Bethany
|
Drugače pa ima naša rada vse mogoče sladkarije, je odkrila čar bonbonov, čokolade, sladoledov, keksov, kremic... Tega je pri meni sicer zelo malo, ima pa zato babica vedno na zalogi takšno ali drugačno sladkarijo. Čez poletje si je tega Elina kr malo več privoščila, sploh sladoleda, na zimo bo pa treba precej omejiti. Na srečo ima rada tudi sveže in suho sadje, da se jo da s tem zamotiti. Pecivo pa js delam večinoma iz fruktoze ali tapravega rjavega sladkorja. Vrtec: pri nas je pri oddaji v igralnico strašen jok in drenje, potem se baje potolaži in je ok, tudi ko jo pridem iskat, je vse ok. Problem pa je, da ne spi tam. Danes je že četrti dan zapored prešpricala dnevno spanje v vrtcu. Potem je seveda popoldne zmatrana, sitna in razdražena, danes pa mi je ob šestih zvečer v avtu na poti domov kar zaspala. Zdaj ne vem, kako naprej. Ima me, da bi jo po kosilu peljala pač domov spat, ker tole pa tud ne gre, da bi pri slabih dveh letih ne rabila dnevnega spanja. Ko bi vsaj kake pol urce ali slabo urco oddremala, bi bilo bolje kot pa čist nič... ne vem... Sam me pa pol skrbi, da bo spet težko, ko bomo probali ponovno spanje v vrtcu. Kaj menite??? Pa ok, zdele to gre, da jo grema iskat in odpeljema domov, ko sma oba doma, če bi bila na šihtu, pa to ne bi šlo in bi bila "obsojena" na nespanje tam... Mnenja, prosim!
|