Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 3.9.2010 15:11:19
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi tassi1 krasno, zdej pa noge v luft, daljinca v roke in uživat na kauču!! bravo Tassi ....lepo čuvaj in božaj svoja dva , pa poslušaj Loremi...ma čist prov
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 3.9.2010 15:12:39
|
|
|
|
sonya1
|
Tassi................hip hip hura...hip hip hura....hip hip hura....... Le tako naprej, bosta z Mausi malo zapolnile prazen prostor v tabelci, tam kjer mora biti čimveč nosečk....
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 3.9.2010 15:54:01
|
|
|
|
hermy1
|
Drage moje ... me je kar sram, ker se ne javljam pogosteje...pa vas mam še prebrat komaj čas ! Moj je doma in na smrt uživamo z malčiko...vsak dan je drugačna in se spreminja. Nič od tega ne smeva zamudit!! SIcer je pa pridna, ni moja lenoba zaradi nje...enostavno se cartamo! Vozičkamo, stiskamo ! Sicer pa navijam naprej...za vse blastociste, da postanejo take pupike, kot so najine z Tanjo (no, saj je lahko tudi kakšen fantič za naše pupe )!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 3.9.2010 16:02:59
|
|
|
|
Bety11
|
Meni je tudi žal, ker ne utegnem večkrat vas prečekirati...Sploh nisem vedela, da je Lana70 noseča?! Da se ne menimo, da ima že 5 mesecev dojenčka...Katastrofa z mano.....Se opravičujem, samo enostavno ne gre.... In ČESTITAM z zamudo vsem nosečkam in mamicam!!!! Mausikaaa.....Kako je danes???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 3.9.2010 16:33:53
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Zarči...včerej sem pa nate mislila ob gledanju filma...sigurno so se ti sline cedile veš daaaaaaaaa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 3.9.2010 16:34:44
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 Mami ima pri sebi dva srčka , enga smo pa za vsak slučaj dali stricem v Mb. v hrambo.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 3.9.2010 16:36:49
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1 Zarči, jaz še kar mislim, da mogoče boste pa pri vas še doma kaj naredili. Vidim, da vam entuziazma ne manjka priznam, da imam zadnje čase tolk energije, da bi jo lahko izvažala, pa še bi ostalo preveč . Doma verjetno razen pojstle menjat, ne bo nič novega... Samo tud to je fajn.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 3.9.2010 16:39:47
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Zarjica, a ti boš pa kar službo menjala. Imaš že novo, ali so ti tam samo čez glavo zrasli . hmmm, dve opciji sta...al ostanem in prevzamem še nekaj drugega za delat al pa grem drugam. Malo premišljujem še.... . Sem dans dobila komentar, da sem ven s ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 3.9.2010 16:41:10
|
|
|
|
zarja1
|
Cmokam vas vse...zdaj pa domov pod tuš, na kosilo, pa , zvečer pa z babami v treske...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 3.9.2010 17:31:38
|
|
|
|
miklarom
|
Roži - 9.9. sem fraaaaaaj, pa bi bla zelo vesela če se bosta oglasila mimo , pa me pokliči ko boš v MB gotova pa se bomo zmenle kje vaju počakam, pa gremo k meni, a prav, komaj čakam da se spet vidimo tassi - , zdaj pa počivaj in čuvaj bebike pa ima da nalulaš velik plusek mausi - pa ti si že tak srečka , v to sploh ne dvomiom, komaj čakam ponedeljek da bom vriskala od veselja za tvoj plusek
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 3.9.2010 17:59:38
|
|
|
|
Roži_
|
Oooo superca Ti pošljem telefonsko številko od mojega na ZS, ker moj telefon ne dela, pa ti uni dan javim, ko bova v MB ! Do takrat pa mi bodi dobro Mausiiii, mislim nate in držim močno pestkeeeee Tassi, čez 14 dni debel plus Lep pozdrav vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 3.9.2010 18:15:40
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Cmokam vas vse...zdaj pa domov pod tuš, na kosilo, pa , zvečer pa z babami v treske... Kaj so treske ? Sliš se dobr .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 3.9.2010 18:39:26
|
|
|
|
gigi1
|
Oj srčice Pri meni norišnica kar še ne popušča . Ma HB, da je delo Edino vas pa pogrešam Zdele veselo doma in pečem pravo srbsko pojedino , prebranac, paprike. No, kajmak sem kar pri sosedu kupila . A sem rekla, da ? . Odkar sem domov prišla samo jem . Si nisem mislila, da ga bom kdaj tako pogrešala. Pa župo sem že za ju3 pristavla Oooo kolk je doma lepo Mausika skoz mislim nate. Zarči fajn ga zažuraj . Fidi bi rekla, da je to ena izpeljanka iz srbščine. "Pijani ko treske". Lahk pa tud, da men en na kablu stoji Roži zdej ko boš v MB hodila, pa kakšen dan splaniraj še za LJ. Da naredimo en konzervast miting. Kaj pravite konzerve? Naslednji petek popoldan? Da lahko še Lana in Kruce prideta? Dejmo mal akcije Jaz mam suha usta. Ni blo v Turčiji dost pira
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 3.9.2010 18:41:55
|
|
|
|
Naska
|
Hejla babe, evo sem full delala pa nisem utegnila nič gor priti... potem sem se pa še prehladila... Čestitke še od moje strani tassi! Gigi - pridna k upoštevaš pravila - če nisi želela lupinga to pomeni, da potrebuješ večjo dozo... mene na avion ne spravjo!!!sem zadnjič spet enkrat letela s helikopterjem pa nisem bila nič kaj zadovoljna... drugače pa čakam na pa bomo potem videli kako in kaj - prof. sem že obvestila in je rekel, da naj kar drugi dan pridem, ko bo. pa še birokracija - pojma nimam kaj imam in kaj nimam urejeno - naj se grejo farbat! aja pa še o naših bizgecih - veliko potrpljenja je potrebno... nikol si ne bi mislila, da sem taka svetnica in da ga toliko imam... predstavljam si,da je to moja druga služba.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 3.9.2010 18:52:16
|
|
|
|
gigi1
|
Naskič dobro poštimaj birokracijo in naj bo tokrat uspešno Ufff... bizgece sem pozabla komentirat. Moj je bil primerek za v revijo pred 20 leti . Po kakšnih 5-10 letih se je unesel. Zdej je pa medo . No...dobrosrčen je...to je bil vedno...samo odnosi so bili na začetku za . Zdej sva pa najboljša prijatelja. Skoraj o vsem se lahko pomenim z njim...no...razen, ko ga alko mal zmatra ga pustim čisto pri miru. Hočem povedat le to, da so partnerski odnosi veliko garanje. Na obeh straneh. Držim pestke, da boste zmogle. Jaz vem, da ne bi šla še enkrat čez ta proces prilagajanja. Takrat sem bila še mlada in sem zmogla. Danes pa...ni pogojev. Bi me prsti preveč srbeli
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 3.9.2010 19:06:21
|
|
|
|
miklarom
|
Roži - hvala , sem vidla, ti poslala ZS nazaj, komaj čakam četrtek
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 3.9.2010 19:37:00
|
|
|
|
Fidolina
|
neki me mrazi danes. Grem kar kavčat pod dekco in daljinca v roko. Bizgeca še ni, tako, da bo še nakaj časa ljubi mir pri hiši . Nočko
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.9.2010 8:41:41
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! ooooo morm mal pojamrat dobila kužiko, lumpa itak zdej pogreša pasjo mamico in skoz joče in laja, ko me ni poleg in sem rekla mojmu, ja nč bo treba dons bit mal z njo čez cel dan očitno, drgač bo samo vpitje, a on se prav na hitro spravi delat sej pravm sam mal morm pojamrat aaaa gigi torej tvoj oz. vidva sta se sproti naučila , moj se pa ne premakne za pol centimetra ne naska upam, da je prehlad mimo, ja sej, če greš k dohtarju, traja en teden, če pa ne greš, pa 7 dni, je pa fajn ne prijetno, dokler je nos in vse zamašeno ... ggrrrr jezna, doma mi nekak nočjo teli smeški migetat tu na RR, je samo mirna slika sej spet sam mal jamram mausikaa kako je? aha, še ena kavica lep dan vsem!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.9.2010 10:12:10
|
|
|
|
alpog
|
Za bizgece pa je res škoda, da ne ostanejo takšni, kot so na začetku. Tudi meni je tega zelo žal, ampak kaj moremo! Tudi njim grejo leta - vsaj nekaterim! Tassi, pridno noge v luft! Mausi, komaj čakam ponedeljka! Gigi, kdaj bo vse pečeno? Tudi jaz od zavoda ne pričakujem nič kaj pametnega. Niti tega, da mi bodo službo zrihtal, čeprav naj bi jo. Zgleda, da so ti enaki po celi Sloveniji. Pri nas take kobile not sedijo, da bi lahko človek bruhal. Pa javno jamrajo, kolk majo za delat! Službo si bom morala sama zrihtat, če jo bom hotla. In to čim prej! Kaj pravite na šolski izlet v Gardaland? Za tri?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.9.2010 14:31:46
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: loremi tassi1 krasno, zdej pa noge v luft, daljinca v roke in uživat na kauču!! bravo Tassi ....lepo čuvaj in božaj svoja dva , pa poslušaj Loremi...ma čist prov dejmo tasika, navijam navijam navijam
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.9.2010 14:45:28
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Roži zdej ko boš v MB hodila, pa kakšen dan splaniraj še za LJ. Da naredimo en konzervast miting. Kaj pravite konzerve? Naslednji petek popoldan? Da lahko še Lana in Kruce prideta? Dejmo mal akcije Jaz mam suha usta. Ni blo v Turčiji dost pira jest sem za, definitivno za, samo povejte kdaj in kje pa ziher pridem!! Rabim malo moralne podpore...smo zgleda da zaključili, me je danes zjutraj pričakalo presenečenje v obliki rjavega izcedka, tko da tista švohotna črtica ni pomenila nič dobrega...oz. očitno mora biti še nekaj narobe, da se vedno pojavi samo švohotna črtica, potem je pa konec... mam plan za naprej: sprememba hrane, pa mal dodatkov, da izboljšam kvaliteto celic, pa potem Medrol ali pa uno na P da se zasidra tako močno kot bi se moral moram ateja vprašat kaj si on misli o teh stvareh... sem žalostna, ampak gre nekako...in seveda hvala vsem za navijanje - zlate ste, brez vas bi itak že obupala...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.9.2010 14:56:40
|
|
|
|
tassi1
|
oh, Mausika- sem tako žalostna ! Saj ne vem kaj ti naj povem v tolažbo- lahko te samo objamem in ti ponudim mojo ramo, da se pošteno izjočeš in nato greš pogumno v nov boj! pa magari z medrolom!! danes ni dober dan,..
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.9.2010 15:00:19
|
|
|
|
mausikaa
|
hvala Tasika, zdaj pa le glej, da boš ti izboljšala stanje na našem seznamu - to je komanda, nimaš da nam ne sporočiš kaj slabega!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.9.2010 15:01:54
|
|
|
|
tassi1
|
ja, šefe!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.9.2010 15:03:08
|
|
|
|
mausikaa
|
babe ktera jemlje 7 keto DHEA ali pa pa samo DHEA? glih gledam na netu da bom naročila, pa si nisem čist na jasnem ali čem naročiti obe?
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.