sonya1
|
Draga Pika, zelo žal mi je prebrati tole. Pa tako lepo je kazalo. Drži se Upam, da se bo pri Mausi in Tassi srečneje končalo. Tole pri Mausi že diši na uspeh. Naj tako le ostane, saj vendar moramo imeti kakšnih par na seznamčku tudi med nosečkami, a ne ? Alpog, ja, vem, kako je biti brez službe, sem bila 8 mesecev, s tem da sem uzredno lahko zaposljiv kader. Pa sem pisala prošnje, hodila na razgovore, pa nič. Dvakrat se je sfižilo celo tako, da so me že izbrali, pa na koncu zaradi nekih reorganizacij niso zaposlili nikogar... Drek. Sem pa dobro izkoristila čas in se pravzaprav strašno lušno imela. Vsak dan sem kuhala, vabila prijatelje, tekla in skrbela za zdravje, hodiloa vsepovsod.. ja, je blo lušno, čeprav me je na koncu že kar malo panika dajala, če bom sploh dobila šer kakšno službo v življenju... Zarči, no vidiš, če je veliko dela, vsaj veš, da služba še bo, dandanes se pa res nikoli ne ve. Loremi, ne razumem, če je operacija nujna, zakaj se čaka. Kaj je naše zdravstvo res tako gnilo ? Sama na srečo s tem nimam nobenih izkušenj, ker mi razen malenkosti še nikoli nič ni bilo. Naj potrkam... Vse se tako pogovarjate, kje ste bile, jaz pa še nikjer v kakšnih toplih krajih. A si morete mislit, da sem bila pred kratkim prvič v življenju v Litiji ?! Sem pa res zaplankana,,,, moram malo popravit, rabim le kandidata, da me kam povabi. Poznate koga ? Imejte se skrajno lepo, Mausi in Tassi nas pa nikar razočarati
|