mojsoncek
|
ekola, imam prazno pisarno, tako da lahko vsaj za par minutic normalno zadiham in kaksno recem Danes me pa prav razganja, res sem neizmerno dobre volje in naspidirana, pa sploh ne vem zakaj Sicer me malo moti, da se je poletje poslovilo, ampak nimamo kaj, ker ne moremo na to nic vplivat. Prej kot se sprijaznimo, bolje bo . Mi imamo zjutraj zadnje dni 3 ali 4 stopinje. Prav frisno je ja... Upam, da ste/so so tisti, ki so sli danes prvic v vrtec dobro odrezali in da ni bilo nobene krize. No, mi smo sicer ze vec kot ulaufani v vrtec, ampak je pa nas Anze sel danes v starejso skupino. Je tako ponosen, da bo sedaj mucek. Meni pa se zdi kot da je sel ze v solo . Me pa prav zanima kako bo sedaj z nasima mladincem popoldan, ker ne bosta vec cele dneve skupaj. oblacila - bo treba malo pregledat skatle, da vidim kaj se bo naslo. Za Nejca bo verjetno samo kaksen kos za dostukat, ker mu je se dosti stvari prav od spomladi, pa se Anzetovih oblek imam polno. Za Anzeta bo treba pa kar fajn shopping naredit, vsaj zdi se mi tako. No ja, pa saj itak vec kot uzivam, ko jima kupujem cunje soncnica - tudi moja dva fantica sta bolj majhna. Nejc sedaj nosi stevilko 80, se pa najde se tudi kaksna 74 . Anze pri svojih dobrih 4ih letih nosi cunje za 3 leta. Da ne povem to, da so mu bile letos poleti koncno prav ene kratke hlace velikosti 86 (pa se te je lahko dol potegnil, brez da bi jih odpel ). znizano placilo - pri nas ne upostevajo cisto nobenih stvari za dodatno znizanje. Se izgovarjajo na to, da omogocajo mladim druzinam subvencioniranje stanovanj. V LJ, pa vem, da ti za en razred znizajo placilo, ce imas stanovanjski kredit. dezne hlace - super ideja... bo treba it malo pogledat! dovolj bo zaenkrat... sibam nekaj pojest, potem pa nazaj delat...