lillchy123
|
čer so pa sej ne morem verjet, da mi je ratalo!! včeraj sploh nisem mogla na rr, dons pa nisem mogla odgovorit?! če jutri majster za računalnike reče, da našmu ni pomoči, gre direkt na odpad, jst pa v trgovino po novega!! računalnik, ne majstra drugače smo pa tako tako. name tole vreme ful slabo vpliva,mal me hoče panika zagrabt in pol bi kar kričala in jokala, ker še vedno nismo uredili en kup stvari, ki bi morale bit narejene že konec junija... moj dragi pa samo govori naj se ne sekiram, da bo uredil jutri, drug teden, drugo tisočletje.... ok, dost jamranja sem bla pa dons na tajsk imasaži za in je resss pasalo. jutri pa študiram, da bi šli spet mal ritke namočt je ena spraševala zarad vnetja- mi smo od 22.tedna naprej meli vse prepovedano in smo se ful pazli, sam da ne bi šli prehitro rodit, da mi je zdej vse čist dol padlo. itaq mi skoz bris jemljejo, tko da če bo kakšno vnetje, bodo že pravi čas odkrili. pa zadnje dneve res želim posvetiti Lukcu, ker mi je jasno, da pol nekaj časa nekaterih stvari ne bo... tanja, benika, lumpa- že kaj novičk? en koš pikapok vsem trem tinka- uf, tole si mela pa res pestro...že čez nekaj dni boš držala štručko v naročju in bo vse pozabljeno.. bambinca- se pa tudi že dolgooo ni javila upam, da je vse ok kavica- oh, mene pa verjetno ne bo mam ob 9.20 pregled, moram dat vodo, kri, it na ctg in še do zdravnice. ponavad sem konec ob 12h razen če boste tam dokler ne zaprejo, pol se pa komot pridružim grem neki pojest, ker še nisem uspela večerjat, pol pa še likat...pa spat, jutri pa na pregled mirno nočko, mogoče bo jutri dan D