pixieM
|
Dobro jutro! Kako smo punce? Jaz sem se danes tako fino naspala, da sem kar dobre volje - pa zjutraj nikoli nisem dobre volje, ker nisem jutranji tip človeka. Jaz zaživim šele po deseti uri zvečer . Ta vikend je tako minil, da ne vem kdaj. V stanovanju nisem naredila ničesar (razen oprala perilo), tako da me danes čaka čiščenje . Moj fant je seveda priden in se uči za zadnji izpit in ga sploh nočem motit, dokler ima voljo. Komaj pa čakam ta vikend, ko greva s kolegico v terme na razvajanje. Mmmm, kako bo fino!!! zabava ob rojstvu - pri nas je v navadi, da ati naredi zabavo. Ker midva pričakujema prvega otroka, je bodoči ati še toliko bolj navdušen nad to zabavo. Seveda pa ima od mojega dober prijatelj punco, ki ima rok en dan za mano in se že oba veselita, kako bosta skupaj delala žurko... Karkoli, samo da sta vesela . babyshower - vse sem že naštudirala, tudi vabila sem že naredila. Bomo pa same punce, če bodo prišli tudi fanjte, bodo šli na pivo in pico, ker vem, da nas ne bodo hoteli poslušat. Jaz bom pa za nas babe naredila koktejle (alkoholne in brezalkoholne), mini pice in sladkarije, ki imajo vezo z dogodkom (lizike dude, likerji semečice,itd.). Vse so res zagrabile za to idejo, ker pravijo, da jim ne bo ravno prijetno motit mlado družino takoj po rojstvu. Tako da sem jim hvaležna za to, pa še težko se skupaj dobimo, ker imamo tako različne službe in smo iz različnih krajev. kilogrami - joj, mene je kar sram napisat koliko sem se zredila. Ker se res trudim pridno jesti vse kar je, ampak najbolj imam rada zelenjavo, sadje in seveda tudi meso. No, na prvem pregledu pri G (5.teden), sem imela 59kg. Zdaj v sredo na pregledu pa me je stehtala in imam 62kg. Bebica pa naj bi tehtala nekje 1800g. Sem se že sekirala, ker se ne redim dovolj, ampak se res trudim in pridno jem tudi po 5x na dan. Tako, da mislim,da tukaj ne morem ravno kaj narediti... Je pa res, da sem vedno imela okrog 56kg. Zdaj, ko sva se trudila zanositi pa sem se zredila na 59 kg. Visoka sem pa 170cm. Saj ni kaj narobe, če se bebica normalno razvija? majabar - moj trebušček kar pridno raste . Sem ga včeraj zvečer poslikala in bom kar naložila slike. Prvo sem se slikala od strani tako kot vedno, druga slika je pa slika bušija odspredaj. Vidite kak čuden popek imam?! Skoraj je ploščat!!! Včeraj sem bila že deležna spet novih ''očitkov''. Kako sem drobčkena, če nosim v križu, da bo to neko majčkeno dete (pa ne bo, ker mi je G napovedal otroka 3,5-4kg), aja in da nosim nizko, kot bi že hotela rodit. Joj, te babe in njihove čveke. Še dobro, da znam bit flegma na opazke drugih!
|