|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 11:09:20   
3x mami
mamamajca, ce je zgubil sluzbo, si predstavljam, da je tudi sam na tleh in da gre sam sebi na zivce. in mogoce tako kaze vse skupaj.
eh, vama prav ne zavidam... user posted image a bo uspel dobit kje drugje?

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 676
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 11:30:46   
nika1
Pa je še en pregled za nami , mi je delal samopl. Uz v 32 tednu, no kao sem noseča
31/5 dni, naše dete ja kaj naj rečem je pravi korenjak - mali sumo borec, no mal se hecam, težak je že 2.200 kg, no v povprečju je večji za dober teden, no jaz
res samo upam in držim pesti, da bo prišel prej ven, ker si  res ne želim da bo že ob rojstvu imel čez 4 kg...ah ja...user posted image

Pa železo je tudi meni ful padlo na 102 vrednosti, tako da moram zdaj piti sirup in seveda jesti hrano bogato z železom, samo kaj ko mi trenutno rdeče meso res ne sede...   
Pa tudi pritisk je bolj nizek, tako da sem vsaj z razlogom malo bolj utrujena....ane

Mamamajca - ja tudi pri nas je bila približno podobna situacija ko je bil mož tudi več kot pol leta doma, ja in ni bilo fajn res, sej se je trudil ,da bi bilo vzdušje v hiši vsaj približno znozno, samo sem tudi jaz morala biti na momente zelo diplomatska oz. pokazati veliko mero potrpežljivosti in tolerance.... ja seveda najboljša rešitev za vse je ,da čimprej najde službo, samo vemo kako je danes s tem,,,
no pa tudi odkrit pogovor včasih zaleže, jaz sem se najbolj bala, da se bo čisto vase zaprl, no pa smo tudi to malo bolj,, sivo,, obdobje preživeli, je pa sigurno tebi še toliko težje ker si noseča...... drži se...

aja Majabar tudi z moje strani čestitke za lep uspeh, zdaj pa le malo počivaj in malo manj treningov ,da bo dojenček lepo zadovoljen v bušiju... pa tvoj urin pa vnetja , se je stanje izboljšalo ?

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 677
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 12:01:34   
2ursae
po mojih izkušnjah se takile seznami dobro obnesejo, zato ga bom kar privzela:

ZVEZDA BTC:

  1. četrtek 02.09.:  2ursae(dopoldne)
  2. petek 03.09.:  2ursae(dopoldne)
  3. sobota 04.09.:
žal so popoldnevi in sobote družinske - edino, če mi zna katera povedat, ali so v tej Zvezdi kakšna igrala za otroke? Če so lahko pridem kadarkoli.



_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu nika1)
Neposredna povezava do sporočila: 678
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 12:37:58   
Pokora
Mamamajča user posted image user posted image  probita se pogovort in mu lepo razloži da ga sicer razumeš, ampak da od njega vseeno pričakuješ da je tudi on tebi v podporo.

MissD si jih priklicala? Človeka ima da bi šel kar tja malo zaropotat a?

Kako je lepo ko je spet sonček! Sem takoj boljše volje.user posted image

Nika1 tvoj mladiček je pa res kar velik. Sicer so to še vedno ocenjene vrednosti, tako da lahko vse skupaj jemlješ malo z rezrvo.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 679
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 12:42:07   
luna_25
hej punce.

Tudi midva sva še skočila na morje za podaljšan vikend pa sem kar komaj čakala, da pridem domov...mi je bilo kar naporno. Doma je vseeno lažje, saj več počivam...tam smo bila pa skoz neki v elementu. Noge so mi zatekale, krči so me dajali pa vroče za znoret. No pa mal spremembe je pasal.
Vidim da ste bile pridne in veliko načvekale.
 
Mamamajča držim pesti, da tvoj kmalu najde službo, sploh pa pri vseh finančnih obremenitvah, ki pridejo tudi z novim družinskim članom.
Majabar user posted image user posted image user posted image user posted image  čestike.

user posted image  Me pa nekaj zanima ali ima (oz je v prejšni nosečnosti) namen piti malinov čaj. Sem malo prebirala po drugih forumih pa ga ene ful pohvaljo. Čeprav ne veš pa kako se telo obnaša, če ga ne piješ. Jaz sem si ga kupila pa tudi če samo psihično vpliva name, če bom zato bolj pomirjena in se lažje odpirala pa toliko boljše.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 680
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 12:55:00   
missD
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Mamamajča user posted image user posted image  probita se pogovort in mu lepo razloži da ga sicer razumeš, ampak da od njega vseeno pričakuješ da je tudi on tebi v podporo.

MissD si jih priklicala? Človeka ima da bi šel kar tja malo zaropotat a?

Kako je lepo ko je spet sonček! Sem takoj boljše volje.user posted image

Nika1 tvoj mladiček je pa res kar velik. Sicer so to še vedno ocenjene vrednosti, tako da lahko vse skupaj jemlješ malo z rezrvo.


sem ja. ja bi res najraj šla tja osebno, pa ko sem to nardila prvič sem v roke dobila listek s telefonsko,ker naročajo samo po telefonu.
potem si pa še drzne neki pridigat da kako mam na kartici drug priimek. kot da ne razume da pač nimam cajta cele dneve skakat naokol in si še to rihtat.
pač je drugačen priimek pri njej na zaslonu kokr pa na napotnici in na kartici.

dobila sem pa datum šele čez 2 tedna. upam da jim ne rodim prejuser posted image 34.teden se lahko že kej zgodi pri 2

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 681
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 12:59:28   
Pokora
Luna nekaj smo že pisale o malinovem čaju. Jaz sem ga v prvo pila in sem se lepo odpirala, ne morem pa reči ali je to od čaja. Za zdaj sem si pa ravno prejšnji teden nabrala malinove liste. Piti ga bom začela pa šele čez kake 3 tedne, po 35t (zaradi mojih težav).

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 682
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 13:20:12   
tybysy
IZVIRNO SPOROČILO: luna_25
Me pa nekaj zanima ali ima (oz je v prejšni nosečnosti) namen piti malinov čaj. Sem malo prebirala po drugih forumih pa ga ene ful pohvaljo. Čeprav ne veš pa kako se telo obnaša, če ga ne piješ. Jaz sem si ga kupila pa tudi če samo psihično vpliva name, če bom zato bolj pomirjena in se lažje odpirala pa toliko boljše.


Jaz sem si ga tudi kupila. Saj ni nobenih dokazov, da pomaga, ampak škodi pa tudi ne. Ne vem čisto točno, kdaj naj bi ga začele piti?

Enkrat sem tudi prebrala, da je treba nekaj tednov pred porodom prenehati piti magnezij. Ali mogoče katera ve, koliko časa prej? Drugače bom pa poiskala, ko bom imela čas.

Sem včeraj likala posteljnino in ugotovila, da en komplet stare posteljnine (prevleka za odejo) ne paše na odejo, ki sem jo kupila pred kratkim (v kompletu). Je čisto drugih dimenzij. Čeprav mi sploh ni jasno, zakaj je kovtrček tako velik - 75x85 cm user posted image Zibka ima pa mere 35x85 (jogi oz. pena). Sploh ne vem, kako bom stlačila 75 cm na 35 cm. Sploh pa verjetno ne bi bilo slabo imeti dva kovtrčka - če bi bilo potrebno vse skupaj oprati. Sem šla pogledat cene, pa nisem našla cenejšega kompleta od 60 eurov. Se mi pa tudi butasto zdi toliko dajati za tistih nekaj mesecev, ko bo v zibki. Malo sem že študirala, da bi jo dala kar direktno v posteljico, a kaj ko so mi zibke tako lepe (ta je še moja - prebarvana, nismo nove kupovali). Ne vem, kaj bom skombinirala...

Jaz sem svojega G vprašala za test na streptokok B, pa me je poslal na Zavod za zdravstveno varstvo Novo meso (tam imam G - v porodnišnici). Jaz sem pa mislila, da bris tvoj G vzame in potem oni naprej pošljejo. Mi je ful čudno, kdo mi bo tam bris vzel (jemljejo iz nožnice in iz anusa). Nisem še nič klicala, ker me je tako presenetil. Kje boste pa ve opravljale test (tiste, ki ga boste)? Morda že veste, koliko stane?

mamamajca - stres ob izgubi službe je eden hujših stresov, ki jih lahko doživi človek. Tisti, ki tega ni nikoli doživel, se mu sploh ne zdi tako grozno. Češ, greš na zavod, saj tam nekaj dobivaš, potem se pa že kakšna služba najde. Ja, pa ni tako enostavno. Midva sva lani oba hkrati službo zgubila - kap! Jaz sem na srečo takoj dobila novo, mož pa tri mesece kasneje, samo da ne govorim, kako grozno je bilo. Verjamem, da je ful težko - ti potrebuješ podporo, pa ti je mož ne more dati, ker je tudi sam v tako stresni situaciji. Predvsem bodita pozitivna in optimistično glejta naprej. Pogovarjajta se. Naj postori stvari, ki jih prej ni imel časa. Zaposlen mora biti. Mojemu je to pomagalo - cele dneve je nekaj delal pri hiši, pa okrog sva hodila, kolikor se je dalo. Se mi zdi najslabše, če se vda v usodo, poleni in obsedi pred tv. Srečno!

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 683
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 13:23:16   
janaja
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Jaz sem pa ful žaslotna. Se še kateri to dogajauser posted image

Z mojim sva se namreč začela nekaj kregatuser posted image Brez šihta je ostal, in je zdaj vseskozi doma, vem, da sem tudi jaz naporna in sitna, pa ga pustim včasih spat do 10., pol se pa vstane ves tečen....
Vedno je veljalo, da vsak za sabo pospravi, karkoli se že dela, zato da se stvari ne kopičijo in da imamo vsi čas drug za drugega. Zdaj pa kar nekaj.... Se recimo sleče, vrže cunje, nekaj išče v omari, spet nameče, potem ne vem več, kaj je čisto, kaj ne, njemu se pa zdi samoumevno, da bo imel vedno nekaj pripravljeno za oblečt. Ker bom jaz poskrbela za to.

Včeraj sem ga poslala v trgovino pa sem rekla, naj gre še mali z njim in da lahko greta peš. Ja ok, se strinja, in čaka...... Kaj čakaš? Pa mi izjavi, ja daj mi nekaj, da mu oblečemuser posted image
Halo, tri leta je že star, zdaj bi pa že lahko vedo, kje ma omaro. Ali??????

Ne vem, kaj mu dogaja. Me pa moti, ker se nisva nikoli kregala, kričala, vedno sva se vsedla in pogovarjala, če je blo kaj narobe, zdaj je pa celi neki razdražen....
Jaz pa tud tak občutljiva, pa se težko kosam s temuser posted image



Ja mamamajča te popolnoma razumem. Tele naši moški so včasih cel user posted image . Vse po liniji najmanjšega odpora.
Se včasih kr mal pohecam da mam materinsko šolo ( vsaj kar se dihanja tiče) v malem prstu, ker moram zaradi  moža skoz globoko dihat.

Streptokok B: meni so ga izolirali prejšnjo nosečnost in kljub testiranju v tej nosečnosti ( je blo negativno) je antibiotik obvezen pri vsakem naslednjem porodu, za vsak slučaj.

A ste zato da en seznamček za vozičke naredimo, please bi mi res pomagale pri odločitvi. user posted image


Eto začnem:


Janaja :    gleda x- lander z globoko košaro ( pa se ne zna odločit)


Lp

Janaja




_____________________________

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 684
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 13:23:48   
jana84
Hej!

Evo, jaz pridna gospodinja user posted image user posted image user posted image  sem zdej lepo testo za pico zamesla (beri dala sestavine v mešalnik in je kar sam zamesil testo), tako da danes nam pa res neuide pica...Pa še pr mami jo bom spekla, da meni ne zavre v stanovanju user posted image  Popila 0,5l. jogurta z žitaricami, mljask...Zdej sem pa pripravljena da počakam še dve urce do kosila...

Mamamačja, ti prav nič ne zavidam stajna... user posted image  Upam, da se čimprej porihta, da se lepo pogovorita z možem in bosta oba vidla da bo boljš. Je razumljivo da je on razdražljiv, ker je brez šihta, in da ti ti tudi...Že zarad nosečnosti, pol pa še da mož zgubi službo, tud ni fajn...Pr nas je HB zaenkrat vse v redu in tako tud kaže za naprej...Ker je sammož zaposlen in nosi denarčke domov, jaz pa pridno "študiram" in vlečem absolventa že 3leta...Zdej sem dala še enkrat prošnjo za podaljšanje...Če mi podaljšajo pol super, drgač bo pa to ena brca, da se malo zmigam...in pohitim z izpiti in diplomami!

Nika1 user posted image  za fajn pregled...Velikosti ne bom komentirala, ker meni nikol ne pove kolk bi pa tehtal...Mi je sam rekla ko mi je delala morfologijo, da bo bolj dolge sorte, ker ima dolgo stegnenico...Tako kot jo je imel Jakob (rodil se je z 55cm. in je še zdej velik in suhcen pobič)... Sej po eni strani je fajn da ti malo povedo al bo velik al mičkan, sam kaj nam pa to pomaga? Rodit bomo morale al bo otroček majhen al velik, kaj ne? user posted image

MissD, jaz bi kar tam ko ti je dala gospa listek s telefonsko mobi ven potegnal in jo poklicala...Pa daj no, da naročajo sam potelefonu? Pa saj so smešni no... In to imaš ti reden pregled zdej al kako? Al tist ko si imela neki spremljanje zarad dvojčkov? Ker je res mal smešno da ti dajo pregeld čez 2tedna, če pa imaš sam še 7tednov al kolk do konca...pa noseča za dvojčke...Hmmmmuser posted image  ja no...Sej boš itak zdržala do takrat, v to nit ne dvomim...Ker pred septembrom da mi nobena ne pošilja sporočil, da je rodila user posted image

Jaz sem nekam dobre volje danes, ne vem zakaj...Se mi kar fajn zdi...Tako nekam na flegma vse skupaj. MI je ravno včeraj soseda rekla, da kako se ji zdi fajn, da sem tako flegma glede nosečnosti in predvsem glede vzgoje našega pobalinčka...Kot da bi blo vse skupaj samo po sebi umevno... Pa kaj jaz vem...Meni se pa zdi da sem in še vedno ful kompliciram pri našem sinkotu...Ne vem. Ga imam tolk rada, da mu itak vse ustrežem...Skoraj, no...Ah, ja no!

Nič, pejdmo se naprej učit...MI je ful bad, ker se učim za računalnikom in me tista moja božja noga in krčna žila ful poboleva. Sploh ne vem kako naj se namestim da bi bilo dobro...
Zdej sedim na enem stolu, na drug stol imam stegnjene noge, pod nogami imam en velik poušter, da so noge mal prevzdignjene...Topkovnico (ki je kako priročno prenosna) pa kar na stegnih...Še mal masira ko tipkam user posted image

No, zdej pa res, a bi me katera prosim pregnala od tukaj ! user posted image

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 685
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 13:25:24   
janaja
 MAMAMAJČA dej povej kakšno izobrazbo ima tvoj možek pa iz kje je




_____________________________

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 686
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 13:30:23   
jana84
Evo in pol ko končno kliknem pošlji sporočilo, je že kar nekaj novih postov, ki jih moram pokomentirat!

Streptokok B - meni je bris vzela kar moj G in mislim, da mi ga bo tud zdej...Pride pa tam nekj 20EUR se mi zdi? Sej verjetno se tud to ful razlikuje od ZD do ZD...Ni mi pa logično zakaj bi morali na bris hodit v porodnišnico...Itak mislim, da vse pošljejo v LJ na analize...Itak sem tolk jezna glede tega streptokoka, da ni za verjet...Npr. že sam zato ,ekr je veliko nosečnic na to pozitivnih, bi bilo fajn če bi ZZZS to krila...A, pa da ja! In ko berem tako po forumu, sploh ne povedo vsi G za to testiranje...Pa dajte no! Nenormalno!

janaja, mi imamo doma že voziček Kaaps3 City driver, se mi zdi, kupljen l.2008 preko e-baya...Zelo zadovoljna!

zdej pa res user posted image

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 687
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 13:35:16   
kpmk
naš voziček pa je = Brevi Ovo - 1A in Pikolo

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 688
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 13:37:30   
pixieM
A ste zato da en seznamček za vozičke naredimo, please bi mi res pomagale pri odločitvi. user posted image


Eto začnem:


Janaja : gleda x- lander z globoko košaro ( pa se ne zna odločit)


Tudi jaz se dodam:

pixieM: jane slalom pro reverse formula strata (ampak tut še ni 100%)

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 689
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 13:43:44   
sasadejan
mi imamo voziček:  Joolz ZZZ One Prime "flax black"

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 690
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 13:45:49   
sasadejan


ZVEZDA BTC:
  1. četrtek 02.09.:  2ursae(dopoldne); sasadejan (imam frej do 11h)
  2. petek 03.09.:  2ursae(dopoldne); sasadejan (po 11 uri) 
  3. sobota 04.09.:

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 691
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 14:20:56   
missD
jana84 to je tisti pregled v porodnišnici, kjer Cerar gleda in meri dvojčke (tako kot imate ve tiste določene preglede, kjer natančno premerijo vaše otročke, pri meni to delajo na vsake 4 tedne in v materinski nimam več prostora, tako da ne vem kam bojo vpisal)
Ja, sem hotla jaz tud kar mobi ven potegnit...AMPAK naročajo samo med 8 in 12h (med dopusti) takrat ko pa sem šla osebno je bilo ob 13h.

za seznam mogoče: pregled pri mojem G(ki redko naredi UZ, nazadnje ga je naredil samo zato ker ni našu srčka od enga ) imam 30.8.
pregled pri Cerarju v porodnišnici pa 8.9.
pa še pregled za maternični vrat(raziskava) 7.9.
ma sej sm ko ta huj bolnik

September je pred vrati...tako da...
----------------

Srečanje: ko boste prišle do datuma in ure se prikažem kjer boste rekle...sam ne se dobit sred noči

voziček (ker nobeni ne pomaga moja izbira) Hauck roadster duo 2010 zraven pa še 2 mehki košari


pa eno vprašanje, za tiste, ki so rodile c CR ali pa tiste ki pač to vedo: kako je s čiščo po CR? kaj naredijo da se čišča začne? ja, totalno neumno vprašanje, ampak si enostavno ne predstavljam.

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 692
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 14:21:57   
lija30
midva sva kupila ta voziček:JANE SLALOM PRO REVERSE FORMULA STRATA!
Res,da je kar drag, sam itak gabova imela pol še za naslednjega otročička!:user posted image

Za streptokok je pa men ginekologinja vzela bris.Ravo na prejšnjem pregledu, tko da čez dva tedna bom vedla rezultat!

Pa zdej se morem še enkrat za tokosplazmozo testirat, sam je že nisem imela in sem bila sedaj 2 krat negativna.Upam, da bo v tretje tudi tako!

Sedaj pa mal počivam, k je zunaj spet tako vroče in pijem limonado!:)



(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 693
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 14:35:06   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: missD



pa eno vprašanje, za tiste, ki so rodile c CR ali pa tiste ki pač to vedo: kako je s čiščo po CR? kaj naredijo da se čišča začne? ja, totalno neumno vprašanje, ampak si enostavno ne predstavljam.


jaz sem imela čiščo okoli 6-8tednov. Te pa v P. redno spremljajo v kakšnem obsegu je čišča in koliko jo je.

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 694
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 14:37:03   
missD
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

jaz sem imela čiščo okoli 6-8tednov. Te pa v P. redno spremljajo v kakšnem obsegu je čišča in koliko jo je.


pa se je začela sama od sebe?

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 695
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 14:41:13   
Alica84
sem pisala eno uro in mi je ven zabrisalo odgovor! :( sem očitno prevelike neumnosti pisala!
zdajle pa samo za seznamčke:


ZVEZDA BTC:
  1. četrtek 02.09.:  2ursae(dopoldne); sasadejan (imam frej do 11h)
  2. petek 03.09.:  2ursae(dopoldne); sasadejan (po 11 uri) 
  3. sobota 04.09.: Alica84

VOZIČKI:
na bolhi gledam rabljene quinnije feestyle comfort- mi je ful všeč, in na bolhi se da ful ohranjene dobit.

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 696
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 14:58:18   
nejkec
Voziček: Peg Perego GT3

user posted image Ali imajo v H&M Citypark že jesenska oblačila za tamale?

Vem, da ste nekaj časa nazaj dale gor en seznem stvari za novorojenčka, ampak si glede oblačil še vedno nisem čisto na jasnem, zato vas bom še malo gnjavla okol tegauser posted image Upam, da ne zamerte...

Ali bo dovolj za prvi mesec:

4 bombažne žabice
4 bombažni bodiji
3 plišati pajaci
1 malo bolj topel (a ne zimski) pajac za ven
2 para copatk
2 bombažni kapici
2 kapici za čez (za ven)

Pa vse to sem mislila št. 56 vzeti.

Potem bi pa isto recimo št. 62, pa še zimski pajac

A sem kaj pozabila?

Mamamajča: jest bi predlagala, da si user posted image ustvari urnik, kaj bo vsak dan počel. Ker nedelo ubija. Jaz sem vedno najbolj depresivna takrat, ko ne vem kaj bi sama s sabo, potem pa kr nekaj poležavaš pa se prekladaš sem in tja in si na koncu še bolj smotan, ker imaš slabo vest, da nisi nič pametnega naredil. Je pa seveda res, da mora biti on pripravljen za to, ker če mu boš ti nekaj forsirala bo itak samo nate vso slabo voljo stresal.





(odgovor članu Alica84)
Neposredna povezava do sporočila: 697
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 15:04:56   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: missD

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

jaz sem imela čiščo okoli 6-8tednov. Te pa v P. redno spremljajo v kakšnem obsegu je čišča in koliko jo je.


pa se je začela sama od sebe?



ja sama od sebe

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 698
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 16:17:18   
sasadejan
Punce zdajle sem se spravila nalekirati nohtke na nogi in sem tokkkkk zadihana k da bi cel maraton odlaufala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kaj še bo user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 699
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 16:23:12   
samantka
Hejla!

Imam občutek, da vse pozabim, vsepovsod se zaletim kot ena, ki nima orientacije, sem totalno nepotrpežljiva in skoz utrujena. Pa še zelo občutljiva. Ah, nosečnost, mislim, da bi morali imeti za ostale ljudi eno brušurco, kjer bi pisalo, kako se obnašati do nosečnice in jo lepo stlačit v nabiralnik vsakega gospodinjstva. Po moje bi nam bilo marsikaj prihranjeno. Vsaj komentarji nekaterih.
Oh, pa neki stresam jezo, ko so pa nekateri tako neolikani. Še dobro, da ste ve tukaj :).

Pa še moj voziček: peg perego swich in košarca in lupinica.

Pa pozitivno naprej, menda se vse uredi ob svojem času.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
FOTO: 13 osupljivih fotografij poroda
Fotografinja Leilani Rogers že skoraj pet let ustvarja fantastične slike poroda in dojenja. Delila je zbirko nekaterih n...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?