pupa_b
|
Ojla vsem, malo se javim, medtem ko gledam tekmo - čakam, da vidim našega atija, kako maha s tribune na Stožicah Hja, vsako tele ima svoje vesele ... Meni to že ne sede, moški pa naj le grejo, če tako želijo, kajne! Naša bejbi se je odločila protestirat - ko je treba spat, ko je treba jest, ko je treba dlesni namazat z gelom, ki naj bi pomagal proti bolečini, ki - med drugim tudi - pomaga pri trmi! Čist je avt tale naša miš ... Se ji dogaja zgleda 100 na uro in bi frajla plezala, se vsedala, še stojo bi naredila, samo da ne bi bilo treba spat. Kje so časi, ko sem jo položila v posteljico in je lepo sama zaspala se tolažim, da je to samo faza, ki bo (Upam!!!) minila. Drug teden pihamo prvo svečko, pa še vedno ne splazi, kot se spodobi. Muva se naokoli še vedno čist po svoje - no, glavno, da pirde, kamor želi! V petek imava FT po mesecu dni, me zanima, kaj bo rekla terapevtka ... Smo se zmenili, da pride po štirih, ko se naslednjič vidimo, miš pa se spet ne drži dogovora . No, lepo bodite, nočko
|