Bethany
|
Najprej čestitke Emi za drugi rojstni dan!! Ej, s svetlobno hitrostjo se bližajo že druge svečke. Pa se mi zdi, da smo komaj prvo dali skoz... ane? Kar naenkrat bojo v šoli, potem pa itak čas še bolj zdrvi. Nočem o tem razmišljat, ker se zavem, kako minljivi smo. Torej, novosti... ja, vozniški izpit. V obliki kartice. Je moj mož menjal, takoj ko so se pojavili, lani menda, da jo sploh spravi v denarnico, zdajšnja oblika je namreč primerna samo za ženske denarnice, ki so večje, hehe. Ničkolikokrat se je zgodilo, da smo se kam peljali brez vozniške, ker jo je vedno moral prenašati iz enega v drug avto. Enkrat celo za cel teden v Italijo na smučarijo. Na srečo smo se tega zavedli šele na poti domov, da se prej nismo sploh sekirali, hehe... igrarije: didaktične igrače so zanimive samo takrat, ko jo spodbudiš k njim. unega govorečega kužeka komaj porajta, ko ga vklopim in zapoje, elina zraven pleše, pa malo ga stiska, ko reče "objemi me", da bi se pa sama z njim zaigrala, pa ne. Tudi pojoči lonček z liki je raje uporabljen kot posoda za kuhanje, like ven zmeče, pol pa s kuhlo not meša. ČE pa ji rečeš, pa začne zlagat posamezne like v luknjice. Uni pojoči ključki - pritiska kr vsepovprek na gumbe, da kr neki špila, govori, poje... Tak da, pri nas so zakon avtočki, vlakci, traktorji, kosilnice, šajtrge in lego kocke. S temi se zna sama zaigrat. Aja, pa uni leseni pucli, ko so taki izrisani liki živali za ven ni not postavljat. Naš razgovor z vzgojiteljico je bil tudi uspešen. Me ni strah začetka vrtca. Mislim, da se bo prav lepo vklopila in vživela v tamkajšnje življenje. Andromeda, to je ful fajn, da je bil Dario tak navdušen nad vrtcem. Verjetno že malo pogreša kako družbo, pa mal spremembe mu tud ziher paše. Js sem pa kupla copatke za v vrtec od dr. harvey... poznate? Zgledajo fajn, noga diha not, pa mehki so. Onur, a pri vas je tud vse rumeno?? Pri nas tudi, zgleda je to popularna barva za tamale, hehe... Sej pol se popravi in pogosto zadene pravo barvo, ampak vedno bo prvič odgovorila na "kaka barva je to?" rumeno.
|