|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
27.8.2010 10:39:39   
mojsoncek
Cau punce! Jaz sem se od preobilnega dela malo izgubila user posted image . Sicer mi pase, da imam guzvo v sluzbi, ampak potem nimam casa za nobeno extra stvar user posted image

Vse kar ste v zadnjih dneh napisale sem na hitro preletela, da vsaj priblizno vem o cem tece debata...

Torej (se opravicujem za zamudo) Ema, vse najboljse in najlepse za 2. rojstni dan. Lepo prznovanje, veliko veselja ob pihanju svecke in le glej, da bos pomocila vsaj prst v torto, preden jo boste razrezali user posted image .

Vidim, da ste se pogovarjate tudi o crticah. Punce kar v AKCIJO! Nic cakat, prestavljat, planirat kdaj bi bil najboljsi cas. Vsak cas je lahko najboljsi ali pa najslabsi. Nikoli ne vemo kaj nas caka za naslednjim ovinkom!

Vsem malckom in malcicam, ki bodo zaceli v prihodnjih dneh hoditi v vrtec zelim cim lazje uvajanje in veliko novih dogodivscin. Mamice vam pa recem samo to, da zaupajte vzogjiteljicam, pa bo vse tako kot mora biti user posted image .

Ekole, pred nami je spet en pester vikend... spet bomo samo okrog letali in jedli user posted image

Toliko na hitro... zdej pa sibam delat, da bom do dveh vse zrihtala...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
27.8.2010 11:28:08   
onur
Živjo. No, jaz sem pa danes doma ostala. Sem se včeraj tako slabo počutila, pa nekaj me je grlo grablo, pa malo vročine sem imela. Sem bila v postelji do zdaj. Zjutraj mi je pa tašča Petjo odpeljala v vrtec.

Vikend pred nami. Pravijo, da bo deževen. Pa bomo videli. Če bo zdravje, bomo kam šli.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
27.8.2010 13:26:51   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Živjo. No, jaz sem pa danes doma ostala. Sem se včeraj tako slabo počutila, pa nekaj me je grlo grablo, pa malo vročine sem imela. Sem bila v postelji do zdaj. Zjutraj mi je pa tašča Petjo odpeljala v vrtec.

Vikend pred nami. Pravijo, da bo deževen. Pa bomo videli. Če bo zdravje, bomo kam šli.

Ojoj, sedaj pa še ti...No, upam, da se pocajtaš, za nedeljo pa je lepo vreme napovedano, pa boste morda takrat lahko kam šli. Mi gremo pa danes proti večeru v Novo mesto, jutri bomo mojim pomagal drva zložit v klet, zvečer pa greva z možekom (če bo vreme OK) malo pofirbcat na festival Guča po Guči.

Sva pa dopoldne šla na sprehod skozi en gozdiček v bližini nas in našla 3 jurčke - enega velikega in 2 tiniminija user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
27.8.2010 20:31:09   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

...
Vidim, da ste se pogovarjate tudi o crticah. Punce kar v AKCIJO! Nic cakat, prestavljat, planirat kdaj bi bil najboljsi cas. Vsak cas je lahko najboljsi ali pa najslabsi. Nikoli ne vemo kaj nas caka za naslednjim ovinkom!

Vsem malckom in malcicam, ki bodo zaceli v prihodnjih dneh hoditi v vrtec zelim cim lazje uvajanje in veliko novih dogodivscin. Mamice vam pa recem samo to, da zaupajte vzogjiteljicam, pa bo vse tako kot mora biti user posted image .

...

mojsonček, se ne bi mogla bolj strinjat. user posted image Vedno hočemo neki planirat, pa čakamo na najboljši čas, se oziramo v prihodnost, ki sploh ni zanesljiva, medtem pa sedanjost hiti mimo nas...

Kar se pa vrtca tiče, nam je pa isto povedala ravnateljica na prvem sestanku. Zaupajmo v ustanovo in ljudi, da bojo znali poskrbeti za naše malčke, pa bojo tudi otroci lažje sprejeli to veliko spremembo v njihovem mladem življenju. Če imamo mi pomisleke in skrbi, jih bomo nezavedno prenašali na otroke in uvajanje ter sprejem vrtca bo zelo težko... Ja, se kr strinjam s tem... Otroci znajo neverjetno dobro prebrati naše počutje.

ok, malo filozofije za zaključek tega dne. user posted image

lep vikend želim!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
28.8.2010 12:34:29   
orka
Helow

...v hladen in deževen dan,čeprav pri nas se peče krompir in piščanec,oči je peljal Emo malo po lužah skakat,jaz pa hitro izkoristim čas da se malo javim.
Hwala wsem za lepe želje ob Eminem rd.Smo ji kupili dodatno škatlo legic in kako jih je bila vesela,kljub že predhodnim kockam,ki so že doma,jih je želela kar povsod s seboj vzeti user posted image user posted image user posted image
Pa saj niti ni weliko novega za povedat razen,da grem danes u life user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Tokrat pa možeku sploh nisem dala izbire in me mora s seboj vzet,tako da sem že tudi z babi že zmenila,da bodo punce pri njej spale,fant bo pa sam doma,da bo babi vseeno malo lažje je le malo starejša že in bol kot ne slabega počutja.
Aja,greva pa na poslovilno od Tomaža Vnuka,ja pol pa še kakega zvrnt.Končno po tolikem času,se že veselim in grem kar malo pospravit,da bom z lažjim srcem šla .....

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
28.8.2010 13:33:32   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Pozdravljene.
...
Porodniška- jaz sem se 5 dni pred nastopom porodniške zaposlila (kot gosp. pomočnica) pri mami, tko da sem potem imela 255€. Se mi zdi to zelo vredu vajanta (bi se še 1x odločila za to), ker 70€ več pa le ni tako malo, kajne? Pa delovna doba mi je tekla in po koncu porodniške sem imela še 3 mesece nadomestila iz zavoda (okrog 330€/mesec), pa zavarovan si ves ta čas...

no, tole mi je tudi zanimiva varianta... gospodinjska pomočnica. Kakšni so kej pogoji, da to spelješ? Čeprav toliko eur, mogoče malo več, bi js dobivala brez tega statusa pred nastopom, vsaj zaenkrat. Je pa dobr imet v mislih še eno možnost, če ne bo že kake službe do takrat... user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
28.8.2010 13:35:55   
Bethany
Wuhuuu, žurka, orka, fajn se mejta zvečer! Tudi meni bi že pasala kakšna sprememba dnevne rutine in večera. Midva imava še od obletnice plačano razvajanje v Orhideliji v Podčetrtku, pa se kr nekak ne spravima dol. Če ne prej, boma šla na oktobra, na obletnico zaroke.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
28.8.2010 22:02:43   
onur
Živjo.

Moje zdravje boljše. Mi smo jo pa danes pred kosilom švrknili do naših. Nas je mamica pogostila, pol smo šli pa vsi trije spat in spali od pol dveh do štirih. Pa si zvečer naredili še eno pizzo, nato pa švrknili domov. Dan je bil prav prijeten.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
29.8.2010 10:12:51   
sončnica24
Hojla, mi pa imamo čisto pokvarjen vikend. Najprej je šefica mojemu rekla da mu po vsej verjetnosti ne bodo pogodbe podaljšali tako da je od srede dalje na zavodu.

Jaz pa sem za povrh še včeraj taki napad ledvičnih kamnov dobla da adijo. Danes sem že malce boljša samo se mi zdi da me še vedno nekje nekaj pika.

Upam da bo ta teden boljšiuser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
29.8.2010 12:24:41   
poli*
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Pozdravljene.
...
Porodniška- jaz sem se 5 dni pred nastopom porodniške zaposlila (kot gosp. pomočnica) pri mami, tko da sem potem imela 255€. Se mi zdi to zelo vredu vajanta (bi se še 1x odločila za to), ker 70€ več pa le ni tako malo, kajne? Pa delovna doba mi je tekla in po koncu porodniške sem imela še 3 mesece nadomestila iz zavoda (okrog 330€/mesec), pa zavarovan si ves ta čas...

no, tole mi je tudi zanimiva varianta... gospodinjska pomočnica. Kakšni so kej pogoji, da to spelješ? Čeprav toliko eur, mogoče malo več, bi js dobivala brez tega statusa pred nastopom, vsaj zaenkrat. Je pa dobr imet v mislih še eno možnost, če ne bo že kake službe do takrat... user posted image

Pogojev ni nikakršnih. No, edino mož te ne more zaposlit na svojem domu user posted image , drugače pa te lahko kdorkoli.
Aja, pa še sedaj so povišali minimalno plačo in mogoče dobiš kaj več??
Vse skupaj ZELO enostavno!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
29.8.2010 12:25:58   
poli*
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Hojla, mi pa imamo čisto pokvarjen vikend. Najprej je šefica mojemu rekla da mu po vsej verjetnosti ne bodo pogodbe podaljšali tako da je od srede dalje na zavodu.

Ma bogi user posted image . Upam, da tvoj možek kmalu dobi novo službo in to še boljšo user posted image .

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
29.8.2010 12:30:59   
orka

Zakonsko se mora to zgoditi mesec pred iztekom pogodbe,da si lahko išćeš novo službo,to da je izvedel 4 dni prej je kaznivo in če bi bili mi vsi prepirljivi in od hudiča kot so to nekateri (šefica tvojega) bi jo zatožili in bi morala podaljšati pogodbo.

Neposredna povezava do sporočila: 1962
29.8.2010 14:10:57   
poli*
Orka- Lansko leto je mojmu pogodba potekla 31.1, potem je bil vmes še vikend, 2.2 (popoldan!!) je šel delat in je prišel čez eno uro nazaj s knjižico. brez opozorila, kao recesija pač user posted image .

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
29.8.2010 14:11:53   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: orka

Zakonsko se mora to zgoditi mesec pred iztekom pogodbe,da si lahko išćeš novo službo,to da je izvedel 4 dni prej je kaznivo in če bi bili mi vsi prepirljivi in od hudiča kot so to nekateri (šefica tvojega) bi jo zatožili in bi morala podaljšati pogodbo.

ja, to pa res... dajta se pozanimat, če je vse po regelcih, prevelikokrat se kr strinjamo s tem, kar drugi odredijo in niti ne poznamo vseh svojih pravic. Na podobn način je kolegica dobila redno službo, prej pa so ji podaljševali 11 let!!! Potem pa pri eni pogodbi zamujali in je sploh ni dobila, določen čas pa se je že iztekel, je bila v bistvu na šihtu brez pogodbe, pa je šla k odvetniku se mal pozanimat kako in kaj, in na koncu dosegla, da je dobila pogodbo za nedoločen čas.

Upam, da dobro uredita! Nobenemu ne privoščim biti brezposeln v teh časih! user posted image user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
29.8.2010 19:54:13   
orka

Orka- Lansko leto je mojmu pogodba potekla 31.1, potem je bil vmes še vikend, 2.2 (popoldan!!) je šel delat in je prišel čez eno uro nazaj s knjižico. brez opozorila, kao recesija pač user posted image .

saj pravim, dogaja se a to je kaznivo,in tudi bethany je napisala,da se prevečkrat strinjamo z drugimi,v tem primeru šefi...a če bi jih tožili,je to dobljena tožba in služba.A za take je škoda denarja.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
30.8.2010 8:38:35   
sončnica24

IZVIRNO SPOROČILO: orka

Ne vem no kako to gre, vem samo to da mu jutri poteče pogodba in da so ga tak že konec lanslega leta okrog prinesli, ker so eno firmo zaprli obljubljali ne vem kaj, je najprej dobil pogodbo za 6 mesecev, zdaj 2x za en mesec in zdaj konec. Dela ni, plače niti približno ni na rok, račun podjetja zaprt dvomim, da lahko sploh kaj doseže, ne vem morala bi se it pozanimat na delovno inšpekcijo, kar mogoče niti ne bi bilo slabo, ker sta se šef in šefica v četrtek vrnila z dopusta v tuniziji, to me še le dvigne.

Bomo videli, zdaj v glavnem na polno paro išče službo, pa upama da se čim prej kaj najde.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
30.8.2010 13:33:56   
Bethany
sončnica, če je pa tako,da je firma že čist zapufana, je pa tak boljše za njega da kaj druga najde. to, kaj si pa vse šefi dovolijo, pa tak boljš ne razmišljat. user posted image

Lep primer pri mojem možu: v maju letos mu rečejo, da je za njih predrag, da naj razmišlja, da si kako drugo službo najde, da gre firmi slabo, so že v rdečih številkah, vsem so plače zmanjšali za 10%, istočasno pa taglavni šef/lastnik uživa na jadranju. user posted image user posted image mislim... za kolzat. Mož je tak že razmišljal o odpovedi in da bi šel za sebe delat, potenciala ima dost, in ko je to tam omenil, so hoteli s šikaniranjem doseči, da bi res dal sam odpoved, saj mu v tem primeru nič ne pripada. Sicer pa grozili z znatnim zmanjšanjem plače, ki ne bi niti osnovnih stroškov pokrila. Ampak se ni dal, se je pozanimal pri enem odvetniku kako in kaj, šel na šiht in se vse lepo dogovoril, za odpovedni rok, regres, dopust in odpravnino... Tu se je res lepo izšlo, marsikje se pa na žalost ne. Ampak, kot že rečeno, včasih se splača bit mal zategnjen in ne takoj sklonit glave, pa lahk dobro prideš skoz.

Neposredna povezava do sporočila: 1967
30.8.2010 13:42:47   
Andromeda
Hello!

No, sem prejle že cel roman napisala, pa je mimo Dario prinorel, udaril po tipkovnci in je šlo vse v maloro user posted image Sedaj pa je spet "varno", ker gospodič sladko spi,

V glavnem, mi smo bli za vikend pri mojih, v soboto smo bili malce fizično aktvni in smo pospravili drva v klet, včeraj pa smo imeli piknik. Na Gučo po Guči pa nismo šli, ker je popoldne začel tako grdo dež padat, potem pa smo tudi izvedeli, da je sobotni del prireditve zarad slabega vremena odpadel. Škoda pa taka,

Danes pa je predzadnji avgustvski dan, vreme je že itak jesensko, sej takega poletja, kot je blo zadnjih nekaj tednov (predvsem vikendov) pa niti ne bom pogrešala. Menda bo druga polovica septembra spet lepa, skorajda poletna. No, bomo videli.

sončnica
- upam, da tvoj mož čimprej najde novo službo. Glede na to, da gre ta firma počasi navzdol, pa bi bilo itak vprašanje časa, koliko časa bi še delal, pa tudi atmosfera v taki firmi je vse prej kot zdrava. To, da delavci premalo poznamo svoje pravice in zakone, pa šefi s pridom izkoriščajo, ampak za božjo voljo, kdo bi pa šel tožit firmo in potem še naprej delal v njej?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
30.8.2010 14:11:02   
pomar*ANČA*
hej

orka, kako sta se imela? ja pasalo kaj ne?

sončnica24, vem da ni fajn občutek, ampak verjamem, da bo tvoj možek hitro našel kaj. jaz sem v dveh letih zamenjala kar 3 službe (nekje sem šla sama stran, drugača pa nadomeščanje podoniške)  in čez slabo leto bom spet iskala novo saj zopet nadomeščam porodniško in vem da jim bom takrat tukaj odveč, hočem povedati da se najde, mogoče ne sanjska služba, ampak za prehodno je pa tudi vse ok. držim pesti da se vama čim lepše reši in izteče.

poli*, se spomnim, ko si pisala, kako hitro je možek izgubil službo, v istih dneh je tudi moj izgubil službo, še dopusta ni mogel izkostitiuser posted image  sva poskušala preko odvetnikov, ampak lek je le tako dobro zaščiten, da nisva dosegla nič. je tvoj dragi hitro našel novo?

naš malček je bil ta vikend na počitnicah pri mojih starših, na kmetiji. in kje mislite da sem ga včeraj našla ko sem ga prišla iskat? ja na traktorju, le kjeuser posted image  in ko smo odhajali sva se šla še poslovit od traktorja, mu je dal enga mokrga lubčka na gume, objel gumu in reku papauser posted image  to pa je ljubezen!! sva šla pa malce žurat, umeka pogledat v blatni tivoli, bilo je fajn, pa nisem še fina, saj me blato ni čisto nič motilouser posted image  ampak ker sem pretiravala z plesom in ponočevanjem sem bila včeraj čisto boga... ampak več o tem drugič, čeprav bi prav rada že zdajuser posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
30.8.2010 17:37:55   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

...

sončnica - upam, da tvoj mož čimprej najde novo službo. Glede na to, da gre ta firma počasi navzdol, pa bi bilo itak vprašanje časa, koliko časa bi še delal, pa tudi atmosfera v taki firmi je vse prej kot zdrava. To, da delavci premalo poznamo svoje pravice in zakone, pa šefi s pridom izkoriščajo, ampak za božjo voljo, kdo bi pa šel tožit firmo in potem še naprej delal v njej?

Js poznam eno. So ji v eni slov. banki zafural neki glede pogodb za določen čas, se ne spomnem točno kako je bilo, v glavnem čisto njihova napaka, je šla na sodišče, tožba se je vlekla 3 leta (jah, naši počasni sodni mlini...user posted image ), na koncu je pojerbala en lep kupček denarja, pa še šiht je dobila za nedoločen čas. Je pa res, kot si rekla, vzdušje na šihtu je bilo prve mesece, mogoče kako leto, katastrofalno. Js sem jo občudovala, da ima zjutraj moč vstat iz postelje in it delat. Pa je zdržala,vsaka ji čast!, pol se je pa kolektiv zamenjal in se ima zdaj prav fino. Tista, ki ji je največji teror zganjala, je šla v penzijo, ostali pa itak niso nič slabega videli v tem, da se je potegnila za sebe in svoje pravice.

Drugače pa, točno zarad tega si noben ne upa nič rečt. itak ti pol takoj povejo, da lahk vzameš knjigo in greš, da je dovolj drugih na voljo. In vsi se ustrašijo in pohlevno trpijo naprej... Kar je žalostno! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1970
31.8.2010 8:46:29   
sončnica24
Dobro jutro tako pa je zadnji dan tega šolskega leta jutri pa se začne novo. Vsem malčkom, ki gredo prvič v vrtec veliko veselih uric, mamicam pa čim manj solzic, boste videle kako je luštno moj nik sploh včasih domov ni hotel iti.

Drugače pa ja vsaj jaz imam srečo s službo, ker resno z veseljem grem - no za mojega pa se bo tudi nekaj našlo, tako da smo že malce boljše volje zdaj je samo treba vso papirologijo rešit, pa upad da moji kamni ostanejo na miru.

Tako še ena kavica za uspešen začetek dneva:

user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
31.8.2010 9:36:09   
Andromeda
Dobro jutro!

sončnica
- hvala za kavo...sem pozabila včeraj komentirat glede tvojih ledvičnih kamnov - upam, da se zadeva umiri. Imaš že dlje časa težave?

Ja, jutri pa je za nas dan D, ko bomo našega lumpka peljali v vrtec. Z vzgojiteljico sem zmenjena, da ga pripeljem malce kasneje, sem malo z njim, potem pa ga pridem po njega, za naslednje dni bomo pa še videli, verjetno ga bom hodila po kosilu iskat.
Sem pa včeraj šla po potrdilo k zdravniku za v vrtec in so v Kranju tako slabo organizirani, sem čakala več kot 1 uro, pa samo 2 punčki sta bili pred amno na pregledu, potem me je sestra poslala še k zdravnici, da se "spoznava", ker je Dario nov pacient pri njej...

Vzunaj je pa tako mrzlo, se mi ne da nikamor ven v tem mrazu, tako, da bova šla kasneje na sprehod...no, z jutrišnjim dnem je pa tako konec najinih dopoldanskih sprehodov user posted image

Nič, grem malčka umirit, ker nekaj razbija spet...

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 31.8.2010 9:37:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 1972
31.8.2010 15:40:42   
poli*
Aja, še to sem se spomnila. Včeraj sem sklenila za Tanjo tisto nezgodno zavarovanje za predšolske otroke...
samo napišem, da katera ne pozabi sedaj ko pojdejo v vrtec user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1973
31.8.2010 18:18:29   
sončnica24

Aja, še to sem se spomnila. Včeraj sem sklenila za Tanjo tisto nezgodno zavarovanje za predšolske otroke...

Jaz čakam, da v vrtuc to dobimo smo lani tudi.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
31.8.2010 19:58:09   
mojsoncek
Hej hej... na hitro, preden pregorim...

V sluzbi namrec tri tedne nadomescam se dve sodelavki in imam dela res cez glavo. Ko bo tole mimo, bom pa jaz potrebovala malo dopusta, ker je naporno 100/uro. V sestih urah narediti za tri cimvec kar je mozno, da mi ni treba potem do dveh zjutraj viset za masino user posted image . Danes sem imela tak tempo, da sem v sestih urah spila samo 2 kozarca vode, medtem ko jih ponavadi od 8 do 12 user posted image .

soncnica - upam, da mozek cimprej najde sluzbo, kjer bo imel dobre pogoje in kamor bo hodil z veseljem. To kar se dogaja je totalno sranje. In ravno zato, ker sem premalo "oskodovancev" odloci, da bi ukrepali, si lahko vedno vec lumparij dovolijo firme. Jaz bi na njegovem mestu res vsaj na delovno inspekcijo prijavila zadevo.

Jaz čakam, da v vrtuc to dobimo smo lani tudi.

Mi pa nismo za nezgodno zavarovanje otrok dobili ne v LJ vrtcu ne v Zireh.

Ja nic, moram naaj delat...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......