nika1
|
Ja imate še kar veliko energije oktobrke ker tako pridno pišete... Moja energija je pa čisto na psu, no zdaj se tolažim, da zato, ker imam malo manj železa pa nizek pritisk, joj ta služba še danes + 2 x in konec... upam, da bo doma bolje ker res nimam še nič pripravljeno.... MAMAMAJCA- jaz sem kupila ta voziček preko njihove spletne strani, v živo pa sem si ga ogledala v trgovini z otroško opremo v Ivančni g. Sasadejan- lepe cotke, a ta bodi na preklop si kupila v H&M-ju, je to že stevilka 62, odkar me ginekolog na vsakem pregledu ,, prestraši,, kako velik fantič je naš, me je kar minilo, da bi sploh še kaj kupila v velikosti 56. Dete je spet ,,pridno,, po dveh dneh počitka, zdaj nenormalno brca in razgraja , sploh ne vem kdaj kaj počiva, moj samo opazuje trebuh in v strahu pravi, da bo to en hiperakiven otrok... ja no... sej tudi ginekolog je rekel, da ta je pa res živahen, ja super, no naj miga , da mami ve ,da je vse ok z njim, ko pa bo zunaj pa upam, da bo tudi znal kaj počivati in predvsem spati... Punce koliko vas v SREDO prvič posremi svoje sončke v šolo ? Naša bodoča prvošolka je čisto v pričakovanju, kako bo , imava pa z očije oba dopust, ideje kam bi šli potem pa še nimam... tamala bi verjetno najbolj uživala v Atlantisu.... lp
|