|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
31.8.2010 20:42:20   
Bethany
Pa je konec počitnic! Jutri začnemo z uvajanjem v vrtec in pa začnejo se delovni dnevi. Bo treba ornk zamigat, da bojo dinarčki začeli prihajati. user posted image

Ej, povejte mi nekaj: kako dolgo traja, da dobiš odločbo o znižanem plačilu vrtca? Nek rok mora obstajati... Js sem vlogo oddala že sredi julija, pa do danes še nič. Bi bilo fino vedet, kulk bomo plačeval, pa če se bo dalo, še kako znižanje doseči. Se mi pa ne da gledat v zakone glede roka za izdajo odločb. Če jim velja ZUP, bi morala danes priti, najkasneje... user posted image user posted image

Joj, kak je bilo pa letošnje poletje kratko, al se sam men tako zdi??? Komaj je bil junij, ko sem si še rekla, če se mi bo kej vleklo bit dva meseca z elino doma, pa je minilo kot šus. Tele nizke temperature pa tud niso za nikamor, no. Danes sem imela jopco in jakno za na sprehod, pa mi ni bilo do 12ih nič vroče. Pa Elinino garderobo sem mal pregledala, kako smo kaj z jesenskimi stvarmi in veselo ugotovila, da nič kaj nujnega ne rabi, bo veliko stvari od prej še prav. Kar je odlična novica za moj proračun. user posted image user posted image

Nič, grem še nekaj stvari poštimat, mal tv pogledat, pa spat. Je treba bit spočit za prvi vrtčevski dan. user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
31.8.2010 23:10:06   
Andromeda
odločba za znižano plačilo vrtca - mi smo jo dobili v 3 dneh potem, ko smo oddali vlogo. Najbolje, da pokličeš in vprašaš kako pa kaj, ker očitno ima to vsaka občina po svoje...

jesenska oblačila
- mi rabimo skoraj vse novo, ker rastemo 100 na uro. Od pomladi so mu prav le 1 trenirka in kavbojke, pa ene 3 puloverčki, morda še kak body. S čevlji smo tudi bolj tako, bo treba kmalu po nove. Tudi nima od nikogar nič za dobit. Tudi s pižamami smo bolj tako, je vse prerastel, tako, da zaenkrat spi v bodyju z dolgimi rokavi in v spalni vreči. Pa tud se mi zdi, da pretiravajo s cenami, ker 15 eurov, kar sem zadnjič videla najcenejšo pižami v velikosti 92/98 se mi ne zdi poceni, sploh če rabiš vsaj 3 komade.

No, sedajle se relaxiram s sivkinim čajem z medom, potem bom pod dekco prelistala Ono in šla spat...jutri pa 1. dan vrtca..

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 31.8.2010 23:11:16 >

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
1.9.2010 7:09:18   
pomar*ANČA*
jutro

kako je potekal prvi vrčevski dan? saj niste bile preveč živčne?

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Ej, povejte mi nekaj: kako dolgo traja, da dobiš odločbo o znižanem plačilu vrtca? Nek rok mora obstajati... Js sem vlogo oddala že sredi julija, pa do danes še nič. Bi bilo fino vedet, kulk bomo plačeval, pa če se bo dalo, še kako znižanje doseči. Se mi pa ne da gledat v zakone glede roka za izdajo odločb. Če jim velja ZUP, bi morala danes priti, najkasneje... user posted image user posted image

mi smo jo dobili v 10dneh, ampak je bil gal že v vrtcu in se jim je mudilo z izračunom. kako bi pa znižanje dosegla? se da še kaj storit?

včeraj sem galu kupila dežne hlače, v kiku jih imajo po 5e pa še malo, in so super- priporočam nakupuser posted image  saj pri nas se palerina ne obnese 

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
1.9.2010 7:14:43   
onur
Dobro jutro in eno kavico si privoščite, jaz sem si kneipp. Sem zmanjšala kavo in pijem samo eno na dan, enkrat pa kneipp. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas se je novo šolsko leto začelo že pred enim tednom. So se že takrat razdelili v nove skupine in ta novi so začeli uvajanje. Letos smo to preskočili, ker vse vzgoljiteljice in skupine poznamo (prednost majhnega vrtca).
Mraz je za user posted image . Smo bili v dolgih hlačah in rokavih. Pa popoldan smo šli gledat konje in koze. Je bila veselica in sem bila prav presenečana koliko veliko je hodila, ker drugače se želi nosit.
Še danes delam, pol pa dva dni dopusta. Mogoče en dan izkoristimo za ogled nove psičke, en dan pa za nakup oblačil za Petjo. Je postalo kar nekaj premajhno, predvsem hlače in bo treba it v nabavo, ni druge.

Sončnica24, upam, da možeku čim prej uspe najdet kaj zase. Ti pa brez stresa, da ostanejo kamni mirni.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
1.9.2010 7:16:07   
onur
Odločba za vrtec. Joj, ne vem v kolikih dneh sem jo dobila. Za drugo leto pa jo moram še oddati.
Pa tudi zavarovanje, mi v vrtcu nismo nič dobili.

Eno ? Je kakšna delala ZUP?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
1.9.2010 7:53:20   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Eno ? Je kakšna delala ZUP?

ja, kaj rabiš?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
1.9.2010 7:55:58   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

mi smo jo dobili v 10dneh, ampak je bil gal že v vrtcu in se jim je mudilo z izračunom. kako bi pa znižanje dosegla? se da še kaj storit?

včeraj sem galu kupila dežne hlače, v kiku jih imajo po 5e pa še malo, in so super- priporočam nakupuser posted image  saj pri nas se palerina ne obnese 

Znižanje? Ja, s pritožbo na odločbo... user posted image imam dovolj argumentov, hehe...

Ej, tole si me zdele spomnila, da sem js tud gledala te dežne hlače in jakne, pa pozabila, kje. Grem kr v Kik pogledat če še majo kej.

Nič, gremo se zrihtat, danes ob devetih imamo prvi uvajalni dan. Gre ati z Elino, js pa v trgovino in mal po stanovanju pospravit.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
1.9.2010 8:22:35   
sončnica24
Hojla, pri nase je prvi dan minil brez problemov, se vidi da jutranjo vzgojiteljico poznauser posted image ,

Drugače pa kaj se tiče oblačil, midva veliko stvari kupiva v Kiku pa NKD-ju v Baby centru pa Pikapolonici pa samo tisto kar je meni res full full lepo pa ponavadi kape, ostale stvari pa se meni tudi zdijo drage, mogoče še na kakšni razprodaji najdem kaj luštnega pa ne preveč dragega.
Imama pa tudi midva srečo da najin Nin vsaj za enkrat ne raste prehitro, ker vse hlače ki jih je lani dobil za rojstni dan mu bodo ravno letos na jesen pravuser posted image . So mu še hlače ki jih je lani prvi dan v vrtec mel čisto lepo letos prav, ker lani smo jih gor podvihaliuser posted image .

Glede odločb pa je tako da je vsepovsod drugače, sploh v večjih mestih za Maribor lahko povem da so nekateri starši za novo leto dobili odločbe šele maja ali junija, tako da pri večjih občinah baje ta rok ne velja ker je full dosti odločb za naredit in podatkov preverih tako da ni panike.
Pri nas je tako da si vrtec v primeru da ni odločbe zaračuna 20% cene, potem pa ko pride odločba se razlika doplača ali vrne.

Lep in uspešen prvi september.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
1.9.2010 11:44:02   
mojsoncek
ekola, imam prazno pisarno, tako da lahko vsaj za par minutic normalno zadiham in kaksno recem user posted image

Danes me pa prav razganja, res sem neizmerno dobre volje in naspidirana, pa sploh ne vem zakaj user posted image

Sicer me malo moti, da se je poletje poslovilo, ampak nimamo kaj, ker ne moremo na to nic vplivat. Prej kot se sprijaznimo, bolje bo user posted image . Mi imamo zjutraj zadnje dni 3 ali 4 stopinje. Prav frisno je ja...

Upam, da ste/so so tisti, ki so sli danes prvic v vrtec dobro odrezali in da ni bilo nobene krize. No, mi smo sicer ze vec kot ulaufani v vrtec, ampak je pa nas Anze sel danes v starejso skupino. Je tako ponosen, da bo sedaj mucek. Meni pa se zdi kot da je sel ze v solo user posted image . Me pa prav zanima kako bo sedaj z nasima mladincem popoldan, ker ne bosta vec cele dneve skupaj.

oblacila - bo treba malo pregledat skatle, da vidim kaj se bo naslo. Za Nejca bo verjetno samo kaksen kos za dostukat, ker mu je se dosti stvari prav od spomladi, pa se Anzetovih oblek imam polno. Za Anzeta bo treba pa kar fajn shopping naredit, vsaj zdi se mi tako. No ja, pa saj itak vec kot uzivam, ko jima kupujem cunje user posted image

soncnica - tudi moja dva fantica sta bolj majhna. Nejc sedaj nosi stevilko 80, se pa najde se tudi kaksna 74 user posted image . Anze pri svojih dobrih 4ih letih nosi cunje za 3 leta. Da ne povem to, da so mu bile letos poleti koncno prav ene kratke hlace velikosti 86 (pa se te je lahko dol potegnil, brez da bi jih odpel user posted image ).

znizano placilo - pri nas ne upostevajo cisto nobenih stvari za dodatno znizanje. Se izgovarjajo na to, da omogocajo mladim druzinam subvencioniranje stanovanj. V LJ, pa vem, da ti za en razred znizajo placilo, ce imas stanovanjski kredit.

dezne hlace - super ideja... bo treba it malo pogledat!

dovolj bo zaenkrat... sibam nekaj pojest, potem pa nazaj delat...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
1.9.2010 12:42:36   
Andromeda
Hello!

Evo, prvi uvajalni dan je že za nami, tam sva bila 2 uri, po kosilu pa sva šla domov. Sem mislila,da se bo Dario lepše obnašal, pa se je že kar kmalu trmasto zdrl zaradi 2 igrač, ki jih je na vsak način hotel imet, pa nobenemu drugemu pustit. No, se bo znal vsaj zase postavit, poleg tega pa se mora naučit nekaj družbenih pravil, ki se mu jih doma še ni blo treba,, to je delitev stvari. Pri kosilu je blo še kar OK, celo sam je zajel nekaj žlic juhe, pire pa je hotel kar na mizo zmetat user posted image Ko je bil sit, je pa hotel se takoj nazaj it igrat, no, se bo že navadil na nov red. Jutri ga že ob 8. na zajtrk pripeljemo, potem bom pa jaz počasi šla, ker se mi zdi, da se je tako trmasto obnašal danes prav zato, ker je bla mami v bližini.
Sem pa pozabila prinesti potrdilo od zdravnika, pa me niti nihče ni vprašal po njem...pa tako sem bla na trnih kaj če ga ne dobimo do 1. septembra user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1985
1.9.2010 14:00:47   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Evo, prvi uvajalni dan je že za nami, tam sva bila 2 uri, po kosilu pa sva šla domov. Sem mislila,da se bo Dario lepše obnašal, pa se je že kar kmalu trmasto zdrl zaradi 2 igrač, ki jih je na vsak način hotel imet, pa nobenemu drugemu pustit. No, se bo znal vsaj zase postavit, poleg tega pa se mora naučit nekaj družbenih pravil, ki se mu jih doma še ni blo treba,, to je delitev stvari. Pri kosilu je blo še kar OK, celo sam je zajel nekaj žlic juhe, pire pa je hotel kar na mizo zmetat user posted image Ko je bil sit, je pa hotel se takoj nazaj it igrat, no, se bo že navadil na nov red. Jutri ga že ob 8. na zajtrk pripeljemo, potem bom pa jaz počasi šla, ker se mi zdi, da se je tako trmasto obnašal danes prav zato, ker je bla mami v bližini.

No, pa ste preziveli user posted image . Sicer pa je tako, da se otrocki cisto drugace obnasajo, ko so starsi zraven. Na zacetku, ko se novi uvajajo je pa itak ena zmesnjava. Zato se nic bat... vse bo OK, ko se bodo spoznali in navadili na red. Kar tako naprej!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
1.9.2010 14:33:18   
Bethany
Mi smo tudi nazaj, prvih nekaj urc v vrtcu uspešnih. Sta bila tam od devetih do dvanajstih. In je bilo kul. Pridna, se sama igrala, vsake toliko preverila, če je ati še tam, drugač pa brez problema. Ko bo sama tam, bo verjetno malo težje in tudi kaj jokanja pričakujem. Upam, da bo našla tolažbo v vzgojiteljicah. In da ne bo prevelike krize.

Js sem pa našla v Kiku dežne hlačke in jaknice. So prav luštne, vzela pa sem malo večje, da bodo tudi na pomlad še prav. Zdaj pa samo še škorenjčke, pa je opremljena za čofotanje po lužah. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1987
1.9.2010 14:52:56   
onur
Bethany, me za Zup zanima, ker ga bom šla verjetno delat. Kje si ga delala, koliko literature, kako poteka, ...?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
1.9.2010 20:51:26   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Bethany, me za Zup zanima, ker ga bom šla verjetno delat. Kje si ga delala, koliko literature, kako poteka, ...?

ZUP: js sem ga delala davnega leta 2006 v okviru takratne službe (na davčni), in sicer v organiziciji Upravne akademije v Lj, predavanja pa smo imeli na Glavnem davčnem uradu. Ker smo imeli zraven še davčni postopek, je vse skupaj trajalo 5 dni po osem ur, 2 dni davčni in 3 dni upravni postopek. Literature je za upravni postopek ena A4 cca 1 cm debela knjiga, zraven pa še nekaj malega upravnega spora, za tiste s sedmo stopnjo izobrazbe. Izpit je pa nekje en mesec po predavanjih, najprej pisni, spet prilagojen stopnji izobrazbe, pri nas tudi področju dela v službi, potem pa še ustni pred 3 ali 4-člansko komisijo. Je sicer kr nekaj učenja, lažje za tiste, ki ZUP poznajo iz narave svojega dela, sicer je pač piflarija. Sam izpit pa se meni ni zdel težek.

... če sem ti kej pomagala... Drugače pa, js svojga ne rabim več, ne bom več delala v javni upravi, pa ga z veseljem prodam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
1.9.2010 21:14:04   
orka
helow

user posted image user posted image user posted image  in sem prav vesela,da vaši malči/ce niso imeli prvi dan vrtca težav,le tako naprej.

Znižanje plačila-jaz sem ga pri vsakem do sedaj oddala prvi dan vstopa v vrtec in na odločbo čakala do 2 meseca,smo začasno dobili akontativni izračun seveda v polni ceni =80 %,ki pa jih nikoli nisem plačala in sem raje na odločbo počakala,ker sem po mojih izračunih vedela,da ne bom toliko plačevala,za vsa naslednja leta je pa itak rok oddaje 15. nov., odločbe so pa ponavadi prihajale do sred feb....
oblačila-hb sem za punce vse dobila in imata vrh glave le fant je še gol user posted image .Imamo prijatelje,ki imajo dvojčici in dobim tudi vse podvojeno,ma mi je hecno,k bo lahko več dni imela enake hlače ali majico...user posted image user posted image
luže-ja te hlače bomo pa tudi mi mogli kupit,ker od zadnjega dežja,ko je šla po lužah skakat,si ona želi ob najbolj sončnem vremenu škornje obut,potem pa vik in krik,ker mami ne da ... ti-ti mami user posted image
pomaranča-vidim,da si se spomnila,ja sva se imela fino na najinem prvem skupnem nočnem izhodu po doooooolgem času,se priporočam.

Toliko ,še malo od mene
Lep večer še naprej,L.

< Sporočilo je popravil orka -- 1.9.2010 21:15:31 >

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
2.9.2010 7:19:15   
onur
Dobro jutro. Pri nas nič kaj novega. Sem mislila bit danes na dopustu, pa je propadel tako, da samo jutri ostane. Popoldan gremo gledat psička, če bo stric doma, pa vino bomo verjetno peljali žlahti.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
2.9.2010 7:31:01   
_katja_
Mornin'

Js sem pa kupla copatke za v vrtec od dr. harvey... poznate? Zgledajo fajn, noga diha not, pa mehki so.

Zgledajo fajn. Me zanima če so ok glede dihanja noge. Naš ful švica. ZAenkrat bo imel une mehke od Jinwooda, če mu bo pa drselo bomo pa mogl kej druzga kupit. Sam v cicibankah ful švica.

Joj, kak je bilo pa letošnje poletje kratko, al se sam men tako zdi??? Komaj je bil junij, ko sem si še rekla, če se mi bo kej vleklo bit dva meseca z elino doma, pa je minilo kot šus.

Za nas ga na srečo še ni konec user posted image (sem žleht, a ne ?!? :) V soboto imamo še en teden morja user posted image user posted image user posted image

Pomar*anča*: si zrihtala uro pravočasno za dragega?
In izhodi za ven.... men gre na živce ker sem vedno jaz pobudnik....pol se pa dela dragi enga mučenika ko se more napravt in it. Sva šla v petek v center Lj., pa je revež komaj hodil okol....pa skoz lej te Ljubljanske srajce, joj kok je gužva, itd. No sej sem mu potem povedala svoje user posted image Pač jest sem do nedavnega živela v Lj. in obožujem center user posted image

Jutri imam pa namen dopoldan skočit v Kik po un dežen komplet pa še malo pofirbcat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24
To pa zdaj prvič slišim da bi moral po 10 letih na zdravniški pregled? To da pa ti ne pošljejo domov pa vsaj v mariboru ne velja, ker meni so jo poslali domov, sem si hodla predpejšnji teden delat pa sem v roku enega tedna domov dobila me je na občini vprašala če mi pošljejo domov al pridem ponj, pa sem rekla naj mi pošljejo, ker se mi ne da v center mesta hodit.

Potem pa samo Domžale varčujejo in ne pošiljajo user posted image
Držim pesti da se zdravje poštima in možek čimprej dobi službo.

quote]IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Aja, še to sem se spomnila. Včeraj sem sklenila za Tanjo tisto nezgodno zavarovanje za predšolske otroke...
samo napišem, da katera ne pozabi sedaj ko pojdejo v vrtec 

Hvala da si nas spomnila. user posted image No sej upam, da ga ne bomo rabili. Samo ponavadi če je zavarovan ni nič.

mojsoncek: upam, da se stanje v službi kmalu normalizira in bo spet čas za RR user posted image

odločba o znižanem plačilu: na osnovi česa se naprimer lahko pritožim? Se kjera kaj spozna....Predvsem me zanima za drugo leto, ker sem po koncu porodniške brez službe, to verjetno lahko uporabim?

Tolk na hitr...kej več pa potem... je tašča doma in morm izkoristit za varstvo...spali smo slabo pa zdej ne vem al je bolj da grem spat, al nej laufam na en hrib....pomoje bom šla kar ven ker je tak sonček....rabim mal odklopa....

lp
K

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
2.9.2010 8:08:28   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

Mornin'

Js sem pa kupla copatke za v vrtec od dr. harvey... poznate? Zgledajo fajn, noga diha not, pa mehki so.

Zgledajo fajn. Me zanima če so ok glede dihanja noge. Naš ful švica. ZAenkrat bo imel une mehke od Jinwooda, če mu bo pa drselo bomo pa mogl kej druzga kupit. Sam v cicibankah ful švica.

Joj, kak je bilo pa letošnje poletje kratko, al se sam men tako zdi??? Komaj je bil junij, ko sem si še rekla, če se mi bo kej vleklo bit dva meseca z elino doma, pa je minilo kot šus.

Za nas ga na srečo še ni konec user posted image (sem žleht, a ne ?!? :) V soboto imamo še en teden morja user posted image user posted image user posted image

...lp
K

ja, copatki so super ravno zaradi tega, ker dihajo. Mi jih sicer šele sprobujemo, kolegica pa je ful navdušena nad njimi, ker se njenemu tamalemu tud ful nogice potijo, v teh je pa ok. Glede na ceno so primerljivi s cicibankami, ampak baje veliko veliko boljši za male nogice.

Morje, poletje: lucky you!! user posted image user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
2.9.2010 8:12:08   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: orka

Znižanje plačila-jaz sem ga pri vsakem do sedaj oddala prvi dan vstopa v vrtec in na odločbo čakala do 2 meseca,smo začasno dobili akontativni izračun seveda v polni ceni =80 %,ki pa jih nikoli nisem plačala in sem raje na odločbo počakala,ker sem po mojih izračunih vedela,da ne bom toliko plačevala,za vsa naslednja leta je pa itak rok oddaje 15. nov., odločbe so pa ponavadi prihajale do sred feb....

pri nas tole ne bi veljalo, posebej povdarjajo, da je treba oddat do 15 dni pred vstopom v vrtec, torej pri začetku s 1.9. do 15. avgusta... Sicer ti ne upoštevajo... Za naslednje leto moramo pa še enkrat oddat do 15.novembra, torej letos dve takšni vlogi.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
2.9.2010 13:01:43   
Andromeda
Hello!

2. dan uvajanja je za nami in danes sem dosti bolj optimistična kot včeraj...čeprav se je zjutraj, ko smo prišli najprej hotel igrati, ker pa je bil ravno zajtrk, se seveda ni smel, potem pa je bil tako jezen, da zajtrka še pogledal ni. Sem pa ostala do 10. ure z njim potem sem čez 1 uro prišla nazaj, je pojedel kosilo (seveda z mojo pomočjo), potem sva šla pa domov. No, je pa že skužil, da ne more imet kar vseh igrač, ki jih vidi. Pa seveda, tisot uro, ko me ni bilo, je bil čisto priden...

dr. harvey copatki - kje jih pa prodajajo, jaz prvič slišim za njih? Naš tud zelo švica v noge...

_katja_
- sem kar fouš, ker greste na morje...Hec... le uživajte in izkoristite zadnje poletne dneve, v Dalmaciji se še ni končalo, Hvar je pa itak najbolj sončni otok na Jadranu...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
2.9.2010 14:11:14   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

dr. harvey copatki - kje jih pa prodajajo, jaz prvič slišim za njih? Naš tud zelo švica v noge...

Andromeda, tule je link: http://www.harvey.si/ pa pod maloprodajo poglej v katerih trgovinah se jih da dobit, dve sta celo v Kranju.

Neposredna povezava do sporočila: 1996
2.9.2010 17:10:38   
poli*

Naša ima tele:
http://www.harvey.si/sl/copati/331.html
in so vredu. Glede švicanja vam ne znam odgovorit, ker ni nikoli imela mokre nogice v njih (zgolj toplo), pa se drugače punca zelo poti.

Mi gremo jutri za dva dni v Čatež. Tanja že komaj čaka in mi nosi po celmu stanovanju šlauf ter govori čof, čof... pa ji poveva, da je treba it še 1x spat user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
2.9.2010 17:13:18   
poli*
Zdej sm prebrala za nazaj glede zavarovanja. Naši so dobili v vrtcu samo od Triglava, ampak sem potem pogledala na net še ponudbo od Slovenice in je boljša (vsaj za moje pojme), tko da sem šla kar v njihovo poslovalnico, izpolnila papirček in bila v 3 minutak fertik.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
2.9.2010 21:38:17   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Naša ima tele:
http://www.harvey.si/sl/copati/331.html
in so vredu. Glede švicanja vam ne znam odgovorit, ker ni nikoli imela mokre nogice v njih (zgolj toplo), pa se drugače punca zelo poti.

Mi gremo jutri za dva dni v Čatež. Tanja že komaj čaka in mi nosi po celmu stanovanju šlauf ter govori čof, čof... pa ji poveva, da je treba it še 1x spat user posted image

Hihi, je faca Tanja! Vi pa tudi uživajte in se lepo načofajte v Čatežkih!!

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
3.9.2010 8:20:09   
sončnica24
Dobro petkovo jutro, uf je ta teden hitro minil.

Upam da ste lepo preživeli uvajanje in da so se malčki že navadili, mi uživamo na polno, brez problema v vrtec mi je letos prav všeč, še super se je z vzgojiteljico ujel, je luštno da so poleti že bili skupaj je vse skupaj lažje tako da lanskih dveh nič ne pogreša, čeprav so igralnice skupajuser posted image
Drugače pa nič kaj novega in zaenkrat vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......