jana84
|
Evo mene končno s pregleda...Sej da ne boste mislile, da je bil pregled tako dolg...Neeeee, to pa ne...Sva šle z mamo pol še po trgovinah tedensko špežo nabavt, pa srečale še moje sestro s ta malo hčerkico in njeeno prjatlco, pa se vse skupaj zavleče... V glavne poročilo s pregleda: VSE V NAJLEPŠEM REDU! Otročiček je obrnjen z glavno navzdol (kar me je edino "skrbelo"), raste tako kot mora, velik je ravno dovolj, srček mu lepo utripa...Plodovnice dovolj, posteljica pa tud BP...Vse skupaj je še lepo visoko in zaprto, tako da...Juhuhu! Sem šla tud v laboratorij, dat kri in vodo...Poklicali me niso nič, tako da je verjetno vse BP... Pregled imam čez 3 tedne (21.9.) , ne vem pa kaj mi bo delala, al mogoče spet UZ al pa sam srček poslušala...Kdo bi vedel...Za CTG pa mislim, da bo vseeno še malo prezgodaj... Sem se pa ravno danes z mamo pogovarjala, da bi blo fajn če bi pila tud malo kalcijevih šumečih tablet, da bo imel tud dojenček dovlj močne kosti...Zanimiva misel...Ker ko sem bla nsoeča za Jakoba se spomnim, da sem pila nekaj - pa potem še ko sem dojila...Ker verjetno premalo mleka in mlečnih izdelkov zaužijem, si mislim (tiste 2dl mleka s kavo in en jogurt na dan verjetno nista dovolj niti zame, kaj šele za enega razgrajača v bušku) črpalka za mleko: jaz sem jo imela sposojeno od sestre in sem jo rabla na ful...In sicer ročno od Aventa...Popolnoma zadostovala.Sam najprej morš pogruntat sistem...Če bi se še sama oprala in prekuhala bi bilo superca! Bloom1, upam da se sinko čimprej spravi na noge, ker verjamem da ni fajn s temi koleni je res en ...Mene HB zdej pustijo mal pr miru, ko bom pa začela ponovno vozičkat, bo pa spet - mi naš klanec uničuje kolena...Ker je treba štopat vozičk, da ne uide... MissD, kolk pride pa poštnina s tiste nemške strani? Ker sem malo pogledala in prečekirala, pa so avtosedeži npr.od Maxi Cosi za skor 50EUR manj kot pri nas...Zanimivo kaj ne? Sej lupinco imamo in pol naslednji avtosedež tudi, sam drugo leto poleti bo treba pa že razmišljat kako naprej...Npr, verjetno že za na dopust, bo potrebno ta velikmu nov avtosedež kupt in razmišljam, da bi kar Maxi Cosi Rodi XR...Ker ga lahko pol ful časa uporablja...Hm, je pa res, da verjetno ne bo imel še 15kg...Ampak kaj hočmo... Za iz porodnišnice bom jaz našmu otročičku kupla en tak srčkan kompletek al pa kar kakšnega pajacka (bo verjetno bolj enostavno)...Ostalo pa več al manj rabljeno...Eno stvar pa že lahko privoščim otročičku kaj ne? Sej vem da jih bo potem ful več ... Aha, golobčki...Brez golobčkov ni Benetk in Pirana verjetno tud ne, polmaja? Hja, MissD ti je dala dobro idejo, ker ravno z zračno puško sred Pirana ni najbolje streljat, kaj ne? Ker jst bi se tuki pr nas kar z zračno spravla nanje...Se mi dopade streljat Sva predlani, ko sm bla noseča za Jakoba z možem mela strelsko tekmovanje z zračno puško in me je kar fajn šlo - sej verjetno bolj po slučaju, amapak je šlo fajn... Dojenje in pižama: ja jaz imam eno tako fajn pižamo, so hlače in gor je srajca na gumbe, ki se lepo odprejo...Ker je res malo smotano dojit v majci, ki j omorš gor potegnit, pol pa maš ledvice ven...Sem pa danes že gledala da bi še eno kupla v Hofru so imeli znižane take satenaste spalne srajce na gumbe...Pa ni blo nobene dovolj velike zame... Si bom verjetno poiskala kakšno bolj toplo za konc oktobra...