|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
29.8.2010 22:22:51   
sasadejan
Hvala pokora si me malo pomirila. Sedaj ko je vedno bližje vse skupaj strahovi prihajajo na plan.

Sedaj pa grem jaz spat.

Pridno delajte jutri tiste, ki imate službo. Bom mislila na vas user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 926
   RE: Oktobrke 2010 II
29.8.2010 22:26:10   
missD
čvekeuser posted image

midva sva imela ime za fantka zbrano že pred več kot letom dni, sva rekla, če bova mela kdaj fantka, da bo Jakob.
no za punčko je pa meni zelooooo lepo ime Sofia, ampak dragi nekako ni bil prepričan (da ne bi najdli kakšne zbadljivke, ki se rima na to ime)
ampak se je vdal po 2 mesecih, tako da sedaj po trebuhu skačeta Jakob in Sofia.user posted image

Sva se sicer z imeni za punčko nekaj matrala pa delala sezname...ampak se nikakor nisva mogla zmenit.

Janez...prosim ne, sej je res kakšno boljše ime! Sem ko sem bila mlajša najdla listek, ko sta moja starša zbirala ime zame.
Na očetovem seznamu je bilo ime Vuk. tako, da lahko samo rečem: hvala bogu da sem punca.user posted image

Za bratca sva z mami hotle da bi bil Tim, pa je oče rekel, da ne, da potem naj bo Timotija...in smo prišli do kompromisa in sedaj imamo najstnika z imenom Timotej.
In ga tudi kličemo tako (imena ne krajšamo).

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 927
   RE: Oktobrke 2010 II
29.8.2010 22:31:51   
Najki
Pokora od tvojih imen sta mi vsec Ela in Trina, Olja mi je zelo cudno in seveda asociira na olje in tudi olivo, Bina pa na Sabino in Bineta.

Sasadejan mene je bilo strah handlinga otrocka, v lajfu se nisem imela dojencka v roki pred tem, potem kako bom vedela kaj dete rabi, kdaj previt, kdaj pofutrat, kaj ce bo jokal in ne bom vedela zakaj, ta hujs mi je blo kako vedet da je bolan in kako reagirat na to. Prva vrocina naju je res iztirila pa se dost visoka je bila. Sej pol jih das ze toliko skozi da ti je ze vse jasno kdaj ga peljat in kdaj ne. V bistvu je vse, kar prvic dozivljas, strasljivo. Pa prides hitro cez to.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 928
   RE: Oktobrke 2010 II
29.8.2010 23:01:43   
anju
kam ga pičite? ste se prav vžgale.

Pokora meni je Ela še najbolj. Bina nikakor zarad Bineta;) če pa pomislim da mi je Rina zelo, delam Bini krivico prav zarad "našega" Bineta...
kolk imen ste danes povedale, tolk se pa še ni o imenih tu na oktobrkah pisalo. in to zarad Janeza! ja kaj za vraga je pa z Janezi narobe? a ne poznate onega "ker dobr veš, da Janez dela to z občutkom ... ker dobr veš, da Janez dela to vso noč..." kako moj malega tole učiuser posted image mali čisto dobro ve o občutkuuser posted image



IZVIRNO SPOROČILO: caroline1

Anju-a si ti drgač ful romantična dušica? Imam tak občutek!

user posted image od kod tak občutek???

mogoče sem platoist pa si nočem priznatuser posted image



sasadejan super mama boš! ne boj se najlepšega.

tinaaleks jutri me zihr prehitiš. za službenim rač je nadomestnik in sploh ne vklopim rr, kje! še skozi vse ne bova prišla... mi je prav user posted image it zadnji dan.


< Sporočilo je popravil anju -- 29.8.2010 23:04:18 >

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 929
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 5:25:21   
anju
jutro

samo zato da te prehitim tinaaleks user posted image

imejte dober dan drage user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 930
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 6:47:37   
sasadejan
dobro jutro tudi od mene user posted image

Danes bo pa mraz. Dobro se oblečite user posted image .

Jaz pa danes po opravkih, pa še varuška sem naše Zoje - že vidim, da me bo čist zmučla user posted image .

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 931
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 7:39:26   
tinaaleks
Jutro!

Mi ne ratauser posted image !

Je videt, da nisem več v službenem ritmu  in delam, takrat ko mi paše, kar pomeni, ko mala vstane, jo peljem v vrtec, potem malo v službo (kjer sem sedaj), nekaj malega oddelam, potem pa šibam domov (ali pa raje k frizerju).

Za 4.9. se res lahko zmenimo že za uro, bom pa najbrž pripeljala celo svojo familjo (vikende vedno preživljamo skupaj, ker čez teden ni veliko časa).

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 932
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 7:53:16   
tybysy
Jaz sem pa takooooo utrujena...user posted image   Prejšnji teden se je začelo in vsak dan je hujše. Pred enim tednom sem dala kri za hemogram in me niso nič klicali. Železo je očitno še v redu (nazadnje sem imela 132). Sploh ne vem, kaj bi bilo narobe. Pritisk tam okoli 110/70 - ni kritično nizek. Sem pa res tako zmatrana vsak dan bolj - delam z zadnjimi atomi. V službi sem po 4 ure, doma pa tudi ne pretiravam. Pač cel dan po malem in malo počivam vmes. Trebuh mi ne smeta, okorna nisem, samo utrujena.
Že od Elevita (do 14. tedna) ne jemljem nobenih vitaminskih dodatkov. Mislite, da bi morala kaj jemati?? Mi kaj priporočate? Drugače jem pa zelo raznoliko - dovolj sadja, zelenjave in mesa. 
Lep teden vsem!

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 933
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 8:38:30   
mamamajča
Dobro jutro!

tybysy
- meni je v lekarni rekla, naj razen elevita nič ne jemljem, razen če ti G prepdiše.
Utrujenost- ja, ja, poznam. Ampak brez skrbi, še kak teden, pa boš prekipevala od energije, veselo čistila, skakala po stanovanju, nakupih, gnezdila 100 na uro...

sasadejan- o strahovih- mene je blo po prvem porodu strah, da ne bom zmogla. Ko sva prišla iz P in sem ugotovila, da sem sama, dragega prvi mesec ni bilo veliko z nama, ker je delal na terenu, in sem se bala, da ne bom zmogla sama skrbeti za malo štručko.
Tako prvi večer, sem malo jokala, potem je pa šlo vse gladko in so vsi strahovi zbledeli.

Tokrat se pa ne bojim ničesar- zaenkrat. Edino včasih ko pomislim... zdaj dam Markija spat takoj po osmi uri in je celo ljubo noč mir..... uh, spet se bo treba navadit. Ampak ni težko.

Moram povedat še, da Mark ni imel nikoli krčev, zato me je zdaj malo strah, da bi jih pa malček mel, ker ne vem, kako se kosat s tem. Ampak bomo že.

MRZLO!!!! Sem se šla stuširat in me je prav zeblouser posted image

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 934
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 9:32:53   
2ursae
hej user posted image

jaz se za srečanje ne bom napisala, prišla bom, če mi bo zneslo, čez vikend si res težko vzamem čas.




_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 935
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 9:41:45   
pixieM
Dobro jutro!

Kako smo punce? Jaz sem se danes tako fino naspala, da sem kar dobre volje - pa zjutraj nikoli nisem dobre volje, ker nisem jutranji tip človeka. Jaz zaživim šele po deseti uri zvečer user posted image .
Ta vikend je tako minil, da ne vem kdaj. V stanovanju nisem naredila ničesar (razen oprala perilo), tako da me danes čaka čiščenje user posted image . Moj fant je seveda priden in se uči za zadnji izpit in ga sploh nočem motit, dokler ima voljo. Komaj pa čakam ta vikend, ko greva s kolegico v terme na razvajanje. Mmmm, kako bo fino!!!

zabava ob rojstvu - pri nas je v navadi, da ati naredi zabavo. Ker midva pričakujema prvega otroka, je bodoči ati še toliko bolj navdušen nad to zabavo. Seveda pa ima od mojega dober prijatelj punco, ki ima rok en dan za mano in se že oba veselita, kako bosta skupaj delala žurko... Karkoli, samo da sta vesela user posted image .

babyshower - vse sem že naštudirala, tudi vabila sem že naredila. Bomo pa same punce, če bodo prišli tudi fanjte, bodo šli na pivo in pico, ker vem, da nas ne bodo hoteli poslušat. Jaz bom pa za nas babe naredila koktejle (alkoholne in brezalkoholne), mini pice in sladkarije, ki imajo vezo z dogodkom (lizike dude, likerji semečice,itd.). Vse so res zagrabile za to idejo, ker pravijo, da jim ne bo ravno prijetno motit mlado družino takoj po rojstvu. Tako da sem jim hvaležna za to, pa še težko se skupaj dobimo, ker imamo tako različne službe in smo iz različnih krajev.

kilogrami - joj, mene je kar sram napisat koliko sem se zredila. Ker se res trudim pridno jesti vse kar je, ampak najbolj imam rada zelenjavo, sadje in seveda tudi meso.
No, na prvem pregledu pri G (5.teden), sem imela 59kg. Zdaj v sredo na pregledu pa me je stehtala in imam 62kg. Bebica pa naj bi tehtala nekje 1800g. Sem se že sekirala, ker se ne redim dovolj, ampak se res trudim in pridno jem tudi po 5x na dan. Tako, da mislim,da tukaj ne morem ravno kaj narediti...
Je pa res, da sem vedno imela okrog 56kg. Zdaj, ko sva se trudila zanositi pa sem se zredila na 59 kg. Visoka sem pa 170cm. Saj ni kaj narobe, če se bebica normalno razvija?

majabar - moj trebušček kar pridno raste user posted image . Sem ga včeraj zvečer poslikala in bom kar naložila slike. Prvo sem se slikala od strani tako kot vedno, druga slika je pa slika bušija odspredaj. Vidite kak čuden popek imam?! Skoraj je ploščat!!! user posted image
Včeraj sem bila že deležna spet novih ''očitkov''. Kako sem drobčkena, če nosim v križu, da bo to neko majčkeno dete (pa ne bo, ker mi je G napovedal otroka 3,5-4kg), aja in da nosim nizko, kot bi že hotela rodit. Joj, te babe in njihove čveke. Še dobro, da znam bit flegma na opazke drugih!
user posted image
user posted image



(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 936
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 9:57:04   
tinaaleks
pixie-tebi se pa res skoraj nič ne pozna. Jaz sem se tudi zredila samo 1,8 kg, samo imam zelo veliko zaloge od prej. Če ti gin ne reče nič in je vse ok, potem se ne sekiraj. Me pa prav zanima kakšna boš po porodu? Če te bo sploh kaj ostalo.user posted image

Jaz zdaj že lepo doma (jutri grem spet mal v službo, da eno uvednem notri), danes ob 12 imam pa frizerja. Komaj čakam, ker po porodu ne bo časa.user posted image , pa še za 4.9. se moram pripravitiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 937
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 10:02:30   
caroline1
Tybysy- utrujenost daje tudi mene. In to huda. Sploh prejšnji teden sem kar spala tri dni ! Podnevi in ponoči!

PixieM- če je z otročkom vse ok, se nimaš kaj za skrbet. Hvala bogu da se ne rediš. Jaz se tudi zato, ker jih imam kar več, ne skrbim. Samo da je otročku udobno! Kar bo ostalo, bomo kasneje spravili stran.

Anju- ne vem, kar občutek sem dobila tak...nostalgija na stare dobre cajte, ko je bla v zvezi še romantika in vse perfect! user posted image

Sasadejan- tudi mene skrbi kako bom rihtala otročka. Kaj in kako reagirat, ko bo jokal?! Večino noči bom sama, moj namreč dela večino ponoči po12 ur...in vem,da se noči vlečejo kot hudič, če si sam s skrbmi! Potem pa si rečem, sej so še vse, bom pa tudi jaz. In vsaka je bila 1x prvič mama.

Pokora- Ela mi je zelo všeč, všeč mi je tudi Trina.

Janez je pač Janez in ni Filip!!! Je pa res, da je cel kup Lovrotov, pa še kaj bi se našlo...ampak se jih navadimo! Ne vem...sigurno samo JAnez ne bo! user posted image


(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 938
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 10:29:31   
missD
dober dan!

evo, sem s pregleda, mi je anredil ultrazvok.
user posted image user posted image sta težka nekje med 1500 in 1600g(ampak je reku da je to bolj približno)
Čudno mi je blo, ko je rekel da sta obrnjena na glavo, ko pa je z ultrazvokom drsel po trebuhu se mi je zdelo da ležita prečnouser posted image
Še vedno tiščita glave skupaj, se bosta mela fajn radauser posted image

Ko sem bila na obisku v porodnišnici Postojna, so mi rekli, da če želim roditi pri njih, se moram po 33. tednu oglasit tam z napotnico za CTG, da me bojo spremljali do poroda. Povem to mojemu G in ta mi je kar s težkim srcem napisal napotnico, češ da ga skrbi, da mu e bojo potem za to poslali računauser posted image Kako je s tem? Ne krije tega zavarovalnica??

Napotnice za rešilcs in porodnišnico pa še nisem dobila, je sestra rekla da naslednjič (NP 21.9.) pa čeprav so dvojčki, da če bo karkol pred tem datumom se zgodilo je urgentno in ne rabim napotnice.

Ma ne vem...cela zmešnjava je okol teh dohtarjev, sem kar slabe vole ratala. Grem jest, da me mine :)

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 939
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 10:31:29   
3x mami
dan!

klepetulje, sem samna hitro preletela, ste bile prevec pridne...

zunaj je prav hladno. ampak veliko boljse kot pa sopara prejsnji teden!
mi smo bili cez vikend pridni. najina spalnica je koncana, vceraj je moj namontiral posteljico, jaz pa sem jo pripravila user posted image . vse oblekice za malega so v omari, pripravljena je torba zame za porodnisnico in oblekice za malega, ki jih bo moj prinesel ob odhodu. tako da, uh, zdaj sem koncno mirna user posted image pocutje niha. zjutraj sem se za kako rabo, popoldne pa me tako dol tisci in mali se tako preteguje, da ne morem nic, se po stanovanju tezko hodim. mislim, da sva se z mojim zmenila vse okoli poti do porodnisnice, rojevanja in potem povratka domov. sem se tudi z malimi pomenila, tako da je tudi to reseno.
edino zjutraj je vzgojiteljica v vrtcu rekla, da imajo tam en primer skrlatinke user posted image ajoj, sam da tega ne dobimo se mi...

nisem si zapomnila vseh tem, ki ste jih imele.
polmaja, res lepo brat user posted image

slikanje v porodni. ja, ampak ko je vse mimo in ko otrocka ze cistijo, pa prvi podoj in to. prej itak ni casa.

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 940
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 10:33:40   
born*to*be*wild
Heej bejbe, vidim da ste kar zgovorne user posted image
caroline1 če ti je všeč ime Ožbej, predlagej tvojemu user posted image ime Ažbe-bo mogoče za. Je kar podobno, tako je mojemu bratu imeuser posted image
jaz pa jutri začnem hoditi na dekompresijo v Lj, je katera že bila slučajno?
Potihem upam oz. se menim z mojo user posted image da naj pride ene 2 tedna prej na svet...sej nevem...po drugi strani mam pa tak smotan občutek ker hočem prej rodituser posted image nevem zakaj ampak ful sem že neučakana...pa ko vse pišete da upate da boste zdržale do takrat pa takrat-js pa upam da ne user posted image sej vem ful sem sebičnauser posted image
joj pa mamo res nekatere le še en mesec pred sabo!
strah me pa zaenkrat ni nič...niti poroda niti same nege dojenčka potem...najbrž tudi zato ker sem iz zdravstvene šole in sem to že počelauser posted image

glede kg: jaz jih imam že 15 več kot pred user posted image !!!! ma se ne sekiram, nevem kam grejo ti kg, moj pravi da se kr dobr držim, se pravi se je nekak porazdelilo po celem telesu, ker se mi zdi da sem se le malo zredila v noge in rit user posted image je pa res da mi številka na tehtnici ni nič kaj preveč všeč... mam že 83kg, upam da ne pridem do 90!!!! Ja vem, sem jih mela že na začetku mal preveč ampak mam zlo močne kosti, tko da je najbrž tud nekaj na tem-btw to smo v šoli strokovno merili in ocenjevali, tako da ne boste mislile, da samo sebe tolažimuser posted image user posted image user posted image

Mam eno prošnjo: a gre katera v Ikejo v bližnji prihodnosti? Jaz bi namreč ful rada mela tisto lučko rožico za na steno, ampak se mi z dolenjskega konca ne splača vozit zaradi tega? Če gre katera in je pripravljena mi jo kupiti, bi prosila...se lahko prek zs zmenimo naprej...upam da se najde kakšna dobra dušica-lahko dam denar tudi vnaprej.

Na slednji pregled mam že v sredo 1.9., prav tako zobarja (sem šele sedaj spet začela hoditi k zobarju po triletni pavziuser posted image )-joj me bo spet matral user posted image

Se še kaj oglasim...by by



_____________________________

Nobody is perfect...I´m nobody.

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 941
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 10:41:53   
pixieM
born*to*be*wild - jaz sicer imam namen kaj hodit v Celovec, ker grem v Metro. Glede na to, da je Ikea ker zraven, se lahko kamot oglasim tudi tam. Vendar šele čez kak teden ali dva. Ko grem, ti napišem na ZS, če slučajno že ne boš prej dobila teh rožic. Ok? 

(odgovor članu born*to*be*wild)
Neposredna povezava do sporočila: 942
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 10:44:31   
BRinME
Dobro jutro...naj se vam spet malo oglasim...user posted image
Cel teden sem vas pridno brala, nisem pa našla neke volje, da bi kaj napisala, sem bla čisto brez volje do pisanja...user posted image
Drugače sem pa večinoma oprala že vse cunjice, edino še posteljnina čaka.
Včeraj sva z mojim user posted image cel dan pohajala (edino ob nedeljah si upam privoščit pohajanje, ker upam da ne bo kontrole user posted image ) Sva šla v Ilirsko Bistrico na GHD...je bilo kar zanimivo, čeprav mene avti ne zanimajo glih preveč...user posted image
Sem videla tudi par nosečk in sem prvo pomislila, če je to katera izmed vas..user posted image
No sej potem se je tut moj user posted image izkazal in me peljal na večerjo v eno bolj fancy restavracijo...sva jedla morski list s prilogo....mmmm je bil fin...user posted image
Za nazaj sva se ustavla še v Postojni in šla pogledat kje je porodnišnica, da bova na dan D vedla kam it in ne bova lutala okol in iskala...user posted image
Sva pa prišla domov oba zmatrana in sva kr padla v posteljo...sem vsaj spala celo noč in se nisem zbujala, no razen za na wc...user posted image
Zdaj pa bi bil že cajt da se spravim kaj nardit in pospravit...aja v ponedeljek sva dobila previjalno, sam je nisva še sestavila, ker čakava da bo kopalnica končana, da jo bova dala not.
No zdaj pa grem...user posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 943
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 10:47:47   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: anju

samo zato da te prehitim tinaaleks user posted image



user posted image user posted image user posted image

Koncno sem dolge hlace dala gor pa majico s kratkimi in tuniko brez cez, sam nic stumfov pa kar sandale in mi je super sveze user posted image . Samo pritisk me dol vlece.

Vlozila sem porodnisko in otroski in sem zadovoljna, ker birokracija mi dela glavobole, ce samo pomislim nanjo.

Jaz bom mulcka za srecanje pustila doma, sicer bom morala skos za njim skakat, pa se prej bo hotel iti in se ob 11h bo zaspan, pa imam obcutek, da se bomo do takrat ravno ulaufale user posted image . Mogoce za drugo srecanje bom videla.

tybysy po moje te tudi vreme malo heca, pa najbrz ze slabse spis.

pixieM tezo prinese tudi plodovnica, v telesu zadrzujes vec vode, imas povecano kolicino krvi in prsa pridelajo kaksno kilo. Malo si pridelala za svojo tezo. Tvoj otrok si bo vzel vse kar rabi, kvecjemu tebi bo kaj zmanjkalo, ma ce se ne pocutis svoh, ti najbrz se ne. Samo ne se po porodu spravit na kaksne diete, ker te bo mali izcuzal se z dojenjem. Jaz sem pridelala 2kg ampak imam too much zalog in jih z veseljem delim z otrockom. Kar pojem vzame otrocek, moje telo pa kuri zaloge. V prvi nosecnosti sem se zredila 5kg, po porodu izgubila kakih 6kg. Sem pa tezo ful izgubljala in skos sekirala G, ce se otrok nomalno razvija kljub temu in je bilo vedno v redu, razen zeleza niti nisem nic rabila jemat. Tako da za otrocka ne skrbi, pazi pa, da bos se zase kaj pojedla user posted image . Pa ne pozabi, da rabis veliko kalorij tudi za dojenje, zase in malcka.

missD sta tvoja priblizno enako velika? joj ne vem kako je z zavarovalnicami in porodnisnico, samo pri normalni nosecnosti si pri G do PDPja, potem po roku pa vse preglede opravljajo v porodnisnici. mogoce pri dvojckih privzamejo 33t za normalno dolzino nosecnosti in hocejo, da si zato prej tam?

wild js sm tudi se dolzna zobarju it, samo prej sem bila noseca, potem dojenje, spet noseca, v bistvu nisem smela slikati zob in do konca dojenja itak spet odpade. Sam pa itak ni videl problemov, tako da lahko caka. Vpisi se za srecanje user posted image .

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 944
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 11:00:44   
caroline1
Najki- tile papirji najbrž vsako ubijejo! Jaz si moram prav zapisat kaj vse moram narest še!

Zdaj sem našla eno dobro: Mnenja so kot ritne luknje. Vsak ima svojega. user posted image Podobno bo verjetno z imeni! Edino kar mi je fajn, da se vse strinjate, da Janez pa ne more biti!

Zobar- imam paradontologa 24.9- mislim, da bom takrat že rodila, ker je lih po luni user posted image

Osvežitev paše! Kaj bi kuhali??? Ne vem še...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 945
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 11:11:10   
BRinME
user posted image Kolko časa so vaši delodajalci rabli, da so izpolnili papirje za porodniško?? Jst sem poslala že 6.8. s priporočeno pošto, pa še zdej niso nič poslali nazaj...???
Še do 1.9. počakam in če ne bo nič pokličem dol...user posted image user posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 946
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 11:16:01   
pixieM
BRinME - kako lepo, da sta si vzela čas zase!!! Jaz tudi že komaj čakam na najino obletnico čez dobra dva tedna. Sem pripravila res presenečenje za mojega. Najhuje je samo to, da mu vse povem in zaupam in mi je tako težko skrivat stvari pred njim. Kar povedala bi mu, kaj sem ušpičila, pa ne smem, ker potem ne bo presenečenje. Upam samo, da mi bo pustil zavezati oči, pa da ga peljem v ''neznano'' user posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 947
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 11:17:13   
caroline1
BRinME- meni so na zadnji firmi izpolnili v enem tednu, ker je ravno delala plače in sem ji dovolila, da da malo na stran user posted image . Na drugi firmi pa sem jim poslala po mailu papirje v pondelk, v sredo sem jih dobila izpolnjene po pošti. Nič čakat, ker s tem nima 15 min kaj za delat. Itakima vse podatke v pcju za obračun dohodnine. In to mora prepisat! Jaz bi na tvojem mestu še danes poklicala. Lahko da so založili, pozabili...potem jim boš še 1x pošiljala in dnevi kar grejo...

(odgovor članu BRinME)
Neposredna povezava do sporočila: 948
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 11:19:37   
polmaja
Glede imen se tudi jaz strinjam, da Janez pač ni več najbolj aktualno - in res imajo Janezi, ki jih jaz poznam, vsi nadimke user posted image .  Meni so sicer všeč stara slovanska imena kot Gaber, Urban, Bor (kot bo naš razgrajač), pa tudi Blaž, Jakob... Za punčko sta mi tudi bolj všeč Ela in Trina, midva sva pa imela v izboru za potencialno punčko Ena, Pika, pa Mila...pol pa je pimplček zrastel user posted image . Pa mojemu je ful Lara všeč, meni pa ne... Glavno, da se vidva med sabo zmenita.

Ej punce, prav paše tale ohladitev! Končno sem se malo bolje naspala, juhu!

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 949
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 11:20:37   
tinaaleks
kosilo?

Ravno sem pojelda kruh s pašteto. To bo čisto dovolj za kosilo.
Kadar sem sama doma, se mi nikoli ne da kuhat samo zame. OStali del familje bo tako ali tako jedel ali v vrtcu ali pa v službi...
Tako da jaz za idej nisemuser posted image

V petek je bila moja 2 letnica prvič pri zobarju-vse ok, lepi zobki, samo ima eno trojko viška. Samo je zobarka rekla, da ni problema, je pač ne viška.
Je bila pa naša prav pogumna v čakalnici, je vsem razlagala, da gre k zdravnici, kjer bo odprla usta in pokalazala kako umiva zobke. Pridemo pa not pa je bil jok in stok....user posted image  Pogumna ne?

Po njenem pregledu sem skočila na pregled jaz, kjer je bilo vse ok.

POtem pa v PO na predavanje o EA (čeprav sem dala že eno čez, sem vseeno šla po paprije). Pa kaj se je ta razgovoril. Na začetku je rekel, da bo govoril 2 uri, potem je pa trajalo 1,5 ure.! AAAAAAAAAAAAAAAuser posted image .
Se je pa občutilo, da favorizira EA, saj je rekel, da vse porodne bolečine niso dobre za otroka. Da je še njemu zanimivo, zakaj je narava naredila tako. Sem se skoraj zasmejala ko je rekel to. Čeprav sem za EA, še ne pomeni, da ni naravno, da rodiš brez nje.... Mogoče jim pa manjka denarja...user posted image

Ko sem prišla domov, sem komaj počakala da je bila ura 8, ker sem bila tako uničena. Sem se vsaj za vikend kolikor toliko naspala, pa čeprav hodim celo noč na wc. Mi gre že na živce.

aja, pa včeraj sem doživela napad panike glede poroda. Čeprav sem enega že dala čez in je bil prav prijeten, sem se zavedla, da če hočem rodit takrat ko mislim, je to že čez 14 dni in je absolutno prehitro. Na žalost se ne da več premislit in treba spelat čezuser posted image .


Zdaj pa šibam k frizerju!

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?