|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2010
19.8.2010 9:49:38   
3Sonček3
Vsenajboljše Maja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 251
19.8.2010 11:55:03   
scarlett_
user posted image maja, vse najboljše user posted image pupa, prijetno praznovanje user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 252
19.8.2010 22:40:11   
Kiya
Vse najboljše Maja user posted image

Pupa upam, da ste lepo praznovali user posted image
A so ti podaljšali porodniško? Ne vem sploh ali je bilo kaj govora o tem

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 253
20.8.2010 21:47:49   
bambixxx
evo uz kolkov smo opravili in sta oba 1a user posted image .

sem vprašala sestro pri pediatrinji glede hrane. pravi, da ni dobro menjavat, glede polivanja naj se ne sekiram in naj na posvetovalnico čez 10 dni prinesem eno polno plenico, da pogledajo blato user posted image  GH pa naj še ne bi uvajali.

zdaj pa res več nisem pametna...

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 254
20.8.2010 23:15:28   
Kiya
Bambi žal ti ne znam čisto nič pomagati.
Naš pediater je ta mesec na dopustu, tako da posvetovalnice pri 5. mesecih nimamo, imamo šele septembra.

Je pa Julija danes bolj slabo kakala tako, da sem kupila glukozo in če bo potreba bom malo sladkane vode ji dala.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 255
21.8.2010 17:17:50   
m_o_i
Elias je bil star 4 dni, ko je v kakecu mel take rdece, krvave nitke in je bilo mozno dvoje: al je pac mala ranica v ritki al pa je alergija na KM. to je bilo enkrat in edinkrat-ker potem moras pregledovat vsako plenicko. no, kakec dajo analizirat potem in pa se kri.
pri nas ni bilo niti v kakcu niti na krvi dokazano, da ne prenasa KM, pa smo se vedno na Aptamilu ADC (mal drag je tale sum na alergijo-piksna po skoraj 17 ojrekou).
nikak da mi da zeleno luc, da bi poskusla z "navadnim" mlekom (pa ne kravjimuser posted image ).

aja, ko sem si se izcrpavala, sem bla zaradi suma alergije itak na dieti...

drzim pestke, da ni kaka alergija!

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 256
21.8.2010 17:34:19   
katy83
Maja, vse najboljše tudi od mene. user posted image   Pupa, verjamem, da je to en poseben občutek, ko je otrok star že 1 leto. user posted image

bambixxx , super za kolkeuser posted image   aja, naš Timotej je tudi dosti polival, pa mi je bilo rečeno, da dokler napreduje, ni panike. fajn pa je da vprašaš pediatrinjo in ne sestre glede hrane. Pri meni namreč sestra čisto drugače govori kot pediatrinja.

no, mi smo ta teden tudi imeli posvetovalnico, smo težki 7880g in 63cm veliki. Pediatrinja rekla, da lahko začnemo z GH in tudi z uvajanjem glutena. Edino kar ne smemo so jajce, kravje mleko in meso. zaenkrat. Pa vse tiste alergene stvari za katere je tak jasno, da ne. No, mi smo tako ali tako že prej začeli z GH, zdaj smo vključili še kašico 7 žit z glutenom. Zdaj jo papcamo 2 jutra in je vse ok. user posted image

lp

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 257
21.8.2010 22:17:36   
pupa_b
Hvala, punce, za čestitke! user posted image user posted image

Rojstni dan preživeli, praznovanje tudi in ja - naša bejba je res že velika punca! Bravo, moja Maja!

Za podaljšanje porodniške še nisem zaprosila in niti ne vem, al bom al ne, ker ne vem, kaj bi bil razlog za to - so baje zelo strogi in kar striktni  ... imam pa podaljšano toliko, kolikor je bila Maja prej rojena. Do 1. decembra.user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 258
22.8.2010 9:27:58   
bambixxx
Dobro jutro!

nekaj pa je imela sestra vseeno prav, da traja cca. 3 tedne, da se črevesje privadi na novo hrano. Zadnje dni opažam manj krčev in polivanja, pa tudi ko izpljune ni več samo voda z belimi pikicami, ampak ostanek mleka, če se preveč napapa. Sem hotla pediatrinjo direkt vprašat pa me je kar sestra odpravila s temi odgovori user posted image  no bomo videli kaj bo rekla zdravnica 30.8. na posvetovalnici.

drugače Tibor lepo napreduje, ima že skoraj 4 kg in 52 cm, tako da smo prešaltali na večja oblačila. kaka še vedno s pomočjo svečke na 2-3 dni, je pa temno zelene barve z rumenimi pikicami, nič krvi nisem opazila. upam, da res ni kaka alergija...

m_o_i imaš prav, so res draga ta mleka, pa še to 400g piksno zmaže v 5 dneh user posted image

katy83 bravo za Timoteja in GH user posted image . Upam, da bomo tudi mi lahko čim prej začeli, da se mu ta prebava uredi.

pupa_b sem videla, da si spraševala za srečanje nedonošenčkov v Mb. Organizira ga društvo nedonošenčkov Mb in je vsako leto pod Pohorjem piknik, mislim da letos 11.9. Pridejo lahko vsi, ni interne narave.  Ne vem pa če moraš biti član društva.

Vse najboljše Tibor za 4 mesece user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupa_b)
Neposredna povezava do sporočila: 259
22.8.2010 9:34:36   
pupa_b

pupa_b sem videla, da si spraševala za srečanje nedonošenčkov v Mb. Organizira ga društvo nedonošenčkov Mb in je vsako leto pod Pohorjem piknik, mislim da letos 11.9. Pridejo lahko vsi, ni interne narave.  Ne vem pa če moraš biti član društva.

Vse najboljše Tibor za 4 mesece user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše, Tibor, tudi od mene in moje pikice! user posted image user posted image  Le tako naprej. Bravo! user posted image user posted image user posted image žž

Bambixxx - mi smo član društva, a do zdaj nismo dobili še nobenega povabila user posted image user posted image  Niti za ono srečanje v Mostecu, ki je bilo mislim, da spomladi. Ne vem, kako to! user posted image

Želim vam lepo nedeljo!

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 260
22.8.2010 11:48:52   
DEJANMB
Naš Anej je velik že 55cm,poje že 130 na obrok,akamo brez svečke,težki smo 3810g in čez noč zdržimo že celih 5 ur.smo bili tudi na fizoterapiji in smo dobili same pohvale,tako da res lepo napredujemo.
vse najboljše Tiborju za 4 meseceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupa_b)
Neposredna povezava do sporočila: 261
22.8.2010 12:00:09   
katy83
Tibor čestitke za 4 mesece. user posted image user posted image user posted image

Dejanmb - vi pa res super napredujete. Le tako naprej. user posted image    Bravo Anej. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DEJANMB)
Neposredna povezava do sporočila: 262
22.8.2010 21:00:01   
bambixxx
hvala vsem za čestitke. sem ga malo prej stehtala in izmerila, ker me je res zanimalo - 4070g in 55 cm user posted image  neverjetno kako rastejo!

pupa ne dobiš povabila za piknik, pač greste tja in se imate lepo.

pohvale tudi Aneju user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 263
22.8.2010 22:51:49   
Kiya
Tibor vse najboljše user posted image

Letošnje srečanje v Mostecu je bilo 5. junija, ravno 2 tedna po tistem ko smo domov prišli user posted image

Smo pa dobili vabilo skupaj z položnico za plačilo članarine user posted image

Tudi mi gremo počasi k cujna št. 56, ker pa sem vrnila tehtnico sem lahko uporabila le "navadno" tako, da ima okoli 4,5 kg pri 5 mesecih user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 264
23.8.2010 11:54:17   
scarlett_
živjo!
naša mala pa res ni jedec ... zdaj smo končno prišli na 110 ml na obrok, ampak zelo poliva .. saj silim jo ne, če vidim, da ne more več, ji neham .. pa tudi bruha ne, ampak polivat mi je pa začela šele zdaj .. no, saj dokler gre s težo vsaj malo gor, se nimam za sekirat, ali pač? zdaj se bomo šli samo potehtat v zd, ker sicer napreduje, ampak zelo slabo ..
sicer smo pa mi prešli z novalaca na mleko od dma baby love in smo pokakani na vsake 2 dni in je super .. res priporočam .. je pa kar trajalo, da je črevesje čisto prepucalo novalaca ..

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 265
23.8.2010 14:54:27   
bambixxx
danes zjutraj sva bila spet na ft in ga je reveža tako zmatrala, da še zdaj spi kot ubit user posted image

se nisem mogla upret in sem kupila mleko beba sensitive. je že dobil en obrok, jedel je zelo lepo, polil zaenkrat še nič, tako da bomo videli.

Neposredna povezava do sporočila: 266
25.8.2010 8:22:13   
3Sonček3
Živjo punce v ponedeljek je moja Sanja dopolnila 6. mesecev user posted image user posted image user posted image . V četrtek sm jih pa js 21.

scarlett_ kaj pa če poliva kr si mleko zamenjala?

Mi pa danes pričakujemo patronažno okol deset-ih ... ma si je izbrala uro da je boljš nebi, Sanja bo takrat glih malco mela pa jo bo vidla kako lepo je. Aja mi jo mamo že kr v trip trap stolčku ko je, čeprou še ne sedi sama in ji je ful ušeč, pol ko ji pa dosadi jo uzamm v naročje pa še pr men poje do konca. Danes ponoči je bla tko čudna, 5x se je zbudila: 2x za dudo, 2x za čaj in 1x za mleko (ob 4-ih (ponavadi poje 150ml, to rundo samo 50ml)) pa se zdejle še vedno kr kotalička in sploh noče jest.
Vpliv lune smo super preživeli, v primerjavi s prejšnimi meseci je blo res super.
Js pa moji Sanji rišem na pleničke k mi je mal smotano k dam pleničko učasih čez voziček da ji sonček ne sije, pa se takoj razburja k nč ne vidi, pa sm rekla bom ji nek narisala da se zamoti ta čas, pa tut zarat tega kr mamo plenice za brisanje korenčka, kr usako k pride pod roko tko da sm našla še nekej plenic k niso zamazane in bom zdej te počečkala da bo saj kakšna ostala za k zdravniku

user posted image    user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

Neposredna povezava do sporočila: 267
25.8.2010 9:59:27   
pupa_b
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

danes zjutraj sva bila spet na ft in ga je reveža tako zmatrala, da še zdaj spi kot ubit user posted image

se nisem mogla upret in sem kupila mleko beba sensitive. je že dobil en obrok, jedel je zelo lepo, polil zaenkrat še nič, tako da bomo videli.

Bambixxx, h komu pa hodita na ft?

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 268
25.8.2010 10:00:55   
pupa_b
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Živjo punce v ponedeljek je moja Sanja dopolnila 6. mesecev user posted image user posted image user posted image . V četrtek sm jih pa js 21.

scarlett_ kaj pa če poliva kr si mleko zamenjala?

Mi pa danes pričakujemo patronažno okol deset-ih ... ma si je izbrala uro da je boljš nebi, Sanja bo takrat glih malco mela pa jo bo vidla kako lepo je. Aja mi jo mamo že kr v trip trap stolčku ko je, čeprou še ne sedi sama in ji je ful ušeč, pol ko ji pa dosadi jo uzamm v naročje pa še pr men poje do konca. Danes ponoči je bla tko čudna, 5x se je zbudila: 2x za dudo, 2x za čaj in 1x za mleko (ob 4-ih (ponavadi poje 150ml, to rundo samo 50ml)) pa se zdejle še vedno kr kotalička in sploh noče jest.
Vpliv lune smo super preživeli, v primerjavi s prejšnimi meseci je blo res super.
Js pa moji Sanji rišem na pleničke k mi je mal smotano k dam pleničko učasih čez voziček da ji sonček ne sije, pa se takoj razburja k nč ne vidi, pa sm rekla bom ji nek narisala da se zamoti ta čas, pa tut zarat tega kr mamo plenice za brisanje korenčka, kr usako k pride pod roko tko da sm našla še nekej plenic k niso zamazane in bom zdej te počečkala da bo saj kakšna ostala za k zdravniku

3Sonček3 . Vse najboljše za tvoj praznik!!!! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In res super pleničke si naredila! So mi zelo všeč! user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 269
25.8.2010 10:30:36   
scarlett_
3Soncek3 vse najboljše! user posted image (bolje pozno, kot nikoli .. user posted image )
in pa user posted image user posted image super pleničke si naredila! s kakšnimi barvami jih pa porišeš?
ne vem, če mi poliva zaradi menjave mleka .. lahko, da tudi, ampak po tem zdaj je redno pokakana na 2 dni, to se mi zdi pa res pomembno .. bom videla kako bo naprej .. včasih mi tudi samo vodo izpljune kakšne 30min po obroku .. kot, da ji mleko ne bi bilo več zadosti? pri 2 mesecih in pol, je možno?? user posted image
uh naša je bila tečna zdaj 2 noči, da je joj .. je to res luna? v ponedeljek sem jo nosila okoli in uspavala do 3h zjutraj, da sem naslednji dan cel dan z njo prespala, včeraj je pa moj k njej hodil in je bilo skozi isto - on dudo v usta, ona iz ust .. hehe user posted image

(odgovor članu pupa_b)
Neposredna povezava do sporočila: 270
25.8.2010 11:27:10   
Kiya
Sonček vse najboljše user posted image

Mislim scarlet, da je bila kar polna luna kriva. Mi nismo imeli problemov čez noč, je lepo spala do 6h brez bujenja ampak čez dan, ko ni čisto nič spala in med hranjenjem se je kar neki brez veze 10 minut drla potem pomirila in naprej normalno jedla user posted image
pa včeraj ko smo bili na fizioterapiji je terapevtka rekla, da so bili tudi ostali otroci razdražljivi, naša se je sredi vaj začela dret in se je ni dalo pomiriti dokler se sama ni odločila da je dovolj user posted image potem je pa spet pridna bila user posted image

Joj kakšn zaspan dan user posted image bi kar cel dan v postelji preživela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 271
25.8.2010 11:28:39   
3Sonček3
Hvala za lepe želje, ja sej sm tut js pozno napisala user posted image  user posted image  user posted image .
Ja pleničke porišem z barvami za blago, pustim da se posuši prelikam in operem in ostanejo take for ever user posted image user posted image user posted image .

scarlett_ tut men bi blo bl pomembno da kaka, polivanje bo že minilo slejkoprej. Bi pa js mogoče probala tut na tak način, da ji nebi ponudla celega obroka ampak malenkost manj (moja npr. poje 120-150ml pa če ji dam 60 ml je že uredu ni več tečka) pa bi ji bolj pogosto dajala po majhne količine, pa bi vidla kako bi blo pol. Mislim da ji pri tej starosti mleko čisto zadostuje zato ker ni še toliko v gibanju...

Neposredna povezava do sporočila: 272
26.8.2010 12:53:16   
Anonimen
3Sonček3 kok si super porisala pleničkeuser posted image user posted image user posted image

scarlett_ men Tai poliva že od vsega začetka in še zdej pa je že 6m star. Mi je pa pediater razložil, da pač on velik poje, potem pa želodček ne more tok prebavit in da ven tist kar je preveč. Verjetno tud teb poliva iz tega razloga. Mogoče bo pomagalo če boš zmanjšala obrok hrane, pri nas to ne pomaga, poliva v vsakem primeru.

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 273
26.8.2010 16:50:16   
bambixxx
3Sonček3 vse najboljše za obe tudi od nas! in krasne pleničke.

pupa_b hodiva k Barbari Bigec v ZD Adolfa Drolca. sva mislila svojo izbrat, ker eno poznamo, ampak je bila takrat na dopustu in so nas kar k tej dali. pa saj je vseeno, če sodeluje mali pokavec user posted image

midva sva zdaj na mleku beba sensitive in še vedno poliva. sicer ne več vode, ampak očitno res presežek mleka, ker je pravi požeruhec in ne ne zna nehat jest user posted image . je pa malo boljša prebava - 2x ta teden je že sam kakal, brez svečke in tudi prdi malo manj, predvsem manj smrdeče user posted image . krče pa imamo še vedno kar hude. sem probala en dan ne dat AD3 kapljice pa je bilo isto. a mu jih sploh naj ne dajem nekaj časa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 274
26.8.2010 20:24:49   
DEJANMB
mi smo pa včeraj imeli okolista in zelo dobro kaže za obe očki. so mu delali uz očk ij je revež bogi bil čisto utrujen da je danes samo spal.tako da imamo sedaj 1x na mesec kontrolo pri okulistu.zdaj pa še nas čaka uz glave in upam da bo tale boljši od prvega.drugače pa je naš Anej priden in lepo napreduje,smo danes imeli fizioterapijo in je bil pohvaljen ,čeprav ni bil ravno pri volji za telovadbo.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.