|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
1.9.2010 12:51:56   
tassi1
Dober dan!
vam moram povedat, da so moji otroci še kar na počitnicah v Mb. in kot kaže, jih bom prevzela v nadaljno oskrbo v petek na peti dan! Mami je tolk vesela, da se je zdaj tudi ati dobro izkazal( trkam user posted image )- pa zdej naju nisem silila v nobene tabletke, nič nismo pazili pri prehrani,..
No, bomo videli v petek, za zdaj kaže superrrr!! user posted image user posted image
Do nedelje še uživam doma, pol bo pa treba iti služit nazaj za kakor bi rekla mišmiš- za brikete in konzerve user posted image user posted image user posted image
Gigi- dobrodošla nazaj! Si pa fajn navijala, me kar skrbi kako bodo zdaj naši igrali, ker si jih zapustila user posted image user posted image
Mikllarom-  si se imela fajn na dopustu?'
Zarja- ne delaj toliko!!user posted image user posted image
mausi in pika.po- še malo, pa vamam bom lahko čestitala! user posted image user posted image
loremi- kaj pa ledvični čaj? Drugač pa - ja zdaj se bo še vse bolj zavleklo, ko Zd. ne bodo hoteli delat!

Sem se spomnila, mi je sestra v Mb. na punkciji dejala, da imam srečo, ker sem imela narkozo, ker jo baje po prvem ne bo več!! user posted image user posted image user posted image  Razen za takšne primere kot sem jest, ker imam levi jajčnik tako visoko, da sem recimo upravičena do anestezije user posted image user posted image
Nič, grem si dat utrogestan not, pa mal poležat, pol pa če se mi ljubilo grem speči belo pito
papa

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu vitachi)
Neposredna povezava do sporočila: 951
1.9.2010 12:55:26   
tassi1
vitachi- dobrodošla  pri nas!
Povej na prosim malo o sebi, da te bo naša GIGhi lahko dala na seznam! user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 952
1.9.2010 16:31:54   
vitachi
Pozdravljene,

me že od prej poznate. Sem se preimenovala iz Pogum v Vitachi.
Tassi držim pesti, da drugi teden dobro spelješ transfer - kdo v MB ti ga bo naredil (dr. Reljič, Gavrič, Kovač, itd.)? Punca drži se.

Držim pesti za vse.
Se beremo.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 953
1.9.2010 16:45:35   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

Dober dan!
vam moram povedat, da so moji otroci še kar na počitnicah v Mb. in kot kaže, jih bom prevzela v nadaljno oskrbo v petek na peti dan! Mami je tolk vesela, da se je zdaj tudi ati dobro izkazal( trkam user posted image )- pa zdej naju nisem silila v nobene tabletke, nič nismo pazili pri prehrani,..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 954
1.9.2010 16:46:45   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina
Ostale dečvice :Pejte delat, al pa deco štimat - koj!user posted image

mi smo deco delali dans zjutraj ob 00.30....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 1.9.2010 16:47:09 >

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 955
1.9.2010 16:48:06   
zarja1
Mausi, Pika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
kako kaže punce? Navijam!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 956
1.9.2010 20:32:14   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Mausi, Pika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
kako kaže punce? Navijam!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miškolinkotovi smo še v belem - kolk je meni všeč ta barva user posted image

kolk časa se pozna vpliv stopke? ET je bil peti dan, in danes je 9 dan po ET, torej je 14 dni od stopke...v tem času bi vpliv će moral izginiti kajne?

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 957
1.9.2010 21:03:07   
lana70

Ostale dečvice :Pejte delat, al pa deco štimat - koj!user posted image

mi smo deco delali dans zjutraj ob 00.30....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 958
1.9.2010 21:06:45   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

kolk časa se pozna vpliv stopke? ET je bil peti dan, in danes je 9 dan po ET, torej je 14 dni od stopke...v tem času bi vpliv će moral izginiti kajne?

hm, pojma nimam, enkrat sem zasledila, da po 14ih dnevih res izveni ..user posted image , meni se je ulilo 11. dan, po ETZ pa sem delala test 7. dan in je bil takoj plus, vendar brez vsega, samo sonce, mi niso nič dali. A te kaj prsti srbijo, da bi naredila kakšen testek?? Držim pesti, drugače pa mi vse skupaj "miriše" na user posted image ...

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 959
1.9.2010 21:38:20   
Bety11
Mausikaa....Če si na testu zagledala + vedi, da je pravi.....Že 10 dni po oploditvi testi pokažejo.....

Lahko že čestitam s polnimi pljuči?user posted image

rojen: 4050/56 cm
1.mesec: 6170/58 cm
3.mesec: 8100/64 cm, OG 45
6.mesec: 9200/72 cm
11.mes: 11 kg/76 cm

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 960
2.9.2010 7:25:53   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

Mausi idi lulat..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Po 14 dneh je le še minimalno stopka lahko prisotna....

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 961
2.9.2010 7:32:18   
zarja1
Srčice dobro jutro.....user posted image

tak mi je hudo, ker vas ne morem redno spremljat, ampak v službi je štala na kubik. Delajo se rošade, reorganizacija se imenuje tole v kapitalizmu, folk je na dr@an v nulo...user posted image user posted image user posted image

Kje je naša Mismisa.....user posted image user posted image user posted image  Pa kolk dopusta ona skasira.....user posted image

Mausi, Pika...navijam za user posted image user posted image

Tassi, da te jutri pričakajo najlepša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gigi, praviš da te Turkci niso prepričali.....user posted image , no mene na tak način več nikol ne vidijo v Tunisu....user posted image

Fidi kaj dogaja? Se je dec skuliral?

Lanči, Miklica, Alpog, Sonya,Kruce (ki se je zadnje čase čist izgubil), Grethy,......lav ju ol mučo fejst

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 962
2.9.2010 8:13:26   
pika.po
Jutro.

Pa danes zame ni dobro user posted image

Včeraj fasala vročino, prespala celo popoldne, danes zjutraj pa rjav izcedek user posted image
Zdržali v kosu celih 11 dni user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 963
2.9.2010 8:39:33   
alpog
Jutro! Tu smo.
Če sem prav razumela, delajo punkcijo pod narkozo!? Zakaj?
Ko sem jaz to prestajala, ni bilo sledu o kakšni narkozi. Pa tudi bolelo ni ne vem kako.

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 964
2.9.2010 9:02:48   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

Jutro.

Pa danes zame ni dobro user posted image

Včeraj fasala vročino, prespala celo popoldne, danes zjutraj pa rjav izcedek user posted image
Zdržali v kosu celih 11 dni user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dej naredi za vsak slučaj eni mali testek- ker če imaš vročino, je to lahko tudi dober znak!
pošiljam ti en velik user posted image user posted image user posted image
Alpog: v Mb. si lahko izbereš anestezijo, samo od prvega dalje ne vem , če bo še možno user posted image user posted image

No, midva pa ne grema več na Djerbo- moj je fasav drisko koj drugi dan in do konca smo samo še WC iskali- pa nismo jedli nič izven hotela- ko smo pa domov prišli, sem pa še jest dobila drisko- sem hodila po injekcije tako me je zdelelo!user posted image user posted image user posted image
Djerba- nikol VEČ!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 965
2.9.2010 9:12:47   
pika.po

dej naredi za vsak slučaj eni mali testek- ker če imaš vročino, je to lahko tudi dober znak!

Sem kar med službo ven letela, nardila en mali testek (BC)  in pridelala en velik minus.  user posted image

Eh, zdaj bom 2 dni žalostna in jezna, potem pa bo življenje spet šlo v stare tire. Ni druge.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 966
2.9.2010 9:21:23   
tassi1

Sem kar med službo ven letela, nardila en mali testek (BC)  in pridelala en velik minus.  user posted image

Eh, zdaj bom 2 dni žalostna in jezna, potem pa bo življenje spet šlo v stare tire. Ni druge.

Življenje res  ni fer user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 967
2.9.2010 9:26:09   
gigi1
Pika.po user posted image user posted image user posted image . Mogoče pa te izcedki vseeno ne pomenijo tisto česar se bojimo? Jaz še vseeno držim pesti user posted image user posted image user posted image

Mausi upliv stopke je do 14 dni. Torej, če je bila včeraj komaj zaznavna črtica, je to-to user posted image  user posted image  user posted image . A ti lahko že čestitamo? Si lulala??? Ooooo kolk komaj čakam na dobro novičko user posted image  user posted image  user posted image

Pogum dobrodošla nazaj in ČESTITAM user posted image  user posted image  user posted image . Kako to misliš z rezervo ratalo? Malo nam razloži. Mogoče kateri prav pride kakšen nasvet user posted image

Tassi user posted image  user posted image  user posted image  za atijeve dobre plavalčke in zarodke, ki se tako lepo razvijajo user posted image  user posted image  user posted image

Alpog narkozo dajo samo v MB. Očitno bodo po novem tudi tam šparali. V LJ in PO ni pogojev za narkozo, ker nimajo sobe za reanimacijo v bližini ambulante kjer delajo punkcije.
Držim pesti za službo še naprej. Samo ne obupat!

Zarček user posted image saj se bo uredilo.

Fidi love U user posted image

Mišo že fejst pogrešam user posted image

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 968
2.9.2010 9:29:56   
gigi1
Pika.po ma sr@nje no!!! user posted image user posted image

Tassi hja v teh deželah res ni prave zaščite pred drisko. Jaz sem zelo pazila, da sem pila le original zaprto vodo (kdo ve kaj je tam originaluser posted image ). Pa nič zelenjave in sadja jedla...sam kaj ko ti vodo točijo v pivo in sokove...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 969
2.9.2010 9:32:49   
tassi1
Za dopust priporočam Sherm el sheikh- sva bila dvakrat in noben težav! Pa prekrasne plaže, prijazni domačini,..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 970
2.9.2010 9:34:59   
pika.po
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Pika.po user posted image user posted image user posted image . Mogoče pa te izcedki vseeno ne pomenijo tisto česar se bojimo? Jaz še vseeno držim pesti user posted image user posted image user posted image

Gigi sem delala test prejle in je bil en velik minus. Če bi bla nosečnost bi mi moral test že pokazat, glede na to da je 11 dni od transferja.

Bo treba v nove bitke, ni druge.user posted image

A ja pa odgovor za moja leta sem še dolžna user posted image Rosnih 36 user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 971
2.9.2010 9:35:48   
pika.po
Žiži vidim da se malo po levi in desni prehitevava s branjem in pisanjem user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 972
2.9.2010 9:47:12   
gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Gigi sem delala test prejle in je bil en velik minus. Če bi bla nosečnost bi mi moral test že pokazat, glede na to da je 11 dni od transferja.

Bo treba v nove bitke, ni druge.user posted image

A ja pa odgovor za moja leta sem še dolžna user posted image Rosnih 36 user posted image

Se res prehitevava. 11. dan po ET ni nujno, da prav pokaže..sploh, ker je bil ET 3 dan. Vseeno počakaj še kakšen dan. Jaz sem nepopravljiv optimist. Dokler se ne ulije in dokler ni minus na testu 14. dan po ET nočem verjet v to, da je vsega konec user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 973
2.9.2010 9:48:55   
gigi1
Jaz se pa ubadam z idejo, da bi šla oktobra na Zelenortske otoke. Baje je tam full lepo. Pa tud preveč drago ni in kar je zelo pomembno ne leti se predolgo user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 974
2.9.2010 9:51:03   
sonya1
Draga Pika, zelo žal mi je prebrati tole. Pa tako lepo je kazalo. Drži se 
Upam, da se bo pri Mausi in Tassi srečneje končalo. Tole pri Mausi že diši na uspeh. Naj tako le ostane, saj vendar moramo imeti kakšnih par na seznamčku tudi med nosečkami, a ne ?

Alpog, ja, vem, kako je biti brez službe, sem bila 8 mesecev, s tem da sem uzredno lahko zaposljiv kader. Pa sem pisala prošnje, hodila na razgovore, pa nič. Dvakrat se je sfižilo celo tako, da so me že izbrali, pa na koncu zaradi nekih reorganizacij niso zaposlili nikogar... Drek. Sem pa dobro izkoristila čas in se pravzaprav strašno lušno imela. Vsak dan sem kuhala, vabila prijatelje, tekla in skrbela za zdravje, hodiloa vsepovsod.. ja, je blo lušno, čeprav me je na koncu že kar malo panika dajala, če bom sploh dobila šer kakšno službo v življenju... user posted image

Zarči, no vidiš, če je veliko dela, vsaj veš, da služba še bo, dandanes se pa res nikoli ne ve.

Loremi, ne razumem, če je operacija nujna, zakaj se čaka. Kaj je naše zdravstvo res tako gnilo ? Sama na srečo s tem nimam nobenih izkušenj, ker mi razen malenkosti še nikoli nič ni bilo. Naj potrkam...

Vse se tako pogovarjate, kje ste bile, jaz pa še nikjer v kakšnih toplih krajih. A si  morete mislit, da sem bila pred kratkim prvič v življenju v Litiji ?! Sem pa res zaplankana,,,, moram malo popravit, rabim le kandidata, da me kam povabi. Poznate koga ?

Imejte se skrajno lepo, Mausi in Tassi nas pa nikar razočaratiuser posted image user posted image

(odgovor članu vitachi)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.