 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.9.2010 20:49:03
|
|
|
|
Najki
|
tamali je zaspal, v vsaki roki po en avto . moram samo pazit, da ni ksn, ki ropota, ker mu potem pade iz roke pa mal ga se povalja... sam da sva sama, pa gre tako pridno spat, ocija sploh se ni klical. sicer bi se zdejle hotu cartat, pa rokico drzat, pa kej ponosit, pa ene 3x ze pit... tako je pa samo prijazno skup padel. se mu moram it pridruzit, ker sem ze cel popoldan zarolana in komaj gledam. nocko!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.9.2010 21:14:58
|
|
|
|
khurde
|
najki, lahko noč mlakar je fajn čeveljčki za tamale so tko predragi, sploh, ko jih včasih v dveh tednih SPET prerastejo (se nam je to zgodilo poleti s tremi pari čevljev ). sam tile škorenjci so super luštni kuhanje... ja, zdej ko se ji je apetit povrnil - se vidi, da je bolj jesensko i nikakvo vreme - je začela bolj jest oz. občasno nenormalno velik poje, ostalo kar je, je pa samo VELIK tko da se tudi meni vrača en del veselja za eksperimentiranje in iskanje novih stvari moram mal kuharske knjige prešnofat in ideje zapisat pa zdej si moram mal zalogo za v skrinjo naredit. običajno imam vse prazno not, pa bi bilo fajn met kaj za odtajat in pogret za po porodu, pa kakšne rogljičke, burek itd., da se na hit speče... pa kumare, bučke za zimo... pa kakšen prebranec iz ete za v omaro... kup dela, malo časa kaj dajete v zamrzovalnik oz. česa sploh ne? pa kako speči rižev narastek, da dejansko naraste, ne da mi dol pade kot danes (sem delala prvič)?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.9.2010 21:21:11
|
|
|
|
sonček33
|
kaj dajete v zamrzovalnik oz. česa sploh ne? pa kako speči rižev narastek, da dejansko naraste, ne da mi dol pade kot danes (sem delala prvič)? v skrinjo dam stročji fižol, grah, bučke nakockane, kumare naribane,nakockoano kolerabo, gobe, polovičke sliv za ali kompot ali cmoke, cmoke, če se mi jih lušta naredit, kakšen lonček goveje juhe, borovnice, maline, paketeke za džuveč, kruhove cmoke ... Nikoli en dajem mesa, ker mi odtajano meso smrdi ..po truplih :)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.9.2010 22:04:19
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Da vas samo na hitro pozdravim, smo imeli kar pestro ta teden, je mali po bruhanju prihajal k sebi tako da je nenormalno jedel čez cel dan in se še zmišljeval zraven kaj bi, pa ponoči se je zbujal lačen in se ogromno trmal na račun tega, samo smo zgleda prebrodli krizo, včeraj je celo noč spal, upam da tako ostane, pa danes čez dan skoraj ni več trmaril, je pa jedel 2x zajtrk, 1x malica, 2xkosilo, 2xmalica in 1xvečerja Khurde jaz zamrzujem skoraj vse, tudi že pripravljene jedi, samo pazim da ko je kuhano dam hitro v skrinjo in fajn pogrejem ko dam ven. Mi pa to olajša ogromno, da sem lahko več z malim, ker 2x na dan kuhanje plus vse malice in zajtrki bi res preživela več časa v kuhinji kot drugje, mi je pa tega časa škoda
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.9.2010 1:08:28
|
|
|
|
Zvezdica
|
zaspala pri L ob branju pravljice Naporen dan ja.... Sem se zbudila vsa zaštekana, zdaj sem vas mal prebrala in grem spat. jutri pokomentiram.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.9.2010 8:41:30
|
|
|
|
Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* je pa jedel 2x zajtrk, 1x malica, 2xkosilo, 2xmalica in 1xvečerja najbrz si bila prav vesela po vsem tistem bruhanju... pa najbrz so zaceli tile mulcki se zimske zaloge nabirat, pa se dodatno jejo. Jutro! Ob sedmih me je mali zbudil in sva ujela par minut telebajskov. So mu ful vsec postali, sam najbrz na netu ne dobim slo sinhro . Bi se pa tudi jaz zvrnila nazaj v posteljo, samo mulcek nima podobnih idej. Tako da se bom rajsi vrgla v tone perila. Se dobila sem 5 skatel cunjic za puncko, ki jih moram presortirat in preprat, pa se razkopat JMjeve in preprat, pa se ne morem niti lotit, dokler tekocega perila ne predelam . Bi morala se en predalnik sestavit, da bi imela kam dat vso novo robo... Zunaj je 14 stopinj, sam ce ne bi bila tako zarolana, bi bila z mulckom v ZOOju.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.9.2010 9:53:46
|
|
|
|
petra88
|
Najki tule poglej za telebajske
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.9.2010 9:59:03
|
|
|
|
Najki
|
Hvala!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.9.2010 10:54:00
|
|
|
|
petra88
|
prosim. sem bila tudi jaz že slabe volje, kako je mogoče da enga mojstra miha ni nikjer v slovenščini. in, evo ga tukaj.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.