Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 21:41:47
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 NAŠA FAMILY SE POVEČUJE ŠE ZA ENEGA a to RESNO??????????????? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa JA , SMO HOTELI ŠE ENGA , samo je spodnji štuk proti ... ... bil bi pa takšen ... sem vas malo, ne ... drugače je pa pri nas dovolj
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 21:42:38
|
|
|
|
Katjusa
|
čer... sem čist hin...... smo zmontiral nova vhodna vrata sam treba je še okol porihtat, da bo lepo zaključeno, ploščice v kopalnici še kr niso konec ...neka čudna taktika polaganja.... no pa sej bo.... je pa dons prišel mimo on mojga sestriča sik k se ukvarja z zaključnimi deli in je imel s sabo 2 zaposlena (so nam še mal žirafo pripeljal na posojo) in so nam zbelili otroško sobo in spalnico kok fino že vse skupaj zgleda vsak dan je boljše Tamika ne štekam čist ampak če si srečka nosečka vse čestitke in uživaj v nosečnosti želim ti lepo nosečnost s čim manj stranskimi učinki mogoče vas pa preseneti
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 21:44:37
|
|
|
|
TAMIKA3
|
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 21:45:04
|
|
|
|
Katjusa
|
no tamika zdej sem se pa nasmejala škoda za kužeka.... zaradi takega belega kužaka in ker moj ata ni pustil smo zdej mi tam kjer smo in si rihtamo stanovanje.... sicer kužeka vseeno ne bo bo pa verjetno kaka muca.... najbrž smo pa pri nas tud zaključli s proizvodnjo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 21:51:50
|
|
|
|
TAMIKA3
|
aja, glede ju3 je vse odvisno od vremena ... tako, da zjutraj prosim vremensko poročilo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 21:55:48
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 aja, glede ju3 je vse odvisno od vremena ... tako, da zjutraj prosim vremensko poročilo če bo dež lahko pridete v vitanje (v delovni obleki) drugače pa držim pesti za lepo vreme, da boste uživel še zanjo nedeljo pred šolo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 21:56:24
|
|
|
|
Katjusa
|
zdej grem pa jst tud na kavč mojga čakat lehko noč in lepe sanje
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 22:08:57
|
|
|
|
sjmm
|
mislm TAMIKA!!!!!!!!!!!!!!! BABNCA...JZ PA ŽE MOJMU STOKAM D SM LETOS EDINA NENOSEČNICA ..ja, ni kej si nas pa potegnla za ju3 nič ne oblubim...imamo še Matica, prjavl sicer smo se...bomo vidl kako bo zju3... ..pa kako vreme, seveda in kam bo vlekl naših 5 mladičev
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 22:10:18
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čer... sem čist hin...... smo zmontiral nova vhodna vrata sam treba je še okol porihtat, da bo lepo zaključeno, ploščice v kopalnici še kr niso konec ...neka čudna taktika polaganja.... no pa sej bo.... je pa dons prišel mimo on mojga sestriča sik k se ukvarja z zaključnimi deli in je imel s sabo 2 zaposlena (so nam še mal žirafo pripeljal na posojo) in so nam zbelili otroško sobo in spalnico kok fino že vse skupaj zgleda vsak dan je boljše Tamika ne štekam čist ampak če si srečka nosečka vse čestitke in uživaj v nosečnosti želim ti lepo nosečnost s čim manj stranskimi učinki mogoče vas pa preseneti za napredek v stanvanju, sej bo tud še kak ...za vse pride cajt
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 22:11:10
|
|
|
|
sjmm
|
jao...že 3tji alarm dons zvečer..ajde..šibam!!! n o č k o !!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 22:31:40
|
|
|
|
SURF
|
DRAGE MOJE HVALA VAM ZA VSE NASVETE!!!! VSAKEGA SEM PREBRALA DVAKRAT No in po premisleku,tuhtanju...po pogovoru z mojim..je zmagala njegova zdrava kmečka pamet in sicer...je rekel,da ima zelo občutek,da se bo Pati tam super počutila in da naj probamo,brez občutka,da je treba,ker ni tako zelo nujno No in tako sem si nekako (za silo )popredalčkala zbegane misli...tako,da v sredo gremo probat,čez teden, dva, se bo tako videlo kako bo....... Sjmm-nekaj si spraševala koliko pokličejo dragi iz služb......pri nama je tako,da on mene kar pozabi,če mu oprositmo ker je na kmetiji in ima očutek da je skozi doma oziroma obratno,skozi v službi(no slednjega imam bolj jaz )je ponavadi potem tako,da ga pokličem jaz...včasih...in če takole pomislim...je rezultat,da kličem v veeliki večini samo jaz ... Čebelica Maja ...(evo pa sem našla rešitev in združla tvoja nicka,če lahko ) kako da ne delajo več takih decov kot je Šime,kaj pa dela tvoj v spodnjem štuku s cunjami in mimogrede bo naredil še sadno kupo,tudi to je en poseben planet
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 22:35:58
|
|
|
|
SURF
|
Katjuša lepo brati,da se stvari premikajo in kmalu boste imeli svoje,čisto svoje gnezdece Tamika ...kake imaš Mi tudi iščemo kužka,ko bo moj dragi imel več časa,bomo šli malo po zavetiščih...
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 22:39:50
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm jao...že 3tji alarm dons zvečer..ajde..šibam!!! n o č k o !!! Kako to misliš?A se Maj še vedno po večkrat zbuja?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 22:42:34
|
|
|
|
SURF
|
KOLUMBO,KDAJ JE TISTI FILM,KANAL IN URA??????JS TUDI GLEDALA
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 22:47:54
|
|
|
|
SURF
|
...ja nič....vse kar sem hotela sem prečekirala po netu....moj ga žura na fantovščini,js pa bi se morala spravit pod tuš...pa lahko bi se malo uredila,tako malo bolj...noge,maska...obrvi... potem grem pa med knijige v posteljo,dokler ne bodo rolete pretežke. Sladke sanje .
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.8.2010 8:39:53
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! Tamika mislm Evo moj je malo peljal k mami da ima mama čas za FB in RR pa kao za telovadit Sjmm upam da je blo čim manj alarmov. Smo jih mi tud imeli Aja pa nisi edina nenoseča - jest tud nism pa še ne bom, vsaj dokler ne zgradiva hiške. Kakšen lep vreme se je naredil VSE KI GRESTE NA ČAROBNI DAN LEPO SE MEJTE PA UŽIVEJTE pa se tipkamo.
|
|
[Brisano sporočilo] 29.8.2010 8:54:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.8.2010 9:02:36
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro... pr nas sije sonček, tko da se sam še zrihtamo, napokamo v avto in hop na čarobni dan..... pogledam gor še čez eno urco, da vidm če gre še kera....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.8.2010 9:04:44
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Smo danes spali skoraj do 8, kavica je že popita pa en krožnik čokolešnika sem pomljackala. Kolumbo dons slikam avtosedež Tamika kok si nas potegnila, me smo pa vse navijale za Sjmm jaz tud pr vas navijam za še enga bejbija in to zlo hitro, da bo mel Majči družbo Simonakr super za malce frej časa Nas v volčji potok ne bo tko da tiste ki greste uživajte
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.8.2010 9:05:23
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk mislim da gre Ajvy 100% sam net jim ne dela, pa se ne javi
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.8.2010 11:30:24
|
|
|
|
Čebel@
|
dan 5 minut,pol grem pa pospravit stvari iz trgovine kolumbo.....a ste že rodil???.......pri nas jo že cel teden špika,mali se je že čist umiril,pa trebuh ima spuščen,ampak je zgleda tok požrtna,da bo danes še darila za RD pobrala,pol bo pa šla tamika.........dober si nas .....maltežana ima moja mati(star 15 let) in to je edina pasma ki ne pušča dlake....ni pa ne vem kako prijazen do otrok-to nam je takrat že un rekel ko smo jo šli iskat in naša res ne mara katjuša........komaj čakam slikice vašega domeka sjmm........če bi imela še enga ,kar navali na tvojga salt......super sta se odločila ......še vedno jo lahko vzameš iz vrtca,če ji ne bo ok ........ja moj pa že od začetka najine zveze pere cunje,jaz jih pa likam-tko sva se takoj zmenila in tega se drživa .....čeprav v novem stanovanju,bom jaz prala tiste ki greste v volčji potok......lepo se imejte.....mi gremo k sestri na RD,drugo leto pa 100% na čarobni dan,ko bo Hani tudi bolj zanimivo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.8.2010 16:01:01
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: sjmm jao...že 3tji alarm dons zvečer..ajde..šibam!!! n o č k o !!! tudi do 10 na večer oziroma na noč...jz po letu in pol že mau škilasto gledam od dobrih 5 ur...razdrobljenega spanja čez noč...sam ni kej...takle mamo Kako to misliš?A se Maj še vedno po večkrat zbuja?
|
|
[Brisano sporočilo] 29.8.2010 16:08:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.8.2010 16:09:38
|
|
|
|
sjmm
|
pri nas nič kaj rožnato stanje, jz sm spet mau slabi...zgleda d me je ena viroza zadela...o noči ne bom zgublala besed....če je Maj zadremal sm pa jz krehala smo pa imeli zdele zlo fajn kosilo...tudi Matic še tle....tko d mulčki uživajo še zadnje trenutke na polno...se pa nam čist nikamor ne ljubi...fantje so že odkolesarili eno turo Maj smrka..je zgleda od mene pokasiral...juhuhu...grozn..tile virusi...ne vem kva bo čez zimo kolumbo....moj tud pravi, da psa nič več...o bejbiju bomo pa še diskutiral...sam po moje smo kr zaključli...k jz sm ena zmatrana razvalina te dni...mogoče bomo kej več o tem razmišlal, če bo Maj začel kej spat ponoč čebelc@...naj RD mine brez izgredov, pa glede maltežana...babica od mojga ga ima in sploh ne mara otrok...pa vsi bi jo crkljalik je mali kuža...pa je pošteno zahrbtna VSI KI STE NA ČAROBNEM DNEVU.....UŽIVAJTE!!!!!!!!!!!!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 29.8.2010 16:13:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dad, how do I? – YouTube kanal, ki nadomeš...Rob Kenney je ustvaril YouTube kanal Dad, how do I?, kjer uči osnovne življenjske spretnosti, ki jih otroci običajno osv...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.